Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Більшого збочення яника годі й уявити, обережно+18, аж вивирнуло. Скрытый текст

Яник звичайно збочинець, але, картину там де він голий, намалювала художниця (забув як її звати) вже після "падіння" влади,

по ТСН показували...

Этому портрэту, как минимум, несколько лет. Я где-то видала раньше. Вы считаете, что портрет маслом можно написать за несколько часов? :)

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Крим нє, а от ідея продати Севастополь ярдів за 30 мені по душі. Він не наш по духу і ним цілком ймовірно не стане. Це буде точка срачу весь час. А так і борги покриєм і резервацію для всіх ленінів матимемо. Kартоплю по 20 грн їм будемо продавати і електрику по 1$/1кВт. Всім незадоволеним білет до севастополя і календарик з путіним в подарунок

Чудова ідея, я вважаю, ще й з огляду на те, що цих людей не можна допускати до голосування на будь-яких виборах, що визначають долю країни. Але коли таку пропозицію хто-небудь внесе в Раду - хай підніметься будь-здоров!

Опубліковано

Як 1+1 "висвітлює події", дивитись всім

Подивися і щось не дуже зрозумів де вони збрехали, те що упустили деякі моменти це видно, ну і зрозуміло в принципі, але і те що мужик розказував то теж не все правда, щось за побиті машини ніде інформації не було, та і часть тих хто кричали явно не в адекваті були, коли в другого чувака спитали що саме сказано було неправильно він нічо не зміг сказати, а сам видно був напідпитку.

п.с. ІМХО якби реально неправду вони говорили б тоді думаю цього ролика в інтернеті не було б.

Опубліковано
Треба вигнати всіх, і виростити нових, з нуля
" Є досвід чогось вирощування?Крім бороди,,
Можна спробувати пошукати достойних людей серед бордівців. Люди тут різні хто з досвідом хто ні, але у всіх є своя думка, якісь позиції і переконання, які може поділяти більшість з нас. Думаю перш ніж обирати керівників держави. Можна потренуватись тут. У нашому маленькому "онлайн государстве" :_08: Пишу і відчуваю себе провокатором :_12:
  • Адміністратори
Опубліковано

Якщо такзвана самооборона буде вламуватись в організації фірми в приватні помешкання.

Погрожувати і і тд і тп. Це приведе до зворотньої реакції.

Окремі випадки починають попахувати махновщиною. :)

Опубліковано

Якщо такзвана самооборона буде вламуватись в організації фірми в приватні помешкання.

Погрожувати і і тд і тп. Це приведе до зворотньої реакції.

Окремі випадки починають попахувати махновщиною. :)

Де в чому дійсно перебор. Перш ніж щось робити чи валити потрібно добре все зважити. Є багато людей які у повному сум'ятті, усвідомлення того, що щось змінилось у кращий бік лишень зароджується у їх головах. А різкі і кардинальні зміни можуть лише більше підсилити паніку. Щось не зрозуміють злякаються і почнеться безлад. "Тише едешь дальше будеш" Розвалити легко, а побудувати щось путнє важко. Особливо коли немає чіткого плану, що і як будувати і що за чим робити. Краще повільно, але впевнено, з доказами і альтернативними рішеннями на руках. Напевне кожен погодиться, що коли ти звикаєш до чогось і вже прилаштовуєшся, і раптом все змінюється. Важко адаптуватись не лише фізично, а й психологічно.
Опубліковано

Правий Сектор

Це те, що лишилось від Будинку Профспілок.

Уважно подивіться на ці фото.

18 -го лютого під час боїв туди зносили важко поранених в бою, людей з серйозними переломами, які не могли рухатися самостійно і коли будівля загорілася вони так і залишилися там. Десятки людей.

Ми не знаємо їхніх імен і прізвищ, віку, звідки вони.

Куля снайпера милосердна - бах і ти вже в небутті. А вогонь... Запаліть конфорку та спробуйте протримати там руку 10 секунд. А тепер ще раз подивіться на фотографії. І наступного разу, коли ви будете давати комусь хабар, закривати очі на ментовський бєспрєдєл , коли вам буде лінь йти на вибори, коли ви будете голосувати не думаючи - закрийте на хвилинку очі і згадайте ці фото.

