Перейти до змісту

Вакцинація (щеплення) дітей

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 часа назад, jack74 сказал:

в садочку  потрібен не папірець! Садочку потрібно захистити інших дітей! А ти збираєшся своїм обманом чужих дітей піддати ризику! Якщо не розумієш такого елементарного і не хочеш виконувати загальноприйнятих правил, котрі написані "кров'ю" (хворобами і смертями дітей від епідемій та пандемій), то віддай своїх дітей виховувати бабці! Чи сама сиди з ними.

Так як тему ти, бачу, не читала, процитую свій попередній пост спеціально для тебе

А як щодо наслідків цих чудо вакцин? Про побічні ефекти? Якщо дитина алергічна? Чому в нас не роблять алергопроби та імунний аналіз перед щепленням? 

Коли прийшла робити прививку дитині в 7 міс, в дитини була алергія, на що мені сказали "якщо температкри нема, ідем колоти", я запитую "як колоти? В дитини алергія, треба взнати на що, пролікувати і тоді вирішувати", на що мені сказали "а на що алергія???" 

Сама виявила, в дитини була алергія на вміст цукру в суміші. Проявлялась ранами на ніжках.

Перед тим, як хотіли колоти вакцину, мені сунуть папірець, що лікар не несе відповідальність за наслідок вакцини "підпишіть". А хто несе відповідальність? Я не медик. А нести відповідальність за те, що не роблю?! 

Рахую, що здоров'я дитини залежить від імунітету. Хороше харчування, режим, закаляння, свіже повітря - набагато ефективніші, ніж просто вакцина. До того ж, одна вакцина є, іншої - нема, графік збивається, потім привозять вакцину, а лікарі самі не можуть сказати якісна вона чи ні. Вакцинація, як дослід. 

Моя дитина окрім садочка буде спілкуватись зі всіма дітьми поза межами, і якщо, то загроза має бути для моєї НЕвакцинованої...

На сьогодні, кожна 3-тя дитина без щеплень. І, чесно, різніці я не бачу. Часто коли ходить вірус, моя НЕвакцинована не хворіє, натомість вакцинована - місяць вилікуватись не може.

• Відповідей 697
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
16 хвилин тому, lianyska сказано:

А як щодо наслідків цих чудо вакцин? Про побічні ефекти? Якщо дитина алергічна? Чому в нас не роблять алергопроби та імунний аналіз перед щепленням?

цим мають опікуватися батьки.

16 хвилин тому, lianyska сказано:

Коли прийшла робити прививку дитині в 7 міс, в дитини була алергія, на що мені сказали "якщо температкри нема, ідем колоти"

Лікарське недбальство.

Опубліковано
14 минуты назад, lianyska сказал:

Коли прийшла робити прививку дитині в 7 міс, в дитини була алергія, на що мені сказали "якщо температкри нема, ідем колоти", я запитую "як колоти? В дитини алергія, треба взнати на що, пролікувати і тоді вирішувати", на що мені сказали "а на що алергія???" 

Сама виявила, в дитини була алергія на вміст цукру в суміші. Проявлялась ранами на ніжках.

Перед тим, як хотіли колоти вакцину, мені сунуть папірець, що лікар не несе відповідальність за наслідок вакцини "підпишіть". А хто несе відповідальність? Я не медик. А нести відповідальність за те, що не роблю?! 

Рахую, що здоров'я дитини залежить від імунітету. Хороше харчування, режим, закаляння, свіже повітря - набагато ефективніші, ніж просто вакцина. До того ж, одна вакцина є, іншої - нема, графік збивається, потім привозять вакцину, а лікарі самі не можуть сказати якісна вона чи ні. Вакцинація, як дослід. 

Моя дитина окрім садочка буде спілкуватись зі всіма дітьми поза межами, і якщо, то загроза має бути для моєї НЕвакцинованої...

На сьогодні, кожна 3-тя дитина без щеплень. І, чесно, різніці я не бачу. Часто коли ходить вірус, моя НЕвакцинована не хворіє, натомість вакцинована - місяць вилікуватись не може.

Звичайно, такі нюанси є - тому краще шукати європейські вакцини і не мати проблем - якщо є гроші, звичайно. Якщо ні - то вакцинувати однозначно, друге питання - вибирати оптимальний час для дитини - щоб не після хвороб і т.д. На рахунок аллергії - це все індивідуально. Ви можете звернутись в той самий Благомед, який проводить вакцинацію (зазвичай якщо в поліклініках є вакцина, то і в них є) - але зможете звернутись до кращого лікаря та зробити потрібні проби, якщо у Вас є якісь побоювання.

