Перейти до змісту

Блокування ВВ на Лідавській - координація

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 407
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Люди підтягуйтесь на Лідавську: захвачуйте з собою друзів та дрова, бо їх вже катастрофічно мало

Люди підтягуйтесь на Лідавську: захвачуйте з собою друзів та дрова, бо їх вже катастрофічно мало

Опубліковано

пропоную зібрати викинуті ялинки - в кожному дворі гора якщо таке підійде - підвеземо

Хороший варіант. Хто їде машиною, беріть ялинок, скільки зможете.

Опубліковано

може хтось мені пояснити що сталось і що таке "ВВ"?

Твоя жить Украина, майдан,революция, Луцк, улица Лидавская,внутренние войска. Твоя идти Лидавская стоять не давать выезжать внутренние войска Киев бить людей.

Опубліковано

сьогодні з ночі приїхав з Лідавської. цієї ночі були провокації з боку місцевих дебілів (здається місцеві були), приїхали на авто і давай репетувати що ми тут всі за бабло стоїмо, що ми від опозиції бла-бла-бла... і вони і вних їхні діти пиз...аті боксери і нам всім пиз...дець ща буде... культурно, без підвищення тону та ругані їм пояснили хто ми, за що стоїмо і чого добиваємось. в міру того що вони були під добрячим градусом не дійшло, свої же затягнули в авто і з воплями поїхали геть. як то кажуть в сімї не без ....

зауваження: не вистачає дров та людей, а також організованості. зменшіть кількість постів до 3х та + обзорна.

звертаюсь до свідомих людей, оскільки не маю можливості їхати кілька днів сам: підтримайте, вам це нічого не вартуватиме, а от попередити зможете лихо, та й хлопців з ВВ збережете, вони самі проти, але під трибунал не підуть тож як буде команда їхатимуть.

Опубліковано

в мене температура. цю ніч я точно пропускаю. надіюсь знайдуться ще люди (крім тих що є), а то таке враження, що одні хомяки...

Опубліковано

в мене температура. цю ніч я точно пропускаю. надіюсь знайдуться ще люди (крім тих що є), а то таке враження, що одні хомяки...

і в мене температура :)

Опубліковано

які тут всі розумні замінусували мого поста, я в Києві живу і звідки я можу знати що там коїться в Луцьку, тому й запитав, а тут вже такі всі обізнані...

Опубліковано

так, ті що питають що потрібно на кухню..

кажу- залишилось дуже мало ковбаси на бутерброди, печива в невеликих пачечках , щоб хлопцям давати на деякі пости до чаю, а також фруктів , бо це вітаміни , а в такий час , ще й в таку погоду вони вкрай необхідні

Опубліковано

Дрова збирають,тільки машина зломана.Треба буде транспорт.Хто може відгукніться.Об'єм буду знати за годинку,коли вже зберуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...