Перейти до змісту

Довгострокове накопичення

Davids

Рекомендовані повідомлення

Davids, ну якби був якийсь тіпазвіт то може на твій гачок клюнули б не лише ідіоти, але й полуідіоти, чвертьідіоти і тому подібні особи які не знають що робити зі своїми грошима і воліють довірити їх студентам-тіпанезалежнимфінконсультантам. Люди побачать що вам довіряють солідні сорокалітні дяді в костюмах з барсєтками і стануть в чергу.

Слабо зустрітись віч на віч? Ви думаєте я Вас зможу щось заставити зробити?? А вот особиста зустріч це не переписки тут, давай приходьте

Катя, на "слабо" краще бери отих осіб про яких писав вище, я поки що можу самостійно "пристроїти" свої гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь

Заманали ці піонери...

Я не знаю чи були нормальні коментарі по суті теми, я заглянув лише тому що відписався Дизель.

По-перше, той канал продажу, який штовхає ТС разом зі своєю подругою, відноситься до категорії MLM. Оскільки таким способом "впарюється" можливість фінансового профіту, то за це у нас банять. Читаємо правла.

Якщо вже вас затянули в те болото, то дуже рекомендую почитати договір. Тобто подякувати за "промивку мізків" добитись оригіналу договору і "на свіжу голову" ознайомитись з усіма пунктами. Я вам скажу на що звертати увагу. Зразу говорю, до мене попадало декілька примірників з різних фірм, але у мене таке враження, що не дивлячись на різні юридичні суб'єкти "мама" у них спільна. Хоча ці пункти універсальні...

І так.

1. Дохід. Читайте уважно пункти забезпечення доходності. Як правило це фіксований відсоток (+1-2%, до поточної ставки депозиту в країнах розвИтого капіталізму) + дохід від інвестиційної діяльності, який "на словах" такий солодкий, а реально це звичайна замануха. Підозрюю, що можуть бути інші системи нарахування, але завжди ретельно вичитуйте пункти, там полюбому буде фіксований % + приманка для ло довірливої людини.

Також звертайте увагу на те, коли вся сума обіцяних відсотків від ваших платежів буде повернута (до теми розірвання договору ми повернемось) і враховуйте той факт, що навіть гарантовані % інфлюють з року в рік.

2. Індексація внесків. Атлічная тєма! Невеличкий пунктик в договорі згідно якого ви починаєте платити одну суму. А в результаті складних вирахувань для того, щоб повернути своє, сума річних відрахувань почне (алей-оп!) рости.

3. Виплати (в першу чергу гарантовані) структуруються тільки з ваших платежів, а не з тієї щасливої суми, яку ви можливо (!!) отримаєте в кінці.

4. Дострокове розірвання угоди. Тут купа моментів. Воно не можливе за перших декілька років. Вам повернуть не всю суму навіть від ваших внесків (!!), аргументуючи це умовами договору (там система складних відсотків в залежності від року виходу) або за мінусом операційних витрат і податків (реально аби 50% вернули)

5. Уважно читайте суть страхового випадку. Там є купа нюансиків не виплатити вам гарантоване. Зважте всі "але", "у разі", "ми не покриваємо".

6. Вирахуйте для себе кінцеву суму виплати (без додаткових плюсів, а реальну.. себто ту яка точно гарантована) і врахуйте чи воно вам потрібно. Чи за роки обов'язкових внесків у вас не буде форс-мажорів з проплатами (і як це відображено в договорі).. в житті всяке трапляється. Чи варта проінфльована кінцева сума щомісячної (щорічної) кабали?

Тобто це продукт на ринку, один з багатьох... але далеко не такий "смачний" як вам його впарюють.

P.S Дуже сумніваюсь, що у випадку критичних ситуацій "мама" цих компаній візметься за повернення коштів. Скоріше за все, там не пряма структура вертикалі, а система страхування ризиків зі всіма витікаючими.

P.P.S Вчіть матчасть Почитайте Перельмана.. не того що барадачь і затворник, а математика з минулого століття.

