Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
На Волині скоро все буде дорожче ніж в таких великих містах як Київ та Львів. 

За київ не скажу, а порівняно зі львовом вже все дорожче. Продукти дорожчі, послуги теж. Навіть одежа взуття у торгових центрах. Піцца у центрі львова, велика ситна 16.9 грв у двох місцях у центрі і це тільки те що знаю я. 40-50 грв рівень ресторану. Таксі з любінської на автовокзал на стрийстку близько 30 грв. Відстань можете глянути самі по мапі. Для мене львів набарато дешевше місто.

Опубліковано

У Києві таксі, якщо порівнювати відстань-ціна і замовляти заздалегідь, обійдеться рази у 3 дешевше, ніж у Луцьк-сіті.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Перевізники, які надають послуги з перевезення пасажирів автобусами в Луцьку, кажуть, що ціну проїзду потрібно збільшити до 3,5 гривні.

Про це йшлося 1 квітня під час зборів Волинської асоціації перевізників.

Вони вирішили звернутися до міського голови Миколи Романюка щодо необхідності зміни тарифів на проїзд.

Підприємці кажуть, що економічно обґрунтована ціна - 4 гривні, але вони проситимуть збільшити її до 3,5 гривні.

На думку бізнесменів, зміну тарифу варто запровадити з 23 квітня.

Якщо ж цього не зроблять, то попереджають мерію, що маршрутки не вийдуть в рейси.

Також вони планують прийти на найближче засідання виконавчого комітету, аби обговорити проблеми галузі.

http://www.volynpost...du-do-35-gryvni

Не знаю чи то жарт, але те що до літа піднімуть вартість проїзду - то ОДНОЗНАЧНО...

Опубліковано

жесть....за що 3,50..?. :_03: чому не по 10,00....? за брудні сидіння, за дах, який тече під час дощу та танення снігу, за той брухт, що їздить і боїшся, щоб ноги по асфальту не поїхали....за хамовитих водіїв...., за незрозумілий час та рух маршруту????? як кажуть ...без коментарів. :_03:

Опубліковано

Зате водії маршруток вже зараз мають з/п 5000-6000 грн., яку будуть мати після підвищення взагалі страшно подумати. А власник маршруток, який це мені особисто казав то взагалі буде в шоколаді.

Опубліковано

:_03:за незрозумілий час та рух маршруту????? :_03:

Особливо хочу відмітити, маршрутку # 26, АС2-Вишків, як заманеться, так і їздять...

Ну і якщо проїзд, буде дійсно, 3,5 грн хай тільки попробують не по розкладу їздити, хер я буду платити.

Опубліковано

хер я буду платити.

хіба вас хтось буде питати?

або Супер-пішком або на велі, не підходить - платите і мучитесь. Такі реалії сьогодення.

Опубліковано

Щось не віриться що так різко і так сильно піднімуть вартість...

Були розмови що до 2.50... ще до революційних подій....

Зараз думаю цілком можуть до 3грн підняти... а вже з наступного року до 4 може....

Сумно це все... враховуючи зажимання поясів насаленню...

Опубліковано

хер я буду платити.

хіба вас хтось буде питати?

або Супер-пішком або на велі, не підходить - платите і мучитесь. Такі реалії сьогодення.

Угу, було вже що я в -20 прочикав маршрутку 40хв і нічого я не платив, і усі люди які сідали на цю машрутку ніхто не платив! Мова йде про 26-ту...

P.S Ніколи не пізно щось міняти...

Опубліковано

Зате водії маршруток вже зараз мають з/п 5000-6000 грн.,

то Вам мабуть наснилося, можливо, окремі водії на окремих маршрутах і мають, але основна маса раза у півтора менше.

щодо вартості - то зростання ціни до 2,5 грн., як на мене цілком, адекватне підвищення. Подивіться на ціну пального і прикиньте як запчастини зростуть при теперішньому курсі валюти.

Опубліковано

Щось не віриться що так різко і так сильно піднімуть вартість...

А дарма :_02: Поставлять перед фактом, от і все.

Ну мо й так...у нашій країні можливо усе.... але всетаки думаю якби логічніше навіть якщо до 4грн піднімати то поступово а не відразу...

Опубліковано

Могли взагалі сказати що піднімуть до 6. А потім, "під тиском громади" знизили б до 4. І бабло є, і народ розвели <_<

Опубліковано

Могли взагалі сказати що піднімуть до 6. А потім, "під тиском громади" знизили б до 4. І бабло є, і народ розвели <_<

Ну власне думаю щось подібне й роблять....кажуть 4 а буде ....2.50 - 3 грн....."під тиском громади" <_<

Опубліковано

то може так і хочуть - заявили, що піднімуть до 3,5 грн... а на справді скажуть - ну ладно... давайте по 3 грн і по рукам...

Опубліковано

Якщо справді піднімуть до 3,50 треба обявити про тендер на перевезення, враховуючи такі характеристики як стан автобусів, ( зняти недобитки ), якість перевезень, а не гонки маршрутчиків, ціна перевезення має бути обговорена на загальних зборах, а не депутатів ( власників маршруток) з маршрутчиками, тобто самі сіли й порішали. Якщо будуть все-таки виставляти такі тарифи, сам вийду з друзями і буду перекривати дорогу на Богдана Хмельницького біля міськради. Чому в такому місті як Львів їздять по 2 грн., а в нас не можуть ? Бо там є здорова конкуренція по транспорту і в людей є вибір на чому їхати, маршрутка, трамвай, тролейбус. А в нас майже монополія, або на маршрутці їдь, або тролейбуса жди пів дня.

Опубліковано

і зжеч цей металолом, пусть нормальні автобуси покупають..

Ти на приколі які нові автобуси, з нашим бюджетом, що зараз? Скоріше треба собі вела купляти і крутіть підалі. ;)

Всерівно літо попереду.....

Опубліковано

Зате водії маршруток вже зараз мають з/п 5000-6000 грн.,

то Вам мабуть наснилося, можливо, окремі водії на окремих маршрутах і мають, але основна маса раза у півтора менше.

щодо вартості - то зростання ціни до 2,5 грн., як на мене цілком, адекватне підвищення. Подивіться на ціну пального і прикиньте як запчастини зростуть при теперішньому курсі валюти.

Повторюю для тих до кого повільно доходить, або не вміє читити.

ОСОБИСТО розмовляв з власником декількох маршруток, і він мені повідомив саме такі цифри.

На мою думку заробляють і ті і інші дуже не погано. І якщо навіть заробітки, дещо знизяться нічого страшного, зараз всім важко.

П.С. А сняться мені на щастя зовсім інші сни.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...