Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

Олійник з Скрипіним про проблеми з Конституційним судом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Рома красава!

P.S. Яка ситуація на Лідавській? Планую приєднатись після роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь за матюки. Вибачте, всі, не стримався.

Робим Луцький незалежний центр допомоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кого ти слухаєш???? ми ж на Майдані зустрічались - ти ж нормальна людина, КОГО ТИ СЛУХАЄШ???

Дім, ти ж знаєш (ну може здогадуєшся) що я нікого не слухаю в принципі!!! просто самі люди (які там стояли) після того як Бондар сказав що не можна бо є відповідальність сказали що непотрібно дров і вони будуть ходити грітися, поряд у якесь там є приміщення, я спитав тоді куди мені дрова відвезти, на що сказали на майдан!!!

Ти чим на Київ їдеш і о котрій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанаты Днепра выдвигаются в Киев, чтобы присоединиться к создаваемым динамовцами отрядам самообороны для «защиты киевлян от неизвестных спортивной наружности».

Отакої: "1-ий Тульчинський диверсійний рій виконав успішно диверсійну операцію. Сьогодні. Близько 2 години ночі, загін диверсантів котрий налічував 12 повстанців, перешкодив стабільному постачанню припасів та засобів захисту підрозділу беркут. Повстанці почали діяти з вул.Івана Мазепи (м.Арсенальна), на підступах до вул. М.Грушевського. Спочатку відволікли увагу беркутіців, зробивши підпал одного з автобусів режиму. Поки охоронці тилу гасили автобус, диверсійний рій поцупив : 2 ящики з протигазами ( по 40 шт. в кожному ), 1 ящик снарядів "Терен М" ( 340 шт ). Захоплене майно було віддане в будинок профспілок, КМДА, та роздано в намети правого сектору. Слава Героям. Будуємо повстанський рух"

R5gEnuIqjfw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на Лідавську краще потрапити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на Лідавську краще потрапити?

Від ТЦ Караван прямо по вулиці Карпенко-Карого, не звертаючи на Конякіна. Правда, на скільки я знаю, то адреса частини ВВ, якраз Карпенка-Карого, 3, чи можливо на Лідавській ще виїзди є?

Куди підходити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беркут вже починає дрочи......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІНФОРМАЦІЯ НАРАЗІ:

Автомайдан намагається блокувати автобус луцьких ВВшників на заправці WOG, що біля літака по дубенській трасі.

Потрібне підкріплення! Інформація ВК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anut@, вам якраз підкріплення не треба! Який літак на якій заправці, на якій Дубнівській трасі? Усі слідкуйте за повідомленнями на борді, ну тікі ж не за такою Анютою, йопта!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я уже повертаюсь з Києва. Ніч простояв на Грушевського. Близько 3ї ночі, коли людей було мало нас відтіснули назад метрів на 50, але за якісь 10-15хв набіг натовп і ми відновили позиції. Потім близько 5ї ранку людей стало ще менше, але уже ніхто навіть не рипнувся на нас.

Близько 8ї ранку прийшли священники (кажуть, російського патріархату) і встали поміж нами і ними. Обидві сторони заспокоїлись, пробували розмовляти. ВВшники всіляко давали зрозуміти, що вони на нашій стороні: били по щитам в унісон з нами, заспівали разом з нами гімн.

Зараз там все спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фанаты Днепра выдвигаются в Киев, чтобы присоединиться к создаваемым динамовцами отрядам самообороны для «защиты киевлян от неизвестных спортивной наружности».

Судячи по постам в групі вконтакте харьківських ультрас, то вони також можуть підтягнутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОСЬ ТАК ДІЄ ЗЛОЧИННА ВЛАДА, Історія викрадення Ігоря Луценка.

Друзі, вашими молитвами у мене сьогодні, 21 грудня, день народження. Дуже всім дякую за турботу, я зворушений милосердністю всесвіту!

За останню добу я мінімум три рази прощався з життям, але зараз у мене все ок.

