Перейти до змісту

Чи буде в Луцьку Аквапарк?


ivan_bbb

Рекомендовані повідомлення

На офіційному сайті міської натрапив на інвестиційний проект "Аквапарк" ініційований паном Чорнухою (ВАТ « Луцьксантехмонтаж № 536») загальною вартістю 72 млн.дол.

http://www.lutskrada...iemstvustanov-2

Що особливо цікаво, що власна частка підприємства в проекті - 34 млн.дол., а ступінь готовності проекту - 40%!

Можливо хтось знає деталі: це тільки паперовий проект чи вже реально щось зроблено в даному напрямку? Де планується розмістити аквапарк? Поділіться інформацією зі спільнотою.

P.s. Зважаючи на обсяги будівельних замовлень ВАТ « Луцьксантехмонтаж № 536» на сьогодні даний проект здається схожим на правду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще б побудували якийсь завод на ці гроші, де б дали людям змогу заробити пристойні гроші.

А в аквапарк можна і у Львів поїхати чи Київ, чи Польщу ту саму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В проекті сказано що працевлаштують 387 чол! Як на мене теж непогано.

Я за підвищення туристичної привабливості міста Луцька! Хай краще до нас сусіди їдуть і витрачають гроші!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть в такому місті як Луцьк, аквапарк повинен бути !

MACCEN, Так не наїздишся в інші міста + це дуже незручно...

До того ж, зараз в місті, навіть, басейни всі переповненні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніваюсь, оскільки за планований період окупності (7 років) кожен із 211,3 тисяч лучан повинен буде залишити в аквапарку 340 $ (грубо, 50$ щороку), включно з інвалідами, пенсіонерами, новонародженими... Не знаю як хто, але я не готовий вивалити 150$ за разовий похід в аквапарк із сім"єю. Це мінімум, так як не враховано експлуатаційні витрати і відповідно умовна рентабельність - 100%, що нереально.

Розмістити планують отут - 50° 43.916', 25° 23.031'.

В проекті сказано що працевлаштують 387 чол!

Ні, це стільки працівників у Луцьксантехмонтаж, а в аквапарку буде працювати 100 чоловік. (c)

Що особливо цікаво, що власна частка підприємства в проекті - 34 млн.дол., а ступінь готовності проекту - 40%!

Схоже, що 34 млн. $ це вартість землі під майбутнім аквапарком яка є власністю інвестора та проекту, якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись так зробили і в Тернополі, міста майже схожі по к-сті населення. Там це все було популярне 1-2 роки. Потів як завжди почались проблеми з водою, працівники хімічили з прибиранням і т д. Сподіваюсь якщо тут він буде то цого не станеться.

п.с хоч мало в це я вірю.

В одного знайомого є план цього аквапарку, йому вже при моїй памяті 2 роки. Розташовувати мали в парку біля 21школи, але хто там дасть зараз той кусочок для цього. А побудувати за межами міста таку споруду - не всі зможуть туди їздити. Будівництво не почалось по причині нерентабельності. Так що будем тішитись Адреналіном і Мега магазином ТАМ_ТАМ-2(ПОРТ СІТІ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проект аквапарку розроблявся на базі готелю "Амексім" ще в 2008році. Це напевно і є частка ЛСТМ536

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих хто в танку, аквапарк для такого міста як в нас це УТОПІЯ, і якщо у бізнесмена є здоровий глузд то він на таке не піде це точно.

До нас приїзджати з інших міст будуть, це яких?? Рівне їздить все на Київ, суджу по кількості маршруток так автобусів які кожен день курсують на Київ-Рівне і назад, в Луцьк в рази менше.

Скільки разів середньостатистичні люди ходять взагалі просто в басейн, аквапарк це атракціон, пару раз сходив і далі не цікаво стає.

Я був у Львові так задовбався підніматись на верх по мокрим сходам ще й з кругом.

В людей зараз взагалі грошей немає, я вже мовчу про такі атракціони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Доля правди і здорового глузду, прослідковується у пості "MACCEN"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...

в Хмельницькому відкрився аквапарк

там же:

 

 

Від: Колоднюк Сергей21.11.2015 12:53Просто жах! - моє враження Я пішов з дружиною в перший день роботи. Ми оплатили по 2 години за тарифами вихідного дня. Чесно кажучи, коли я побачив тарифи, то очікував море позитивних емоцій, тому що був свято впевнений, що за ці гроші має бути відповідна якість. Що ж ми отримали: 1) Зайшовши в зону аквапарку та знявши змінне взуття, які ми обачливо взяли з собою, виявилось що під ногами купа сміття: пил, пісок ... 2) Увійшовши в басейн з течією виявилось що він дуже мілкий, тай температура води залишає бажати кращого, адже при його глибині він явно розрахований для дітей. 3) В якийсь момент ми почали розуміти, що знаходимось в "акваріумі" - нас розглядали з ТРЦ його відвідувачі, які не мали бажання чи можливості потрапити в аквапарк (хочу сказати, що вони нічого не втратили, а навіть виграли - зекономивши) 4) Гірки розраховані мабуть що на космонавтів, адже якщо по них спускатись лежачи з піднятою попою, то швидкість досягається така, що під час поворотів відчувається навантаження на тіло яке спричинене відцентровою силою. 5) Найбільш вразило те, що коли відмовили насоси гірок і вода перестала текти, адміністрація закладу спокійно собі у взуті в якому ходили на вулиці пройшлись по всьому аквапарку лишаючи сліди болота на підлозі. Наші висновки: в "7 океанів" ні ногою! Хіба що ціна буде 20 грн. год. адже якість, яка надається в аквапарку коштує не більше

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...