Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

У Львові вже євроакція зібрала вже 2 тисячі студентів. Хто їх організовує? Чому з нашими так не виходить?

С утра подтвердило своё участие 5 бордовчкан... вот почему....

таки не хотілося б думати, що просто тому, що Луцьк настільки пасивніший від Львова... мені здається, там хтось є на рівнів ВУЗів, хто допомагає студентам організуватися. Ну і мер в них публічно підтримав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

"3атишье перед бурей".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дії Львова на захист євроінтеграції. Сьогодні о 19:00 мітинг біля пам’ятника Шевченку. Дякую студентським організаціям Львова, які взяли ініціативу в свої руки. Закликаю львів’ян прийти. Вітаються прапори України та ЄС. Сьогодні о 16:00 зберемо позачергову сесію міськради. Ухвалимо офіційну позицію Львова та скоординуємо наступні дії. Сьогодні захист державного курсу на євроінтеграцію – прямий обов’язок кожного громадянина України. Кожного! Лише потужна громадська мобілізація зробить відмову від європейського курсу НЕМОЖЛИВОЮ! Інакше – знову наражаємо країну на Голодомор, репресії і деградацію. Слава Україні!

це мер, між іншим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на улице дождь начинается. Берите зонты!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора був у Києві чомусь не працював МТС звязок, КС ніби нічого тягнув, а яйце всі позначки а зв"язок заїкався, бояться???? блокують????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дії Львова на захист євроінтеграції. Сьогодні о 19:00 мітинг біля пам’ятника Шевченку. Дякую студентським організаціям Львова, які взяли ініціативу в свої руки. Закликаю львів’ян прийти. Вітаються прапори України та ЄС. Сьогодні о 16:00 зберемо позачергову сесію міськради. Ухвалимо офіційну позицію Львова та скоординуємо наступні дії. Сьогодні захист державного курсу на євроінтеграцію – прямий обов’язок кожного громадянина України. Кожного! Лише потужна громадська мобілізація зробить відмову від європейського курсу НЕМОЖЛИВОЮ! Інакше – знову наражаємо країну на Голодомор, репресії і деградацію. Слава Україні!

це мер, між іншим...

мер у них молодчага! а ще все у Вузах вирішується на рівні студ ради і студентського братства, а ще в ЛНУ ім. Івана Франка за пропуски через "майдан" не присують - принаймі нас у 2004 викладачі самі відпустили..на місяць.

а о котрій збір на Театральному?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше, в 17.00 велопробіг, значить типу і збір

не знаю, чи варто нам робити окремий збір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше, в 17.00 велопробіг, значить типу і збір

не знаю, чи варто нам робити окремий збір...

Я раньше 6 часов вырваться не смогу, к тому же вело пробег к 6 часам спокойно может опкатать Луцк и прихать на майдан. Есть смысл!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який план дій.

Я можу лише близько 19:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планую бути на велопробігу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки звідти. Приїхав Fjcruiser AC0045ВК - роздає чайок. Мегафончик на борту і лозунги "Підтримайте євромайдан"

ПРИЄДНУЄМОСЬ!!!

я БУДУ В 16:30 Червоний команч онтаріо. Орієнтуйтесь, хто не знає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але 24 надіюсь само-собою збираємось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мене не буде на вихідних. Я буду спостерігати за перебігом новин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представители Партии регионов не верят, что украинцы настолько хотят в Европу, что готовы ради этого вновь массово выйти на улицы, как это уже было в 2004-м году.

Об этом в комментарии корреспонденту Цензор.НЕТ заявил народный депутат от Партии регионов Михаил Чечетов*, отвечая на вопрос от том, что срыв интеграции может плохо закончиться для власти. Источник: http://censor.net.ua/n260603

Треба доказати тим виродкам, що готові не тільки вийти, а й порвати їхні дупи на німецький хрест !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду після шостої

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Острозі акція була сьогодні. Я сьогодні ввечері приїду в Луцьк і завтра підключусь до вас! Тримайтесь! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна я поматюкаюсь?

За станом на 3-тю годину на нашому майдані була купка людей з Нацальянсу і сочюствующиє...

А де ж блять рушій прогресу - наші сутдентики хвальоного СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО унівєра?

