Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Україні почалась боротьба з «чорним ринком» валюти

Це ж так очікувано... Будьте обачні...

хех, це ж не боротьба з чорним ринком - менти просто вирішили підзаробити :)

Мєнти - це півбіди. Добре, що не наркоши чи інші кримінальники.

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

каву вытчизняну купуй, велик тежж

в рожищах росте, обжарка струмівка?

ровер хтз?

Білорусь і Польща це вітчизняне?

щось ти дружок куйню всяку радиш...

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано

каву вытчизняну купуй, велик тежж а ноутбук і мобілу поїдь купи в Білорусіїї, чи Польщі.

ти пив ту каву вітчизняну ? Я мав необачність купити в зернах, якоїсь там львівської розфасовки, барахло барахлом, й це в зернах. Галка правда норм.

Опубліковано (змінено)

Сьогодні скажуть, чи нам їм дадуть позичать трішки грошей. Посилаємо промені добра Христі Лагард усією бордою :-)))

jfb6E.png

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано

Сподобалось вчорашнє повідомлення на форумі http://forum.kurs.co...rivne/page-1796 Можливо не всі перечитують - то скопіюю...

...

Межбанк у нас понятно где (в узде), а слухи и эмоции сейчас такие: вроде бы все плохо, но вот-вот дадут 20-30-40 миллиардов кредита и тогда ух заживем. Весна пришла, птички поют, в плохое верить не хочется, а в кредит - хочется. Это все напоминает героиного наркомана в терминальной стадии, вся жизнь, вся вера и все эмоции которого подчинены одному - очередной дозе.

Теперь по кредиту. Тут задавались вопросом, действительно ли МВФ не понимает этого шулерства с курсами, процентом долга, исполнимостью бюджета и так далее? Отвечаю: отлично он все понимает. Но фонд очень хочет дать Украине этот чертов кредит, а поскольку в правлении фонда все чиновники и бюрократы, им нужно прикрыть свою задницу. А для этого нужно формальное соотвествие правилам фонда. Поэтому курс зажимают всеми силами. Это как накачать нашего торчка стимуляторами: какое-то время он будет производить впечатление нормального человека, его можно показать на публике. А потом будет инсульт.

Итак, раз кредит дадут, получается, что все хорошо и птички поют не зря? Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков (и самого фонда, между прочим), которым Украина торчит денег и которые плохо себя почувствуют, если денег им не вернут. Вся эта история с траншем МВФ - это перекредитовка на кабальных условиях, не более того. Украину сейчас нагибают, чтобы она взяла денег и влезла в долговую яму, выхода из которой нет. Между прочим, Испания, Португалия и даже Ирландия от кредитов на похожих условиях отказались. И правильно сделали.

Весь этот спектакль не для нас и не ради нас. Украина тратит последние оставшиеся у нее жалкие силы, чтобы станцевать перед богатенькой публикой, а потом упасть замертво.

Ах да, что будет с курсом? МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Опубліковано
Официальный курс основных валют, установленный НБУ, зафиксирован на уровне:
  • 100 долларов США — 2173,5710.
  • 100 евро — 2360,4981.
  • 10 российских рублей — 3,6230

Напомним, в конце февраля, во время совещания Порошенко в ультимативной форме потребовал от главы НБУ Валерии Гонтаревой стабилизировать курс на уровне 21,7 грн/$, на который ориентировался Кабмин при утверждении изменений в госбюджет-2015.

В свою очередь, эксперты прогнозировали, что «курс Порошенко» — нереальный.

Опубліковано

Совет директоров МВФ одобрил выделение Украине $17,5 млрд кредита. Об этом сообщается в пресс-релизе Фонда.

Данный кредит предоставляется в рамках новой программы расширенного финансирования.

http://podrobnosti.ua/2021293-mvf-odobril-vydelenie-ukraine-175-mlrd-kredita.html

Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрали кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

• +1 4
Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрати кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

Трохи застаріла інфа, бакс там по курсу 16, та все ж

i90Fl.jpg

Зараз візьму калькулятор і поділю.

Так, мешканців тимчасово окупованих територій і новоросів враховуєм?

Опубліковано

Так, мешканців тимчасово окупованих територій і новоросів враховуєм?

враховуєм платежеспроможне населення, а його не так вже й багато. бо це неправильно розділити суму борга на все населення, типу пенсионерів та школярів. а ще краще буде взяти кількість людей що брали участь у голосуванні до верховної ради. вона відома на 100%

• +1 1
Опубліковано

скільки вже кожний з нас винен за тих п$#@расів, що набрати кредитів від нашого імені та собі по кишенях розкидали? по $6500 чи вже більше?

Опубліковано

во время совещания Порошенко в ультимативной форме

Ооо! То нехай ще пару разів прикрикне на неї і дивись долар по 8 стане...:)
Опубліковано
Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков

якась маячня.

дати нам ще скількість грошей, щоб ми віддали ще трохи... а далі "здохли". Навіщо вливати, якщо всерівно відомий результат? Такі розумні люди і так туплять?

Якщо і вливають, то з певним підтекстом - землю прикупити в перспективі за безцінок, або ще щось. "Мертва" країна на кордонах європи теж не айс для будь-кого.

Ах да, что будет с курсом? МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

судячи з цього, курс буде рости. Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

Опубліковано (змінено)

МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Насправді ця фраза означає ,. Прийдіть і зробіть все за мене, бо я хороший, а ви всі гади і буржуї,.