Наразі я виповз з лісу, куди мене завезли і кинули мої викрадачі, і знаходжусь у доброму гуморі, без мобілки і у посередньому фізичному стані. Нічого серйозного, просто майже 15-годинне спілкування з викрадачами було часом дуже важким морально і фізично.

Мушу відзначити високий професіоналізм викрадачів, це дійсно фахівці.

Події були такі - між першою і другою ночі вчора до мене звернулися лікарі з прохання машиною доставити до офатльмологічного відділення такого собі пана Юрія, у нього була травма ока.

Я дождався Юрія, і ми поїхали у лікарню. Як тільки зайшли у у приміщення і лікар почала оглядати Юрія, підійшли двоє міцних молодиків, заглянули у кабінет і зразу вийшли. Я зрозумів, що вони за Юрієм і викликав друзів. Але я розраховував, що вони будуть нападати на нас без свідків, на вулиці.

Вони ж приблизно вдесятьох зайшли і витягнули нас в мінібус на очах у тітоньки-лікаря.

Нас повезли у нічний ліс десь під києвом і я подумав що все, капець. Пробули ми там достатньо довго, але капець не наступив. Хоча звісно, хорошого було мало.

Потім нас повезли кілометрів зе за 20-30 і кинули у щось на кшталт металевого гаражу, мене з Юрієм розвели по різним відсікам. ПІсля того я його не бачив.

В гаражі ми провели досить багато часу, годин 10-11. Спілкувалися.

Я помітив - це були не просто найняті люди, вони щиро ідейні у своїй масі. Хоча спілкування було непростим, мені здається, багато хто зрозумів дещо про Майдан, і про мою особисту позицію.

Після йього спілкуваня я ще раз переконався, що принаймні мій вибір - це ненасильницький спротив. Але про це, можливо, іншим разом.

Потім мене повезли у машині, їхали майже годину, і тут у мене знову почалися думки про капець, бо місцина глуха. Мене у кульку на голові поставили лобом до сосни на коліна і сказали молитися) Я не відмовився. Поки я читав молитву, мої супроводжувачі щезли. Навіть не було чутно, коли.

Я поглянув на світ, ніби вперше. Сліпа хуртовинна ніч була найяскравішим видовищем, мабуть, за все життя.

Далі я майже повз по засніженій дорозі, співаючи пісні. Почав з "Любо братці любо") По дорозі майже втрачав свідомість, але дійшов.

Ще раз, друзі - подароване вами життя - прекрасне! Є певні побутові незручності, але вони поступово пройдуть, нічого критичного. Фоточок поки не буде, бо мобілка йок.

І звісно, ми не зупиняємося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друзі, вашими молитвами у мене сьогодні, 21 грудня, день народження.

Якось ця дата збентежує. А?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У «титушек» Харькова начались проблемы. Ими занялись «ультрас» и патриоты

Вербовщики «титушек» из харьковского бойцовского клуба «Оплот» так и не смогли отправить в Киев «заявленные» 400 боевиков в понедельник, 20 декабря.

Об этом стало известно «Аргументу» из собственных источников.

Как сообщает источник, неожиданно для себя организаторы команды погромщиков-гастролеров столкнулись с жестким противодействием со стороны ряда авторитетных в регионе, скажем так, лиц. Которые в категорической форме положили конец вербовке «титушек» в Харькове: «бить людей за деньги на стороне „мусоров“ не по понятиям», - передает их слова источник.

Более того, как стало известно «Аргументу», часть футбольных «ультрас» Харькова в своем кругу приняли решение «мочить местных «титушек», которые, по мнению их вожаков, «позорят Харьков», избивая «простых людей за деньги».

Также большинство группировок местных «ультрас» приняли решение поддержать «ультрас» Киева, с которыми до сих пор традиционно пребывали в неприязненных отношениях. Причина таких намерений, по словам источника «Аргумента» в том, что фаны обозлены новым законом № 722-VII в той его части, которая предписывает покупку билетов на футбольные матчи по паспорту. «Татаро-донецкое иго всех достало!» — резюмировал собеседник «Аргумента».

