Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну дійсно -як же не поступитися місцем людям, котрі стільки років віддали футболу?

Які держаться за місце в збірній, як Арсеній Петрович за крісло премєра.

Коли вже в Україні , в усіх сферах почнуть брати на місце людину, котра на цьому місці буде найбільш ефетивна, а не кум,сват, брат,чи зі своєї компанії.

Виступ збірної України на Євро 2016 двома словами- Французькі канікули.

Одним -Хуторянство.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ледь живий наш чемпіонат,відсутність гравців з міжнародним стажем-все це і вилізло.Якщо глянути на всі країни учасники вони не такі й великі у кількості населення,висновок-ми просто не вміємо грати у футбол,наших футболістів ніде не беруть,і це вже багато років.Зате корупції у федерації не меньше ніж у інших сферах.Колись у "про футбол" показували репортаж про "збори біляфутбольних організацій" (не пам'ятаю як називались),якісь спілки,союзи і тд.Купа народу щось незрозуміле вирішують,голосують,

Якщо поставлять Шеву то Суркіс нав'яже "своїх" помічників і буде те саме що вже казали "будуть грати як получиться".Сумно це все.

Опубліковано

основна причина в нашому чемпіонаті. Не можуть наші футболісти грати по 2 гри в тиждень. Якби перша гра була б з Поляками чи Ірландцями я думаю ми б виграли, а так наших хватало тільки на перший тайм.

Опубліковано
2 часа назад, spqr сказал:

Якщо поставлять Шеву то Суркіс нав'яже "своїх" помічників і буде те саме що вже казали "будуть грати як получиться"

Як ви це уявляєте? Приклад можна кого "свого" у помічники тренера? :) Суркіс до Шеви як до сина відноситься і буде у всьому лише сприяти, а ні - будете від Ахмет-хана мати, це я бачу вас більше задовільняє! :) А іншого немає, ці люди мають вплив на ФФУ і міряються між собою піпісками але при Суркісі, президентом ФФУ, були найкращі результати збірної і менеджмент побудований и т.д. і т.п. Грошей на рахунках ФФУ скільки залишив, розвивав футбол, у школах рухав і впроваджував уроки футболу, майданчики будували... - забули? Це при Суркісі робилось!!! А Коньков все невідомо куди профукав, хача відомо - з "сім'єю" поділився :) А коли Суркіса усунули при Янику, от тоді і почалось... Ну і у лави керівництва УЄФА з вулиці не беруть, побачили у людини здібності, так що не женіть аби бла-бла на Суркіса, а якщо щось не так, то факти давайте і порівняйте розвиток футболу при різних Сафіуліних, Конькових... :)

Опубліковано
18 хвилин тому, igorgame сказано:

Гра Угорщина-Португалія - це просто бомба!!! О-то грають хлопаки!!! 55 хв. 3:2 Далі буде...

Да це вабщє жир! 3-3, всьо нормал Португали поки на другому місці, бо там Ісландці-Австрія 1-1.

Опубліковано

Привіт всім! Мої фаворити на цьому Євро, ісландці, пройшли. Клас! Але, гадаю, що далі 1/8 вони навряд пройдуть, але сподіваюсь на це. А португальці зі своїм "прохідним" захистом будуть мати великі проблеми.

Опубліковано

Досить показові ці два крайні матчі були.

1. Тренер угорців за три гри використав 21-го футболіста з 23-х, тобто усіх, крім запасних воротарів. Туристів не брав? (Шкода угри не поховали тих піжонів).

2. Австрійський тренер після першого тайму, коли ситуйовіна стала зовсім Хопа, зробив 2 заміни, одна з яких - опорника на нападаючого,  друга теж на підсилення атаки. Дивна логіка, чи не так ;) ))

Опубліковано

39 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Завжди вболівав за Англію, а тут по-приколу, стану на бік  Smith ))

Чого по приколу? Хлопці затяті, грають з душею, віддаються повністю футболу. Нехай не всі зірки (реально знаю зі збірної 3-4 гравців), але як грають, чортяки? ))))

Опубліковано
7 хвилин тому, Smith сказано:

Мдаа.. тепер напевно я все чув в цій жизні))))))) я про коментаторів.

Опубліковано

Шкода шведів - грали непогано, але техніка є техніка та і контру "зловили". Раджу подивитись гол ірландців у ворота Італії - файний дуже: що атака, що подача, що сам гол.

І тепер маємо ось таку остаточну картину 1/8 фіналу:

SnimokJPG_4727781_22443650.jpg

Опубліковано

Цікавий момент: зі всіх "явних аутсайдерів" і "постачальників очок" в 1/8 не вийшли лише албанці, яким не вистачило різниці м"ячів.

Всі інші: Пн.Ірландія, Угорщина та й то й же Уельс вже в плей-офф.

Опубліковано

Вельс -Пн Ірландія теж буде заруба ще та.

І здається років 4 тому французи пройшли саме ірландців у стиках з  великим скандалом, забивши гол рукою

Теж буде підтекст.

Взагалі всі 8 пар цікаві.

Опубліковано

Майже всі фаворити в нижній частині "сітки".

Якщо не буде несподіванок, то вже в 1/4 нас очікують ігри:

Німеччина - Італія/Іспанія

Франція - Англія

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...