Нафіга тут постити маячню рускіх ,,експертів,,

А ось коментар простого читача на кремлівському сайті.

17,5 лярдов - нормально. Пожалуй можно вложиться в посевную (весна на дворе), рассчитаться с поставщиками энергоносителей, подкинуть экспортно-ориентированным предприятиям, подкинуть пенсионерам, кое-что медицине и образованию, подлатать энергопроизводящие предприятия и вперёд
Декому з наших має бути соромно. Змінено користувачем Nokian
Опубліковано

МВФ плевать на курс. МВФ плевать на исполнение бюджета, и уж тем более на коррупцию и что-то там еще....

Насправді ця фраза означає ,. Прийдіть і зробіть все за мене, бо я хороший, а ви всі гади і буржуї,.

Нафіга тут постити маячню рускіх ,,експертів,,

це я запостила, соррі, я ж забула що Ви тут главний експерт по курсу долара )))

...Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

А може просто потрібно комусь показати гарну картинку?

Опубліковано
А може просто потрібно комусь показати гарну картинку?

ок, показують ті, кому треба показати, а інші навіщо продають?

ІМНО, що буде далі ніхто не знає, всі орієнтуюця в межах пів дня і то частина на інсайдерській інформації.

Загальну тенеденцію можуть повернути в межах 20-30%, а це реально страшно :(

Опубліковано

Та тут є юзери експерти з кармою по дві з половиню тисячі, що пророкують курс по 100 , а деякі по 400 грн за долар..Але не вони, не я і навіть не Гонтарєва встановлюють курс (не спекулятивний, що може тривати тиждень, два) , а довготривалий.Встановлює його ринок.

Чим менше в населення грошей , тим менше в нього бажання купувати долар.

Все інше від лукавого.

Опубліковано
Черта с два. МВФ суетится не ради нас, а ради себя любимого, ради собственных западных банков

якась маячня.

дати нам ще скількість грошей, щоб ми віддали ще трохи... а далі "здохли". Навіщо вливати, якщо всерівно відомий результат? Такі розумні люди і так туплять?

Якщо і вливають, то з певним підтекстом - землю прикупити в перспективі за безцінок, або ще щось. "Мертва" країна на кордонах європи теж не айс для будь-кого.

щоб гарантовано , без варіантів, скупити дешево землю, та ще й в цетрі Європи. Що значить *мертва* ? Це ж не ядерне пепелище, ну буде така собі Молдавія 15 років назад, крепко за це переживали в Європі ?

судячи з цього, курс буде рости. Тоді тим-паче дивно виглядає продажа по 25-27. Купувати справді можуть, але раз чекаємо подорожчання, то навіщо випускати з рук прибуток?

а осінню як кредит дали, курс не виріс ? Особисто я тоді думав, ну нарешті, дадуть кредить, курс остепенится, й чим все закінчилось ? Від теперішнього кредиту, особисто я іллюзій вже не плекаю, можливо курс призупинится на якийсь термін, але не надовго, хоча звичайно, хочется сподіватись на краще

• +1 2
Опубліковано

MANJAK11, я коментував плач про те, що буде рости при вільній пропозиції по 25,2.

вангувати куди піде курс неможливо - ми незнаємо що завтра вчудить наше керівництво:

- зніме частину заборон і випустить імпортерів на міжбанк напряму

- дасть ще надцять мільярдів рефінансування

- пустить частину траншу на продаж

- да хз що ще їм прийде в голову

а без цієї інформації прогноз по курсу всерівно що на кавовій гущі...

Опубліковано

Та тут є юзери експерти з кармою по дві з половиню тисячі, що пророкують курс по 100 , а деякі по 400 грн за долар..Але не вони, не я і навіть не Гонтарєва встановлюють курс (не спекулятивний, що може тривати тиждень, два) , а довготривалий.Встановлює його ринок.

Чим менше в населення грошей , тим менше в нього бажання купувати долар.

Все інше від лукавого.

та ти що ? А до цього часу була чітка впевненість, що хто хто , а ти то вже ТОЧНО знаєш, який курс буде. Й ще раз, *на пальцях* розкажи, як населення впливає на загальний курс доллара, ато я трохи теєво, й до цього часу *не доганяю*, як то воно так. Все ще думаю, бляха муха, що ОСНОВНИЙ впливач на курс це наразі міжбанк, а населення то так - *мєлочь по карманам тиріть*

• +1 2
Опубліковано

вангувати куди піде курс неможливо - ми незнаємо що завтра вчудить наше керівництво:

Середина - кінець квітня долар буде від 60грн, інформація 100%, хочете вірте хочете ні!!!

• +1 2
  • -1 9
Опубліковано

ОСНОВНИЙ впливач на курс це наразі міжбанк, а населення то так -

А для кого ж купує міжбанк? Не для того, щоб завезти за ці долари товари і продати населенню? Ті, кому треба було перевести вільну гривню в долар і вивезти капітал-зробили це вже давним давно .І не на міжбанку.І не по таких прмітивних схемах.

А імпортери зараз ризикують завозити значно, значно менше товару, на значно менші суми.Вже в минулому році в нас у результаті було позитивне зовнішньоторгове сальдо, вперше за 10 років.

Таким чином і встановлюється рівновага попиту і пропозиції.Я ї бачу в діапазоні від 20и до 25 грн.

Опубліковано
Таким чином і встановлюється рівновага попиту і пропозиції.

це при умові, що нацбанк не домальовує нулики на рахунках...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...