Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 годин тому, Black сказано:

ВОМу - респект, 32 години без електроенергії, інтернет весь час працював

Круто. Не те, що у деяких, коли інтернету немає навіть при подачі електроенергії.

Вкотре сьогодні поцікавився у підтримці про можливість підключення за моєю адресою... На жаль, як і 10 місяців тому, нічого з мертвої точки не здвинулось.

• Cумний 2
Опубліковано
3 хвилин тому, kolser сказано:

Круто. Не те, що у деяких, коли інтернету немає навіть при подачі електроенергії.

Вкотре сьогодні поцікавився у підтримці про можливість підключення за моєю адресою... На жаль, як і 10 місяців тому, нічого з мертвої точки не здвинулось.

блін, як малі діти, 3-4 заявки з дому і тоді всім стає цікаво,

6 годин тому, Black сказано:

ВОМу - респект, 32 години без електроенергії, інтернет весь час працював, акум AGM 10-тирічний протримав роутер і медіаконвертер цей весь цей час, напруга просіла до 11,8 В, думаю ще добу може протримав би. Наразі зробив живлення таким чином - зникає живлення в мережі, автоматом переключається на акумулятор, правда є затримка і роутер з конвертером ребутяться. 

photo_2022-11-25_10-06-19.jpg

цікаве рішення

акум яким макаром заряджається при подачі електроенергії?

міряли сумарне споживання роутера + оптичного терміналу?

Опубліковано
3 хвилин тому, Factory сказано:

блін, як малі діти, 3-4 заявки з дому і тоді всім стає цікаво,

Та це зрозуміло, але я свою заявку подавав майже рік тому. Як бачимо, за цей час нічого не змінилось. У будинку давно є Київстар та Датагруп, тому нових абонентів знайти нереально, хто хотів давно провів собі інет.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, kolser сказано:

Та це зрозуміло, але я свою заявку подавав майже рік тому. Як бачимо, за цей час нічого не змінилось. У будинку давно є Київстар та Датагруп, тому нових абонентів знайти нереально, хто хотів давно провів собі інет.

але при відсутності світла вони не працюють,

і ще поки невідомо скільки часу так житимемо з тими відключеннями, 

мережу не так просто відновити

Змінено користувачем Factory
Опубліковано
6 годин тому, kolser сказано:

Напишіть в особисті свою адресу, спробую допомогти.

Опубліковано
6 хвилин тому, mykola сказано:

Для інформації. 23 листопада, після масових бомбардувань рашки, домашній УПС протримався 10 годин, а акум ВОМ ще продовжував тримати.

Дуже радий за Вас!

Покажіть будь ласка фото, як у Вас все підключено.

Опубліковано (змінено)

On 25.11.2022 at 16:18, Factory сказано:

цікаве рішення

акум яким макаром заряджається при подачі електроенергії?

міряли сумарне споживання роутера + оптичного терміналу?

Заряджаю вручну автозарядкою, струмом 3А це 15 годин все таки. Можна підключити і зарядку, там є вільні клеми під це, резисторами налаштовується напруга при якій вмикати зарядку і вимикати. Роутер і медіаконвертер на 12 вольт, блок живлення від роутера дає 2 ампери, тягне їх обох. Сама плата споживає 33 мА, що досить не мало, за добу виходить 0,78 А*год. Роутер з конвертором при загрузці споживає 0.36 А, під час роботи 0.6-0.65 А.

S7319c79b10b0412f8037f47fc4135545x.thumb.jpg.cc3f51c5d9f9d7a4414d94cdc6e4a160.jpgSa4f06a7a91ba489aa8d8ca5338f76cdbK.thumb.jpg.120864a60eddf4888b67ea7b3c788146.jpg

З метою економії, можна налаштувати роботу вайфай по годинам, в більшості роутерів є такі налаштування. Наприклад, щоб вайфай вимикався з 00:00 до 7:00. Ну і вимикати WiFi 5 Ггц. На кухні маю підсвідку лед стрічкою під шкафчиками, думаю купити маленький акум від упса і так само заживити.

1819130382_2022-11-2709_37_53-Window.png.824ae92e95c1a80442e199af8edba543.png

Змінено користувачем Black
Опубліковано
On 26.11.2022 at 09:25, mykola сказано:

Для інформації. 23 листопада, після масових бомбардувань рашки, домашній УПС протримався 10 годин, а акум ВОМ ще продовжував тримати.

можна фото як це працює у Вас,

модель роутера також напишіть,

діліться інформацією, думаю всім цікаво

Опубліковано
2 годин тому, mykola сказано:

Перехвалив я ВОМ ((. Сьогодні світло виключили в 12 годині, інтернет пропав в 14 годині. Далі буде виключення в 20 годині. Переживаю, щоб футбол в 21 подивитися.

Фотку не скинув, ось і маєш :)

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)

мож @serega-cool якось прокоментує ситуацію? ;)

інакше, така-собі  вигода від оптики...багато людей - заради цього підключились.

218519302_-(-).thumb.jpg.b7750216e632cf595d223334b59650d4.jpg

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, mykola сказано:

Закинув фотку підключення, вийшло якось горбато, давно не завантажував фоток. Тепер ціково, чи встачить футбол подивитись?:-))

На батареї воно там не зажариться?

Опубліковано

Який пароль на роутер ставлять працівники ВОМ? можна в ПП написати. Дякую!

Опубліковано
1 година тому, CEM сказано:

Який пароль на роутер ставлять працівники ВОМ? можна в ПП написати. Дякую!

Не думаю що вони пароль міняють. Для чого?

Пароль та логін написаний на самому роутері знизу.