1912153_1401555166771847_966651691_n.jpg

1898002_1401555170105180_500672411_n.jpg

Опубліковано

Тільки що по 2+2 Сергей Асавелюк дав інтервью. Це той, хто керував тоді снайперами на майдані. Сказав, що в них був дозвіл на стільбу по озброєним мітингувальникам, а тоді такі були. По простих мітингувальниках вони не стріляли, сказав, що була третя сторона.

Опубліковано

уже месяц не заходил на yaplakal.ru сегодня решил зайди для разгрузки и офигел сколько там политического говна против Украины, а комментарии это просто пи...ц, 95% зомбированный и озлобленный народ, а это юмористический сайт, больше туда ни ногой

Опубліковано

Сегодня на форуме несколько раз поднималась тема русского языка, даже качества постов на нем)))),я полностью согласна с вашими ответами, возможно не со всеми, с очень радикальными не согласна, но с посылом полностью. Но отчего то затронуло меня все это и на глаза попала запись одного блоггера, решила поделиться, простите, если это off topic. И не забывайте пожалуйста, мои дорогие, любимые украинцы,что все 3 прошедших месяца мы были по одну сторону, хоть и говорили на разных языках.

Я-украинец!

Я не люблю сало, не ношу вышиванку и не знаю слов украинского гимна. Я не переплывал Днепр и не умею танцевать гопак. На моем столе не лежит «Кобзарь», а на стене не висят рушники. Моя кровь красная, а не желто-голубая. Я не склоняю «пальто» и «кино», и три самых важных слова я сказал на русском языке. Я — украинец?

Я болею за «Динамо», за Кличко и Клочкову. Я видел эту землю из иллюминатора Боинга, но я вернулся. Мне не нужны неоновые города и силиконовые женщины. Я не буду жить там, где улицы без имен, а люди без отчеств. Я останусь здесь. Здесь земля еще не остыла от огня, и еще не стерлись на плитах имена незабытых предков. Здесь девушки читают в метро и пишут стихи на парах по термодинамике. Здесь на деньгах поэты, а не президенты. Здесь шутят смешно и улыбаются честно. Из сердца не вычеркнуть пятую графу. Я -украинец.

Я люблю узкие улицы Львова и Харьковские проспекты. Мне стали родными беззаботная Одесса, деловитый Донецк и легендарная Полтава. Я не верю патриотам на трибунах, но верю патриотам в окопах. Я верю в эту страну: я доверяю этому воздуху — он держит купол, этим горам — они держат страховку, этим людям — они держат слово. Я люблю стук каблучков по плитке Крещатика, скрип снега в Карпатах и шуршание крымской гальки. Мне никогда не забыть украинской колыбельной и поцелуя на Андреевском.

А еще: мне часто снится необъятное небо и поле подсолнухов. И мой сын родится здесь.

Я — украинец!

Опубліковано

А вот один простой, но очень правильный вопрос:

Почему одни украинцы могут говорить на русском, а другие украинцы не могут говорить на украинском?

Опубліковано

Тільки що по 2+2 Сергей Асавелюк дав інтервью. Це той, хто керував тоді снайперами на майдані. Сказав, що в них був дозвіл на стільбу по озброєним мітингувальникам, а тоді такі були. По простих мітингувальниках вони не стріляли, сказав, що була третя сторона.

як люди його не прибили в тій студії?

Опубліковано

А вот один простой, но очень правильный вопрос:

Почему одни украинцы могут говорить на русском, а другие украинцы не могут говорить на украинском?

Легко и с удовольствием говорю на украинском. Но когда меня заставляют, что-то такое внутри лишает дара речи. Оставьте их в покое. Они ущербны, если просто не хотят, и неполноценны, если не могут. Ну, и есть такие, которые не имели возможности выучить в свое время, как я, например.

Опубліковано
Цікаво, що ж це так завзято палять святі отці з Києво-Печерської лаври? Документи на канонізацію Януковича?

Прибутково-видаткові ордери <_<

Опубліковано

Не знаю ДЕ запитати, тому запитаю тут.

Наткнулась на таке фото.

Dfstl.jpg

Не бачила цього пам'ятника з коментарями, а тому (фантазія і просторове мислення працюють туго) прошу, будь ласка, пояснити (може хтось знає, а ще може хтось якось думає) що він символізує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...