Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
19 минут назад, yu2007 сказал:

Ну що, ще 40 баксів і десяточка. А на першій сторінці теми хтось писав, що по 800 ніхто купувати не буде))

Давай вже колися: майниш чи на біржі торгуєш? Бо не схоже, що просто так слідкуєш.

5.thumb.png.9d9504d19567e6788fac1dcc24f4db95.png

п.с. Хто розуміється в API? Можливо отримати курс криптовалют в ексель? Наприклад, щоб навпроти кожної пари стояли курси з різних бірж. Чи буде він оновлюватися? Чи треба буде жмакати якусь кнопочку, як в браузері ф5?

Змінено користувачем nickel
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
50 минут назад, yu2007 сказал:

@nickel, Нє, поки ще зі стипендії по трохи відкладаю, щоб влошитися в крипту))

Як то кажуть брати-"автобляхарі" - це тебе просто жаба душить, що не вклався в біткоїн раніше. :) 

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Як то кажуть брати-"автобляхарі" - це тебе просто жаба душить, що не вклався в біткоїн раніше. :) 

Не тільки біткоїну, міг би ефіру купити рік тому, теж би підняв в 500 раз :)

Опубліковано
5 годин тому, yu2007 сказано:

@nickel, Нє, поки ще зі стипендії по трохи відкладаю, щоб влошитися в крипту))

Ти не повіриш, але "влошитися" - то від слова "лох".

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
5 hours ago, Yarchik said:

Ти не повіриш, але "влошитися" - то від слова "лох".

Маєш рацію, в українській мові взагалі "лох" має багато спільнокореневих слів: маркетолох, політолох, голохосування... 

image.jpg.d247309bad7825da953c58bc6a18c1e6.jpg

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 2
Опубліковано

із дуже смішної статейки на reddit, датованої 31 серпня 2013 р.

On average, every year so far, the value of Bitcoin has increased by about a factor ten. From 0.1 dollar in 2010, to 1 dollar in 2011, to 10 dollar in 2012, to 100 dollar in 2013. From now on, there's a slight slowdown, as the value increased by a factor ten every two years, to 1,000 dollar in 2015, to 10,000 in 2017, 100,000 in 2019, and 1,000,000 in 2021.

)))

Опубліковано (змінено)
On 18.11.2017 at 11:22 PM, nickel said:

Купив наприклад ефір, дивишся на графік і думаєш що в плюсах бо ефір росте, а насправді в мінусах, бо біткоін падає. Завжди до бакса прив'язувалися, бо його ковбасить найменше. 

On 19.11.2017 at 12:10 PM, Deemon said:

А чому не плюси? ефір  попер вгору відносно всього, незважаючи на те що біток піднявся і закріпився.

Про плюси і мінуси. Мопед не мій :) 

Spoiler

Люди, які складають всі ці графіки та дають ринкові прогнози, чомусь забувають про те, що вся торгівля альткоінами прив'язана до BTC, тому єдине справжнє зростання/падіння ціни альткоінів слід вираховувати за співвідношенням BTC/альтокоін. Абсолютно безглуздо дивитися на вартість альткоінів, виражену в доларах США, яке то зростає, то падає, оскільки можна отримати зростання співвідношення USD/алькоін навіть тоді, коли його вартість в біткоінах залишається незмінною, в той час як співвідношення USD/BTC різко зростає, і це створює ілюзію, що ціна альткоінів в доларах США раптово росте (хоча це просто побічний продукт, і насправді ціна альткоіна падає або ж залишається на тому ж рівні).

Ринок альткоінів намертво прив'язаний до BTC. Реальне підвищення цін на альткоіни можна бачити лише зрідка, коли їхня вартість в біткоінах зростає, і водночас вартість BTC в доларах США також рухається догори. Лише це вказує на реальне здорожчання альткоінів.

Коли BTC рухається в боковому коридорі, а вартість альткоінів в доларах США зростає, то це означає, що зростання цін на альткоіни відбувається безвідносно зростання BTC. Зазначені вище ринкові передумови постійно лишаються поза увагою в усіх цих статтях із прогнозами та аналізами зростання курсу альткоін/USD під час чергового ралі біткоіна.

Ось невеличкий приклад, що ілюструє мою точку зору:

Початковий (перший) максимум BCH = 0.24685600 BTC / 661.88 USD (вартість біткоіна в доларах США на той момент була значно нижчою, ніж сьогодні)

Нещодавній абсолютний максимум BCH = 0.3417900 BTC / 1953.67 (вартість біткоіна в доларах США на той момент була значно вищою, ніж на момент початкового максимуму)

Ціна BCH на даний момент = 0.15637900 BTC / 1553.07 USD

Поточна ціна створює ілюзію того, що вартість BCH зросла, але насправді на сьогоднішній день вона складає лише 45,75% від абсолютного максимуму та 63,34% від початкового максимуму. Не дуріть себе доларовою ціною. Проблема з «вираженою в доларах США вартістю» полягає в тому, що на той момент, коли з біткоіном відбудеться якась корекція (обвал чи щось подібне), така ж сама корекція відбуватиметься з більшістю альткоінів (а в багатьох випадках – з усіма ними). Але якщо вартість BTC зростатиме, то зміна співвідношення BTC/USD не впливатиме на загальне співвідношення альткоін/BTC.

