Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:07 #301 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:07 Кто ищет, тот всегда найдет)))) То, можливо, ви тільки на один прес і дивились? P.S.Мда, мнения серьезно разделились. Срочно требуется третье))) Зараз прийде хардкорний олдфаг і всіх макне в Дракулу 1932 року з Белою Лугоши
Arven Rivendell Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:15 #302 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:15 Кто ищет, тот всегда найдет)))) То, можливо, ви тільки на один прес і дивились? Но, но, но ...это я просто от скуки, надо ж было как то коротать 2 часа в кинотеатре)))
charlie Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:19 #303 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:19 Кто ищет, тот всегда найдет)))) То, можливо, ви тільки на один прес і дивились? P.S.Мда, мнения серьезно разделились. Срочно требуется третье))) Зараз прийде хардкорний олдфаг і всіх макне в Дракулу 1932 року з Белою Лугоши Дракула 32 року так собі, мене більше в цьому фільмі зацікавили умови при яких створювався цей фільм, і деякі режисерські моменти, які на як 32 рік зняти було дуже складно. Мені подобається цей варіанти Дракули (вірніше пародія) http://www.kinopoisk.ru/film/15101/
Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:20 #304 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:20 Коротше, щоб перекрити полеміку: Подивитесь - будете мати ще один варіант історії про відого вОмпіра. Не подивитесь - не будете. Якось так
AnimaNoir Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:27 #305 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:27 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?
Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:31 #306 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:31 фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?Позиція в рейтингу після перших показів може з часом неслабо змінитись.Але фільм хвалять, аж самому захотілось подивитись. Тільки треба то робити в кінотеатрі, на величезному екрані.
Dima4s Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:32 #307 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:32 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?так.фільм вартий уваги.
charlie Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:37 #308 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:37 Я так зрозумів, що кожен фільм з Макконахі (після true detective) в найближчі декілька років біде апріорі успішним. Такий собі Ді Капріо N2.
Factory Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:40 #309 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:40 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?так.фільм вартий уваги.цікавить саме важливе, вони там таки в космосі нормально політають?чи весь фільм буде про підготовку до взльоту і вкінці маленький старт?по трейлерах нічо неясно, завчасно дякую за відповідь
Dima4s Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:44 #310 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 19:44 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?так.фільм вартий уваги.цікавить саме важливе, вони там таки в космосі нормально політають?чи весь фільм буде про підготовку до взльоту і вкінці маленький старт?по трейлерах нічо неясно, завчасно дякую за відповідьні. все дуже динамічно розвивається. і підготовка і політ.. фільм мені дуже сподобався.
Factory Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:40 #311 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:40 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?так.фільм вартий уваги.цікавить саме важливе, вони там таки в космосі нормально політають?чи весь фільм буде про підготовку до взльоту і вкінці маленький старт?по трейлерах нічо неясно, завчасно дякую за відповідьні. все дуже динамічно розвивається. і підготовка і політ.. фільм мені дуже сподобався.в адреналіні дивився?
igorgame Опубліковано 11 Листопада, 2014 в 19:56 #312 Опубліковано 11 Листопада, 2014 в 19:56 фільм буде про підготовку до взльоту і вкінці маленький старт? Та вроді все нормуль, але як на мене, кінцівка фільму змазана!