Zeuss все що ви написали правильно, тільки враховуйте що на фінансовому ринку існує багато фінансових продуктів (деякі дійсно є не надійні і ризикові) в загальному я пропоную просто фінансове планування і грамотність - надалі клієнт сам вирішує все. Про плюси і мінуси говоримо відкрито. Ми не завербовані однією компанією. Маємо портфель партнерів які за оцінкою рейтингових агенст є надійними. Подивіться мої попередні комментарі бо вже задовбалась повторювати одне й те саме. Саме головне питання це зустріч, тому що тут не солідно вирішувати фінансі кожної людини на загал. Провожу фінансовий аналіз і тільки тоді даю рекомендації. А слідувати їм чи ні - то вже вирішувати кожному самому. Ніяка не секта, не "піраміда", дивно чому ви боїтеся цього слова? Я не Мавродій. А пірамід хватає всюди: школи, дит. садки, держава, сімя і т. д.

Davids, ну якби був якийсь тіпазвіт то може на твій гачок клюнули б не лише ідіоти, але й полуідіоти, чвертьідіоти і тому подібні особи які не знають що робити зі своїми грошима і воліють довірити їх студентам-тіпанезалежнимфінконсультантам. Люди побачать що вам довіряють солідні сорокалітні дяді в костюмах з барсєтками і стануть в чергу.

Слабо зустрітись віч на віч? Ви думаєте я Вас зможу щось заставити зробити?? А вот особиста зустріч це не переписки тут, давай приходьте

Катя, на "слабо" краще бери отих осіб про яких писав вище, я поки що можу самостійно "пристроїти" свої гроші.

все з вами ясно) не слабо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слабо зустрітись віч на віч?

А слабо сказати яку "контору" ви представляєте :) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нерозумію навіщо взагалі гроші "для відкладання" віддавати хто-зна кому й куди

(державний пенсійний фонд не в рахунок - то добровільно-примусова штука).

відклади собі "під подушку" чи "в шафу".

А то така замануха на кшатлт - вкладена сума відсотки накрутить.

Таке собі відчуття халявного прибутку.

Кажуть, сир буває безплатним тільки в мишоловці.

Та й ті відсотки не варті часу на оту бюрократичну хрень з договорами й іншою муйньою.

"Відкладайте, бо в майбутньому ваші діти\онук\батьки не будуть мати за шо хліб купити!"

Хе, так ше невідомо шо через стільки часу буде, хто і в якій кількості й де.

Але ви вкладайте свій капітал в нашу страхову фірму(смайл).

Шось не тойво.. Вкладати шось кудась шоб потім було те то й те то. Сильно мутно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згідний піти на зустріч. Призначайте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згідний піти на зустріч. Призначайте

не забудь взяти з собою свяченої води :)

ps і 100 гривень ще візьми, купиш у katjka_9 шарф і парочку вазонів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще збирати золотом, купуєте 1 грам золота

а де потім його можна продати?

продать на любой скупке

тобто купувати золото по ціні дорогоцінного металу, а продавати його по ціні брухту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids,було б дуже цікаво почути що ви скажете на коментар PPArhangel, а то щось ви його "випадково" не помітили хоча... думаю відповідь буде "приходьте, все вам розкажем"

ото давайте зустрінемось, ви мені сподобались - є про що поговорити) я вам все покажу і розкажу, а потім ще й в інтернеті звірите

м... як приємно відчувати себе екстрасенсом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корреспондент назвав найнадійніші банки України

Мені засліпило, чи там дійсно немає Привата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його просто не назвали, бо його позиції не зазнали суттєвих змін.цілого рейтингу там нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

katjka_9, вся ваша агітація зводиться до трьох слів: утю-утю-утютю (геть як Нікулін у Кавказькій полонянці). В нас народ ВЖЕ зашуганий різними фінансовими пірамідами і мережевим маркетингом. Якщо ви хотіли провести лікбез на тему "лайфового страхування", то у вас нічого не вийшло. Ви абсолютно не висвітлили тему, а писанина типу "приходьте, розкажемо", не вказавши навіть хто це "МИ" не несе ніякого інформаційного навантаження, прийди туди не знаю куди.

