Перейти до змісту

Спінінг. Стир. Рибалка

master19830203

Рекомендовані повідомлення

Тарас23, маньячка снасть браконьєра. (с) Вони всі уловисті.

Поліглотом пів літа совав окуня в прилуцьку. Чудова вертушка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 333
  • Створено
  • Остання відповідь

post-11567-0-98536200-1443806097_thumb.j

торбохват на колоді.

post-11567-0-25864200-1443806110_thumb.j

торбохват чатує кленя.

короче вирішив я вчора прогулятися по річці. підбурив ще Ігоря, а сам ще забігався, прихожу, а він каже що були виходи головня за волкером. я чіпляю "жерехову" блешню(колись начитався фігні в журналі , а на базарі впарили якусь хрінь), потім атом,сквад 80 - щуки нема. сонце ховається - пора братися за судака, чіпляю джигу. тіога 4 дюйми лишилася задобрювати нептуна, беру джакалівського рака(мав рвати окуня в млинові), з десяток проводок - тук - я Ігорю є, секунда і схід. на чебурасі подряпини, хотілось думати що заробив клюваку судака. вдома дослідив рака, засік ще два порізи силікону. думаю все таки була щука, а гачок був замалий. хоча хз, підсікти провтикав, бо тягнуло вже в сторону.

отже що ми маємо: два коротких виходи і наявність покльовок, осінь - пора трофеїв, правда , блін, їх ще потрібно знайти.

НХНЛ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось як рибку я ловлю....

12072739_938911912863149_7736055897625430581_n.jpg?oh=90a6a6a7b98eae2c689cc472387d1a31&oe=569BCEC2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось як рибку я ловлю....

12072739_938911912863149_7736055897625430581_n.jpg?oh=90a6a6a7b98eae2c689cc472387d1a31&oe=569BCEC2

А уху где варить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-98536200-1443806097_thumb.j

торбохват на колоді.

post-11567-0-25864200-1443806110_thumb.j

торбохват чатує кленя.

короче вирішив я вчора прогулятися по річці. підбурив ще Ігоря, а сам ще забігався, прихожу, а він каже що були виходи головня за волкером. я чіпляю "жерехову" блешню(колись начитався фігні в журналі , а на базарі впарили якусь хрінь), потім атом,сквад 80 - щуки нема. сонце ховається - пора братися за судака, чіпляю джигу. тіога 4 дюйми лишилася задобрювати нептуна, беру джакалівського рака(мав рвати окуня в млинові), з десяток проводок - тук - я Ігорю є, секунда і схід. на чебурасі подряпини, хотілось думати що заробив клюваку судака. вдома дослідив рака, засік ще два порізи силікону. думаю все таки була щука, а гачок був замалий. хоча хз, підсікти провтикав, бо тягнуло вже в сторону.

отже що ми маємо: два коротких виходи і наявність покльовок, осінь - пора трофеїв, правда , блін, їх ще потрібно знайти.

НХНЛ

ну нарахунок торбохвата це перебор а нарахунок лящів поговорим на наступні рибалці
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-11567-0-75022500-1443984354_thumb.jpost-11567-0-87509400-1443984363_thumb.j

прогулявся річкою. і тільки. хто ловив біль, казали вранці брала густера і плотва на пшеницю і морожену падьонку. один бачив пропливала щука-монстр. головні плюхали до темна, щось збирали з поверхні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

І де таку річ можна прикупити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як жеш в таку крутезну погоду не виділити 3 години часу , да щей в єдиний вихідний.. =)

Дорога розпочалась від заліву 14.00 до кінцевої точки поруч Вишкова.

Кислота , 3 сходи 1 щупачок :0163:

bFg3fYhrEng.jpgqs5UM_eTNqE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

харош щупачок, до кільо буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

харош щупачок, до кільо буде?

1150 грамм :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я як валянок 2 дні в холосту((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ніхто не пише значить всі сидять вдома...

