Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 27.11.2021 в 09:51, Zheny@ сказав:

@serega-cool

Як підключається ТБ до ТВ без СМАРТ?

Якась приблуда потрібна чи заміна тв?

Якщо приблуда, то чи забезпечуєте нею.

Показати  

Приєднуюсь, теж цікавить...

Опубліковано
  В 27.11.2021 в 16:43, Pavelix сказав:

Приєднуюсь, теж цікавить...

Показати  

Так, є у нас IPTV приставка https://vom.com.ua/products/8-mediapleyer-inext-tv5

ЇЇ можна купити за 999 грн, а можна взяти на виплату 50 грн/міс. Термін виплати 24 місяці. Далі приставка залишається у власності абонента.

• +1 2
Опубліковано
  В 30.11.2021 в 08:39, mykola сказав:

Сергій, до Вас запитання.

Після заміни на Гігабайтник маю ось такий роутер TL-WR840N (в роботі був півтора року):

https://rozetka.com.ua/tp-link_tl-wr840n/p3512172/

Чи не потрібно комусь простий роутер? Продам дешево. Якщо ні, то виложу на Борду.

Показати  

Гігабіт.

Гігабайт - трошки не те :)  (да я зануда )

Роутер вміє МАКСИМУМ 100мбіт.

Для якоїсь "Волі" ще комусь піде.

та й ціна його на сьогоднішній день .. 150 грн.

• Збентежений 1
Опубліковано
  В 30.11.2021 в 10:42, mykola сказав:

Женя спокійно, своєю помилкою збентежений, а не здивований..

Вибачте, що не по темі.

Показати  

Ясно.

Зараз у мене дешманський netis  але WAN порт - гігабіт і 4 порта LAN також гігабітні.

От віфі у ньому такий собі.

Тому будудивитися в сторону чогось кращого, щоб не плодити віфі точок по хаті :)

Опубліковано

Після заміни на Гігабайтник маю ось такий роутер TL-WR840N (в роботі був півтора року):

Чи не потрібно комусь простий роутер? Продам дешево. Якщо ні, то виложу на Борду.

Показати  

Цена?

Опубліковано

Показати  

ні, дякую

У нас 90% роутерів, що ставляться абонентам Гігабітні

• Дякую! 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Хотів перед новим роком підключитись до ВОМ, будинок входить у зону покриття, тож подав заявку і вже вирішував питання з розірванням договору у нинішнього провайдера, як мені повідомили, що наразі підключити мене не можуть, так як в будинку немає жодного абонента ВОМ, потрібно щоб знайшовся ще бодай 1 бажаючий. Проблема в тому, що будинок далеко не новий, кому потрібен був інет давно підключились до Датагруп або Київстар, які обслуговують будинок біля 10 років. Тож шансів ніяких, на жаль.

Опубліковано
  В 21.01.2022 в 15:54, kolser сказав:

Проблема в тому, що будинок далеко не новий, кому потрібен був інет давно підключились до Датагруп або Київстар, які обслуговують будинок біля 10 років. Тож шансів ніяких, на жаль.

Показати  

Аналогічно, ще влітку телефонував - сказали знайти кілька бажаючих, це - я мав по сусідах ходити і агітувати? Якийсь підхід до клієнтів - дивний , хоча - рекламою заспамили всі під'їзди, і таки да, в будинку крім вас - 5 (6 - якщо укртелеком рахувати) провайдерів, має бути вагома причина щоб перейти саме до вас.

Опубліковано

Хотів перед новим роком підключитись до ВОМ, будинок входить у зону покриття, тож подав заявку і вже вирішував питання з розірванням договору у нинішнього провайдера, як мені повідомили, що наразі підключити мене не можуть, так як в будинку немає жодного абонента ВОМ, потрібно щоб знайшовся ще бодай 1 бажаючий. Проблема в тому, що будинок далеко не новий, кому потрібен був інет давно підключились до Датагруп або Київстар, які обслуговують будинок біля 10 років. Тож шансів ніяких, на жаль.

Показати  

В нас спочатку знайшлось декілька бажаючих, поскидали заявки і за декілька днів вже хлопаки кидали кабель на будинок.

Опубліковано

Показати  

Добрий день.

Напишіть мені в особисті Вашу адресу. Шанс завжди є.

Опубліковано
  В 21.01.2022 в 16:34, Bliksss сказав:

Аналогічно, ще влітку телефонував - сказали знайти кілька бажаючих, це - я мав по сусідах ходити і агітувати? Якийсь підхід до клієнтів - дивний , хоча - рекламою заспамили всі під'їзди, і таки да, в будинку крім вас - 5 (6 - якщо укртелеком рахувати) провайдерів, має бути вагома причина щоб перейти саме до вас.

Показати  

Добрий день.

Напишіть мені в особисті Вашу адресу. Можливо вже є можливість.

Опубліковано

Народ, з тих хто уже користується ВОМ.

Мене цікавить підключення телебачення.

Тєлік старий, але має ЮСБ та ХДМІ. 

Який медіаплеєр хто порадить. Щоб шустренько працювало.

Опубліковано
  В 27.01.2022 в 08:56, Zheny@ сказав:

Показати  

Мегого 120грн 3місяці.

Щось @MaestroA  останнім часом підсів на них.