В любому випадку вихід є завжди - було б бажання. На рахунок третьої дитини без щеплень - нашого вакцинуємо євпропрививками - за півтора роки тільки один раз серйозно хворіли іто, тільки через зуби. З індійськими не знаю як, тому не можу сказати, але побочкі, звичайно є. Але навіть коли хворіє дорослий - лікар, наприклад, виписує антибіотики - які садять і печінку і вбивають хороші бактерії. Лікар знає, що якщо еффект від лікування буде, навіть якщо на деякі органи буде "побочка", то він все одно антибіотики пропише. Отут так само - по аналогії. Надіюсь, зрозуміли, про що я.

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

цим мають опікуватися батьки.

Лікарське недбальство.

Я приблизно за це і кажу - як варіант - звернутись в платну клініку, де дитину видивляться от і до.

Опубліковано
3 хвилин тому, seolutsk сказано:

1. Це якщо дитина жива залишиться

2. Якщо щось серйозне буде - в Україні наврят чи будете лікувати, якщо захочете, щоб Ваша кровинушка залишилась жива - прийдеться за кордоном зі всіма витікаючими (продаж квартири, публікація в новинах про допомогу і т.д.)

До речі, якби Ви BanderaLutsk були б грамотними, то знали б - що дитину в поліклініці можна і європейськими прививками колоти, але при наявності відповідного сертифікату. Я чомусь не полінився і за пару днів всі аптеки в Луцьку обзвонив (порядка 80 аптек) і в одній мені сказали, що зі Львова можуть привезти в холодильнику (на той час на ринку не було препарату, тільки Індійський аналог з побічними діями, який я не хотів колоти дитині, але якби не знайшли б прививки - то кололи б точно) - і препарат потім в поліклініці вкололи з відповідним записом в карточку щеплень. Бо почитав, що Вам сказали, що не можна колоти європейські прививки (за відсутності відповідного сертифікату (кеп не дрємлєт)). Так що про Вашу освіту в мене питання до цих пір відкрите.

В мене таке враження, що розмовляю я з людьми з синдромом схожим на пгм, або тими, хто читає

по діагоналі. 

Освіта 3 класи церковно-приходської, радує що київського паханату.

Які докази, що при сучасному стані  охорони здоров'я у вакцинованих дітей не буде

контактів з невакцинованими поза садочком?

Відносно індійської вакцини для ревакцинації проти дифтерії - саме в той момент так сказала лікар і варіантів з її слів немає. Відклали ревакцинацію до прояснення ситуації і до відпустки дружини.

Зараз пересяду за комп, якщо він непідхопив петю, з планшета важко відпоавідати оперативно.

Опубліковано
6 минут назад, BanderaLutsk сказал:

В мене таке враження, що розмовляю я з людьми з синдромом схожим на пгм, або тими, хто читає

по діагоналі. 

Освіта 3 класи церковно-приходської, радує що київського паханату.

Які докази, що при сучасному стані  охорони здоров'я у вакцинованих дітей не буде

Відносно індійської вакцини для ревакцинації проти дифтерії - саме в той момент так сказала лікар і варіантів з її слів немає. Відклали ревакцинацію до прояснення ситуації і до відпустки дружини.

Зараз пересяду за комп, якщо він непідхопив петю, з планшета важко відпоавідати оперативно.

При наявності українського сертифікату на вакцину і чеку на нього за сьогоднішній день та відповідного супроводу по транспортуванню (холодильник) - мають колоти вакцину. Можливо ще якийсь нюанс є, але здається все, давно вакцинували, вже непамятаю.

7 минут назад, BanderaLutsk сказал:

Що значить які докази? Пишіть внятно, якщо хочете відповідь отримати тут.

Опубліковано
4 часа назад, jack74 сказал:

в садочку  потрібен не папірець! Садочку потрібно захистити інших дітей! А ти збираєшся своїм обманом чужих дітей піддати ризику! Якщо не розумієш такого елементарного і не хочеш виконувати загальноприйнятих правил, котрі написані "кров'ю" (хворобами і смертями дітей від епідемій та пандемій), то віддай своїх дітей виховувати бабці! Чи сама сиди з ними.