Напомним, сегодня стало известно о том, что днепропетровские «ультрас» готовы поддержать своих киевских коллег.

http://argumentua.com/novosti/u-titushek-kharkova-nachalis-problemy-imi-zanyalis-ultras-i-patrioty

Схоже янику вдалось те що зробити в принципі було неможливо, об'єднати воргуючі фанатскі групи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, да що ж таке. І тут:

Вербовщики «титушек» из харьковского бойцовского клуба «Оплот» так и не смогли отправить в Киев «заявленные» 400 боевиков в понедельник, 20 декабря.

А новина датована 21 січня 2014 р. Технології?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman, https://www.facebook.com/igor.lutsenko тут зявилось це повідомлення, хоча є підозра що це написав не він.

Smith, можливо і технології, а може і просто завтикав редактор. Про харківських ультрас я читав з різних джерел, тому скоріш за все правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, можливо і технології, а може і просто завтикав редактор.

Хочеться на це сподіватись.

Відео затримання "тітушок" вночі.

https://www.youtube.com/watch?v=qcp9rYCpbQg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Достовірно невідомо, але мають ВВійська-волиняки вирушати до майдану, потрібно перекривати то всьо. Навіть якщо ми польову кухню перекриєм - вже результат! Адьйо, на Лідавську. Вирушаю туди, взнаю подробиці - напишу.

слідкуйте за новинами. Як хто буде в курсі до мене - 099 3070083

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дулю вам, а не захист від тітушок! Олійник сказав! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрите звернення Української асоціації власників зброї до міністра внутрішніх справ України

Пане Захарченко,

Висловлюємо Вам свою глибоку стурбованість подіями останніх днів у м. Києві.

Під час жорсткого протистояння багато наших співгромадян, журналістів, працівників МВС, військовослужбовців ВВ отримали чисельні травми та поранення, у тому числі внаслідок порушення існуючих інструкцій при застосуванні спеціальних засобів.

Проте, особливе занепокоєння викликає Наказ №19/24796 за Вашим підписом, зареєстрований в Міністерстві Юстиції України, який дозволяє правоохоронцям спецпідрозділу “Беркут” під час виконання наказів використовувати не тільки фізичну силу та спеціальні засоби, але й вогнепальну зброю.

Звертаємося до Вас як до керівника профільного відомства з вимогою унеможливити застосування вогнепальної зброї проти громадян України.

Згідно Конституції України єдиним джерелом влади в Україні є народ і кожен працівник МВС, вступаючи до лав правоохоронців, складає присягу саме Народові України і зобов'язується його ЗАХИЩАТИ.

Повідомляємо Вам про те, що численна спільнота українських власників зброї зайняла притаманну їй стриману і помірковану позицію, розуміючи, що в складний для України час необхідно дотримуватися вимог чинного законодавства та утримувати баланс у суспільстві.

Тому ми вважаємо, що лишень припущення щодо можливості використання вогнепальної зброї проти громадян України – є абсолютно неприйнятним, бо може порушити хитку рівновагу.

Голова наглядової ради "Української асоціації власників зброї", Георгій Учайкін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що зараз чути?все тихо під ВЧ на лідавській??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Лідавській поки тихо. Під'їхав патруль, постояв і поїхав. Походу рахували кількість народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Факун Скрипіна Олійнику - шикарно :)

...

Чому серед беркуту немає людей? Тому що навіть ті бійці які не використовують спецзасоби мовчазно погоджуються із діями своїх відморожених колег. Тому що щоб стати беркутівцем мусором не потрібно бути розумним, потібно бути сильним тілом. Туди ідуть за владою яку їм дає закон. За дозволом принижувати, калічити, знущатись. Там, на Грушевського, немає випадкових, безневинних мусорів "з дружинами і дітьми". Вони коли влаштовувались прекрасно розуміли яка це робота, що виконання обов'язків розуміє під собою також і бути гарматним м'ясом, і їхні дружини коли виходили заміж то розуміли за кого вони йдуть. Я вважаю що Мусор не здатен виховати нормальну дитину, яка згодом буде корисною суспільству. Вони виховають таке ж бидло як і самі - знущатимуться із слабших однокласників, зневажати норми поведінки в цивілізованому товаристві. Тому вони заслужили те каміння і коктейлі а не на розуміння чи жалість. Нічого переступати через власне сумління.

