Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

по принципу "шарікова", показав дохід 1000, витрати зміг пояснити тільки на 50, значить 950 - твій прибуток і з нього податок.

Воно так. Але це стосується великих сум.

Якшо ти кожен день будеш витрачати пару тищ гривень в різних магазинах, не думаю що хтось буде це моніторити.

Їм цікаві великі суми. Авто, нерухомусть і т.д.

Розумію що можна моніторити кошти, які з біржі йдуть на картку банку.

Але я колись веб-мані обналічував з "рук в руки". Думаю і з криптою так нормально проканає))

• +1 1
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, WebTraveller сказано:

Думаю і з криптою так нормально проканає))

поки канає, але. все більше бірж пропонує картку в офшорі - і досвідос, знімай де заманеться, але відсоток "конскій"

2 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Але я колись веб-мані обналічував з "рук в руки"

вебманя вже не дуже актуально, а бітки чи ефір так само приїдуть і налічман дадуть в руки.

Опубліковано
4 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Якшо ти кожен день будеш витрачати пару тищ гривень в різних магазинах, не думаю що хтось буде це моніторити.

не факт, не проблема загальну суму витрат порахувати за рік і прислати листівку з привітанням від податкової.

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

вебманя вже не дуже актуально, а бітки чи ефір так само приїдуть і налічман дадуть в руки.

Це як приклад. Років 7 вже ними не користуюсь

Але точно так само можна скинути крипту комусь на кошель і тобі привезуть нал.

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

не факт, не проблема загальну суму витрат порахувати за рік і прислати листівку з привітанням від податкової.

Ну я не думаю шо податкова буде наприклад рахувати, і мати таку можливість порахувати, скільки налу я залишив за рік наприклад по кабаках, чи на базарі скільки м"яса купив

Опубліковано
10 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Ну я не думаю шо податкова буде наприклад рахувати, і мати таку можливість порахувати, скільки налу я залишив за рік наприклад по кабаках, чи на базарі скільки м"яса купив

мова не про нал і не про покупки по кабаках та харчі, хоча, все йде до того, щоб обмежити використання готівки, типу, чек більше ніж на 1000 грн. - готівкою не оплатиш без ідентифікації ))

13 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Але точно так само можна скинути крипту комусь на кошель і тобі привезуть нал.

можна, 1-2-3-5 тисяч доларів, більше я б не ризикував., в принципі - і не ризикував ))

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

можна, 1-2-3-5 тисяч доларів, більше я б не ризикував., в принципі - і не ризикував ))

Обмеження готівки в нас ще не скоро буде, я так думаю...

А більше для стабільного тихенького життя і не треба)) Чим пару тищ баксів в місяць.

Особливо коли вже все є для нормального комфотного життя))

• +1 2
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, WebTraveller сказано:

А більше для стабільного тихенького життя і не треба)) Чим пару тищ баксів в місяць.

Погоджуюсь, але, ситуації різні бувають. Наприклад, дитині навчання оплатити,

я вже не кажу про купівлю чогось дороговартісного, хоча, більш-менш все є "для нормального комфортного життя".

Тому, "підприємця" і не закриваю поки, тим більше, форма оподаткування на загальних підставах - "їсти не просить".

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
7 хвилин тому, alexvvv сказано:

@Zelensky скільки він платить закіловат?

Все залежить для себе чи на перепродаж.

В нього є своя компанія посередник: Юнайтед Енерджі.

Ціни тут:

https://biz.censor.net/resonance/3248513/yak_treyider_kolomoyiskogo_pereproda_elektroenergyu_derjkompanyi

• 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
9 минут назад, Werwolf777 сказал:

Хтось може щось сказати за цю біржу? Ніби дають зараз 100 USDT за KYC верифікацію

https://whitebit.com/ua

Щось я на сайті не побачив такої акції

Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, nickel сказано:

Щось я на сайті не побачив такої акції

https://m.facebook.com/108865304975878/posts/141638911698517/

Але дійсно... Така інформація лише у дописі, який, до того ж, невідомо ким виставлений

За посиланням він є, а при переході на сторінку автора - нема

Змінено користувачем Werwolf777
Опубліковано
2 годин тому, Werwolf777 сказано:

Але дійсно... Така інформація лише у дописі, який, до того ж, невідомо ким виставлений

Накрутка - реферали

Опубліковано
4 часа назад, Werwolf777 сказал:

Щойно у фейсбуці промелькнула реклама іншої біржі і 100 баксів винагороди за реєстрацію. Затупив заскрінити. Якийсь масовий збір інфи.

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)
On 27.03.2022 at 20:31, Werwolf777 сказано:

Хтось може щось сказати за цю біржу? Ніби дають зараз 100 USDT за KYC верифікацію

https://whitebit.com/ua

binance - дає по 225$ (3 міс по 75), треба українське громадянство і KYC за межами України проходити.

мені kraken "дав" - 200$ в квітні, 28$ в травні, ще дадуть в червні, липні... все в рамках підтримки українців, дають гроші за рахунок комісії яку збрили з рузьких.
P.S. Виплати - автоматичні, ніхто нічого не питав, подивились що аккаунт на українця верифікований і все, як і казав - все що отримав, віддав переселенцям (дітям на розваги).

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Fahrenheit сказал:

Та й не тільки btc, вся крипта захворіла. В мене навіть деякі stablecoin просіли в грн. 

Вся крипта завжди синхронно реагувала на зміни курсу бітка, а от просідання стейблкоїнів - тривожний дзвіночок. І Найман страху наганяє, лякаючи своєю дев'яностовідсотковою впевненістю.

Screenshot_2022-05-12-19-21-30-560_com.facebook.katana.jpg

• +1 1
Опубліковано

Я навіть не знаю, добре це чи погано :)

Добре тим, що ринок ПК запчастин - прийде до відповідності, і кончений Celeron 3900 не буде в ціну і5-6500... і відеокарти стануть на своє місце. А не по ціні хорошого BMW.

Опубліковано
41 хвилин тому, nickel сказано:

Хіба майнінг на проциках став таким масовим явищем, що це вплинуло на їхню ціну?

також цікаво, до чого майнінг до вартості проців, звичайна затичка у вигляді celeron - цілком справляється з фермою на 10 відях.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...