Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я давно не пам'ятаю такої агресії на ЧЄ чи ЧС. Пам'ятаю тільки такі серйозні "бої" на ЧЄ-1980 в Італії - там теж англійці брали участь. Але кацапи цього разу перевершили всіх - "дєбіли, бля...".

Кількість постраждалих у сутичках фанатів Росії та Англії в Марселі зросла до 35 (фото, відео)

А причиною цього всього стала (за словами ЗМІ і на відео це видно) - сигнальна ракета. Безпека та антитерористичні заходи кажете? Ну-ну...

ЗМІ назвали причину інциденту після матчу між фанатами Росії та Англії (відео)

13419029_1261406883884544_51655735589538

Опубліковано

Привіт всім, пацани)). Трохи не відписувався, бо був два дня в дорозі. Я з сім'єю на відпочинку зараз, в Італії... Так от вчора був прикол на тему футбола. Йдемо ми собі такі по Венеції по вузьким вуличкам цепочкою, я йду самий останній і щось там говорю дружині голосно, а по бокам де-не-де стоять зазивали в бари,піцерії,ресторанчики...Так ось, коли проходили повз якогось спортивного бару, один з таких зазивал почув мою мову (українську) і напевно подумав, що я росіянин...і запрошує мене до бару, показуючи на таблицю, яка висіла на стіні біля входу і на якій було написано "Англія-Росія 22:00"...і показує пальцем саме на надпис "росія". Я такий на автоматі йому: "Но,но, айм нот раша, айм юкрейн!" А він такий "Скузі, сеньор!" і реверанс зробив))). Довго ми ще потім з цього сміялись))...

Опубліковано

Ги-ги, кумедно вийшло. Але молодець сеньйор, швидко зоріэнтувався що чуть політичну проблему не знайшов собі :D

Я, як був в Болгарії і місцеві зазивали кликали до себе, коли казав що Україна, то вони першим ділом "А-а-а-а, Шевченко !" Доречі також був під час чемпіонату і у всіх кабаках матчі крутили.

Опубліковано
47 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

Що там з фанзоною у Луцьку. Був хто, які враження? Після 22,00 наливають пивко?

Тож вона тільки сьогодні запускається. Їхав зранку - тільки каркас під екран складали

Опубліковано

Цікаво подивитись: а що то за санкції будуть? Лозиною ана-на?

Офіційно: УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти Російського футбольного союзу

Показати прихований контент  

В УЄФА відкрили дисциплінарну справу проти Російського футбольного союзу через поведінку фанатів під час матчу Євро-2016 Англія - Росія.

Головні обвинувачення висуваються за статтями: заворушення на трибунах, расистська поведінка та використання піротехніки.

Повідомляється, що цю справу дисциплінарний орган УЄФА розгляне 14 червня.

Hide  
Опубліковано
32 минуты назад, yurgen сказал:

тільки каркас під екран складали

Туплять як завжді!!! Повинно було з початку чемпіонату працювати!!!

Опубліковано
18 минут назад, Smith сказал:

а що то за санкції будуть?

Скоріше за все штраф федерації впаяють і попередять. Щось подібне було але на клубному рівні, а от щоб на чемпіонатах...?! Побачимо!

Цитата

В финале Лиги чемпионов-1984/85 было суждено встретиться «Ливерпулю» и «Ювентусу». Еще до начала встречи на брюссельском стадионе «Эйзель» произошло несчастье. В результате стычек двух команд не выдержала перегородка стадиона, и одна из стен упала, насмерть придавив под собой 39 человек. Матч же закончился минимальной победой «Ювентуса» благодаря голу с пенальти, который был назначен на фол вне штрафной площадки. Но гегемонию «Ливерпуля» прервал не туринский клуб, а УЕФА – виновными в трагедии были признаны английские фанаты, за что клубы Альбиона были дисквалифицированы в Еврокубках на 5 лет, а «Ливерпуль» - на 7.

Опубліковано
Щойно, igorgame сказано:

Скоріше за все штраф федерації впаяють і попередять. Щось подібне було але на клубному рівні, а от щоб на чемпіонатах...?!

Так от я теж так думаю: той штраф рашці як слону камінчик. Там треба щось серйозніше. 

Опубліковано
25 хвилин тому, Smith сказано:

Там треба щось серйозніше. 

Матчі без фанів і все - саме нормальне покарання. На років 5, тоді будуть думати не *опою, а почнуть мізки включати

Опубліковано

Про Англію-прокляття в дії з 1960 чи 1966 не виграють перший матч,кацапи-це їх єдине мож ще одне візьмуть очко(якщо свої понадривають :))

Що до наших ілюзій нема,але ноги фріцам повідривають трохи :)

Опубліковано

Ірландці ващє якісь ніякі, треба у них вигравати, вони навіть не можуть вийти зі своєї сторони все в їхню сторону, поляки додавлять,може)

Опубліковано

Ну що, вже можна відмітитися :)

Політ нормальний, все без затримок працює. Тільки англійською багвто стюардів не говорять :( Тільки що пройшов плотний дощик, тому буде слизько. 

Ну шо, борда, вперед до перемоги! Слава Україні!! :)

IMG_20160612_182658.jpg

IMG_20160612_184618.jpg

Опубліковано
1 час назад, spqr сказал:

повідривають

Повидаляють нах... тоді хто буде в інших іграх грати? З розумом треба з німчурою грати!!!

Опубліковано

Ну с Богом!!!

Украина: 12.Пятов, 3.Хачериди, 6.Степаненко, 7.Ярмоленко, 8.Зозуля, 9.Коваленко, 10.Коноплянка, 13.Шевчук (К), 16.Сидорчук, 17.Федецкий, 20.Ракицкий.
Запасные: 1.Бойко, 23.Шевченко, 2.Бутко, 4.Тимощук, 5.Кучер, 11.Селезнев, 14.Ротань, 15.Будковский, 18.Рыбалка, 19.Гармаш, 21.Зинченко, 22.Караваев.

Германия: 1.Нойер (К), 2.Мустафи, 3.Хектор, 4.Хеведес, 6.Хедира, 8.Эзил, 11.Дракслер, 13.Мюллер, 17.Боатенг, 18.Кроос, 19.Гетце.
Запасные: 12.Лено, 22.Тер Штеген, 5.Хуммельс, 7.Швайнштайгер, 9.Шюрле, 10.Подольски, 14.Джан, 15.Вайгль, 16.Та, 20.Сане, 21.Киммих, 23.Гомес.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...