Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

підкажіть як відео додати так, щоб його можна було переглянути в повідомленні, а не переходити по "ссылке".

або скажіть де про це почитати?

наперед дякую.

Опубліковано

Посилання на відео потрібно копіювати не адресної строки браузера.

А в Ютубі вибираємо "Поділитися" і беремо те посилання яке згенерує ютуб.

Опубліковано

підкажіть як відео додати так, щоб його можна було переглянути в повідомленні, а не переходити по "ссылке".

або скажіть де про це почитати?

наперед дякую.

під відео в ютубі жмеш "поділитись" - вискакує посилання,

копіюєш його, вставляєш в ВВ-коди "media"

все! ;)

приклад

Опубліковано

осилання на відео потрібно копіювати не адресної строки браузера. А в Ютубі вибираємо "Поділитися" і беремо те посилання яке згенерує ютуб.

Не обов'язково!

З адресної строки копіюємо адрксу-посилання на відео.

Єдине, що потрібно зробити - видалити літеру s після http.

таке є.

http[b]s[/b]://www.youtube.com/watch?v=LOo6-0Xl6cQ

Таке має бути

http://www.youtube.com/watch?v=LOo6-0Xl6cQ

А тепер в ділі:

Опубліковано

Час-від-часу хтось та й запитує про те, як вставити відео в повідомлення... вже пора створити окрему тему в розділі FAQ, де на пальцях описати цей процес, щоб потім можна було тільки тицяти посиланням...

Так само часто запитують, як зробити прихований текст (як сховати під спойлер), як вставити картинку/фотку в повідомлення і т.д.

Тобто, гарно було б створити темку типу "Як створити повідомлення на Борді", де б окремими постами було описано, як робити ці процедури, описані фукнкції отих же ВВ-кодів, і т.д. Тобто, створити дійсно FAQ по форуму.

І далі в процесі спілкування, при виникненні запитань в форумчан, можна було б просто кидати посилання на конкретну "інструкцію", замість в черговий раз повторно писати "прописні істини".

Було б дуже зручно...

Опубліковано

Привіт

Як вирішити проблему....-- встановив на компутор шрифт helvetica -- і Борд почав відображати заголовки цим паскудним для читання шрифтом (користуюсь хромом)

-мало віриться що на своїй стороні я щось зміню (шрифт викидати не збираюсь, браузер змінювати також)...

можливо адміністрація підшліфує вихідний код, думаю це не тільки для мене буде добре (очі ламає шрифт жорстко)...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

"прєдупріждєніє" буде висіти до смерті чи можна через певний час обнулитись?

До, смерті, я сподіваюсь, у мене ще далеко, але воно висить і їсти не просить. Раніше якісь амністії були...

Опубліковано

Натискаю кнопку підтримки будь якого посту на "борді", викидає ось таке вікно..

w10tz.jpg

Натискаю"ок", віконечко щезає, а підтримка з'являється)))))

Опубліковано

Мышка залипает, может, отрабатывая двойное нажатие?

Так і було))) Тільки запостив питання - моментально прийшло в голову вирішання)) Борда магічно допомагає)))
Опубліковано

А тепер підкажіть мені. Яку-таку фігнюшечьку встановити на планшет, щоб замість відео не писало "Не вдалося завантажити плагін". Я вже замахалась різні плеєри і браузери встановлювати-видаляти. На іншому планшеті грає, на цьому(Nomi) ні.

Опубліковано

А тепер підкажіть мені. Яку-таку фігнюшечьку встановити на планшет, щоб замість відео не писало "Не вдалося завантажити плагін". Я вже замахалась різні плеєри і браузери встановлювати-видаляти. На іншому планшеті грає, на цьому(Nomi) ні.

Зробити як я - купити планшет на вінді :_07: Android недруже з flash

Опубліковано

Android недруже з flash

все друже.

потрібно встановити флешплеєр з 4pda, там є інструкції. І переглядати вмонтованим браузером, той точно хаває.

Опубліковано

Android недруже з flash

все друже.

потрібно встановити флешплеєр з 4pda, там є інструкції. І переглядати вмонтованим браузером, той точно хаває.

Дай лінк, і який у тебе андроїд? Бо я на 4,4 не зміг поставити.

Опубліковано

Заходила на борду через Photon Flash Player & Browser, і нічьо: ні картинкі,ні рамки, а ні посилання якогось, тупо " Не вдалося встановити плагін", зла вже не хватає.

Опубліковано

О, слава тобі, Zheny@))) Це побєда. Все працує. Виявляється, не стільки андроід, як гугл не друже з флешом, поки не поставила мозілу (в купі з флеш плеєром), не холєри не виходило.

Имейте

в виду, что в Google Chrome Adobe Flash Player не работает, так как компания Google отказалась от

его поддержки. Вам понадобится любой другой браузер, такой как, например Opera, Firefox, Dolphin

и т.п.

Опубліковано

це тільки у мене "подвоюються" пост-повідомлення і повідомлення у приваті чи ще у когось? :0141:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хто міняє/як поміняти назад статус над аватаркою?

Декілька днів статус дивним чином сам(?) помінявся

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...