Dieselsmart Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 19:49 #313 Опубліковано 12 Листопада, 2014 в 19:49 Информация о фильме Название: Пираты Оригинальное название: Pirates / Hae-jeok: Ba-da-ro gan san-jeok Год выхода: 2014 Жанр: история, комедия, приключения Режиссер: Сок Хун Ли В ролях: Нам Гил Ким, Ё Чжин Сон, Хэ Чжин Ю, Кён Ён Ли, Тхэ У Ким, Чхоль Мин Пак, Вон Хэ Ким, Даль Хван Чо, Чжон Гын Син, Соль Ри Чхве, Даль Су О, И Кён Ли, Нэ Сан Ан, Хи Бон Чо, Сон Хва Чжон О фильме: Фильм рассказывает о эпохе Чосон. Банда пиратов под предводительством Сон Е Чжин соперничает с бандой горных разбойников, спустившихся на море в поисках фортуны, во главе с Ким Нам Гилем. Их ждет охота за призраком кита, проглотившем корабль с сокровищами, самым ценным из которых является «королевская печать» — подарок китайского императора корейскому. Выпущено: Южная Корея Продолжительность: 02:09:44 Озвучивание: Любительское (двухголосое) [GREEN TEA]
lerov Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 15:01 #314 Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 15:01 Информация о фильме Название: Пираты Оригинальное название: Pirates / Hae-jeok: Ba-da-ro gan san-jeok Год выхода: 2014 Жанр: история, комедия, приключения Режиссер: Сок Хун Ли В ролях: Нам Гил Ким, Ё Чжин Сон, Хэ Чжин Ю, Кён Ён Ли, Тхэ У Ким, Чхоль Мин Пак, Вон Хэ Ким, Даль Хван Чо, Чжон Гын Син, Соль Ри Чхве, Даль Су О, И Кён Ли, Нэ Сан Ан, Хи Бон Чо, Сон Хва Чжон О фильме: Фильм рассказывает о эпохе Чосон. Банда пиратов под предводительством Сон Е Чжин соперничает с бандой горных разбойников, спустившихся на море в поисках фортуны, во главе с Ким Нам Гилем. Их ждет охота за призраком кита, проглотившем корабль с сокровищами, самым ценным из которых является «королевская печать» — подарок китайского императора корейскому. Выпущено: Южная Корея Продолжительность: 02:09:44 Озвучивание: Любительское (двухголосое) [GREEN TEA] Забороняється:- Публікація інформації про релізи без дубляжу або професійного багатоголосого перекладу (звук з TS не допускається);
Arven Rivendell Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 16:09 #315 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 16:09 "Прежде чем я усну"/"Before i go to sleep"(2014) Название: Прежде чем я усну Оригинальное название: Before I Go to Sleep Год выхода: 2014 Жанр: триллер, детектив, драма Режиссер: Роуэн Жоффе В ролях: Николь Кидман, Колин Ферт, Марк Стронг, Энн-Мэри Дафф, Дин-Чарльз Чепмен, Джин Лу, Адам Леви, Льюэлла Гидеон, Чарли Гарднер, Рози Макферсон, Кевин Хадсон О фильме: История о женщине, потерявшей память: каждое утро последние двадцать лет просто исчезают из ее воспоминаний, и каждое утро ей приходится по крупицам восстанавливать собственную жизнь. Выпущено: Великобритания, Франция, Швеция / Clarius Entertainment, Film i Vast, Filmgate Films, Millennium Films, Scott Free Productions, Studio Canal Продолжительность: 01:17:03 Озвучивание: Дублированное [Line] Примечание: Присутствуют вшитые корейские субтитры. 1.65 GB
HWman Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:14 #316 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 19:14 ні. все дуже динамічно розвивається. і підготовка і політ.. фільм мені дуже сподобався. Картинка - 5 Музика - 5 Сюжет - 3 Мій вердикт: Якщо порівнювати з еталонами фантастики, наприклад з 2001 рік: Космічна одісея чи Moon 2112 то Інтерстеллар до них далеко, хоча картинка хороша, але навіть Комиічна одісея у свій 1968 рік мала таку ж, без комп'ютерних спецефектів, правда не таку динамічну але для свого віку фільм дуже класний, хоч і тяжкий для сприйняття.
pokemon Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 21:00 #317 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 21:00 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску? так.фільм вартий уваги. цікавить саме важливе, вони там таки в космосі нормально політають? чи весь фільм буде про підготовку до взльоту і вкінці маленький старт? по трейлерах нічо неясно, завчасно дякую за відповідь ні. все дуже динамічно розвивається. і підготовка і політ.. фільм мені дуже сподобався. в адреналіні дивився? я дивився! вже двічі був як в адриноліні так і в порт-сіті по звуку однаково - що там що там (ну може на трішечки краще в порті). про фільм - це просто шедеврально, він не тільки 3-ій в списку кінопоіску, а однозначно візьме зодва оскари (або за роль Макконахі або за звук, а можливо і за режисуру, щось не дуже пригадується цього року кандидат в претенденти) мене вразило все - так як і ідея, сюжет, реальність зйомки, сильна гра акторів, просто нереальної краси саундтрек (вже тиждень на повторі), є навіть деякі моменти, що можна видавити сльозу! короче - супер кіно, яке передивлюсь ще не раз вдома, до речі дуже вразив укр. дубляж, до цього він мені щось не дуже пропирав. після перегляду даної стрічки - всі інші нинішні аж дивитись не хочеться...ніяких стражів і тд і тп...всі вони такі унилі, аж час тратити не хочеться!
igorgame Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 11:44 #318 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 11:44 Примечание: Присутствуют вшитые корейские субтитры.Як думають форумчани - може таке теж не варто публікувати, як це зробили і з поганим звуком і картинкою?
