Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

революція 2004, абсолютно мирна, зміна владу в країні. мало?

Давай називати речі своїми іменами.

"Мітинги в 2004 році, абсолютно мирні, зміна однієї маронетки на іншу". Так, мені мало. Ти задоволений наслідками тієї "революціїї 2004". Я, наприклад, ні. Так, можна сказати, що народ тоді був наївний, його розвели. Так, зараз робиться теж саме.

Після суботи на майдан вийшло мільйон людей, бо вони були обурені. А в неділю вийшли тільки 10 тисяч, бо політики, сказали, що ми мирні людішки і замість якихось дій треба слухати "ТіК" і ходити від ради до кабміну і назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

От мені цікаво ...Що ж буде далі ... Реальних лідерів погодьтесь немає, Яценюк все кричить що його план з двох пунктів, розпустити уряд , ну а потім щоб знову були вибори.

Коротше кажучи за рахунок людей що мерзнуть на Майдані, він пробивається до президентського крісла. Так як і вся трійця ...

Чесно - нехочу Яценюка чи когось з трійці в президенти... ну не їхнє це...і зараз це реально все підтвердилось. Вони вже незнають що робити далі, які з них лідери.

Тут пишуть дехто, що справжній лідер за гратами ...Тимошенко... А ви не думали чому в нас найдорожчий газ...від цього багато з наших товарів не конкурентні в Європі і у світі взагалі ( хоча і якість недуже, но газ як складова продукту дуже важлива) ...є великий борг перед Росією що знову ставить нас в незручну позу...А борг цей віддаєм всі ми ... Ми через цю угоду ще до цих пір дуже залежні від Росії.

Тому, перш за все чим щось підписувати, його треба прочитати, і обдумати всі ЗА і ПРОТИ. Я сам за ЄС . Но я хочу щоб Україна підписала дану угоду з ЄС, як держава партнер, а не щоб її нагнули і поставили знову ( приклад з Росією) в незручну позу.

Половина людей що на Майдані точно навіть не читали дану угоду...а просто довірились лідерам . І куди ті лідери завели ...Справжня Європа в тому, щоб реально оцінювати ситуацію що склалась, а не піддаватись емоціям.

Наскільки я зрозумів з всіх заяв ( Януковича і Азарова ) - ми курсу не змінюємо і все-таки йдем в ЄС, тоді в чому ж питання... На мою думку вони просто відтягують трошки час, щоб виграти для України і нас з Вами кращі умови. А не просто наосліп підписати (вже колись підписали з Росією за газ - ще до цих пір розхльобуєм) . Наскільки я чув навіть якась делегація вже зібрана для обговорення цих умов і летить в Брюсель. А інша делегація в Росію - домовлятись за кращу ціну на газ.

Тоді питання - з чим Ви не згідні?... Здається йдем в Європу як і всі хочуть, також вони ведуть переговори на рахунок газових договорів, щоб знизити ціни на газ ...Заключають договори про співпрацю з Європейськими країнами...

Також хотів би звернути увагу, що ЄС готові переглянути деякі умови, то можливо все-таки добємось кращих умов.

Тоді цікаво ...Що ж не так ...Може справді треба просто трошки почекати ...

А будувати державу з новими не совдепівськими , а ЄВРОПЕЙСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ прийдеться все-таки нам - не дивлячись хто при владі, бо ніхто за нас цього не буде робити ...

ДЕРЖАВА ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАС ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от i черговий троль..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от i черговий троль..

Я здогадувався що хтось таке напише ...

Це особисто моя думка і я її висловив... Я думаю кожен учасник форуму має на це право...

І зовсім не тролінг ...просто реально оцінюю ситуацію що склалась ...Якщо я в чомусь не правий - чекаю Ваших аргументів .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от i черговий троль..

Я здогадувався що хтось таке напише ...

Це особисто моя думка і я її висловив... Я думаю кожен учасник форуму має на це право...

І зовсім не тролінг ...просто реально оцінюю ситуацію що склалась ...Якщо я в чомусь не правий - чекаю Ваших аргументів .

В дечому ви можливо i правi.. у кожного рiзнi думки. Але потрiбно припиняти цей беспридэл який влаштувала Партiя Регiонiв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені цікаво ...Що ж буде далі ... Реальних лідерів погодьтесь немає, Яценюк все кричить що його план з двох пунктів, розпустити уряд , ну а потім щоб знову були вибори.

