Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Що ж там за така нова тема у всіх?

тута :)

То яка ж вона нова????? Я постійно на ній.

Думаю - читаю тему - обідно, в мене Борда не похорішшала, сторінки швидше не відкриваються - все без змін)))

Опубліковано

На Андроїді нову/стару тему не запам'ятовує, скидає, при кожному вході потрібно вибирати її знову. Пробував в різних браузерах.

Опубліковано

раніше прочитані теми не появлялись в "нових публікаціях", а тепер нові непрочитані виділені жирним, прочитані - звичайним шрифтомpost-6927-0-16976000-1435647706_thumb.jp

Опубліковано

останнім часом стандартний стиль форуму такий лаговий, паро секунд приходиться чекати для завантаження сторінки, а часом може і не...

----------------

вибачаюсь, попередніх постів якимсь чудом не побачив

Опубліковано

Допоможіть! раніше в мене теж сторінки на форумі літали тільки щолк, щолк. а тепер мушу чекати поки відкриється потрібна тема чи сторінка 10-20-30сек. так жеж і щоб повернутися назад

Це щось в мене на ПК чи в когось теж так? Що потрібно зробити? бо так не можу форум читати,нерви здають. на інших сайтах все добре, літає!!!

Опубліковано

Тежсаме... борда реально зараз тормозить навіть з 4G в США... зразу після "обновки" все літало...

Опубліковано

Тежсаме... борда реально зараз тормозить навіть з 4G в США... зразу після "обновки" все літало...

Дякую за швидку відповідь,бо я вже думав щось ПК вселилось!!!

Опубліковано

Учасники 47 сообщений 26 поддержали 3 хата с краю Отправлено Вчера, 02:32 Допоможіть! раніше в мене теж сторінки на форумі літали тільки щолк, щолк. а тепер мушу чекати поки відкриється потрібна тема чи сторінка 10-20-30сек. так жеж і щоб повернутися назад Це щось в мене на ПК чи в когось теж так? Що потрібно зробити? бо так не можу форум читати,нерви здають. на інших сайтах все добре, літає!!!

Думав, що далеко я, тому й торррррмоза. Tracert.

Зайшов по TeamViewеr на укр комп - ще бiльшi торррррмоза. Пинг в 10 разiв бiльший.

P.S. Знаю, що роблю ))

• Адміністратори
Опубліковано

Я спостерігаю тормозіння тільки тоді, коли користувач не залогінений. Проблема вимагає дослідження.

Опубліковано

Я спостерігаю тормозіння тільки тоді, коли користувач не залогінений. Проблема вимагає дослідження.

Залогіненим також. http://tools.pingdom.com/fpt/#!/eqcdYR/http://board.lutsk.ua/topic/152308-voprosi-i-otveti-vio-bagi-i-gljuki-o-rabote-forum/page__st__420

18.33 сек завантажується. На іншому шаблоні все ок.

• Адміністратори
Опубліковано

Ну а я про що, пінгдом ломиться на борду анонімом - тут є тормоза, не заперечую.

• Адміністратори
Опубліковано

Тормоза є тільки на дефолтному скіні.

Найду дефолтний скін заміню старий.

Опубліковано

Тормоза є тільки на дефолтному скіні

...в мене сьогодні і на дефолтному "літає"

Опубліковано

Я спостерігаю тормозіння тільки тоді, коли користувач не залогінений

не факт... в мене що під "користувачем" , що під "гостем " швидкість відкриття одинакова.

P/S ...але сьогодні швидкість реально порадувала. адмінам - thanks!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А поясніть чому в мене зявилась червона табличка ще й "-2" ??? Я ж ніби дисциплінований і вихований.

Опубліковано

А поясніть чому в мене зявилась червона табличка ще й "-2" ??? Я ж ніби дисциплінований і вихований.

то репутація - те що інші користувачі тобі поставили

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...