Особисто я не маю нічого проти страхування, це як показник розвитку суспільства, якісно новий рівень життя. Хто б колись повірив, що ми будемо купувати "цивілку", як ковбасу в магазині. З 2004 (якщо мене пам'ять не підводить), страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів є обов'язковим, а разом з тим багато власників авто виявляють бажання застрахувати свій автомобіль( "КАСКО"), абсолютно не задумуючись про страхування свого життя у цьому автомобілі. Бо поки що автомобіль для нас цінніше власного життя. Офоромляючи кредит, страхуємо нерухомість, страхуємо своє життя, от тільки робимо це все з примусу, бо це потрібно комусь, тільки не нам. Не задумуючись, що є життя після нас. Взявши кредит в магазині на якусь дрібничку, ми страхуємо життя, відчуваючи "бурю негодования", буцім-то ще якусь кляту страховку плати ЇМ. Мало хто знає, що після виплати кредиту, цю суму страховки можна повернути назад. Досі віримо, що "Дженіфер Лопез застрахувала свою попу на мільйон доларів" - це анекдот. На жаль, це все, в дійсності, іде від нашої безграмотності, неосвіченості і небажання слухати, вчитись і вдосконалюватись. Звикли стояти з протягнутою рукою "Дай!", надіючись на державу, на субсидію, на пенсію, на допомогу. Як на мене, наш Пенсійний Фонд і є яскравим представником тієї ж фінансової піраміди!, чи ви думаєте, він нам гарантує безбідну старість.?! Чому тут не протестуємо?? А держава то щомісячно забирає п'яту частину нашого заробітку :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут вирішив переглянути свою позицію - зустрітись можна, але за умови що про фінанси говорити не будемо :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут вирішив переглянути свою позицію - зустрітись можна, але за умови що про фінанси говорити не будемо :_08:

Шалунішка!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадім, ти ж знаєш місцеві правила? Борда вірить лише мегапікселям у фотозвіті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяка не секта, не "піраміда", дивно чому ви боїтеся цього слова?

Господи, дитино, я боюсь лише одного - непердбачуваних ситуацій з моїми рідними і тими кого я люблю. От, власне, і все)

Перефразовуючи один відомий вислів, можу сказати: я "старий салдат" і погано реагую на слова "а давайте я вам розкажу". А вам, як продавцям продукту з можливим потенціалом, взагалі не варто було реагувати на моє повідомлення ;)

Перелік канторок, брокером яких ви виступаєте, є класичний симбіоз mlm і фінансової піраміди.

Чому:

1 Класичний mlm, або мутований і викревленний у нас "мереживий маркетинг" базується на маніпуляціях з інстинктами наживи у людей.

Фінансовий mlm (в тому вигляді як його вивчав я) базується на принципі максимальної зацікавленності на початкових етапах. Нормальні компанії діляться практично 100% отриманих платежів першого року (за мінусом сформованих резервів, якщо такі створюються в перший рік). Далі 30-40% другого року і до 20% третього року. Більшість починаючи з другого року формує резерви (накопичувальний і ризиковий), але доля цих резервів в структурі ніколи не перевищує 25%

Наші жлоби виплачують структурним одиницям навіть на високих рівнях 35-40%. Можливо десь і більше. Я вже мовчу про "разводняк молодняка" на бонуси від планів, додаткові премії, стимулювання залучити кошти зразу повною сумою за період і інший нікому не потрібний шлак, що маскує жлобство))

Коротше, загальні системи формування накопичень і бонусів (з відхиленнями по різних регіонах) є на зерохеджі. Простим пошуком я не знайшов, але якщо є натхнення час і володіння англіцким то велкам.

2. Чому це фінансова піраміда і так ясно тим хто більш-менш "в темі"

Фінансова піраміда розвивається лише тоді, коли рівень надходжень перевищує рівень виплат. Грубо говорячи є дві експоненти "поступлення" і "виплати". Як тільки ці експоненти починають наближатись до точки перетину, тоді і наступає [вирізано цензурою] осліку.Все! Немає сенсу вдаватись в складні системи аналізу і вивчення ризиків.

