Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Те що заробляють - то однозначно, і однозначно непогано...

Нехай беруть кондукторів - ті будуть обілечувати ... буде і прозорість доходів і появляться нові робочі місця... У цьому разі ще можна проковтнути підвищення ціни проїзду до 2,5 грн...

Але не більше...

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

3.5 грн. я точно платити не буду. Буду ходити пішки, нехай вдавляться.

Вони тільки на цьому і виграють, що людям необхідні маршрутки , а якщо усі почнуть ходити пішки, то плату за тротуар встановлять. В підсумку всерівно будемо платити, але ж треба емоціями ділитись.

Опубліковано

Якщо справді піднімуть до 3,50 треба обявити про тендер на перевезення, враховуючи такі характеристики як стан автобусів, ( зняти недобитки ), якість перевезень, а не гонки маршрутчиків, ціна перевезення має бути обговорена на загальних зборах, а не депутатів ( власників маршруток) з маршрутчиками, тобто самі сіли й порішали. Якщо будуть все-таки виставляти такі тарифи, сам вийду з друзями і буду перекривати дорогу на Богдана Хмельницького біля міськради. Чому в такому місті як Львів їздять по 2 грн., а в нас не можуть ? Бо там є здорова конкуренція по транспорту і в людей є вибір на чому їхати, маршрутка, трамвай, тролейбус. А в нас майже монополія, або на маршрутці їдь, або тролейбуса жди пів дня.

А в Львові вже 4

Опубліковано

Повторюю для тих до кого повільно доходить, або не вміє читити.

ОСОБИСТО розмовляв з власником декількох маршруток, і він мені повідомив саме такі цифри.

На мою думку заробляють і ті і інші дуже не погано. І якщо навіть заробітки, дещо знизяться нічого страшного, зараз всім важко.

П.С. А сняться мені на щастя зовсім інші сни.

відповім тому, хто думає що найрозумніший, і найобізнаніший, і має право ображати інших:

один власник - не показник, та й звідки він точно знає скільки його водій заробляє, сам щодня їздить і рахує?, - то просто його здогадка і припущення, не зовсім правда від реальності відірване, еле й не беззаперечна істина. У мене наприклад є інсайдерська інформація від водія маршрутки, близької мені людини, яка мене точно не обманює. А той водій з іншими водіями теж спілкується, не всі один одному чисту правду говорять, але картинку скласти можна. і ще не забувайте що за свої гроші він працює 15 днів по годин так 12-13 на маршруті, + днів 3 - 4 ремонтами займаться у вихідні без додаткової плати. От порахуйте погодинну оплату праці а тоді розпинайтеся, що гроші лопатою гребуть. Я за всіх водіїв не розписуюсь, хтось може і заробляє 5 - 6 тисяч, але далеко не всі, і навіть не більшість!

Опубліковано

ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20.03.2014

м.Луцьк

Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху

Керуючись законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” (ст.28), „Про автомобільний транспорт”, відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 „Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту”, враховуючи звернення перевізників, які здійснюють перевезення на міських маршрутах автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, погодження Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

1.Встановити з 01.06.2014 граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху - 2,50 грн.

2.Вважати такими, що втратили чинність, рішення виконкому Луцької міської ради від 24.07.2013 №430-1 „Про тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами у звичайному режимі руху на міських маршрутах №15 та №15” та від 05.06.2013 №323-1 „Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху”.

3.Доручити відділу інформаційної роботи (Балюк З.В.) довести рішення до відома громадськості шляхом публікації у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Яковлева Т.В.

http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-vartist-proyizdu-v-avtobusah-shcho-pracyuyut-na-miskyh-marshrutah-v-zvychaynomu

Опубліковано

ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

http://www.lutskrada...h-v-zvychaynomu

А чому не оголисити тендер і не віддати маршрути тим хто буде і надалі возить по 2грн. Чи може до 1.06 кондиціонери встановлять, чи гальмами перестануть верещати на піврайону.

• Адміністратори
Опубліковано

Де Правий Сектор на таке рішення!? Тендер, тендер ...!

А якщо по правді, то половина і навіть більша половина виручки рейсу маршрутника йде на оплату пального. Добре, коли у водія на руках після зміни залишається 100 грн. Ще рік тому було 200-250 грн після здачі планових касових зборів.

Опубліковано

Добре, коли у водія на руках після зміни залишається 100 грн.

Щось дуже сумніваюся що наші водії маршруток працювали б за 100 грн в день

Опубліковано

А якщо по правді, то половина і навіть більша половина виручки рейсу маршрутника йде на оплату пального. Добре, коли у водія на руках після зміни залишається 100 грн. Ще рік тому було 200-250 грн після здачі планових касових зборів.

