Перейти до змісту

Незайманий (22р.) і вона(25р.) з дитиною(6р.)

незайманий в 22

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Все індивідуально, купа є прикладів коли жінки старші в стосунках і з дітьми - суперові сімї. Головне які стосунки між Вами і нікого не слухати, особливо маму)

Опубліковано

ледь встигли написати

Всі пенсії ідуть на іпотеку.

"и снова здрастє" katjka_9 :)

якщо ТС все ж таки пішов на побачення, то зараз вже, напевно, втрачає цноту. давайте тримати за нього кулаки...

Опубліковано

ледь встигли написати

Всі пенсії ідуть на іпотеку.

"и снова здрастє" katjka_9 :)

якщо ТС все ж таки пішов на побачення, то зараз вже, напевно, втрачає цноту. давайте тримати за нього кулаки...

як мала дитина, їйбогу

Опубліковано

О, Іванна, яке у Вас драматичне коло знайомств,:-) втішаєте цих бідолашок?

У кожного з нас знайдуться подібні приклади.

Перший приклад - то є мій рідний брат.

Опубліковано

Статейка досить цікаво написана майже вікіпедія)

Про розведених жінок з дитиною

http://lurkmore.to/П...ёнка_с_прицепом

"вступая в подобные отношения, мужчина не создаёт свою семью, а лишь присоединяется на птичьих правах к уже существующей неполной семье"

Що правда, то правда. Мало яка розведена з дитиною не вимагає від нового тата грошей своїй дитині на шкільну форму. Особливо мене дивують шлюбні оголошення розведенок з дитиною, де однією з вимог є вимога бути дитині батьком. Не другом, а саме батьком.

Опубліковано

Коротше. В жінки, в якої вже є дитина (діти), ти завжди будеш здобувачем-годувальником-дахом-ширмою-кредитною карткою-попихачем. http://sum.in.ua/s/popykhach

А якщо одружишся на жіночці без дитини і заведете спільних, то не будеш здобувачем, годувальником, дахом і т.д.?:-) смєшно і нєудобно. Була би владна жіночка без діток ваш родич аналогічно шуршав би на тестевій фазенді:-) тут справа не в чужих дітях, вони лиш підсилювали фарби, а в характерах.

Я зазвичай з повагою ставлюсь до чоловіків, які приймають на себе відповідальність за нерідних дітей, стараються збудувати з ними стосунки, дбають, ростять. Жінка має опору, дитина тата.

Опубліковано

Що правда, то правда. Мало яка розведена з дитиною не вимагає від нового тата грошей своїй дитині на шкільну форму. Особливо мене дивують шлюбні оголошення розведенок з дитиною, де однією з вимог є вимога бути дитині батьком. Не другом, а саме батьком.

Ну і правильно. А чого приперся? По...тись і наїстись? Є ж ще і обо"вязки.... А якщо рахувати кожну копійку потрачену на шкільну форму її дитини то це, звиняйте, не мужик....

У багатьох коментах це вже було сказано, головне - не втрачати здоровий глузд, навіть якщо почуття засліплюють очі, і не спішити. Якщо почуття будуть взаємні - нікуди вона не дінеться, зустрічатись можна довго, щоб більш-менш отримати враження, хто вона є.

підтримую

Опубліковано

Блиииииин. Так прикольно читать. Пока мужчины так пишут о женщинах, до тех пор они заслуживают именно таких екземпляров со всеми вытекающими. А самое интересное, вариант: "Женщина с ребенком самодостаточный элемент" не рассматривается? Почему женщина с ребенком это всегда страждущая иждивенка, которая спит и видит как захомутать прекрасного прынца? Ха! Вы не поверите но не всех бросают в виду их испорченности. Некоторые, увы и ах, уходят сами по разным причинам. А потом добиваются чего то в жизни и ищут не мужчину-кошелек, а мужчину-партнера, который не будет видеть в ребенке прицеп, а в самой женщине второсортный товар.

