Перейти до змісту

Маладой атэц

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Борда багата на чоловіків і продовжує ними поповнюватися :D

Zheny@, з подвійним щастячком. Тобі є ким гордися, а тепер і двічі. Зродов"ячка і гарного апетиту малюку! Ви молодці!!! :0074:

Опубліковано

Дякую.

Зараз я вас фотками подразню.. ;)

post-118-1245357761.jpg

це нам майже 3 години :)

post-118-1245357836.jpg

а це ми через півтори години від народження пізнаємо світ приємної на дотик та на смак смачної та корисної їжі! ;) (так він з перших хвилин сьомає смачнющу мамину ціцьку!!!) :)

Опубліковано

Поділюся враженнями: (хто вважає себе не зовсім готовим - НЕ ЧИТАТИ!!!!)

І так. Почали у дружини води відходити. Десь о 6 ранку. О 8 ми вже були у пологовому будинку.

Мені сказали "чухати додому", і я поїхав додому чекати. Дружина обіцяла зателефонувати, якщо що !

Таким чином, о 15,00 я вже був на місці передягнутий у своє домашнє, шорти і футболка + ЧИСТІ банні тапки)

тер долонями поясницю (це перейми - "схватки" ) .. потім нам сказали йти у душ. (я її поливав душем (водою гарячою)поперек (поясницю і низ живота) і за 10-15 хвилин таких поливань таки з'явилися потуги (передродові схватки) . І ми пішли у РодЗал.

Спочатку з'явилася лисинка (голівка), потім плече, здається праве.. (хоча я можу і помилятися) - потім друге плече. Потім акушерка дістала все немовля. Воно було фіолетова і зморщене. Логічно здогадатися (для адекватних людей), що дитя, пробувши 9 місяців у воді (навколоплідні води) інакше виглядати, в принципі не може.

Якось так швиденько перерізали пуповинку (Я навіть не зогледівся) . (Доречі, тепер пуповина сама має зажити - без йоду/спирту/зеленки і т.д. ніхто нічого нікому не зав'язував!!!)

Із легень вилилися зайві води і немовля поклали мамі на груди. (трошки допомогли киснем та грушею. )

Це був найщасливіший момент у моєму житті - я мало не розплакався.. - переді мною лежала моя кровиночка - мій синочок!

Відчуття - БОМБА..

Як сказала лікарка - нічого надприродного - нормальний природній процес - народження! Я не впав обморок (не втратив свідомості) і взагалі морально та фізично весь час підтримував свою половинку!

ПОПЕРЕДЖАЮ: для цього необхідно бути готовим МОРАЛЬНО!!

Багато крові та неприємних моментів. Неприємних чоловіку моментів. - переживете !

аніскільки не шкодую, що був на пологах ВЛАСНОГО сина!

гроші: - обов'язкових платежів десь на 500 грн (+ -) , в залежності від складності пологів. (і без "інтересу лікарів")..

деталі аська і приват

Опубліковано

Zheny@, приєднуюсь до привітань.

Здоров'я батькам та синочку, терпіння батькам.

Я також горів бажанням бути присутнім на родах, на й був, першу годину. Але потім вийшло не так, як планувалось... При схватках пульс дитини змінювався, вирішили робити кесаріве. Дружину відвезли в операційну. Поки тривала операція - не зне\ав, куди себе діти. Але коли винесли доньку - привели в палату, посадили мене в досить незручну позу в стільці та поклали малу на грудь - усе переживання та незручності були перекреслені одним махом.

Моя думка - після присутності на родіх починаєш по іншому ставитися до дружини.

П.С. Ось такий подарунок приготувала моя дружина мені на 23 лютого, 2,5 роки тому.

• 11 місяців потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Всем привет!

Перечитал все посты, и решил спросить... Кто рожал в последнее время, то есть в 2011 году. Кто что может сказать про роддом сейчас. Так как с женой через пару месяцев тоже ждем ребеночка, по этому очень интересно знать, какая сейчас там обстановка.

Кто что знает отпишетесь пожалуйста. :)

Опубліковано

Интересуют нынешние условия для рожениц, палаты и удобства. В том числе отличия платной и бесплатной палаты в наше время, стоит ли... Сколько приблизительно надо денег при поступлении и какие нынче тарифы на разные форс-мажорные случаи, и какое сейчас отношение медперсонала в роддоме.

То что в консультации всем пофиг, это мы уже давно поняли, особенно когда у жены было ОРВИ. Все пришлось лечить чисто своими силами и советами добрых людей, работающих в медицине. мы даже на УЗИ ходим в частную клинику, так как там добросовестно относятся к процедуре, даже фото малыша на память делают ))

По этому интересуют любые подробности, отличные от выше написанного.

Опубліковано

В том числе отличия платной и бесплатной палаты в наше время, стоит ли...

Відмінність в платній є ТВ

Кошти підуть на родовий набір(якщо купувати(тільки треба знати що)поза пологовим то буде дешевше в два рази), і якщо захочете на подяку медсестрі та акушерці.

Опубліковано

Дивно трохи те, про що ви розказуєте. Я навпаки дуже задоволена залишилася професійними і людськими якостями своєї лікарки Дмитрук В.О. Дуже давно у неї консультуюсь і вагітність під її наглядом проходила, вона завжди чуйно і уважно ставиться до своїх пацієнток. А те, що в консультації вам не лікували ГРВІ - то це робота дільничого терапевта, а не гінеколога.

І пологи проходили під наглядом зовсім незнайомої нам акушера-гінеколога, без будь якої попередньої домовленості і оплати, однак відношення персоналу було виключно позитивним.

Не думаю, що там щось дуже змінилося за 2 роки. Хоча, можливо я не права - нехай виправлять мене ті, хто народжував не так давно.

Про відмінності в палаті - там ніби ще душова кабіна в палаті, хіба ні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...