druid Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 05:23 Поділитися #51 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 05:23 а як бути якщо реально немає де пробити шлема? Я не думаю, що відсутність шльома буде перепоною для участі у квесті. Тоді доведеться відсіяти чи не половину команд. Але думаю треба щоб кожна команда заповнила реєстраційну картку, в якій всі учасники розпишуться що вони дотримуватимуться правил і що організатори відповідальності за учасників не несуть. Тоді відсутність шльома - це буде проблема особисто кожного. зі скількох пунктів складатиметься дистанція? Знання кількості пунктів - ца гарний грунт для махлювання. Наприклад, знаючи кількість КП відпадає сенс їхати на останній перед фінішом. Достатньо розгадати його місцезнаходження і можна спокійно їхати на фініш. Хоча, звичайно, хотілося б знати кількість КП для планування своїх сил і ентузіазму. Якщо на кожному КП зробити шифровку, якою потім треба буде звітуватись за кожен КП, тоді думаю їх кількість можна і не приховувати. То Wolves. Як можна було подумати про одну команду, якщо на форумі висять результати мінімум пяти перших команд по першому і другому квесті? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 05:32 Поділитися #52 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 05:32 Вибачте, що втручаюсь в Ваш змістовний діалог. Прочитав усі Ваші коментарі і роздуми про три велоквести, ніяк не можу збагнути в них що брала участь лише одна команда? чи можна іншим командам приймати участь? які висновки і зміни по організації та підведенні підсумків? чи знову хотіли як краще, а вийшло як завжди? Тебе нужны ответы на твои вопросы? От этого зависит будешь ли ты участвовать? А как подготовились на этот раз, какие выводы сделали, я думаю, есть только один способ проверить... Или слабо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:27 Автор Поділитися #53 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:27 Все вопросы про квест - на брифинге перед стартом. Он начнется в 22:30. Это будет справедливо по отношению к тем, у кого нету_тырнэта. Смею заметить лишь одно: контроль за прохожденнием всех КП отсутствует. НО! Участники , не прошедшие ВСЕ контрольные пункты просто не финишируют. Это факт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:45 Поділитися #54 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:45 кистате - вы вкурсе что сегодня ПОЛНАЯ ЛУНА....нестрашно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:55 Адміністратори Поділитися #55 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 07:55 Ура ! Полная луна! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
druid Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 10:49 Поділитися #56 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 10:49 Реєструйте команду: ВОСЬМИКОЛІСНЕ ЧУДОВИСЬКО1. Druid2. Юра Бутейко3. Сергій Школа4. МСЯ не знаю як звати МС, але хай буде поки МС - так як він в моєму телефоні записаний. Якщо раптом до нас хтось добавиться або відніметься (таке можливо), то назва трохи зміниться на, відповідно, шестиколісне або десятиколісне чудовисько. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 10:55 Адміністратори Поділитися #57 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 10:55 Команда буде мати назву "Board.lutsk.ua" 1) Komandor 2) D@ve 3) Dgura Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 11:11 Поділитися #58 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 11:11 "Хранители пивца" понесли потери, связанные с безвременным уходом на работу FKCX_half-a... На замену взят профессиональный велогонщик Nastya Итого (ориентировочно): 1. ursa 2. kostya 3. Nastya 4. Yurik 5. ??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dgura Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:10 Поділитися #59 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:10 kmd візьмеш мене в команду? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:19 Поділитися #60 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:19 Команда "Карпатські ангели"1.Вова2.Андрій3.Лекс4.Мартенз5._______ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tais Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:29 Поділитися #61 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:29 Взгляд со стороны на предквестовую лихорадку : "Ребята! Все у вас получится!" Пусть не огорчаются все, кто пока без команды. Самое главное - прийти пораньше ( напр. к 22-00) и формировать команду на месте . Таких будет много. Жаль. что погода на балует дождем, но полная луна - тоже неплохо!!!!! А гланое не забывать - что все это ИГРА!