Так як тему ти, бачу, не читала, процитую свій попередній пост спеціально для тебе

Опубліковано
1 хвилина тому, seolutsk сказано:

Що значить які докази? Пишіть внятно, якщо хочете відповідь отримати тут.

А це і означає - чому прихильники обов'язкової вакцинації не враховують контакти

своїх вакцинованих дітей з не вакцинованими поза садочком.

Іншими словами якщо вакцина захищає, навіщо вимагати вакцинацію від інших?

Якщо ж вакцина не захищає - навіщо тоді обов'язкова загальна вакцинація?

Тільки не потрібно приводити ВООЗ як аргумент - вони ускладненнями конкретної дитини не

будуть перейматись.

А тим, хто так доказував що для інфікування потрібен близький контакт:

Поліомієліт, розділ Етіологія

Дифтерія, розділ Стійкість в зовнішному середовищі

Опубліковано

Я не проти вакцин, будь ласка. Особисто, не довіряю нашій медицині. Рахую, що це має бути вибір батьків, бо й відповідальність теж на них. 

Опубліковано
Щойно, lianyska сказано:

Я не проти вакцин

І я не проти вакцин, більше того - вакцинуємось.

Я просто не бачу жодного адекватного аргументу що до

загальної вакцинації в садочку, від батьків вакцинованих дітей.

Якісь доводи про загальну хворобу в групі чи садочку - де в садочках були масові захворювання

на хвороби, проти яких вакцинують? Якщо ж вірус поширюєтся - до чого тут загальна вакцинація

від інших хвороб?

Опубліковано

Вакцина не дає жодних гарантій щодо  менш складного перенесення хвороби, більше того, якщо імунна система дитини не настільки хороша, щоб боротись з бацилою яку вводять , що далі? Перед щепленням питають чи хворіла дитина, і коли, а якщо на даний момент імунітет ослабленний?... 

Опубліковано
9 минут назад, lianyska сказал:

Вакцина не дає жодних гарантій щодо  менш складного перенесення хвороби, більше того, якщо імунна система дитини не настільки хороша, щоб боротись з бацилою яку вводять , що далі? Перед щепленням питають чи хворіла дитина, і коли, а якщо на даний момент імунітет ослабленний?... 

Імунограму віра не дозволяє зробити чи що?

Опубліковано
26 хвилин тому, lianyska сказано:

А як щодо наслідків цих чудо вакцин? ... Якщо дитина алергічна? Чому в нас не роблять алергопроби та імунний аналіз перед щепленням?

алергопроби на ЩО? На хворобу? Почитай, що таке щеплення. Бо поки схоже на протест селян проти вишки мобільного зв'язку з аргументом "в нас корови перестали доїтись", хоча вишку ще навіть не ввімкнули (але ж встановили).

Але як маєш бажання (і гроші, бо алергопроби не задарма) робити якісь алергопроби - йдеш, платиш і робиш які собі хочеш.,

1 година тому, lianyska сказано:

Це допоки "грім не гряне". Коли, не дай Бог, станеться, буде вже пізно і залишиться лише рвати волося на ...

До речі, звідки статистика, можна пруф?

Опубліковано
31 минуту назад, BanderaLutsk сказал:

А це і означає - чому прихильники обов'язкової вакцинації не враховують контакти

своїх вакцинованих дітей з не вакцинованими поза садочком.

Іншими словами якщо вакцина захищає, навіщо вимагати вакцинацію від інших?

Якщо ж вакцина не захищає - навіщо тоді обов'язкова загальна вакцинація?

Тільки не потрібно приводити ВООЗ як аргумент - вони ускладненнями конкретної дитини не

будуть перейматись.

А тим, хто так доказував що для інфікування потрібен близький контакт:

Поліомієліт, розділ Етіологія

Дифтерія, розділ Стійкість в зовнішному середовищі

Проти статистики не поспориш. Якщо є лишня квартира - можете не проводити вакцинацію, тільки потім не плачтесь тут на форумах.

Про посилання на педівікію - ви б ще на війну на Донбасі на російській мові дали посилання, там дуже багато чого "цікавого" пишуть.

Опубліковано
21 хвилин тому, halcogen сказано:

Замітив такий нюанс з дітьми. Поки в нас не було дітей ніхто ніколи не хворів всякими ОРЗ і подібним. Після народження дитини і вихід її у світ, кожні 2-3 місяці хворіємо всякими простудати і іншими бяками з усіма їх наслідками. І саме цікаве, що це все приносить саме малий, все з нього починається. В садочок ще не ходимо, вакциновані всіма прививками. Підцеплює це все десь на вулиці.