Їх же ж там тисячі навчаються. Хай би вийшли. За ними ж майбутнє, не?

І чого це навіть у маленькому задрипаному Острозі народу вдень на євромайдані було більше, аніж у Луцьку? Де ДВА луцьких національних, мать їх , виші?

* смачно спльовує*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представители Партии регионов не верят, что украинцы настолько хотят в Европу, что готовы ради этого вновь массово выйти на улицы, как это уже было в 2004-м году.
На вопрос, не боится ли власть массовых акций протеста, Чечетов заявил: «Абсолютно такого не будет. Людям мы расскажем правду, это хорошо тут (в Верховной Раде. - Ред.) ездя на джипе, на мерседесе рассуждать о высоких материях, а когда закроется завод и будет без работы отец, мать - детей кормить нечем. Вот этим людям мы расскажем, так как Москва - это не вся Россия. В Москве на Болотной площади были те, у кого шуршали миллионы в карманах, а основная масса людей понимает, что сегодня нужно отдать должное мудрости власти, что она в ущерб рейтингу приняла важнейшее решение», - резюмировал "регионал".

Источник: http://censor.net.ua/n260603Источник: http://censor.net.ua/n260603

Яке відношення має Болотна площа до України? Чи воно просто проговорилось, згадуючи "мудру владу" - не російську часом? Спалив роботодавця?

П'ятниця ж - всі додому поїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна я поматюкаюсь?

За станом на 3-тю годину на нашому майдані була купка людей з Нацальянсу і сочюствующиє...

А де ж блять рушій прогресу - наші сутдентики хвальоного СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО унівєра?

І чого це навіть у маленькому задрипаному Острозі народу вдень на євромайдані було більше, аніж у Луцьку? Де ДВА луцьких національних, мать їх , виші?

* смачно спльовує*

вони перетворюються у все більш аморфні і пасивні маси... які чекають, що хтось зробить за них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цей вихід на майдан дасть? Померзнуть люди, постоять, побухають та розійдуться по домівках, розказуючи як хе...во нам живеться.

Чому за кордоном все ок, та тому,що за мінімальне ущімлення права чи свободи людей, ті самі люди виходять разом палять район де живуть "слуги народу" і все стає на свої місця. А в нас "відать" війна, Сталін, чи ще хтось винищів всіх хто міг щось зробити і в нашій нації залишились тільки сраколизи та пасивні п...си, які бояться всього і вся. ЛЮДЕЙ залишилось одиниці.

Хай кожен задумається, до кого він віднесе себе, до тих чи інших, в своїх поступках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цей вихід на майдан дасть? Померзнуть люди, постоять, побухають та розійдуться по домівках, розказуючи як хе...во нам живеться.

Чому за кордоном все ок, та тому,що за мінімальне ущімлення права чи свободи людей, ті самі люди виходять разом палять район де живуть "слуги народу" і все стає на свої місця. А в нас "відать" війна, Сталін, чи ще хтось винищів всіх хто міг щось зробити і в нашій нації залишились тільки сраколизи та пасивні п...си, які бояться всього і вся. ЛЮДЕЙ залишилось одиниці.

Хай кожен задумається, до кого він віднесе себе, до тих чи інших, в своїх поступках.

Надіюсь ти вже з "коктейлем Молотова" підкрадаєшся до Царського села?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я від імені хвальоного відповім. Студентики поїхали додомці в рідні міста, села і так далі. Ви вважаєте хтось з викладачів візьметься за організацію? Студентська рада? Не смішіть. Над нами ж сидить і нами керує :?%(№№?% мІНІСТР.

Та й дійсно, не ті вже студентики. Мало ідейних, в основному амеби. В 2004му ми самі зі шкури лізли, без бабла за "постоять-флагом помахать" і організаторів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти герой? то чому тоді не спалив ще хату когось із тих виродків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє сижу за монітором пю пиво та тролю інших. За свої слова та поступки я можу відповісти перед будь-ким.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє сижу за монітором пю пиво та тролю інших. За свої слова та поступки я можу відповісти перед будь-ким.

краще вийди зі всіма... як треба буде то і їх спалимо

а те, що ти тролиш - дійсно нічого не дасть країні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...