Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На цьом тижні ходив три рази на Стир на фідер. результати .... два рази по одній густьорці, сьогодні - по ноліках.... блін... вже не хватає терпіння,чого не клює??? (покльоаки ніби є,але то якась мелоч смикає...). Прикормка в кормушку куплена фідерна, на гачку гробак, опариш, бутерброд з них, перловка, а кльову як небуло то так і нема...підкажіть, може я щось не так роблю...

• Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я навпаки задоволений рибалкою,хоча дрібязок деколи задовбує..а деколи і щука клює )))

А на що ловиш?

Опубліковано

Всім привіт.

Підскажіть, будь ласкса, чи все правильно роблю - в фідерній ловлі новачок

Кльов слабенький або дрібоття(((

Так от ловлю на стиру в Боратині - місце де річка робить поворот, коса, місце з коловоротами та зворотньою течією

Ловлю на виповзка, гнойовика, пшеницю,

Як приманка куплена дрімфіш фідер

поводки 40 -60 см лєска 0.14

Закидаю на відстань 5 м від берегу

Може місце... приманка невдалі?

Порадьте будь ласка

Опубліковано

Спробуйте ловити в Іншому місці, більш спокійнішому .. Для того щоб ловити крупнішу рибу потрібна прикормка крупнішої фракціїї ... Який ФІШ-Дрім ви використовуєте?? І як зволожуєте? наживка нормальна Спробуйте на опариш або Мотиль.

Опубліковано

Приманка фіш дрім фідер - так і називається

Зволожую на місці річковою водою до консистенції кашки трохи липкої

Можливо проблема що я не виходило точно кидати в одне місце

Спокійніше місце - маєте на увазі слабшу течію?

Дякую

Опубліковано

На слабшій течії ви швидше навчитесь ловлі фідером, точність попадання в одну точку відіграє важливу роль.. Перезволожувати прикормку непотрібно . По прикормці ще хочу сказати з власного досвіду що Фіш Дрім збирає переважно дрібну густеру.

Опубліковано

Ок дякую

Як все буде добре в пятницю зранку схожу в маяках на річку

Тільки ще не знаю яку краще приманку взяти

Опубліковано

Приманку тобто -це наживку чи прикормку? Я останім часом ловлю тільки на опариша . Прикормка як коли основу я роблю свою і до неї додаю фіш дрім фідер .або плотва ... Траперовскі прикормкі найкращі. останьою я брав зимову серію -дуже задоволений .+ можна добавляти трошкі землі з кротовиння ..

Опубліковано

Ви мені так нагнали охоту тим фідером, що сьогодня я теж, вперше за 20 років поїхав на рибалку на Стир :). Зловив одного підлящика гарного, а адреналіну отримав як від карписька величезного :)

Кльову не було, пробував все що накупляв, десь ближще до 12-00 почало сіпати на самого червяка.

Опубліковано

Вчора побував на р. Стир зранку покльовувала густірка біля 9.00 підійшла плотва і один бонус мирон вусач на 2 кг. Все зловлено на падінку донкою без будьякої підгодівлі і кормушок. Головень та жерех ганяють малька під самим носом так що можна стати заікою дуже низький, рівень води а ще пливе пух від верб який постійно налипає на ліску. Рибалкою задоволений чого і всім бажаю.

post-6140-0-91083900-1399708184_thumb.jp

post-6140-0-58520700-1399708240_thumb.jp

post-6140-0-97022400-1399708295_thumb.jp

Опубліковано

Вчора були зранку з братом на Стиру на межі Маяки-Жидичин

Ловили фідером на червяк гнойовик, опариш, пшеницю

Я - по нулям, брат 4 густірки

Прикормки трапер плотва та флагман фідер аніс

Кльов дуже сдабенький

Треба копати падінку...

Опубліковано

Вчора побував на р. Стир зранку покльовувала густірка біля 9.00 підійшла плотва і один бонус мирон вусач на 2 кг. Все зловлено на падінку донкою без будьякої підгодівлі і кормушок. Головень та жерех ганяють малька під самим носом так що можна стати заікою дуже низький, рівень води а ще пливе пух від верб який постійно налипає на ліску. Рибалкою задоволений чого і всім бажаю.

а що то за риба сама більша? (так розумію вона на 2кг вона)

Опубліковано

Люди, маю пропозицію :

того хто поділиться/навчить копати падінку завезу машиною туди й назад з дому до річки.

Опубліковано

марена звичайна

Ікра риби отруйна. Занесена досписку МСОП, Європейського червоного списку та Червоної книги України. З 80-х рр. ХХ ст. став рідко траплятися в уловах. Зникнення типових біотопів у результаті зміни гідрологічного, хімічного, біологічного режимів водойм, забруднення води, надмірний вилов.

Люди, маю пропозицію :

того хто поділиться/навчить копати падінку завезу машиною туди й назад з дому до річки

там саме головне мати правильне знаряддя... а накопає любий хто має трішки сили....

Опубліковано

Мирон вусач, по народному марона

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...