Перейти до змісту

Осінній карась

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 159
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був в суботу на Стирю (фідер,опариш) одна плотвиця "хороша" і все(( навіть верховодка не клювала,на живця хотів поставить, бо щука добяче гуляла.На спінінг мужик біля мене щучку зловив десь на кілю, рибаків не було видно знають що не клює.

Опубліковано

Був в суботу в с.Лаврів (ставок з ліхтарями). З 12 до 19 години - два карпіка трохи більше кілограма і з п'ятнадцять карасів грам по триста.

Опубліковано

Був в суботу в с.Лаврів (ставок з ліхтарями). З 12 до 19 години - два карпіка трохи більше кілограма і з п'ятнадцять карасів грам по триста.

А яка ціна ? і кільки туди кілометрів,приблизно і взагалі на що ловив? Бо щось мені та сторона подобається.

Опубліковано

20 кілометрів від Луцька. 100грн. за день.

В ночі ловити не дають. Риба - карп до трьох кг. і гарний карась. Ловили на донку з "макушатніком" і на просту удочку з кукурузою. Минулого разу (два тижні назад) ловили ще й на мастирку (пінопласт).

Умови ловлі як за кордоном - чисто, гарно і т.д. Рекомендую.

Опубліковано

20 кілометрів від Луцька. 100грн. за день.

В ночі ловити не дають. Риба - карп до трьох кг. і гарний карась. Ловили на донку з "макушатніком" і на просту удочку з кукурузою. Минулого разу (два тижні назад) ловили ще й на мастирку (пінопласт).

Умови ловлі як за кордоном - чисто, гарно і т.д. Рекомендую.

Все зрозуміло, потрібно заїхати,дякую.

Опубліковано

Був знайомий в Адреналін Сіті з 6.00 до 13.00 сидів суто на карпа (горох). Результат три карпіка(700-900гр) і два карася(330гр.разом).

А тепер по темі як би ловив карася то я не представляю скільки натаскав би, тому що там його валом і клює добре.

Питання чи варто десь їздити,шукати,мучитись?

На рахунок ціни 100гр., але я здається чув що якщо приходиш ловити карася то вроді дешевше(сам не знаю і не стверджую),часто бачив дітей які карасиків ловлять і я сумніваюсь що вони по 100гр платять))).

От якщо знати чітко як там на рахунок ціни за ловлю, то що там думати можна було б сходити і відвести душу, карасями.

PS: Розпитував у людей, мало хто знає, знайомий все просто каже "Мені ті карасі на..й не треба я люблю карпіка посовати,половив дав сто рублів і все,а та "мелочь"мене не цікавить".

Опубліковано

Як на мене, ловити, коли біля тебе ходить півлуцька, ніякої природи, повно машин - це просто зігнати охоту(хоча в мене і цього не вийшло б), але це не рибалка.

Опубліковано
Як на мене, ловити, коли біля тебе ходить півлуцька, ніякої природи, повно машин - це просто зігнати охоту(хоча в мене і цього не вийшло б), але це не рибалка.

В чьому проблема? їдьте на Охнище, чи Глибоке чи Веприк чи Тросне (Карасин) Довге (Озера всі Маневицького району), Вінне(Вино)

там мона зловити а можна і ні... зате людей майже 0! комарів тьма, засоби ніякі не помагають.. про гадюк і тд я вже мовчу... але да природа там бомба!

Опубліковано
комарів тьма, засоби ніякі не помагають.. про гадюк і тд я вже мовчу

Я майже на такому виріс ). Можливо, тому й не люблю адреналінівських калюж. Озеро, на якому я виріс (фото, приблизно третя / четверта частина озера), ще прямо за хатою Прип*ять, і ще 2 річки. Хоча, навряд чи ви мене зрозумієте...

post-23702-0-67660600-1379612375_thumb.j

post-23702-0-96619200-1379612376_thumb.j

post-23702-0-45838900-1379612378_thumb.j

post-23702-0-68710200-1379612379_thumb.j

post-23702-0-23564300-1379612381_thumb.j

post-23702-0-62718400-1379612382_thumb.j

post-23702-0-66111000-1379612383_thumb.j

post-23702-0-57997200-1379612384_thumb.j

Опубліковано
комарів тьма, засоби ніякі не помагають.. про гадюк і тд я вже мовчу

Я майже на такому виріс ). Можливо, тому й не люблю адреналінівських калюж. Озеро, на якому я виріс (фото, приблизно третя / четверта частина озера), ще прямо за хатою Прип*ять, і ще 2 річки. Хоча, навряд чи ви мене зрозумієте...

О да, після такіх озер планка відпочинку піднята до "немогу" не має про що спорити ))) ,але тепер тобі найти альтернативу такому тяжко,хоча є такі місця що ОГО ГО, но як правило виділяєш той нещастний вихідний готуєшся до нього пів дня їдиш 150км. і "ХІРАСЬ" дощ,гроза,комарі я вже мовчу про кльов (клювало вчора і завтра)ну як завжди))) ось і люди хоча б якось шукають щоб без "гімора" десь того карася посмикати, і якщо вже геть накипіло то ті люди і машини вже на другому плані.

Але це вже зовсім інша пісня.

Опубліковано
але тепер тобі найти альтернативу такому тяжко

Це правда, за 11 років я так і не знайшов ).

До речі, на слідуючі вихідні, 28-29, можливо і 27 їду додому на це озеро. Ціль - щука і окунь. 2 місця зайнято, є ще 3. Погано, що погода спаскудилась, хоча в запасі є ще тиждень.Нічліг організую, якщо цікавить - звертайтесь.

Опубліковано

Років 15 назад був на озері Святе, мало що памятаю но там капец природа,знайомий тільки туди і їздить літом з родичами,пару років підряд.

Якщо ближче до теми то там риби йомайо він там її і варить і жарить і солить і сушить. Ось туди я ще 10000000000% колись поїду і не тільки заради риби.

Опубліковано
чому ніхто не розглядає стир як місце порибалити?

Ви як думаєте)?. В межах міста точно нічого робити, за містом не знаю. Казали знайомі, біля колок щука бере, а сам не їздив, не знаю. Тільки там бомблять, придурки :0155: .

Опубліковано

=)Нема що робити людям які далекі від рибалки....на Заліві кожен день ловлять по декілька хороших щук....і це тільки мої знайомі

Опубліковано

Озеро, на якому я виріс (фото, приблизно третя / четверта частина озера), ще прямо за хатою Прип*ять, і ще 2 річки.

Люб"язь?

Опубліковано

7кг. різної риби зловив в ігрі "НАША РИБАЛКА" ))))))))))))))))))) Думав на Стирь сходити але щось...........((, цікаво як там в Прилуцькому давно туди хочю сходити.

Знову вихідні позаду :0161: , розказуйте про успіхи

А ти десь був? чи можливо знайомі кудись їздили, все цікавить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...