Щоб так судити про мусорів мені не достатньо відеосюжетів, мені достатньо кількох випадків спілкування з цими шакалами на вулиці - жодного разу до мене не ставились з повагою, щоразу шмон без понятих, необгрунтовані перевірки документів і тому подібне. Добре що це все лишилось в далекому минулому.

Саме мусара є причиною такого рівня корупції і свавілля, і саме корупція є причиною мітингів і погромів. Тому не шкодуйте їх, шкодуйте себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о півночі дивився новини і там озвучили все точно як я писав -- Ада Роговцева дала інтервью і сказала, що батьки мають їхати до дітей, батьки мають бути зі своїми дітьми, на майдані, на Грушевського, по ту сторону на Грушевського. Цитата: "якби мій син був в касці зі щитом і з беркутом на емблемі на плечі — я би зараз пішла до нього і стала поруч". Я кажу — батьки мають поїхати до дітей, до командирів, до очільників майдану... Ескалація насилля припиниться, принаймі не буде силових дій. Ну тут же ясно як божий день — це ж матері, якшо на їх дитину їхатиме танк, то вона побіжить на танк — це навіть не те, що людська якість, це природня реакція матері — згадай, як поводяться квочки, як поводяться пси-матері, свиноматки — вони захищають свій виводок навіть коли загрози немає. Це первинний тваринний фактор, але існує і вторинний людський фактор — "сина, я не дам тобі кидати коктейлі і каміння, бо по ту сторону такі ж як ти, вони теж мамині діти і їх мами теж стримують і захищають". Якщо вже ніхто нічого нехоче вирішувати, якщо вже всім на руку насилля і затягування процесу, то варто звертатись до людських первинних якостей, до материнського фактору, до людських відносин. Відносини ці є, сьогоднішній день яскраво ще раз це підтвердив. Наш народ він як баба поводиться — якшо якийсь махач — вона лізе туда в епіцентр розбороняти, якшо десь небезепечно — вона лізе туди бо має точно знати що там, якщо неможна щось робити — вона робить. Точно так і наш народ — неможна ходити в касках — всі вдівають, розганяють мітинг — приходить наступного дня в рази більше народу, (з сьогоднішнього) перестали стріляти — пішли на буферну зону, їх там переловити можна було як зайців, вони то розуміють і всеодно йдуть, вони йдуть до щитів, до Беркута, їх просять не наближатись ближче 3м, вони всеодно впритул підходять, приносять чай, їжу, просять не наступати, перейти на інший бік... — це хороший знак, це надзвичайно позитивний знак. Аналізую аналогічні події в світі — Лівія, Сирія, Росія, Тайвань, Єгипет (у нас точно все як в них, тільки повільніше, там теж свої тітушки були) — в жодній з цих країн при сутичках і кровопролитті люди не йшли до їхніх суперників поговорити, перекурити, погодувати... Це означає, що мій народ, наш народ цього нехоче, нехоче битись, конфліктувати. Я гордий за цей народ. Да, це час смути, це важкий і страшний період, але я чітко бачу серце нації, його щирість, жінка підійшла до щитів, стала на коліна, вхопилась за щит і плаче, просить Беркут розвернутись, вона каже — я знаю, що маєте наказ, я знаю, що не маєте такого права, але скажіть хоча б що ви хочете так зробити... І показують обличчя тих беркутівців — крутять головами, морщать лоби, їх гризе всередині, всі їх вирази обличчя виказують явний неспокій, нічна зухвалість і завзяття змінились журбою, я по обличчям побачив, що вони мають всетаки людське всередині і воно просинається у них. Да, я знаю, і ті люди які принесли їм поїсти теж знають, що минуть години і ці бійці підуть знову у наступ і битимуть їх, але вони всеодно ідуть і несуть чай, вони знають, що сутичок не минути але хоча б вірять, що ворожнечі між ними не буде. Генерал-майор ВВ... я спитав його прізвище... бо я хочу знати прізвище цього героя. він не побоявся влади, він вийшов і відповів на запитання, він пояснив чому неможе забрати хлопців, він теж проти конфронтації, але його думка не цікавить владу. Люди в парку... Прихильники ПР, але вони кажуть уже зовсім інші слова, зовсім інша риторика — "ми проти конфронтації, ми нехочем і неможем допустити розколу країни, ми хочем возєднання" — вони прихильники ПР, але я ними теж пишаюся. Ось він мій народ! він починає розуміти, він починає бачити. Можливо ця кров на бруківці сколихне серця, змусить в середині країни викликати братерство, викликати відчуття цінності кожного з українців. Але це не можливо поки існує ця влада.