Опубліковано
  В 27.01.2022 в 10:34, Zheny@ сказав:

Мені треба свисток - а не сервіс!

Показати  

Бюджет? 

Тещі на Мегого брав 2/16, прикрутив радіатор окремо ніби працює, але рекомендую 4оперативи

Опубліковано
  В 27.01.2022 в 10:38, Oli сказав:

Бюджет? 

Тещі на Мегого брав 2/16, прикрутив радіатор окремо ніби працює, але рекомендую 4оперативи

Показати  

подумати нада

Опубліковано (змінено)
  В 27.01.2022 в 10:38, Oli сказав:

але рекомендую 4оперативи

Показати  

Може це одразу видасться дивним, але якщо проц не топ, то оперативки краще 2, а ніж 4. Причина: менше софту в активній роботі - шустріше працює. Перевірено. Тому 2 ГБ ОЗУ для бюджетниіків - норм.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано
  В 27.01.2022 в 11:40, MaestroA сказав:

проц не топ,  шустріше працює. Перевірено.

Показати  

Так це обмеження в плані "людського фактору" - ти знаєш, що проц не топ, пам'яті мало, відповідно компа не навантажуєш. Але коли потрібно всеж-таки виконати якусь "важчу" задачу - то до "не топ" проца додасться "не топ" 5400 HDD зі своп файлом. В сучасних реаліях, незалежно від проца, менше 4 гіг - пекло, і того ноута хочеться просто викинути під стіл в кошик для сміття.

Опубліковано (змінено)
  В 27.01.2022 в 11:55, YVitaliy сказав:

Так це обмеження в плані "людського фактору" - ти знаєш, що проц не топ, пам'яті мало, відповідно компа не навантажуєш. Але коли потрібно всеж-таки виконати якусь "важчу" задачу - то до "не топ" проца додасться "не топ" 5400 HDD зі своп файлом. В сучасних реаліях, незалежно від проца, менше 4 гіг - пекло, і того ноута хочеться просто викинути під стіл в кошик для сміття.

Показати  

Не варто порівнювати приставку з ноутом чи телефоном.

Мій Amazon Fire TV Stick 4K MAX літає і дасть прикурити переважній більшості китайтвбоксів (саме боксів, а не стіків) з 4 ГБ ОЗУ. Навантажую - будь здоров. З гігабітним інтернетом крутить 100-гігові торренти на ура, а GeForce NOW тільки шепче.

В 27.01.2022 в 10:34, Zheny@ сказав:

Мені треба свисток - а не сервіс!

Показати  

Якщо трохи потанцювати з бубном на старті не впадло, то Amazon Fire TV Stick 4K MAX. Потужнішого стіка не знаю.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/amazon-fire-tv-stick-4k-max-novaya-smart-tv-smart-tv-android-IDKxS7a.html - 1300 грн.

Якщо все готове з коробки (мова, сертифікований Android TV, сервіси...), то Realme 4K TV Stick.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/realme-4k-tv-stick-amazon-fire-tv-stick-4k-max-novye-nevskrytye-IDNxghn.html - 1400 грн.

На Алі можна взяти дешевше.

Опубліковано

@MaestroA  у мами старий тєлік 32".

720р звичайні канали і по HDMI може видати 1080р.

4К - заве. Вистачить і 1080р.

Але 1500 грн за

В 27.01.2022 в 12:45, MaestroA сказав:

все готове з коробки (мова, сертифікований Android TV, сервіси...),

Показати  

то не так і дорого.

Якщо питання 2-3 долара різниця з Алі. То я й заморочуватися не стану.

Опубліковано (змінено)
  В 27.01.2022 в 12:56, Zheny@ сказав:

4К - заве. Вистачить і 1080р.

Показати  

Тут діло не стільки в 4K, скільки в потужності, відповідно швидкодії в принципі. Час перемикання онлайн каналів в т.ч. 

FHD стіки зараз вже й не випускають, мабуть. Це старе гальмівнуте лайно.

З приведених мною двох варіантів проц в американця потужніший десь на третину:

https://gadgetversus.com/processor/mediatek-mt8696-vs-amlogic-s905y4/

Ну і оптимізований стік теж файно, але із заточкою під власний ринок. Є AFR. (В realme ніби як не завезли, принаймі на стартових прошивках.)

Опубліковано

Показати  

Собі брав miboxS, тел також не з нових. Працює стабільно уже 2 роки, оновлюється час від часу. Вистачає з головою. Телебачення підключав Омега тв, через ВОМ. Брав пакет за 99грн., все ок. 

Хорошою фішкою є голосовий пошук. Старший син в ютюбі не париться із набором, нажав, сказав, дивиться. Зручно.

Опубліковано

Показати  

Женя, не зовсім зрозуміла постановки задачі. Так тобі потрібен будь-який медіабокс який має HDMI і потягне 1080р контент ? Тоді до чого тут ті, хто користується чи ні ВОМ ? Чи ВОМ дає телебачення за якимось специфічним протоколом і плеєр для його декодування теж потрібен особливий ? Думаю навряд чи.

Якщо ж просто медіабокс, то ось можу віддати такий свій за 650 грн, налаштований, робочий, перевірений, тягне любе рябе, навіть 4к з адекватним бітрейтом. Не влаштує - без проблем заберу назад.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...