Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

zigorko, так, куверкає. Але ж зате старається розмовляти! У Києві взагалі процентне співвідношення україномовних до російськомовних дуже маленьке. І це не заважає йому, на відміну від наших чинуш, знати на дуже пристойному рівні англійську + німецьку. Він набагато ерудованіший, ніж Гарант. Боксер? Що ж, це не завадило йому разом з братом заробити добрий десяток мільйонів доларів. Хай ті, що вважають його недолугим, а себе розумнішим за нього, покажуть свої кишені. І тоді усе стане на свої місця. І попросимо розповісти. хто як гроші заробив.

Чи є якісь сумніви, що він заробив гроші чесно? А про нашого "Г" можна так сказати? Так от, щоб не було чогось такого:

demotivators.org.ua-88617-3.jpg

І не забуваймо

demotivators.org.ua-174164-3.jpg
Опубліковано

Я б не мірявся пісюнами, всім важко.

ВВ-шники не є серйозним гравцем у цій історії. Як тільки на вулицях стане ду-у-у-у-же гаряче - вони втікатимуть перші. І це найправильніше зі всього, що вони можуть зробити. Я впевнений, що вони чекають підстав для втечі.

Беркут - це найманці. Їх треба хєрячити, бо вони звірі. Боятись їх не варто, вони у більшості жирні хряки, здатні бити тільки слабких і беззахисних, або 5 на 1. Якщо хоча б раз-на-раз - вони сцять.

Опубліковано
«Ту пропасть, которая существует между Майданом и лидерами парламентской оппозиции, преодолеть уже невозможно. Сегодня это просто параллельные политические миры. И этот слом в отношениях между парламентской оппозицией и Майданом будет провоцировать их на войну с новой волной оппозиционеров, которая появилась в ходе акций протестов. Политикам придется уже воевать не столько с властью, сколько с представителями этой новой волны — это и “Правый сектор”, и “Демократический альянс” и другие. Ради собственного спасения оппозиционерам из парламента выгоднее договариваться с властью, чем с активистами Майдана», — сказал Цыбулько.

Эксперт подверг критике предложение представителей парламентской оппозиции вернуться к тексту Конституции образца 2004 года, поскольку это создаст лишь новые проблемы из-за несовершенства старой политической модели.

«Сейчас оппозиция настаивает на механическом возврате к тексту Конституции 2004 года. Но здесь сумма рисков не меньше, чем подготовка новой версии Конституции. Механический возврат к Конституции 2004 года автоматически вернет и ее недостатки, которые состоят в несовершенстве распределения властных полномочий в системе власти, в частности распределение полномочий центра и регионов. Поэтому механический перенос норм Конституции-2004 — это хороший способ для лидеров парламентской оппозиции найти компромисс с Майданом, но это не решение нынешних политических проблем, а создание новых. Поэтому поспешное изменение Конституции, чтобы уладить нынешний политический кризис, несет новые риски», — добавил он.

Хто що знає про Демократичнмй альянс?

Опубліковано

Як,десь,колись прочитав,що незалежність нам далася просто.Інші її роками здобувають,кров'ю...Певне зараз саме цей час визначення.Бути нам,чи не бути.Потрібно раз і на віки відшити Кремль,як Грузія,Прибалти.І тільки питання-яка ціна цієї свободи?

Свобода - безцінна, і тому питання про її ціну недоречне.

Зараз кожен із нас повинен визначитись, в якій країні він хоче жити. Чи це буде вільна, незалежна демократична європейська держава, де всі будуть рівні перед законом, де беззаперечно будуть виконуватись права і свободи кожного громадянина, чи це буде диктатура "мєнтовського безпрєдєлу", де простий народ не матиме жодних прав і свобод.

Так, незалежність ми отримали досить легко, але зараз ця незалежність під загрозою, і настав час захистити її. Можливо й дуже високою ціною. Але у справжнього українця, патріота ніяких сумнівів у перемозі бути не повинно. Якраз час згадати Декалог (10 заповідей українського патріота):

1. Здобудеш Українську Державу або загинеш у боротьбі за Неї.

2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні чести Твоєї Нації.

3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань.

4. Будь гордий з того, що ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба.

5. Пімсти смерть Великих Лицарів.

6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з тим, з ким треба.

7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.

8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.

9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять Тебе виявити тайни.

10. Змагатимеш до поширення сили, слави, багатства й простору Української Держави.