Коротше кажучи за рахунок людей що мерзнуть на Майдані, він пробивається до президентського крісла. Так як і вся трійця ...

Чесно - нехочу Яценюка чи когось з трійці в президенти... ну не їхнє це...і зараз це реально все підтвердилось. Вони вже незнають що робити далі, які з них лідери.

Тут пишуть дехто, що справжній лідер за гратами ...Тимошенко... А ви не думали чому в нас найдорожчий газ...від цього багато з наших товарів не конкурентні в Європі і у світі взагалі ( хоча і якість недуже, но газ як складова продукту дуже важлива) ...є великий борг перед Росією що знову ставить нас в незручну позу...А борг цей віддаєм всі ми ... Ми через цю угоду ще до цих пір дуже залежні від Росії.

Тому, перш за все чим щось підписувати, його треба прочитати, і обдумати всі ЗА і ПРОТИ. Я сам за ЄС . Но я хочу щоб Україна підписала дану угоду з ЄС, як держава партнер, а не щоб її нагнули і поставили знову ( приклад з Росією) в незручну позу.

Половина людей що на Майдані точно навіть не читали дану угоду...а просто довірились лідерам . І куди ті лідери завели ...Справжня Європа в тому, щоб реально оцінювати ситуацію що склалась, а не піддаватись емоціям.

Наскільки я зрозумів з всіх заяв ( Януковича і Азарова ) - ми курсу не змінюємо і все-таки йдем в ЄС, тоді в чому ж питання... На мою думку вони просто відтягують трошки час, щоб виграти для України і нас з Вами кращі умови. А не просто наосліп підписати (вже колись підписали з Росією за газ - ще до цих пір розхльобуєм) . Наскільки я чув навіть якась делегація вже зібрана для обговорення цих умов і летить в Брюсель. А інша делегація в Росію - домовлятись за кращу ціну на газ.

Тоді питання - з чим Ви не згідні?... Здається йдем в Європу як і всі хочуть, також вони ведуть переговори на рахунок газових договорів, щоб знизити ціни на газ ...Заключають договори про співпрацю з Європейськими країнами...

Також хотів би звернути увагу, що ЄС готові переглянути деякі умови, то можливо все-таки добємось кращих умов.

А будувати державу з новими не совдепівськими , а ЄВРОПЕЙСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ прийдеться все-таки нам - не дивлячись хто при владі, бо ніхто за нас цього не буде робити ...

Пане Клімчук, що вам не спиться в 3 години ночі? Совість не дає ;) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опозиція тупанула конкретно. Наскоком вирішили висловити недовіру уряду... та ясно, що сьогодні це не вдалося би. А якби з комуняками домовились, уклали текст постанови, який би задовільнив і опозицію і комуняк і вже б мали +33 голоси.

Наші покидьки взагалі мене шокували. Не голосувало більше 100 депутатів (в основному ПР), і серед них волиняки, конкретніше - ІВАХІВ, ЄРЕМЄЄВ, МАРТИНЯК. Їх треба відкликати. Ми їх обирали, ми їх делегували представляти наші інтереси у ВР і вони нас зрадили. Значить ми можем і маєм право їх відкликати громадою у звязку з недовірою і не висвітленням позиції їхніх виборців. Як саме це робиться - я не знаю. Але догадуюсь, що такий механізм існує, треба трусити Ігоря, того що Гузь, він має бути зацікавленим у цьому і допомогти вирішити це питання. Я думаю, що багато з Вас мають бути знайомими з Ігорьом, особливо пластуни і альянсовці. Але ЇХ ТЕРМІНОВО ТРЕБА ВІДКЛИКАТИ ПІД ВИГУКИ "ГАНЬБА"!

Опозиції варто скласти мандати. Зараз лише народ може добитись змін, звісно під проводом Яценюка, Кличка, і інших, але вони мусять бути народом, а не представниками політичних сил і партій. Народ України прагне до Європи. Євромайдан - це не 2004р, правильно Ви кажете. Це не трибуна для заробляння рейтингів, це не передвиборчий полігон, це наш з Вами протест. Будьте агресивнішими, будьте свідомішими, будьте рішучими (не сприймате це як заклик до силових дій, ні в якому разі не вступайте в сутички і не скоюйте погромів, просто будьте злішими і "трусіть за барки" політиків, які підтримують Вас. Якщо вони вирішили бути на стороні народу, який їх обрав, то нехай допомагають, а не соплі жують). Наступного разу недовіру уряду можна висловити лише в лютому. Я не спец в регламенті ВР, але мені здається, що можна ж скликати позачергову сесію зібравши 150 підписів нардепів як це було в 2004р. і тоді зробити другу спробу. Але перед цим треба ТОЧНО все узгодити і впевнитись в наявності необхідних для відставки голосів.

