Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

на ринку у валютчиків доллар по 40

Здоровий курс доллара - 36,6! 40 це ще теж нічого - значить організм ще бореться, аби за 42 не перевалило.

Бо тоді є всі передпосилання для початку сумного всенародного шоу...

89722.jpg

Змінено користувачем tmt
  • +1 3
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Для любителей IQ тестов.

Продолжите последовательность:

2, 5, 8, 16, 25, 30, ...

Взрив НБУ і його слуг а ще в придачу ВР і всю Банкову

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

А ще недавно мені цей ватний демотиватор був повною профанацією. А тут і курс 40 і пікет біля Нацбанку... :0143:

8281908d324e9acaa533444c47b962c3.jpg

• -1 1
Опубліковано

Прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження щодо голови Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі прокуратури Києва у вівторок, не уточнивши при цьому жодних подробиць.

"Так, у нас є кримінальне провадження щодо Гонтаревої", - сказали в прокуратурі.

:_39: :_39: :_39:

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/24/7059654/

Ну всё щаз её пасадяд и скажут что она во всём виновата)

Опубліковано (змінено)

Бл***! Немає слів! ЯК прожити на ДЕРЖАВНУ зарплату бюджетника (яка і так не була хорошою)? Перестати платити комуналку? Чи їсти та вдягатись? Чи виселятися з житла на вулицю? Агов, владо, то не ЖИТИ по новому, то ПИЖИТИ по новому! 2013 - 160$, 2015 - 32$! А проїзд, харчі, ОРЕНДА ЖИТЛА, яка ДЕПАТУТАМ БЕЗПЛАТНА - РОСТЕ!!!

І то при тому, що РОБОТИ НЕМА, звільнитися, грюкнувши дверима (не знайшовщи нової) - не варіант....

Хтось з наших діячів казав - "Країні потрібні волонтери"? То вони є - всі рядові бюджетники вже не працівники, а працівники "за жрать"! ДЯ-КУ-Є-МО!

Ситуація патова - новий Майдан чи страйк - не вихід - Росія не спить, і жити так - теж не вихід! Якщо це - реформи...... далі не буду, бо РО за мат зароблю.

Змінено користувачем AgentSmith13
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

мене найбільше цікавить де ж ті *обані депутати ? Чому на роботу не ходять? Чому уряд мовчить....Всім пох ...крадуть нормально...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Для любителей IQ тестов.

Продолжите последовательность:

2, 5, 8, 16, 25, 30, ...

Дик йопті! Це ж послідовність Фібоначчі під редакцією Гонтарєвої !

a577c9785f94469f61c7c0117da8a174.png

Якщо через Fn позначити зростання доллара до гривні після n — го місяця, то має місце наступне рекурентне співвідношення:

Fn = Fn-1 + Fn-2, F1 = F2 = 1

Покладемо F0 = 0, при цьому співвідношення при n = 2 залишиться істинним. Таким чином утворюється послідовність

... 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, … ,

Еврика! Я знайшов як в НБУ закладаюь курс!!! І не обовязово потрібно мислити як Лєркіні уггі!

Тобто в березні будемо мати 55.

Користуйтесь на здоров'я! Аплодисментів непотрібно... :D

Опубліковано (змінено)

За шини чи вищенаписане в темі про курс? ))) Ну, думаю, саме за ТЕ, бо мінуса таки не вліпив :-)

• -1 1
Опубліковано

За шини чи вищенаписане в темі про курс? ))) Ну, думаю, саме за ТЕ, бо мінуса таки не вліпив :-)

а шини чим завинили?
Опубліковано (змінено)

А Петрусь в ОАЕ за зброю домовляється. На ці бабки що народ втратив дякуючи умільцям можна було б з тисячу ядерних боєголовок виробити. Герой.

Змінено користувачем romaxa11
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження щодо глави Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/...ontarevoji.html

О! Нарешті....

• -1 1
Опубліковано

Ну звільнять її (голову НБУ), ну людям на хвильку стане легше ... далі буде хтось інший ... Вальцман гарно представить героя який зробить все класно ... і зному арифметична прогресія. Але ми повинні триматися.

Мене бісить те що в такі тяжкі часи, ще збираються фінансувати, або й фінансують непотрібні обєкти, ну от наприклад "реконструкція зоопарку в м. Луцьку" з сумою в n нулів, ніби більш немає куди гроші подіти яких і так немає, і тд. і тп. Краще б профінансували медицину, а головне вкинули б гроші в реконструкцію госпіталя (з закупкою обладнання) ... бо зі сходу хлопців треба латати, і підтримувати ...

Можливо писанина не потемі, хто отримує кайф від "кляпання мінусів" (та можливо прихильники Вальцмана на якого неможна поганого сказати) - вперед

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

А Петрусь в ОАЕ за зброю домовляється. На ці бабки що народ втратив дякуючи умільцям можна було б з тисячу ядерних боєголовок виробити. Герой.

А оскільки ОАЕ наскільки я знаю зброю самі не виробляють а закуповують. То можемо мати американську, французьку англійську і т.д. зброю тільки з накруткою емірів за посередництво. Вони ж нам її не подарують, а перепродадуть. А якщо зброя виявиться російська - то ще й агрессора підтримаємо за свої кровні.

Опубліковано

А оскільки ОАЕ наскільки я знаю зброю самі не виробляють а закуповують. То можемо мати американську, французьку англійську і т.д. зброю тільки з накруткою емірів за посередництво. Вони ж нам її не подарують, а перепродадуть. А якщо зброя виявиться російська - то ще й агрессора підтримаємо за свої кровні.

то все домисли, без фактів, як можлива й вищеописана ситуація, як і можлива ситуація, коли в ОАЕ з американського літака будуть вигружати зброю, ляпити блямби аеропорту приписки ОАЕ й тут же загружати в український літак. Тоді офіційно все *чин чинарем* й кінці в воду, хто зброю поставляє й чи за гроші чи за бутилку самогону, то вже нікого не колихатиме з неучасників договору. ОАЕ заявило офіційно, що зброю продаватиме Україні, а де вони її взяли, за скільки купили й за скільки продали то хай *індєйців* не хвилює, бо то комерційна таємниця

Опубліковано (змінено)

То можемо мати американську, французьку англійську і т.д.

Ми продаємо свою, а не купляємо!

"На виставці IDEX відбулися важливі переговори. Українські підприємства-виробники підписали декілька важливих контрактів на десятки мільйонів доларів, які допоможуть нам залучити валюту в країну і, в той же час, дадуть необхідні ресурси для підвищення можливостей української армії, прискорення проведення модернізації та залучення найкращих виробників для забезпечення оборонної стратегії", – зазначив Президент. тут

Змінено користувачем igorgame
  • +1 1
Опубліковано

Питань до Яценюка, Порошенка та Гонтарєвої в мене немає, мені з ними все зрозуміло. Але я не розумію чому мовчать такі люди як Парасюк, Комбати, Лапін, Самопоміч, Ярош? Всіх влаштовує оце грабування країни???

Просто вони в "тємі"! Тєма поглинула їх всіх!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...