Я впевнений, якщо дійде до рішучих дій, абсолютна більшість із нас забуде про страх і вийде на барикади, бо іншого шляху у нас немає. Або свобода, або рабство.

Ми переможемо, бо нас - мільйони!

Опубліковано

норм контора. від початку на майдані. багато мирних акцій провели, багато поліграфії випустили. "Президент підарешт" - їхня тєма. Надто мирні, тому зараз не популярні.

Опубліковано

норм контора. від початку на майдані. багато мирних акцій провели, багато поліграфії випустили. "Президент підарешт" - їхня тєма. Надто мирні, тому зараз не популярні.

Очень молодой, креативный и очень активный альянс. Они всегда заняты полезным делом. Но, видать, для Украины они, пока еще, слишком европейские.

пс: Кстати, "Переступили через закон, переступите через нас", тоже их идея, лежачая акция под Прокуратурой. И еще много чего.

Опубліковано

Всем постящим картинки ветеранов вперемешку с беркутом, а также ментам подцепившим георгиевские ленточки посвящается

Опубліковано

і ще одне, правильно виховуйте своїх дітей, щоб таким бидлом не ставали.

Мєнт - це генетичне бидло, яке передається по ДНК.

Опубліковано

Меньше безобразничайте, и не придётся делать то, что справедливо сделал тов. Сталин.

не смiй згадувати iмья того катюги, який стiльки життiв знищив

так сколько?

ЗЫ билборди "народовладдя" Медведчука?

я тебе троль кормити не буду

ЗЫ судячи з ваших постiв, то якраз для вас бiлборди й iнша жовта макулатура е основним джерелом знань

да и не нужно. я сыт и самодостаточен (в некой мере)

я задал конкретный вопрос: СКОЛЬКО?

(и источники информации потрудись привести)

ЗЫ тебе и подобным для самоидентификации ;)

Мы — стадо. Миллионы нас голов.

Пасёмся дружно мы и дружно блеем,

И ни о чём на свете не жалеем.

Баранье стадо — наш удел таков.

В загон нас гонят — мы спешим в загон.

На выпас гонят — мы спешим на выпас.

Быть в стаде — основной закон ,

И страшно лишь одно — из стада выпасть.

Когда приходит время — нас стригут.

Зачем стригут? Нам это непонятно.

Но всех стригут. Куда ж податься тут,

Хоть процедура эта крайне неприятна.

А пастухам над нами власть дана,

Сказали, что по воле колдуна.

Так и живём, не зная тех тиранов,

Что превратили нас в баранов!

Ах, как сочна на пастбище хрустящая трава!

Как холодна вода в ручьях журчащих!

Зачем нам знать о кознях колдовства,

Когда так сладок сон в тенистых чащах…

Да, хлещет по бокам пастуший кнут.

Что ж из того: не отставай от стада!

А у загонов прочная ограда.

И пастухи нас зорко стерегут!

Но всё ж вчера пропали два барана…

Не помогла им пастухов «охрана».

Их съели сами пастухи, а виноваты будут волки.

Но стаду наплевать на братьев, «с верхней полки».

Мы стадо. Миллионы нас голов.

Идём, покачивая курдюками.

Нам не страшны проделки колдунов.

Бараны мы. Что хочешь, то и делай с нами!

Опубліковано

А ще мене кумарить позиція деяких форумчан стосовно наших волинських нардепів. З однієї сторони вони підтримують майдан, хочуть в європу, а з другої вони ставлять в заслугу Палицям-Єрємєєвим-Івахівим те що ті встановлюють лавочки-урни-вікна-майданчики, при цьому нагло забувають що це не депутатська робота, що депутатів обирають щоб вони писали закони і правильно голосували а не виконували задачі комунальних служб. Шановні, це лицемірство! Нас тупо "імєют", спочатку встановивши лавочку під під'їздом а потім голосуючи за кривий бюджет чи непідтримку відставки уряду.

прикінь як все міняється) колись коли я писав цю ж саму думку в іншій темі мене затролили і натикали мінусів) бо ж то була тема про хорошого Палицю)

O tempora! O mores!

Опубліковано

david, чьотко про антимайдан і електорат янукосатаніста...

Стадо - електорат і члени антимайдану, вузьколобі раби совкової закалки, українофоби і зомбовані ними слабодухі сцикоагресори, нажаль, значний відсоток населення півдня та сходу.