Беркут був фізично і морально доведений до межі. Є джерела в лавах бійців, які стверджують, що перед розгоном майдану підрозділи не кормили 3 доби, не випускали з автобусів в день і ганяли ночами, спати не дозволяли, тому Беркут був просто озвірівшим. ЇХ просто нацькували на людей як собак, абсолютно так само як собак.

Варто триматись, максимально мобілізуватись, ТРИМАЙТЕСЬ, ПРОШУ ВАС, МОЛЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Клімчук, що вам не спиться в 3 години ночі? Совість не дає ;) ?

Клімчук це скоріше за все Ви ...Бо це точно не моє прізвище...(при бажанні - зустрінемось - паспорт покажу )))...)І що саме цікаве , от написали Ви цю дурницю ...а реальних аргументів по темі не вистачило...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а реальних аргументів по темі не вистачило...

А своїми словами можеш, а не з риговської методички?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІВАХІВ, ЄРЕМЄЄВ, МАРТИНЯК. Їх треба відкликати

Не відкликати треба, а блокувати їхні всі підриємства. Тут вже писали: Там-Там і Курчак вже завтра не повинні працювати, хай пострайкують трохи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив у новинах показували, що люди приходять з сокирами на Київ..... Тільки цього ще не вистачало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІВАХІВ, ЄРЕМЄЄВ, МАРТИНЯК. Їх треба відкликати

Не відкликати треба, а блокувати їхні всі підриємства. Тут вже писали: Там-Там і Курчак вже завтра не повинні працювати, хай пострайкують трохи

Не блокувати, а бойкотувати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курчак працює. Мартиняку не до страйків - Янику на "оброк" гроші заробляє.

Наші депутати - це сором Волині і водночас підлабузники і маріонетки продажні... Немає у них майбутнього в політиці.

ІВАХІВ, ЄРЕМЄЄВ, МАРТИНЯК - я саме за цих депутатів написав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина озвучила думку, яка досить влучно пояснює чому піднялись люди, а напад на майдані став лише останньою краплею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а реальних аргументів по темі не вистачило...

а які аргументи можна наводити людині, яка вірить словам про євроінтергацію від людей, які відразу після відмови в підписанні угоди з ЄС отримали "плюшки" від москви у вигляді відстрочки по боргу за газ і підписанні міжурядових угод в космічній сфері?

Народ обурений - ПР допокращувались до того, що ЗП бюджетникам і соцвиплати постійно затримують (правда після мітингів виплатили все, що були винні).

Опозиція реально картманна, кожен окремо боїця, що не отримає електорату. Хоча Кличко явно тримає дистанцію. ІМНО, він би міг очолити теперішній майдан, але його щось стримує, що саме - навряд чи нам стане відомо. Порошенко теж не поспішає, хоча саме він кидався на трактор на банковій, чому пропав далі - теж невідомо.

Кумарить постійне вішання всіх собак на Юльку. Та же 2 роки сидить, а на неї все вішають теперішні проблеми :(

PS доречі, а де юрист Тимошенко, той, якого депутатства позбавили? Розумний дядько був, Яценюк явно не так юридично підкований і цього бракує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрист - Власенко тільки давав коментар, що буде дофіга кримінальних справ по цьому всьому. Думаю через відсутність депнедоторканості він боїться висовувати носа, щоб не посадили за що-небудь, або отримав вказіку, висунеш носа посадим за побиття дружини наприклад чи ще за щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власть, при которой

ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ФЛАГ – становится символом гражданского протеста

ГИМН – молитвой, которую поют избитые Беркутом студенты, спасаясь в Монастыре

ЦЕРКВИ – дают приют мирным гражданам, которых преследую озверевшие мвдшники

МАЙДАНЫ – защищают свое право на свободу слова и собраний – баррикадами

МЕДИКИ – ползком выносят раненых, избитых ногами силовиков

ПИСАТЕЛИ – получают милицейской дубиной в зубы, потому что посмели укрыть раненых

ПРЕДПРИНИМАТЕЛИ – ушли в партизаны, давно

БЮДЖЕТНИКИ – подвергаются психологическому и экономическому насилию, которых принуждают “поддерживать власть”

ДОЛЖНА УЙТИ

пока у них еще есть выбор, как именно они это сделают.