А як це  стосується теми? В городі буряки, а в городі дядько... Імунітет і щеплення проти невиліковних і смертельних хвороб...:0027:

Чи може вакцинують проти ОРЗ і сопель? А чи може вже вакцинують для підвищення імунітету?

Опубліковано
Щойно, seolutsk сказано:

можете не проводити вакцинацію

Ти з бодуна, чи це жарт такий? Взагалі читав мої пости?

Крім педівікії є ще інші джерела - поклацаєш?

А відповіді аргументовані саме на мої запитання маєш, чи головним аргументом буде війна на Сході?

Опубліковано

@seolutsk

Який з моїх постів такий провокативний, що почав срач? Може хоч тут аргументуєш...

Чи відписувати мені в темі - а хто ти в біса такий, щоб вирішувати, скучно жити?

І поясню саме про мої питання по темі( може з десятого разу таки прочитаєш) - які доведені

факти в людей, які проводять вакцинацію своїх дітей, що контакт з не вакцинованими ризикований.

І як вони захищають своїх дітей від не вакцинованих людей поза садочком? @seolutsk якщо не хочеш

відповідати на мох запитання - не відповідай, тебе ніхто не насварить.

Опубліковано
2 часа назад, seolutsk сказал:

Імунограму віра не дозволяє зробити чи що?

Так це лікар має рекомендувати, а не я в інтернеті вичитувати. Я - не лікар. 

Опубліковано
4 минуты назад, lianyska сказал:

Так це лікар має рекомендувати, а не я в інтернеті вичитувати. Я - не лікар. 

Ну то Вам тоді варто взагалі нашою "безкоштовною" медициною не користуватись.

Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

алергопроби на ЩО? На хворобу? Почитай, що таке щеплення. Бо поки схоже на протест селян проти вишки мобільного зв'язку з аргументом "в нас корови перестали доїтись", хоча вишку ще навіть не ввімкнули (але ж встановили).

Але як маєш бажання (і гроші, бо алергопроби не задарма) робити якісь алергопроби - йдеш, платиш і робиш які собі хочеш.,

Це допоки "грім не гряне". Коли, не дай Бог, станеться, буде вже пізно і залишиться лише рвати волося на ...

До речі, звідки статистика, можна пруф?

А ви звідки знаєте робила алергопроби чи ні? 

Мова йшла про те, що лікар і медсестра знаючи і бачучи, що в дитини алергія направили на щеплення. 

Опубліковано
1 минуту назад, seolutsk сказал:

Так і робимо ;)

Опубліковано
2 минуты назад, seolutsk сказал:

Пригадую, після пологів...спілкуюсь з знайомими, які вже теж стали мамою, вони в мене запитують, як мені наш педіатр, що приходить? 

....а педіатр не приходить) місяць не приходить... Я сама прийшла, запитала хто в нас педіатр, у відповідь почула "а що у вас є якісь проблеми, щоб я приходила?" кажу: " проблем нема, а ви хіба не маєте до всіх прийти, перевірити як новонародженні?".. у відповідь почула  "я не встигаю до всіх" і написала номер невідкладної на папірці... 

щодо безкоштовної медицини :ok:

Опубліковано
5 минут назад, lianyska сказал:

Пригадую, після пологів...спілкуюсь з знайомими, які вже теж стали мамою, вони в мене запитують, як мені наш педіатр, що приходить? 

....а педіатр не приходить) місяць не приходить... Я сама прийшла, запитала хто в нас педіатр, у відповідь почула "а що у вас є якісь проблеми, щоб я приходила?" кажу: " проблем нема, а ви хіба не маєте до всіх прийти, перевірити як новонародженні?".. у відповідь почула  "я не встигаю до всіх" і написала номер невідкладної на папірці... 

щодо безкоштовної медицини :ok:

До нас також не приходив, ходили в парацельс (не реклама) - все ок, до невропатолога також. Ну короче, відповідальність за життя і здоров'я дітей лежить на батьках, хто б що не говорив.

Опубліковано
8 минут назад, seolutsk сказал:

До нас також не приходив, ходили в парацельс (не реклама) - все ок, до невропатолога також. Ну короче, відповідальність за життя і здоров'я дітей лежить на батьках, хто б що не говорив.

Звичайно, тут мови нема. 

Ми або в Благомед або до Суліма.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...