Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

тра перевірить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

тра перевірить

В першому випадку слідчий, в другому якись керовнік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку, десь біля 5 години, на пр. Соборності біля "Фієсти" когось збили на пішоходному переході. Водій з місця ДТП втік з буксами коліс. За кілька метрів від місця аварії було знайдено номерний знак.

Особа яка працює в міліції. Вже навіть знають хто , але не говорять.

то не ДТП. Якраз на переході стоїть червона машина, навколо неї "маски шоу", водій всередині в наручниках, на задньому сидінні розкидані гроші. Боротьба з корупцією?

Один з високопоставлених мілціонерів, з району торгував наркотиками, от його і взяли. :angry2:

Hаша служба

И опасна, и трудна,

И на первый взгляд

Как будто не видна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

04.11.2010 на львівській біля нім.заводу Сітроен від (нової пошти) не розминувся з Камазом((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

04.11.2010 на львівській біля нім.заводу Сітроен від (нової пошти) не розминувся з Камазом((((((

Сподіваюсь, ніхто не загинув. Камаз є Камаз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, ніхто не загинув. Камаз є Камаз...

Сподіваюсь, не відбулось ніяких тектонічних зрушень, і "нім.завод" (я так розумію, що це "Кромберг...") не перемістився на Львівську ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку, десь біля 5 години, на пр. Соборності біля "Фієсти" когось збили на пішоходному переході. Водій з місця ДТП втік з буксами коліс. За кілька метрів від місця аварії було знайдено номерний знак.

То загинув мій батько, пішохід....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То загинув мій батько, пішохід....

Мої співчуття :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, прийми мої співчуття...

R.I.P.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, щиро співчуваю твоєму горю. Сподіваюся, винний буде покараний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піз@ець млять скільки довбойобів на дорогах я куєю, покупляють права і гоцають по місту уйобкі :dont:

Женя прийми мої співчуття...

І не факт що того придурка посадять... відмажеться за пару тисяч баксюків..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

співчуваю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Присоединяюсь к соболезнованиям(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю,тримайся!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто немає слів. Щирі співчуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щиро співчуваю... просто не має слів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч і не знаю особисто Жені, і він обіцяв мені начистити морду, але скинувся би грв 100 з получки...

Можливо варто завести темку...

ЖЕНІ, щирі співчуття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я співчуваю, то була дуже хороша людина, то був батько мого чоловіка, мій свекор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч і не знаю особисто Жені, і він обіцяв мені начистити морду, але скинувся би грв 100 з получки...

ЖЕНІ, щирі співчуття

громада має велику силу і в даній справі можливо потрібно певну допомогу (але необхідне скоординування дій) ... але тут багато особистого... і лізти в чуже горе також не завжди правильно...

якщо потрібна якась допомога в даному випадку то я тільки за...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, прийми і мої співчуття, це страшно жахливо, тримайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

співчуваю...

люди, цініть тих кого маєте, бо життя нажаль коротке :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

співчуваєм...

ЖЕНІ, щирі співчуття

громада має велику силу і в даній справі можливо потрібно певну допомогу (але необхідне скоординування дій) ... але тут багато особистого... і лізти в чуже горе також не завжди правильно...

якщо потрібна якась допомога в даному випадку то я тільки за...

розмістіть номерок.

імхо, в 5 ранку або молодняк на приколі ганяє, або не місцеві, або організовано...

по-своїм каналам можна попробувать знайти машину скоріше. ну і водія засвітить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю. Кріпись. Втрата близької людини, це саме гірше, що може бути з нами. Повністю змінюється світогляд і цінності. Теж пережила смерть батька пів року тому. Кажуть час лікує, але таке не забувається. Просто якось рідше згадуєш з часом за буденними клопотами, але біль лишається та ж... Передчасна смерть завжди здається несправедливою, насправді ж, Бог забирає людину в той момент, коли вона готова піти в вічне життя. І ми тут нічого змінити не можемо. У кожного своє призначення на цій землі.Треба вміти відпускати. Дуже важко справитися з почуттям вини, того що могла зробити для нього за його життя.....а не зробила.((((( Зараз допомогти можна тільки молитвою, просто в думках попросити вибачення .....і сказати що ти його любиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щирі співчуття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...