Beus Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 14:42 #319 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 14:42 Неудержимые 3 The Expendables 3 Год выпуска: 2014 Страна: США, Франция Жанр: Боевик, триллер, приключения Продолжительность: 02:06:29 Перевод: Профессиональный (дублированный) лицензия Режиссер: Патрик Хьюз / Patrick Hughes В ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стэйтем, Харрисон Форд, Арнольд Шварценеггер, Мэл Гибсон, Уэсли Снайпс, Дольф Лундгрен, Рэнди Кутюр, Терри Крюс, Келси Грэммер Описание: Барни, Кристмас и остальные члены команды сходятся лицом к лицу с Конрадом Стоунбэнксом, многие годы назад основавшем вместе с Барни команду «Неудержимых». Впоследствии Стоунбэнкс становится безжалостным торговцем оружием и тем самым превращается в человека, которого Барни было поручено убить. Или по крайней мере он сам так считал. Теперь Стоунбэнкс, один раз уже сумевший обмануть смерть, поставил себе цель покончить с «Неудержимыми» — но у Барни на этот счет свои планы. Барни решает, что в его борьбе «свежий» подход можно противопоставить старым методам, и пополняет ряды людьми, которые моложе, быстрее и технически более подкованные. Так у членов команды «Неудержимых» начинается новая эра. Последняя миссия превращается в столкновение между представителями классической старой школы и экспертами в высоких технологиях.
madkot Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 15:07 #320 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 15:07 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?Ходив два рази - у Києві і у Луцьку.другий раз дивишся вже більш розслабленішим, тому починаєш помічати те, що перший раз пройшло повз, аналізу вже більше.Фільм глибокий, не простий для сприйняття - це не проста казочка про політ у космос через екологічну катастрофу. У фільмі затронуті глибокі проблеми людства - відносини між батьками та дітьми, показані вади та позитивны сторони особистості в питаннях самозбереження і продовження роду. Також показаний варіант еволюції, котрий важко осягнути, обмежуючись земними проблемами.серед знайомих відгуки різні, очевидно це залежить від рівня сприйняття того, що відбувається у світі та рівня питань піднятих у фільмі.особисто я буду дивитись його ще не раз. і він увійшров у особисту колекцію фільмів рекомендованих для перегляду.
pokemon Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 19:59 #321 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 19:59 Хто вже бачив Интерстеллар, фільм насправді такий хороший що зразу на 3 позіцію в кінопоіску?Ходив два рази - у Києві і у Луцьку.другий раз дивишся вже більш розслабленішим, тому починаєш помічати те, що перший раз пройшло повз, аналізу вже більше.Фільм глибокий, не простий для сприйняття - це не проста казочка про політ у космос через екологічну катастрофу.У фільмі затронуті глибокі проблеми людства - відносини між батьками та дітьми, показані вади та позитивны сторони особистості в питаннях самозбереження і продовження роду.Також показаний варіант еволюції, котрий важко осягнути, обмежуючись земними проблемами.серед знайомих відгуки різні, очевидно це залежить від рівня сприйняття того, що відбувається у світі та рівня питань піднятих у фільмі.особисто я буду дивитись його ще не раз. і він увійшров у особисту колекцію фільмів рекомендованих для перегляду.в Києві можливо в IMAX? хочу почути враження людини, яка подивилась в шикарній якості це кіно!я чув в Америці цей фільм йде в IMAX який дивляться в спеціальних шоломах, для справньої реальності...оце я розумію!а тут сходив в одриналін, в порт-тіті - і хочеться ще, тільки в такій якості, де можна штанці намочити)))
yura-patriot Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 20:17 #322 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 20:17 Я здивований! чому ніхто не радить!:вже є в якості
madkot Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 20:21 #323 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 20:21 в Києві можливо в IMAX? хочу почути враження людини, яка подивилась в шикарній якості це кіно!я чув в Америці цей фільм йде в IMAX який дивляться в спеціальних шоломах, для справньої реальності...оце я розумію!а тут сходив в одриналін, в порт-тіті - і хочеться ще, тільки в такій якості, де можна штанці намочити)))ні, не в IMAX, але думаю що наступного разу піду саме туди
Beus Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:59 #324 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:59 жесть... за дуже "корисний" і "цікавий" флуд одні плюси, а за пост згідно правил влупили мінусяку...дивний форум.
Dima4s Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 19:01 #325 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 19:01 жесть... за дуже "корисний" і "цікавий" флуд одні плюси, а за пост згідно правил влупили мінусяку...дивний форум.тому що тема зветься "щ опереглянути" а те що ти запостив шлак рідкісний. не вартий уваги, і навіть не вартий посту.та я виправив твій мінус. не ний.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.