Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

lilechka, у всіх. VIP користувачі можуть на протязі 30 хвилин

зміни залишаться на постійно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь

lilechka, у всіх. VIP користувачі можуть на протязі 30 хвилин

Ех... А як VIP стати можна? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, редагування повідомлень (хоча б через невеликий проміжок часу) потрібна функція

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То можна,якось,нарешті ввести автобан на форумі? Для чого ж тоді репутація? Мало того,що в темах тролять,то й приват пишуть однодумці "ижесними". В котрих за сотню "-".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене після редактування повідомлення почало видавати - Сообщение отредактировал Otto Kreer: Сегодня, 09:2Я ро

ну ладно якби я був би простим дописувачем, а я ніби там модер ))) - Історія Луцька у фотографіях

раніше була опція вкл-викл повідомлення про редактування, а зараз цієї біди не бачу

некрасиво получається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то все-таки редагування повідомлень доступне не лише VIP?

PebTH.jpg

ось тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Занадто багато зловживань і відвертої брехні з цим редагуванням.

Не всім цю функцію, давати потрібно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Занадто багато зловживань і відвертої брехні з цим редагуванням. Не всім цю функцію, давати потрібно

згоден, але більшості користувачів дана функція потрібна для виправлення орфографічних та граматичних помилок в тексті. І які тоді критерії відбору користувачів для доступності функції редагування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, що повернули можливість редагувати повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемые администраторы, у меня вопрос к Вам - Кнопочки (удалить редактировать) вернутся, или уже можно запить холодной водой?

Если можно, верните пожалуйста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кнопка була з'явилася десь в обід.. зараз знову пропала.

ресурс приватний, не спорю, але методи боротьби з тролями та провокаторами (деякі справді досить дієві, як на мою думку), описали в темі про заборону відкривати теми в розділі "Політика" (не можу її знайти). через неуважність можна написати щось типу "Казнить нельзя помиловать", а тоді як налетять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верніть, будь ласка, для Power User-ів під час редагування раніше написаного повідомлення вибір можливості включати-не включати текст типу "Повідомлення відредагував Dream: Сьогодні, 22:15 PM".

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

ага, щаз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, краще зовсім заборонити редагування. *ironic*

Верніть, будь ласка, можливість редагувати. Хочу аптеки в топікстарт додати, а пеніс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верніть, будь ласка, можливість редагувати

і мені будь ласка.

п.с. функція "редагувати" наявна. Дивився на повідомленнях 1-годинної давності - не була активною. Протягом якого часу кнопка працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що - якийсь таймер включили? Старі повідомлення не дає редагувати. Тільки свіжі. Навіть сьогоднішнє, вранішнє не дає редагувати. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що - якийсь таймер включили? Старі повідомлення не дає редагувати. Тільки свіжі. Навіть сьогоднішнє, вранішнє не дає редагувати.

Походу так і було.

А який зміст редагувати давнішнє повідомлення ?

Змінити зміст шоб не мінусували? :-)

По крайній мірі на інших форумах зустрічав можливість редагування на протязі до години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви що - якийсь таймер включили? Старі повідомлення не дає редагувати. Тільки свіжі. Навіть сьогоднішнє, вранішнє не дає редагувати.

Походу так і було.

А який зміст редагувати давнішнє повідомлення ?

Змінити зміст шоб не мінусували? :-)

По крайній мірі на інших форумах зустрічав можливість редагування на протязі до години.

Не треба шукати негатив. Я хочу змінити власноруч створений топік про аптеки Луцька. Отто хоче додати щось до раніше створених тем по фотоісторії Луцька.

Боротись з якимись теоретичними тролями, які спочатку роблять вброс, а потім його змінюють, можна за допомогою РО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробіть все як було, так краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені в торгівлі не вистачає функції редагування старих постів. :(

Підтримаю флешмоб "Зробіть все як було, так краще. "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, как я тебя понимаю, очень не удобно стало :( верните пожалуйста все как было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба шукати негатив. Я хочу змінити власноруч створений топік про аптеки Луцька. Отто хоче додати щось до раніше створених тем по фотоісторії Луцька.

Я також постійно редагую перший пост своєї теми "Телефонний міні-довідник м. Луцька". Вірніше редагував, тепер такої можливості не маю.

П.С. Хотів дописати це в 126 пості, але вже не можу, час редагування сплинув. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби не було зловживань з вашої сторони ( деколи повністю змінювали повідомлення) атак маєте те що маєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як то кажуть, "на злодієві шапка горить". А всім іншим можете й вернути редагування :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби не було зловживань з вашої сторони ( деколи повністю змінювали повідомлення) атак маєте те що маєте.

на мою думку, вирішення просте:

1. в правила внести зміни про РО за зміну повідомлень, які були завідома флеймовими, містили образу. Так сказать, втілити на борді статтю ККУ про приховування злочину :)

2. в решті випадків (торгівлю не чіпаю, бо не торгую) зміна повідомлення, на мою думку, не може нести якихось негативних наслідків.

Чому через пару, вибачте, тролів-придурків має вигрібати чесний народ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...