Стойкость, терпение, воля.

Да прибудет с нами Сила, друзья.

#євромайдан

http://spilno.tv/archives/4068

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІВАХІВ, ЄРЕМЄЄВ, МАРТИНЯК. Їх треба відкликати. Ми їх обирали, ми їх делегували представляти наші інтереси у ВР і вони нас зрадили. Значить ми можем і маєм право їх відкликати громадою у звязку з недовірою і не висвітленням позиції їхніх виборців. Як саме це робиться - я не знаю.

на жаль не має закону про механізм відкикання народних депутатів - як раз вчора про це обговорювали на каналі 112

АЛЕ потрібно вийти на майдан, соцмережі, офіційні відкриті листи - всі можливі засоби використати, щоб це донести до людей!

Депутати не відстоюють права людей які за них проголосували - значить ГАНЬБА!!!

ДЕ ВОНИ? чому не виходять до людей? чому не голосують за відставку уряду, як це МИ - Народ вимагаємо?

може трохи занадто емоційно - але готова підписатися і вийти під таким гаслом на майдан

вважаю це вірним шляхом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до кого плануєте достукатись ? до тих хто голосував за бабло чи просто не голосував і здав свій голос ?

так їм пофігу було, є і буде

чи мо є думка що хтось із наших місцевих депутатів пройшов бо дуже кльовий і за нього більшість ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до кого плануєте достукатись ? до тих хто голосував за бабло чи просто не голосував і здав свій голос ?

європейський шлях - мирний і наскільки це можливо в наших умовах - правовий

до кого ще ми можемо апелювати як не до депутатів від Волині?

якщо граємо в демократію - то по правилах ;)

залишилось правила вивчити

найкраще достукується Беркут до людей - як показують останні події - нажаль(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже цікава стаття про тих, кого осудили вже за мітинги

p.s. безневинних у нас садять швидко, а от винуватих нереально засадити, сумно (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці ,,народні,, запроданці , як і ПРські бандити розуміють проблему лише тоді, коли вона стає їх власною.

Дуже дієво буде сьогодні бойкотувати їх економічно.

Не купувати їх товари і послуги. вести широку розяснювальну роботу з цього приводу по всій громаді

.Гасло має бути ,,Не купуй у зрадників,,

Давайте складати список.

Також встановити в себе збір коштів на підтримку Майдану.

Разом переможемо.!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так може спецтему створити, бо тут загубиться? Щось типу "Перелік торгових марок запроданців" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynpost.com/news/23839-volynski-nardepy-poiasnyly-chomu-ne-golosuvaly-za-vidstavku-uriadu-dokument

Позафракційні народні депутати, в тому числі – Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк закликали Верховну Раду до чітких кроків:

1. Для формуванню нового складу Уряду всі політичні фракції разом з позафракційними депутатами та керівництвом ВР мають сісти за стіл переговорів за участю Президента, громадських активістів, уповноважених міжнародних спостерігачів для консультацій щодо формування нового складу Уряду.

2. Після погодження нового складу Уряду та отримання гарантій від Президента, що саме цей склад буде винесено у Раду, треба ставити на голосування в Парламенті питання про недовіру старому Уряду та невідкладно затверджувати новий.

3. За пропозиціями Президента і Верховної Ради, сформувати делегації для відновлення переговорів з ЄС.

4. Поставити перед ЄС питання про введення безвізового режиму для громадян України з 1 січня 2014 року.

5. До 30 грудня 2013 року виконати усі необхідні умови для підписання угоди України з ЄС та для введення безвізового режиму.

...

позафракційні депутати особисто закликали Президента підписати цей указ та розпустити Уряд, а також звернулись до опозиції із закликом сісти за стіл переговорів та сформувати новий склад Уряду.

от і відповідь від депутатів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5. До 30 грудня 2013 року виконати усі необхідні умови для підписання угоди України з ЄС та для введення безвізового режиму.

впринципі 90% на майдані в отому євроінтеграцію і вбачають

ура - ми перемогли... мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...