• +1 1
Опубліковано
36 minutes ago, nickel said:

Шіткоіни з автором мопєда не згідні

На те вони й шіткоіни)) Але математика - річ жорстока, щоб там не розповідали крипто-онаністи, чи то пак євангелісти :)

Опубліковано
35 минут назад, yu2007 сказал:

На те вони й шіткоіни)) Але математика - річ жорстока, щоб там не розповідали крипто-онаністи, чи то пак євангелісти :)

Це ти зараз кого образити хотів: мене чи автора статті? Бо на моїх скрінах, якраз математика, а не бла-бла. І вона чомусь не сходиться з словами автора, як і курси альткоінів з курсами бікоіна.

Опубліковано (змінено)
43 minutes ago, nickel said:

Це ти зараз кого образити хотів: мене чи автора статті? Бо на моїх скрінах, якраз математика, а не бла-бла. І вона чомусь не сходиться з словами автора, як і курси альткоінів з курсами бікоіна.

Нікого. Це я просто різних відосіків на ютубі надивився типу "5 кращих альткоінів для інвестицій сьогодні" і ще знаходжусь під враженнями))

а щодо математики. Я не знаю звідки твої таблички. Ну от берем першу крипту з тижневим ростом +999 і дивимося: https://coinmarketcap.com/currencies/greencoin/

п.с. Курси альт/біт не мають "сходитися", ну або ми говоримо про різні речі...

Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Ну от берем першу крипту з тижневим ростом +999 і дивимося: https://coinmarketcap.com/currencies/greencoin/

Ну і? Ти хочеш сказати, що графіки Грінкоіна і Біткоіна схожі?

мої таблички звідси - https://ru.investing.com/crypto/

Опубліковано

Вони не мають бути схожі. Автор допису мав на увазі, що визначення, точніше прогнозування, росту будь-якого з альтів лише в доларовому еквіваленті є абсолютно хибним підходом. Про доларовий ріст альткоінів можна говорити лише за одночасного задоволення двох умов: альт росте по відношенню до біта і біт росте до долара. Це як із сусліком, тільки навпаки. Люди його бачать, але насправді його нема.

п.с. Що ж це коїться? На початку року я міг продати свій хрущ за 30 бітків, а сьогодні вже навіть 3 не дадуть? А після нового року і за 0,5 продати буде за щастя?

Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Вони не мають бути схожі. Автор допису мав на увазі, що визначення, точніше прогнозування, росту будь-якого з альтів лише в доларовому еквіваленті є абсолютно хибним підходом. Про доларовий ріст альткоінів можна говорити лише за одночасного задоволення двох умов: альт росте по відношенню до біта і біт росте до долара. Це як із сусліком, тільки навпаки. Люди його бачать, але насправді його нема.

Це дурна філософія. Біткоін та інші *коіни, як золото, ніби щось вартують, а розрахуватися в магазині не можеш, тому все рівно прийдеться міняти. Міняти будеш на гривню, але гривня, принаймні для мене, давно перестала бути орієнтиром у вартості товарів, тому таким став долар і євро. Тому єдиний зрозумілий курс - *коін/долар. І це не тільки для мене, тебе в цій темі не було б, якби біткоін не дорожчав по відношенню долара. Єдина причина інтересу до біткоіна і інших коінів, їхній ріст до долара. Все інше - дурна філософія.

Опубліковано

Хм, я сам не пробував, але пишуть, що біткоіном можна розрахуватися в багатьох місцях, яких з кожним днем стає все більше. На відміну від якихось кишмишкоінів. Їх правда можна впарити іншим криптоінвесторам за цілком реальні бакси.

Ще трохи дурної філософії. Уявімо, що бакс - це біткоін, гривня - це бакс )), а рубль - шіткоін))). До 2008 один москальський токен продавався за 20 наших копійок, після - за 25, зараз - за 45. Здавалося б, все просто, на скрєпних коінах непоганий заробіток...

• -1 1
Опубліковано
3 часа назад, yu2007 сказал:

Хм, я сам не пробував, але пишуть, що біткоіном можна розрахуватися в багатьох місцях, яких з кожним днем стає все більше. На відміну від якихось кишмишкоінів. Їх правда можна впарити іншим криптоінвесторам за цілком реальні бакси.

В Луцьку, якщо не помиляюся, жоден магазин не приймає, а хліб я люблю луцький "Теремнівський". :)

3 часа назад, yu2007 сказал:

Ще трохи дурної філософії. Уявімо, що бакс - це біткоін, гривня - це бакс )), а рубль - шіткоін))). До 2008 один москальський токен продавався за 20 наших копійок, після - за 25, зараз - за 45. Здавалося б, все просто, на скрєпних коінах непоганий заробіток...

Біткоін зараз може відскочити і до 5000. З такими скачками, він ніколи не стане баксом - зразком стабільності. Інструментом для заробітку і спекуляцій - так, але не баксом.

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

В Луцьку, якщо не помиляюся, жоден магазин не приймає, а хліб я люблю луцький "Теремнівський". :)

Та вам буханку найсвіжішого теремнівського за 1 BTC без проблем продадуть , ще й з доставкою ;)

Опубліковано
11 минут назад, alexvvv сказал:

Та вам буханку найсвіжішого теремнівського за 1 BTC без проблем продадуть , ще й з доставкою ;)

За 1 біткоін мені і квартиру в Луцьку продадуть. ;)

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

За 1 біткоін мені і квартиру в Луцьку продадуть. ;)

Так отож, значить ним можна розрахуватись. Баксом також розрахунок в магазині не пройде.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...