• +1 1
Опубліковано
40 минут назад, Oli сказал:

Може там логін в особистий кабінет мався на увазі) Бо пароль і справді не міняють, хіба попросити)

Опубліковано
6 годин тому, AnimaNoir сказано:

Може там логін в особистий кабінет мався на увазі) Бо пароль і справді не міняють, хіба попросити)

Міняють. І ще часом прописують зовнішнє управління зі своїх ір

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 03.12.2022 at 16:59, mykola сказано:

Перехвалив я ВОМ ((. Сьогодні світло виключили в 12 годині, інтернет пропав в 14 годині. Далі буде виключення в 20 годині. Переживаю, щоб футбол в 21 подивитися.

Напишіть мені в особисті Ваш номер договору, перевірю.

13 годин тому, Bliksss сказано:

мож @serega-cool якось прокоментує ситуацію? ;)

інакше, така-собі  вигода від оптики...багато людей - заради цього підключились.

Hide contents

218519302_-(-).thumb.jpg.b7750216e632cf595d223334b59650d4.jpg

Ми працюємо майже цілодобово, щоб у Вас не пропадав інтернет.

Наші працівники постійно їздять по вузлах та замінюють акумулятори.

Можливо відбулась якась нештатна ситуація, перевіримо.

• +1 2
Опубліковано
11 годин тому, Oli сказано:

Змінюють 100%

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 27.11.2022 at 09:29, Black сказано:

Заряджаю вручну автозарядкою, струмом 3А це 15 годин все таки. Можна підключити і зарядку, там є вільні клеми під це, резисторами налаштовується напруга при якій вмикати зарядку і вимикати. Роутер і медіаконвертер на 12 вольт, блок живлення від роутера дає 2 ампери, тягне їх обох. Сама плата споживає 33 мА, що досить не мало, за добу виходить 0,78 А*год. Роутер з конвертором при загрузці споживає 0.36 А, під час роботи 0.6-0.65 А.

S7319c79b10b0412f8037f47fc4135545x.thumb.jpg.cc3f51c5d9f9d7a4414d94cdc6e4a160.jpgSa4f06a7a91ba489aa8d8ca5338f76cdbK.thumb.jpg.120864a60eddf4888b67ea7b3c788146.jpg

З метою економії, можна налаштувати роботу вайфай по годинам, в більшості роутерів є такі налаштування. Наприклад, щоб вайфай вимикався з 00:00 до 7:00. Ну і вимикати WiFi 5 Ггц. На кухні маю підсвідку лед стрічкою під шкафчиками, думаю купити маленький акум від упса і так само заживити.

1819130382_2022-11-2709_37_53-Window.png.824ae92e95c1a80442e199af8edba543.png

в Україні таких модулів незнайшов :( лише на аліку

часом немає одного на продаж?

Опубліковано (змінено)
On 14.12.2022 at 10:10, Factory сказано:

в Україні таких модулів незнайшов :( лише на аліку

часом немає одного на продаж?

Там і знайшов, там і купував

Змінено користувачем Black
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Також часті провали. Грішив на обладнання, бігав перегружав, але результату не було. Хвилин за 5 проходить

• +1 3
Опубліковано

не скигліть просто ви мало платите :D

У зв’язку з істотним збільшенням витрат для обслуговування та модернізації мережі повідомляємо вам, що з 1 лютого 2023 року змінюється вартість тарифів на послуги доступу до мережі інтернет для абонентів фізичних осіб.

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано

А в мене питаннячко до користувачів оптичного інтернету. Я тут нещодавно випадково на ютубі глянув відосік, в якому мужик розказував про принципи роботи оптичних терміналів, і між іншим сказав, що оптичний кабель не можна перегинати, бо інакше сигнал не буде проходити. :blink:  Ок, якщо так, то як же його прокладати по квартирі, де купа поворотів, прямих кутів, а часом може поворот і більше ніж на 90° треба зробити. То як у вас той кабель вкладений, кругом кільцями чи шо ? :D

Опубліковано
5 хвилин тому, SergLutsk сказано:

То як у вас той кабель вкладений, кругом кільцями чи шо ? :D

нормально вкладений, як і звичайна вита пара, не можна "на ізлом", тобто не перегинати пополам ще й з зусиллям. Це - перебільшена проблема, роками лежить оптика - і нічого їй не сталось.

Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

То як у вас той кабель вкладений, кругом кільцями чи шо ? 

Навіть незнаю де в квартирі треба гнути більше 90°, коридор найоптимальніше місце для роутера...

Кільцями лише в роздільних ящиках, або у вуличних, там навіть спеціальні штуки для намотки є

9d2b150d124e5f0565bab8733b3701bc.thumb.png.63b80993e10a606011f264c99ec094ff.png7ebd7628633f9dee127366f637e0d0ae.thumb.jpg.b6f3ac6a11b69387aacabfca2d566e1b.jpg

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, SergLutsk сказал:

А в мене питаннячко до користувачів оптичного інтернету. Я тут нещодавно випадково на ютубі глянув відосік, в якому мужик розказував про принципи роботи оптичних терміналів, і між іншим сказав, що оптичний кабель не можна перегинати, бо інакше сигнал не буде проходити. :blink:  Ок, якщо так, то як же його прокладати по квартирі, де купа поворотів, прямих кутів, а часом може поворот і більше ніж на 90° треба зробити. То як у вас той кабель вкладений, кругом кільцями чи шо ? :D

по квартирі як правило тягнуть виту пару, а яки перша миля (оптика заходить наприклад в коридор чи щитову чи ще кудась де зручно), а далі вита пара.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...