Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як так? Кармадрочери негодують.

в той же момент  і поставили +.

Буває. потім стане все ок.

Як так? Кармадрочери негодують.

в той же момент  і поставили +.

Буває. потім стане все ок.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А тепер вброс: користувачі можуть дивитися хто їм поставив "+" "-"... Холівар напевно почнеться..

Корисно) Тільки що воно дасть) Якщо в людей мозгів нема, хто їм винен, ось у мене два довбо**ба по кд ліплять мінуси, і шо ж ти тепер зробиш? Аутізм - не виліковний.

Ваш ідіотизм ( і тих, хто такі пости плюсує), схоже, теж невиліковний. Яке ви маєте право використовувати людську біду як обзивальне слово?

Опубліковано

Можливо я незнайшов такого функціоналу то підкажіть, а якщо немає можливо варто б реалізувати.

потрібно в списку "Мої публікації" кнопочка біля конкретної теми (чи птічка а кнопочка для всіх) : "Забути шо я колись був необережним відповісти в цій бредовій темі :)".

Як на мене було б зручно :)

Опубліковано

Хтілося б, щоб прикрутили якийсь функціонал, щоб з'явилась можливість хоч якось наводити порядок серед прикріплений тобою файлів, бо там такий бардак!... А можливості якоїсь роботи з ними майже нема... Ні посортувати (чи по даті, чи по темі, чи по назві, і т.ін.), ні можливості пошуку... Навіть прев'юшки фоток настільки маленькі, що роздивитись на них щось майже неможливо, а тому від цього втрачається і практичний сенс... Мусиш тупо збільшувати масштаб браузера...

Також з цитатами якась біда... Після Ентеру в цитаті створює іншу цитату (розбиває на дві), пусті рядки на початку вставляє, і т.д.

І після переключення режиму створення повідомлення в "BBCode Mode" і назад в цитатах з'являється сміття-залишки... Якісь

Да, і коли ж вже, нарешті, з'явиться можливість нормально вставляти плеєри відео?

Опубліковано

не використовуй кириличну "р"

Очікував будь-якої відповіді, окрім такої. Я в ступорі :) А що з нею не так?

Ну ще Зевс Ісвег, чи там Шкодег, Ягчік, або Мотоггголка - це ясно. Але т0гік...

Опубліковано

:(

Борду треба обслуговувати як і любу машину хоч це і програмна штука проте зараз і так розрослась до великих розмірів

Люди відпочиньте і не досьте сервер поки його шаманять для Вас же!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...