Перейти до змісту

Блокування ВВ на Лідавській - координація

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

odna, для чого списки викладувати. просто людей між собою зводити.

Это я не вам. Это на всякий случай. А то совсем забыли тут про бдительность. Конечно у нас не Харьков, но все же ...

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ЛУЦЬКІ АКТИВІСТИ ПРИВЕЗЛИ ЇЖУ В ЗАБЛОКОВАНУ ВІЙСЬКОВУ ЧАСТИНУ

http://www.volynnews.com/news/organizations/lutski-aktyvisty-pryvezly-yizhu-v-zablokovanu-viyskovu-chastynu/

Чому про таку цікаву інформацію тут ніхто ні слова не написав??? Хто возив??? Можливо за час поїздки в приватній розмові військові щось цікаве розказали???

Опубліковано

2 х стороннє запалення легень.

одужуй!

Можливо за час поїздки в приватній розмові військові щось цікаве розказали?

прийдіть побалакайте. вони часто біля забору бувають, чай п'ють...

Опубліковано

Я б з радістю, але на жаль є певні обставини через які я не можу це зробити, тому і запитую. А ви все ведете війну за видимими і невидимими хом'яками??? Можливо треба спочатку трохи вірити в незнайому людину, поки вона не доведе зворотнього???

Опубліковано

Я б з радістю, але на жаль зараз далеко від Луцька...

ну, якщо в двох словах, то пацанята самі їхати не хочуть...

й не проти, що їх блокують. хоча періодично й проскакує - буде наказ, прорвемось.

Опубліковано

Ось тут http://www.volynpost...vid-provokatora побачив дещо дивне, цитую :

На стрічці Фейсбуку якийсь мачо, який охороняє іграшкову барикаду, яка в разі чого не встоїть і хвилини, матюкається, посилає собі ж у поміч на якусь там вулицю, типу, де військову частину блокують - «брутальний» геракл, якого усі мало не підлабузницько-улесливо закликають бути чемним, ми «дєскать» культурні люди.

Що б то було (і для чого це ВолиньПосту) ?

Опубліковано

Можливо треба спочатку трохи вірити в незнайому людину,

в ситуації, коли активісти розшукуються мвс, не можна вірити незнайомим людям. і знайомим, в принципі, теж не дуже. се ля ві, на жаль.

переходьте в партизанку, панове, вже - завтра може бути пізно.

Опубліковано

Колега, що зараз на Лідавській, попросив тут написати: Народ, хто може, підтягуйтесь під ранок, бо людей мороз вже зовсім розігнав... А в Києві ще нічого не скінчилось, в будь-який момент може прийти наказ ВеВешникам прориватись...

Опубліковано

ще раз хочу звернутись до так званого "автомайдану":

хлопці, дівчата та "похи" ідея з доставкою людей актуальна, як ніколи.

мені тільки за сьогодні тут та в фейсбуці написало шестеро чоловік, які б хотіли потрапити на лідавську вночі.

я раніше просто писав, що підвозитиму. так як мій корч здох, а в самого температура, я поки вдома.

вам й карти в руки...

Опубліковано
мені тільки за сьогодні тут та в фейсбуці написало шестеро чоловік, які б хотіли потрапити на лідавську вночі.

я раніше просто писав, що підвозитиму. так як мій корч здох, а в самого температура, я поки вдома.

вам й карти в руки...

Це вже не похи, це вже пащенки...

Тим не менше, дай контакти кого й куди везти, сьогодні вдома, можу порозвозити.

Опубліковано

Тим не менше, дай контакти кого й куди везти, сьогодні вдома, можу порозвозити.

з фейсбука вже організувались, зараз скину тобі контакти людини з цього форуму.

моя порада, якщо будеш везти когось й матимеш місце, викладай тут час та маршрут.

Опубліковано

Кстати, анонсирую: как подлечусь, на ночной смене планирую сварить и угостить всех героев вкуснейшим казацким кулишом.

Опубліковано

Кстати, анонсирую: как подлечусь, на ночной смене планирую сварить и угостить всех героев вкуснейшим казацким кулишом.

Виздоровлюй скоріше, Таня :_02:
Опубліковано

карочь так, якщо хто в діапазоні 3:30 - 4:00 збирається їхати - пишіть, підвезу (від літри не збіднію), чекатиму відповідь до 23 год, ібо моє прекрасне тіло вже теж стомилось і спати хоче.

Опубліковано

Колега, що зараз на Лідавській, попросив тут написати: Народ, хто може, підтягуйтесь під ранок, бо людей мороз вже зовсім розігнав... А в Києві ще нічого не скінчилось, в будь-який момент може прийти наказ ВеВешникам прориватись...

Так і планував, хотів лише уточнити. Буду на 5-ту ранку, але нажаль тільки поки один. Всі мої побратими злягли з температурою. Тиждень чергувань на морозі дався взнаки.

Опубліковано

дякуємо за чай. Ще сидимо, нас троє. Де ж заміна, бо скоро додому. (жїнки ждуть). А на посту біля забора ващє людей німа

дякуємо за чай. Ще сидимо, нас троє. Де ж заміна, бо скоро додому. (жїнки ждуть). А на посту біля забора ващє людей німа

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...