На просторах пострадянського простору ніхто не формує портфелі, ніхто не займається інвестиційною діяльністю і ніхто не диверсифікує ризики. Всі гроші лежать тупо на рахунках. Компанія живе лише за рахунок збільшення отари. Своє виводить через "інші операційні витрати" (дивимось форму 2 і розшифровку по елементах)

Мало того, наші всі браві страхувальники ніякого відношення до концерну AIG, наскільки я зрозумів (бо закрита форма організації у всіх), не-ма-ють. Гігант за останні роки відкликав велику кількість страхових гарантій. Та навіть якщо і є якийсь кривий зв'язок, то хочу нагади 2008 рік, коли Бернанке тупо сцикнув запустити лавину обвалів по страховиках в довісок до лопнувшого іпотечного "пузиря". Так би давно ця компанія в поточній своїй структурі була вже в історії. Її би тупо розірвали на шматки, а токсичні зобов'язання по "life програмам" пішли би в країну пройо втрачених речей.

Ще хотів би наголосити на двох аспектах, раз пішла така п'янка.

По-перше, в нашій країні страховиків банкротити не вигідно. Простіше перепродавати активи з конкретною втратою зобов'язань (тобто тільки в рамках резервів) Але є і банкроти, куримо нацкомфінпослуг.

По-друге в христоматійному розумінні (і ми до нього прийдемо) не можна путати програми накопичення з приватними пенсійними фондами. Бо перші, якщо зорі встануть в парад, повернуть проінфльовану суму, а другі (на законодавчому рівні) гарантують прожиткові пакети. Не путайте дітородний орган з пальцем.

Ну і на завершення.

Усі накопичувальні продукти мають один критичний мінус. Вони прив'язані до конкретної валюти. І люба валюта (повторюю люба!) не застрахована від несподіванного "гіперка". Навіть резервні. У Європі закладена бомба під 70% території і не треба дивитись на "показний" вихід з рецесії Іспанії, це все лажа. В Японії психоз з стимулювання інфляції. Британія курить бамбук вже 20 років. І по штатах тривожні сигнали (але тут думки у нас на форумі розділились)

Дякую за увагу тим хто дочитав цей унилий набір букв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасіння утопаючих все так же залишається справою рук самих утопаючих.

Між тим гроші на руках в народу є.Вони лежать мертвим тягарем під матрацом, тоді як дехто цих грошей вкрай потребує.

Питання-як їх звести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання-як їх звести?

є кого навести? =)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переконливості його словам надають результати, які демонструє Райффайзен Банк Аваль, що істотно скоротив витрати після кризи. Нинішній рік став для нього найуспішнішим з моменту придбання Авалю австрійцями у 2005-му. За перше півріччя 2013-го банк наростив прибуток більш ніж у 30 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року (до 522 млн грн.), а також підвищив рентабельність капіталу з 4% у 2012 році до 15,5 % у першому кварталі 2013-го.

Позабавило.

РБА за останні півтора роки скоротив чисельність штуту на 20% і то ще не прєдєл. То в цьому випадку було б правильніше сказати не "наростив прибуток", а "скоротив витрати". Крім того підняли тарифи на обслуговування десь на 70-100%.

Недовіра до банків в Україні все ще на високому рівні. Ніхто туди просто так гроші не принесе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто й приніс в банки понад 400 мільярдів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Шведська група SEB йде з українського страхового ринку: всі договори клієнтів компанії по страхуванню життя "СЕБ Лайф Юкрейн" будуть передані компанії "Ейгон Лайф Україна".

Про це пише "Комерсант-Україна".

За інформацією видання, компанія зі страхування життя "СЕБ Лайф Юкрейн", що належить шведській групі SEB, домовилася з "Ейгон Лайф Україна" про передачу їй 6,2 тисяч договорів страхування клієнтів.

"Після завершення цього процесу "СЕБ Лайф Юкрейн" планує піти з ринку страхування життя в Україні", - заявили в компанії"

Ось реалії наших "довгих накопичень" - 6 тисяч клієнтів були переконані дуже досвідченими консультантами в непорушності граніту SEB "навіки". минуло пару років - а тут в пошті лист що його накопиченнями тепер займається "васяпупкін лайф іншуаренс мегатрейдінг лімітед" :) і тепер дилема як забрати, ці ж пляцькі умови мілким шрифтом про дострокові розриви... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg, ну шо ти, вони ж не обанкротились! Вони просто "пішли".. бугагашечка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і що? Тут принаймні зрозумілі джерела фінансування, а от де братиме гроші на виплату пенсій глибоко законспірована організація ТС - це для мене питання ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...