Пастухи - яник, ПР, і приблатньонні члени антимайдану, вузьколобі раби совкової закалки, українофоби і зомбовані ними слабодухі сцикоагресори.

Ах, как сочна на пастбище хрустящая трава - 200 грн в день на барана.

А у загонов прочная ограда и пастухи нас зорко стерегут! - беркут і інші уйобки у формі.

Вовки - Майдан.

И страшно лишь одно — из стада выпасть. - бійтесь.

Мы стадо. Миллионы нас голов - ......голов??? були б голови - були б не стадом баранів.

david[/b - баран-ефрейтор, кандидат в пастухи.

я задал конкретный вопрос: СКОЛЬКО? (и источники информации потрудись привести)

Встречный вопрос: у вас, у сталинистов, на входе в ад партбилеты проверяют?

Опубліковано

Меньше безобразничайте, и не придётся делать то, что справедливо сделал тов. Сталин.

не смiй згадувати iмья того катюги, який стiльки життiв знищив

так сколько?

ЗЫ билборди "народовладдя" Медведчука?

я тебе троль кормити не буду

ЗЫ судячи з ваших постiв, то якраз для вас бiлборди й iнша жовта макулатура е основним джерелом знань

да и не нужно. я сыт и самодостаточен (в некой мере)

я задал конкретный вопрос: бла... бла...

Друзья, зачем вы его кормите? Еще так сытно. Мне кажется, что это клон кого-то из админов, или приближенных. Почему же еще он тут так долго и беззаботно пасется?

Опубліковано

МВС визнало, що на Грушевського були снайпери

Снайпер «Беркуту» дав свідчення про участь у масових заворушеннях громадянина Таджикистану, якого було затримано 21 січня

Про це свідчить рішення Солом’янського районного суду міста Києва від 23 січня, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на «Наші гроші».

Таджика було затримано о третій годині ночі у невказаному місці. Йому інкримінували ч. 2 ст. 294 КК України, звинувативши у тому, що він своїми умисними діями вчинив активну участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися насильством над особою, знищенням майна, погрозами, підпалами, опором представникам влади із застосуванням предметів, які використовувались як зброя, і потягли за собою тяжкі наслідки. За цією статтею передбачено покарання від 8 до 15 років.

Чоловіка було затримано на підставі рапорту прапорщика міліції «Беркуту» та протоколу допиту міліціонера-снайпера «Беркуту». Суд присудив йому утримання під вартою строком 30 днів.

Жодних подробиць про свідчення міліціонерів у судовому рішенні немає.

Нагадаємо, після вбивств протестувальників на Грушевського в МВС неодноразово заявляли про свою непричетність, оскільки у бійців ВВ та "Беркуту", згідно з офіційними документами, на озброєнні немає табельної вогнепальної зброї та снайперських гвинтівок.

Опубліковано

david, чьотко про ...

чиотко про ЛЮБОЙ ЭЛЕКТОРАТ!

"волки - майдан"? )) майдан - это бараны-неадекваты

я задал конкретный вопрос: СКОЛЬКО? (и источники информации потрудись привести)

Встречный вопрос:

ты из Одессы?

да и что за ярлыки? ))

Веломама и иже, я здесь не пасусь, а аккуратненько ступаю, дабы не запачкаться

(в каждой шутке есть доля шутки)

Опубліковано

Веломама и иже, я здесь не пасусь, а аккуратненько ступаю, дабы не запачкаться

(в каждой шутке есть доля шутки)

Кстати, убогонький, я тебя даже не минусую. Минуса, считаю, для адекватных неадекватов.

Опубліковано

Кстати, убогонький, я тебя даже не ...

благо_дарю за "профанацию".

к сожалению, себя отнесу к богоборцам :_08: ...

а быть У-БОГим?... при жизни доступно только Пророкам (Эхнатон, Иисус, Мухаммад и многие другие)

но всё равно, приятненько ))

... і священники правлять.

а вот и пастушье подразделение подоспело
Опубліковано

Кстати, убогонький, я тебя даже не ...

благо_дарю за "профанацию".

к сожалению, себя отнесу к богоборцам :_08: ...

а быть У-БОГим?... при жизни доступно только Пророкам (Эхнатон, Иисус, Мухаммад и многие другие)

но всё равно, приятненько ))

... і священники правлять.

а вот и пастушье подразделение подоспело

А?... Что вы говорите?... Как интересно. Продолжайте, пожалуйста. Я не сплю... Я вас внимательно слу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...