Перейти до змісту

Спінінг. Стир. Рибалка

master19830203

Рекомендовані повідомлення

О курва, рибу давайте, пізд...ож не по темі!

Бачу, темка обновилась, а тут фігню якусь пишуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 333
  • Створено
  • Остання відповідь

Ладно, не хотів писати бо нема особо про шо, але раз пішла така пянка..)

Вирішили з кумом пройтись зі спінінгом, по місцям нашого дитинства і юності) Встали раненько, тільки сіріти почало, погода просто суперова була, як я і люблю, туманчик з натяком на сонячний погожий день. Пройшли по берегу до задуманої перспективної точки, там раніше був типу пляжик, міляк з різким обривом, і от там на бровці човпся окунь, і досить гарно брав. По приходу на місце були шоковані як змінився рельєф,(потім вже порахували шо не були тут близько 10 років, упс)) ) нема вже ані міляка (тобто він є, ми по ньому ходили поміж кущів і трави) зілля на 2 метри вперед, глибини від сили метр півтора. Ранок хоч і був погожий, але вода була спокійна, ані плюхне ані льопне, як у ванні(( Так і рухались по берегу в зворотньому напрямку додому. Аж близько 11 ранку вдалось видрочити по окунцю. Серце стискається від рівня води і кількості риби, але рибалкою прогулянкою залишились дуже задоволені. Загальна нитка маршруту туди і назад склала близько 10 кілометрів)

Мій результат рибалки - +1 окунь і -6 приманок<_<

І парочка фото на болгарку, прошу вибачення за якість.

Показать содержимое  

o5EVIs3e740.jpg

cLBEAqhcm9E.jpg

yTUfR79qapI.jpg

51apyDN0Pz0.jpg6vTYhOsTwYc.jpgIcUeP6iodhQ.jpg

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж сьогодні виходив. З 7.30 до 11.30 4 окунці і 1 голавлик, все на саморобну вертушку. Вишня промовчала, особливо на неї в таку погоду і не надіявся, хіба який зальотний хапне. Окунь грам 150, фото не робив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

где бы рыбки на стырю половить не далеко от Луцка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

где бы рыбки на стырю половить не далеко от Луцка?

А краще як би то падьонки накопати свіженької? На неї, думаю, брало б найкраще.

Може, хтось має лопату і може показати як то все діло робиться. Копатим сам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Саша ИвановЛопата есть! осталось найти кто покажет как копать её)) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Саша Иванов сказал:

О курва, рибу давайте, пізд...ож не по темі!

Бачу, темка обновилась, а тут фігню якусь пишуть.

Отаково тоді тримай =)

Боратин. 07.07.16
Вертушка.

xvJsnj7mu18.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, drap сказано:

@Саша ИвановЛопата есть! осталось найти кто покажет как копать её)) 

409ccaacb35e.gif f6c9d89228c6.gif dcc3105fd412.gif

- Кузьмич! Здесь червя копать?  
- Копай-копай! Здесь его много, ага. 
Прокурор! Только глубже копай. 
- Кузьмич! Здесь червей почти нет! 
- Копай-копай, тут его много. 
- Кузьмич, а что там прокурор на поле делает? 
- Да руки у меня все не доходят. Я еще в прошлом году здесь хотел сою посадить. Или гаолян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Лопата есть! осталось найти кто покажет как копать её))

Давай в пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була вилазка в район Рованців. Окунець посмикував, трохи зловив ну і комарів накормив. Жаль, виїхав пізнувато.

IMG_3156.JPG

IMG_3157.JPG

IMG_3158.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Саша Иванов ого, норм такі окунці. а на шо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

а на шо?

На це

IMG_3159.JPG

IMG_3161.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшов сьогодні підвечір помочити воблерки, які придбав у KLASTER. Перевірити що до чого.

І виявилось, що по окуню робочі.Три невеличких матросика на тараню клюнули:

Показать содержимое  

2016-07-08 18.31.35.jpg2016-07-08 22.27.06.jpg

Hide  
Окрім цього був вихід досить не маленького головля. Випригнув з води за вобом майже повністю, але на жаль промахнувся. А другий раз вже не захотів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдень, в спеку одні шнурята і щурята (3 шт.). Була правда одна не погана покльовка, але із-за своєї нерозторопності на берег не дотягнув.

Показать содержимое  

2016-07-09 06.39.35.jpg2016-07-09 09.19.36.jpg2016-07-09 08.50.48.jpg

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де краще можна покидати спінінг? п.с:  я ні разу там не був :\

Безымянный234.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не вдається роззадорити на покльовку більш-менш гарну щучку. Тільки два шнурочка, хоча досить вперті були.