Опубліковано

Некоторые, увы и ах, уходят сами .

ничего не имею против вашей точки зрения, даже солидарен с ней, но даже вы считаете, что не многие и не большинство, а всего лишь некоторые, то бишь это скорее исключение нежели правило

ЗЫ тема сама по собi по сутi , бред, й безглуздо вiшати якiсь ярлики й старатись узагальнити. Все вирiшуется абсолютно в iндивiдуальному порядку, комусь повезе, комусь нi, як i скрiзь у нашому життi

Опубліковано

Нет, не одинаковые. И да, я сужу по себе и со своей так сказать колокольни.

Все (ну или почти все) совершают ошибки, я в том числе. Мне было 17, мудренно ли?))) Да, может и нужно было перетерпеть, закрыть глаза и т.д. но сложилось так как сложилось. Я получила образование, нашла работу.

Совмещать ребенка и карьеру можно. Днем я была на работе, малая в саду. Все выходные мы были вместе: зоопарки, выставки, просто прогулки))) И это не сериал и не мелодрама.

Опубліковано

Статейка досить цікаво написана майже вікіпедія)

Про розведених жінок з дитиною

http://lurkmore.to/П...ёнка_с_прицепом

"вступая в подобные отношения, мужчина не создаёт свою семью, а лишь присоединяется на птичьих правах к уже существующей неполной семье"

ПО**уй дрова, главне шоб мені тепло було, да? Тобі скіко років? Якшо чоловік бере жінку з дитиною, то саме в ЙОГО інтересах зробити так, шоб дитина вважала його батьком! І то є вірно, бо інакше та дитинка у віці тако рочків 14-16 просто пошле татка науй, патаму шо ж дружбанчег, нє? )

Про шкільну форму улибнуло. Тоість якшо моя дитина, то корми, вдягай, взувай, а якшо дитина не рідна, то хай йде науй?) Шикарна логіка. А якшо є спільні діти? Для рідної куплять, а для іншої ні?

Вкотре впевнююсь, шо деяким хомосапіенсам не варто давати свободу в двох речах - розмноження і доступ до інету.

Опубліковано

Вася, а тобі не побоку? Чужа судьба патьомкі. Не тобі судить.

Вот ти з яких пабуждєній рішив цей вброс зробить? Перепив в святу недліьку?

З.І, Мінуснув я, а хто плюсєг вліпив, признайтесь. ;)

Опубліковано

ніуйово ти тако конінки тяпнув... розділових знаків нема, я чуть мозг не зламав, поки читав і старався зрозуміти. Но загалом - ти неправ. Не той батько, хто зробив, а той - хто виховав і в люди вивів. А мати, на то вона і мати, шоб дитині своїй шукати кращої долі.

Не рівняй всіх під одну гребінку, а то і накаркать так мона... Життя, воно таке.

З.І. Як тре буде ком і крапок - звертайся. І кидай дурну звичку сидіти в неті синім.

Опубліковано

видно побуждєнія мої нравствєнні

б'ють всі закони моралі і поніманія

не в состоянії

я

абсолютно

Опубліковано

хокку

а якщо вчитатись - глибокі слова...

на рівному місці, і такі глибокі слова...

"А як же Африка, і руде слонятко?" Петрик П"яточкін ©

Опубліковано

А чому тре так швидко вирішувати. Вона що знову завагітніла?

Флуд: мля ото від цього читання в мене встав. Може то мені пару екскізів запостити, як в старі дтбрі часи.

Опубліковано

Флуд: мля ото від цього читання в мене встав. Може то мені пару екскізів запостити, як в старі дтбрі часи.

LOL

ти головне не признайся що коньяк пив, а то мінусів накидають ))

Опубліковано
Тема тупо скочується у флейм, всі вже забули про ТС. Чекаємо його завтра (упс, уже сьогодні) зі свіжою інформацією popcorm1.gif

так тема то, по суті, і не про топікстартера. Тема, в дійсності, серйозна. Просто піднесена дивно... "незайманий"...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...