Я людина хоч і гуманна, лояльна, але вважаю, що деяких не достатньо позбавити влади, є десятки політиків яких ліквідувати слід фізично і привселюдно справедливим народним судом. вони скоїли злочин проти народу, проти людяності свідомо і ціленаправлено

Кличко крутиться як бджола — всю ніч відловлював тітушок, зранку поїхав на Грушевського, ходив до щитів, заспокоював народ, попросив вийти з буферної зони (його не послухали), поїхав знову до президента, а той не зміг прийняти його, бо, бачте, в нього нарада з Арбузовим і Азаровим. Виявляється є справи важливіші за всенародне протистояння. Вже стає повністю очевидно, що президенту вигідно затягувати конфлікт. Сьогодні затишшя на Грушевського і якраз саме момент, щоб діяти, публічно зустрічатись з опонентами, та навіть приїхати на той же майдан — це було б найправильніше. але ж нє — зі сторони влади глухо як в танку. Їх невлаштовує затишшя, вони тягнуть час, чекають, що тут серед нас пролунає непроізвольний вистріл чи десь по ту сторону розібється пляшка чи невитримають нерви і знову продовжиться кровопролиття. От Кличко — він реально шось робить, постійно в дії, намагається щось вирішувати, не спить, не боїться людей, іде в натовп і це при тому, що ВІН НЕ ЗМОЖЕ БРАТИ УЧАСТІ У ВИБОРАХ, бо закон не дає йому такого права, але він всеодно діє для людей.

Зловили в ночі по різних куточках києва більше 30 тітушок. привезли в штаб, записали документи, допитали, попросили вивернути кишені... Молотки, металеві предмети, вибухівка....... трава...... запитують показуючи на пакетики:

— це що таке?

— нам роздавали з машин, які підїжджали всі ці предмети і на останок дали траву, сказали - "розслабляйтесь"...

крім того ше були наперстки для бульбіка...

це нормально? це в рамках закону? я незнаю які ше потрібні дії і факти, щоб нарешті україна і світ зрозуміли що ця влада — БАНДИТИ!!! при чому в прямому сенсі.. вони вже роздають наркотики людям, біти, молотки, вибухівку — паліть машини, безчинствуйте, бийте людей... Це шо, мені зараз вийти на вулицю, забити пятку, дунути, підпалити машину, розбити вітрину магазину? мене затримає міліція і скаже — ти хто? якшо відповім, що я Вася Петров, то посадять... а якшо скажу просто шо я тітушка, мені заплатили 300грн шоб я так зробив? то мене відпустять і доплатять? по логіці так і мають зробити. Це виходить злочинцям зараз розв"язали руки. Варто їм тільки прийти і сказати, що хочуть бути тітушками і далі їм все дозволено. це жах...

Київ, по обидва боки, 21.01.2014

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...