Я з ранку митнувся на залівчик, і на другій точці покльовочка, підсічка-тяжесть-приємно, думаю щупачок грам на 300. Але ні виявився ось такий бонус 480грм. Далі що не чипляв що не кидав все зеро. Лише жерешок при падінні воблера на воду вдарив і забагрився. Думаю жити буде. Коли збирався додому прийшов чувачок спитав що зловив, я йому показав бонус і сказав на що, він достав воблер своєї ручної роботи, такаго як у мене і на перших забросах на нього зловив шнурка. Воблерок відомої фірми,а він скопіював сам причому я б від оригінала не відрізнив би, та ще й робочого. РЕСПЕК І УВАЖУХА.

post-25081-0-78871900-1451231212_thumb.j

post-25081-0-02727500-1451231250_thumb.j

post-25081-0-38895700-1451231278_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ікристий кабанчик)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора на Стирю в старому Боротинi.Двi докiлушкi на спiнербейт.Пробував таку хрень https://www.youtube.com/watch?v=dNQ36s1sUAs.Покльовокноль.Але cама iдея я думаю цiкава.

Мене теж зацікавила така хрень. Це як мінімум в три рази дешевше ніж ловити силіконом, який я обриваю по 3-5 шт. за рибалку та ще й мирна риба ловиться. Буду робити собі з чорного металу і покривати хромом, кадмієм, міддю. Хто ловив на неї відгукніться.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Був сьогодні на Чорногусці в Новоставі, нуль, тільки рак без ікри.

Вода висока, але прозора. Було ще декілька рибаків на Стиру поруч, нічого.

11111111.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі, помилився темою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Всім привіт. В четверг після обіду домовилися поїхоти пополоскати нові приманочки. Тільки колега сів у  машину як дало, думав вікна повибиває. Але перечикавши бурю пішли грати в сніжки, шутка. Поїхали ми в маяки на стирь. Першим розловився мій колега окунцем на кренк. А я в свою чергу в боргу не лишився. Після того дружбан розловився невеличким голавликом. А я ще ніколи такої риби не ловив. І не вдовзі я зловив свого першого на спінінг. Покльовка була неймовірною, набагато краща чим я очікував, хоча голавлик і  маленький.

IMG_20160609_181059.jpg

IMG_20160609_200923.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене теж мало спінінг з рук не вирвав лобатий:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тиц на мапі , нове мисці, стир.. 
Набравши повні кармани вишень , поденки , опаришів  , начитавшись байок про те хто і як ловить рибу на стирю, вирішив і я знову за рік часу вибратись на стир...) Не пошкодував, зо два десятки голавлів як на підбор, лодонь, на тараньку, на уху..мм..

Вишні повний нуль, на поденку брала тюлка і густера.

А вот на ОПАРИШ =))) Одні красавци.. 

mbmk1yrdh74.jpg

І багацько покоцаної рибки , щупак так файно гуляє під вечір.. Красота.

Id2Q5CodVFQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

http://www.volynnews.com/news/realty/cherez-richku-styr-proponuiut-zrobyty-pishokhidnyy-mist/ - "ЧЕРЕЗ РІЧКУ СТИР ПРОПОНУЮТЬ ЗРОБИТИ ПІШОХІДНИЙ МІСТ" - IMG_1884w.JPG

"Відповідно до схеми, на березі, де нині розташований ветхий спортивний майданчик, який іноді затоплює, мають все розчистити, у тому числі й канали проти підтоплення, щоб паводок не залив територію.

Також там передбачають велосипедну доріжку, пішохідний міст через річку Стир, літній амфітеатр, тенісні корти, міні-футбольне поле. Схемою передбачені дренажні канали і шлюзи проти підтоплення. В міській раді запевняють, що цей об’єкт буде соціальним, а не комерційним " - можливо не ту тему вибрав, але от якось так, я хз, чогось зразу думається, скільки ж сміття попаде  при цих роботах в і не без того "ізмучену" річку Волині...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову якусь аферу затівають. Соціальні проекти зараз не в тренді. Етажерки - наше всьо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...