Одного з них хтось трошки пожував:

Показать содержимое  

2016-07-19 12.55.24.jpg2016-07-19 17.00.47.jpg

Hide  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, veter сказал:

squad minnow 65  mt?

Сквад (мат тайгер). Тільки 95 мм. "Натуралка" не працювала. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Valentin_Ok сказано:

Сквад (мат тайгер). Тільки 95 мм. "Натуралка" не працювала. 

А скажіть у вас палка  понтун21 ГадГанчо, а з яким тестом, і яка довжина?

І як ви ті сквади твічите? Просто в мене їх було від 65 до 128 штук 25, а толку ніякого. Іншими ловлю а сквади мовчать. Лишив я собі 65 F i SP, 80-й ще в коробці, 95ті продав  всі(5шт), і лишив 115по 1шт, і 128 один сп. Зних всіх розловив тільки 65сп, інші курять. Не знаю що не так...???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Dars сказал:

А скажіть у вас палка  понтун21 ГадГанчо, а з яким тестом, і яка довжина?

Ранньою весною придбав Pontoon 21 GAD Gancho GAN702MF довжиною 2.13 метра з тестом 7-25 грамів, тому як попередній спінінг був "лапшуватий" для твіча. Хоча й ним деякі воблери просмикувались.

Із сквадів спочатку спробував 95 мм в кольорі Ghоst Ayu. Менші розміри не ризикнув купувати під свій спінінг із-за їх ваги і його тесту.

Розловив на першій рибалці двома щучками. Потім на нього рибалив коли інші воблери мовчали і він практично завжди виручав. Але на жаль обірвав його.

Тоді придбав в кольорі Mat Tiger. На диво - на нього (на 95-ку) навіть окуні періодично почали ловитися. Причому пару штук було під 500 грам. Зараз купив ще одного сквадіка і знову в кольорі Ghоst Ayu. Бувають дні, що на колір Mat Tiger мовчок, а на натуралка провокує покльовки.

В прозорій воді (без течії) спостерігав як він працює при різних посмикуваннях. Помітив, що більшість покльовок відбувається не при різких твічах, а при легких і коротких (15-20 см) протяжках кінчика спінінга. На стоячій воді потяжки роблю чуть агресивніші, але так само короткі. Ну і враховуючи що він дуже гарно перевалюється з боку на бік поки стабілізується після потяжки, то паузу роблю не менше секунди, а коли не клює, то й дві чи чуть більше секунди.

Одним словом - подружився я з сквадіком якось відразу.

Сквади в мене SP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я купив свого першого сквад міноу 95 то в мене був спін для нього дуже слабенький. Але я пробував його твічити "крокодилом" з тестом до 120грм, але 0. Потім я купив  гадіка довжиною 213мм і тестом 14-48грм. Палка зла, але для мене за важка і ручка довга. Але і на ньому теж нічого зі складами не вийшло. А зараз в мене гадік 198мм і тест 10,5-32грм. Рудру він не тяне але ось 95 і 115 це його, але 95 я продав  всі. Буду пробувати 115 легенький твіч. Дякую, є над чим працювати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, Dars сказал:

А зараз в мене гадік 198мм і тест 10,5-32грм. Рудру він не тяне але ось 95 і 115 це його

Як це не тягне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, siv.lutsk сказано:

Як це не тягне?

Ось так і не тяне. Його максимум це 115воблера. Пробував варуну 110, балісонга130, піонера 128, магсквада128-він під ними провалюється, я б не сказав би що критично, але не так як має бути. Просто не комфортно. А варуну він не тяне хоча і розмір 110, дуже упористий а її треба драти як "сидорову козу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, Dars сказал:

Просто не комфортно. 

Певно, та планка комфорту у кожного своя. Балісонга і Варуни не маю, але Орбіти 110_ті, Сквади 128_мі, Ріпризери, Рудри, Онетени 110+1, під моїм Gancho GAD 702MMHF  10,5-32  танцюють як танцюристи ансамблю "Сухішвілі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене взагалі тест 5-25, 110-ті ваще легко, маю копію рудри від страйкпро, норм, джерки кидаю, бебі бастер, салмо, тоже норм

а у Вас тест до 32, має все тягнути.

а на рахунок комфорту, то 130-ті і вище, мають більший розмір, більша вага, відповідно більше вперті, тому так здається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...