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:56 Адміністратори Поділитися #62 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 13:56 kmd візьмеш мене в команду? Беру! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 15:03 Поділитися #63 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 15:03 Команда "Карпатські ангели"1.Вова 2.Андрій 3.Лекс 4.Мартенз 5._______ Лекс, глянь у дзекало, який с тебе Ангел! Наполягаю: "Дбрі духи Карпат" (с) ЗІ: Є шанс, шо я все ж увійду у склад "Духів" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 15:17 Поділитися #64 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 15:17 Команда "Карпатські ангели"1.Вова 2.Андрій 3.Лекс 4.Мартенз 5._______ Лекс, глянь у дзекало, який с тебе Ангел! Наполягаю: "Дбрі духи Карпат" (с) ЗІ: Є шанс, шо я все ж увійду у склад "Духів" А Мартенз чим не ангел ? Білий і пухнастий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 17:33 Поділитися #65 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 17:33 Ур-ррр-ра!!!Я еду с "духами"!Записуйте:ЛексАндрейВовкаМартенсИ Я-а-а!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Iron Death Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 18:15 Поділитися #66 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 18:15 А! а я тож їду! Уже виїжаю! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ORV Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 19:02 Поділитися #67 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 19:02 Виехал Всем ни пуха ни пера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dell Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 19:05 Поділитися #68 Опубліковано 26 Жовтня, 2007 в 19:05 Команда "ВОВКИ" 1.В.М. 2.В.І. 3.П.Д. 4.Г.В. 5.Б.М. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 05:40 Поділитися #69 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 05:40 Откатали. И че, молчим-тупим? Хде вопли? Сопли? Если быть объективным , то от квеста к квесту оттачиввается мастерство организаторов . Не так ли, ДРУИзья? Вот погода разочаровала более, чем в прошлый раз... Народ домой не спешил. Встретили закат луны... До рассвета солнышка я лично не дотянула Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 06:40 Поділитися #70 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 06:40 Да! Хто переміг, які враження? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ORV Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 07:52 Поділитися #71 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 07:52 Квест супер - спасибо организаторам P.S Команде ТРИ ТОЛСТЯКА требуется (ИНОЙ - тобишь человек с обычним мышлением для решения нелогичних (простых) задач) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 07:54 Поділитися #72 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 07:54 В двух словах: очень интересно, познавательно и местами головоломисто Задания несложные и разноплановые, для решения одних нужно было родиться раньше (чтобы было что вспоминать), для решения других - позже (чтобы проводить там бурную молодость), для решения третьих - просто думать. Мы шли уверенно до и после одного задания, на котором зависли часа на полтора Забавная анаграммка попалась. Взяли на неё пятиминутную подсказочку и решили осилить её своими мозгами. Таки не смогли. Пришлось звонить ещё раз - ответ потряс, о таком варианте мы даже и не думали. Зачёт! Кстати, нашли в этом задании небольшой глючок По тексту: "Три тех строки, что выше начертаны, Одно и лишь одно в себе таят. Нелепица разгадкой станет, Лишь знаки ты умело переставь." И, собственно, само задание: Девой отрезан локон отрав. Народ тезой оков отравлен В золе той рана дерево тонко Если внимательно посмотреть - в последней строчке есть лишняя буква "Е" Последний "бонусный рывок" на Рованцы - это было прикольно. Для самых стойких. Гнались, аки звери аццкие по дороге с сюрпризами в виде ямок... Идея с кольцами, означающими конец маршрута - гениальная! Жаль, что после третьего круга организаторы их забрали. Вообще организация, на мой взгляд, была на уровне. Маячки и ёмкости действительно легко находились и идетифицировались, за исключением одного - на тайной дорожке в лесу - да и то по причине вандализма. Вопросы - толково придуманные и оригинально обыгранные цитатами из книги. Тематика соблюдена. Мегазачёт! Общий километраж получился около 46 км. Впечатлений - вагон и маленькая тележка. Настроение - ВАУ! Спасибо kosya, Nastya, Yurik и Вовик! Команда - это великая вещь! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dr.Martenz Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 08:56 Поділитися #73 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 08:56 з точки зору технічного виконання цей квест можна вважати показовим, це гігантський стрибок у сфері організації квестів у м.Луцьку, все було так як мало бути, на рахунок загадок, то в кожного своя правда, комусь сподобались комусь ні, а моя субєктивна думка, що загадки були просто чудненькі і решабельні, просто "абьєдєніє", плюс тематичний квест це вам не "мелочь по карманам тирить" а яка в нас команда була, всі як вінтікі паравоза який на всіх парах пер до фінішу кароч я просто невсєбяємий :):) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
D@ve Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 09:31 Поділитися #74 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 09:31 Ух, тіко добрався до тернету. В руках і ногах крепотура, дупа болить від сідла, зате вражень мульйон . Щоправда довелось з 20 хвилин свого лосапєда відмивати, весь у болоті був (так зрізали дорогу). Щодо організації - на вищому рівні. Гранд респект всім, хто придумував маршрути і завдання. Я боявся, що заставлять з одного завдання в інше їхати через все місто, а потім ще й назад. Але траса була прокладена класно і продумано. Загалом ми командрою накрутили 54 км. Добрався додому в 6 год. ранку і зразу впав спати. Щодо завдань: ну не догнав я досі, як та анаграма розшифровуєтсья. Може хто пояснить? Найбільше з сподобалось питання про недобудований міст та притулок. Зачет! Сенку команді за узгоджені дії і всім, хто брав участь у цьому дійстві. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 09:44 Автор Поділитися #75 Опубліковано 27 Жовтня, 2007 в 09:44 признаюсь , был в шоке от того... 1. что вандалы сняли самый высокий маячок с КП, который был повешен со стремянкой на высоте около трех метров, 2.как щелкали задачки "три толстяка" первые два круга(я просто офигевал, когда они ТОЧНО направлялись к КП после 30 секунд размышлений, пока другие думали и блуждали... были задания, которые при прочтении показались мне очень сложными, но после "толстяков" я понял, что им нужно загадывать что-то из Кастанеды или Сальвадора Дали! МАЛАЦЦЫ!!!) 3. как прокололись "толстяки" на круге Эльфов Но, может, оно и к лучшему, смена логики... и еще ... какими бы ни были задания, а Духи прошли все КП БЕЗ ПОДСКАЗОК! отлично слаженная команда, что сказать, я с вами в разведку пойду! (Вовка +1 за то, что утащил всех к музею военному!) и напоследок, для тех, кто не участвовал, задания: « По преданию, когда-то все хоббиты рыли себе норы; они и сейчас считают,что под землей уютнее всего, но со временем им пришлось привыкать и к иным жилищам. « колодец с пенистым элем был раньше, а ныне воспитательница ребенка-волка под звездою покоится, под рассветом, хоббитова нора ответ: бывший бар "Криниця", ныне "Багира", что снизу, под фирмой "Зоря" А Фродо все-таки написал книгу об истории страны. И даже сейчас его считают первым ее правителем , и детей по его книге обучают, вот так! И даже памятник ему установили. Вот только кольцо… оно рядом, возле него… хотя многие не замечают… ведь все великое видится лишь если смотреть издалека. ответ: кольцо (дорога с круговым движением) возле памятника Грушевському. Не хоббит, не эльф и не гномНе орк, не маг и не человек И даже не темный властелин Слывет в миру властелином колец ответ: ЗАГС « У ворот Гавани встретил их Корабел Сэрдан - высокий, длиннобородый иседой как лунь; глаза его струили звездный свет. Он окинул их взглядом, поклонился и молвил: - К отплытию все готово. Сэрдан повел их к Морю, к огромному кораблю; а на набережной, у причала, стоял высокий серебристый конь и рядом с ним кто-то, весь в белом. Он обернулся, шагнул навстречу - и Фродо увидел, что Гэндальф больше не скрывает Третье Эльфийское Кольцо Нарья, сверкавшее рубиновым блеском. И все обрадовались: это значило, что Гэндальф поплывет вместе с ними. « артиллерийское кольцо поможет найти путь к кораблю. Осталось спустить его на воду. ответ: катер на берегу возле кольца, на котором стояла пушка (не знал, что про пушку молодежь уже не знает ) Ищи кольцо там, у свободной дороги, между золотой страной и танцем лисы . ответ: проспект Воли, между "эльдорадо" и "фокстротом" все. устал . шо там еще? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.