Наскільки я знаю ( дядько їздив на маршрутці), ніяку половину грошей за пальне власник не платить. Власник ставить норму в день яку водій має здавати, наприклад 700 грн., а бензин та зарплата - це все інше що залишається, і цього вистачало. Ремонт машини не є справою водія, це питання власника який має доглядати за своїм транспортом. Відповідно водії мають чистими орієнтовно 150 -350 грн.., що не є вже й так мало на теперішній час. А якщо звернути увагу на якість перевезення, то навіть 2 грн. забагато. Квитків ніхто не видає, контролю ніякого, податки по мінімуму ( де наша люба податкова ?), стан маршруток жахливий, водії в більшості хамло ( курять по дорозі і розмовляють по телефону ризикуючи життями людей ).

Якщо піднімуть ціни, треба щоб дотримувались всіх тих правил які вони зараз порушують. Побачу ще раз водія що розмовляє, або курить - буду дзвонити на гарячу лінію в міськраду і фотографувати воділу. А їх гонки це взагалі окрема тема, підрізають, обганяють. Маршрутки вже гниють, крісла порвані і поломані, грязно.

Я за тендер...і якісне перевезення. Бо наші перевізники це прямі монополісти під контролем наших улюблених депутатів які й лобіюють свій бізнес.

Опубліковано

У Києві сьогодні їхав в маршрутці по 3 грн, в тій. що вчора була по 2,5 - так що це глобально напевно підняли ціни

Опубліковано

Наскільки я знаю ( дядько їздив на маршрутці), ніяку половину грошей за пальне власник не платить. Власник ставить норму в день яку водій має здавати, наприклад 700 грн., а бензин та зарплата - це все інше що залишається, і цього вистачало. Ремонт машини не є справою водія, це питання власника який має доглядати за своїм транспортом. Відповідно водії мають чистими орієнтовно 150 -350 грн.., що не є вже й так мало на теперішній час. А якщо звернути увагу на якість перевезення, то навіть 2 грн. забагато. Квитків ніхто не видає, контролю ніякого, податки по мінімуму ( де наша люба податкова ?), стан маршруток жахливий, водії в більшості хамло ( курять по дорозі і розмовляють по телефону ризикуючи життями людей ).

Якщо піднімуть ціни, треба щоб дотримувались всіх тих правил які вони зараз порушують. Побачу ще раз водія що розмовляє, або курить - буду дзвонити на гарячу лінію в міськраду і фотографувати воділу. А їх гонки це взагалі окрема тема, підрізають, обганяють. Маршрутки вже гниють, крісла порвані і поломані, грязно.

Я за тендер...і якісне перевезення. Бо наші перевізники це прямі монополісти під контролем наших улюблених депутатів які й лобіюють свій бізнес.

подібна мова про те що хтось кудась буде дзвонити буває кожного разу коли піднімають ціну на проїзд. А чим все закінчується? - ті ж самі гонки за 2 грн в маршрутках, що розвалюються (або все трясеться та гуде (дякую нашим дорожникам)), гальма від яких я прокидаюсь ранком коли навпроти мого будинку тормозить чергова маршрутка, курящі/говорящі по телефону водії хамло (добре що хоч не всі) ..... короче покричим, обговорим і будем 2.5 платити і 3 грн платити бо на роботу треба їздити. Особисто в мене вибору нема бо живучи на ГПЗ і працюючи на 40-му неїздити маршрутками вийде дорого, а ходити 11 км (якщо вірити яндекс.картам)

Опубліковано

Особисто в мене вибору нема бо живучи на ГПЗ і працюючи на 40-му неїздити маршрутками вийде дорого, а ходити 11 км (якщо вірити яндекс.картам)

Альтернатива є завжди, якщо є де ставити велосипед на роботі, то при такій відстані доберешся швидше маршрутки, да і при підвищенні цін на проїзд звичайний міський велосипед відіб"ється по вартості дуже швидко.

Опубліковано

2.Вважати такими, що втратили чинність, рішення виконкому Луцької міської ради від 24.07.2013 №430-1 „Про тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами у звичайному режимі руху на міських маршрутах №15 та №15” та від 05.06.2013 №323-1 „Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху”.

тобто в 15-ках теж 2.50 буде ?

Опубліковано

Альтернатива є завжди, якщо є де ставити велосипед на роботі, то при такій відстані доберешся швидше маршрутки, да і при підвищенні цін на проїзд звичайний міський велосипед відіб"ється по вартості дуже швидко.

за сезон з квітня по жовтень

22 роб дні * 5 грн (туди й назад) = 110 грн./ міс * 7 міс = 770 грн.

Опубліковано

тобто в 15-ках теж 2.50 буде ?

Схоже, що так. Хоча в проекті писали, ніби має бути 2 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...