Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось знає подробиці автопригоди, що сталася вчора по трасі Луцьк-Дубно (перед поворотом на Лище)?.

Проїзджав тудою десь о 20 год., було багато Дайців, справа на узбіччі стояла десятка з добряче вм'ятим передком і вибитим лобовим склом. На протилежній смузі, якщо я не помиляюсь лежало 2 накритих тіла. Жах.

,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в 9-15 на "зебрі" біля "Західінкомбанку" (пр.Перемоги) швидка в"їхала в зад міліційній машині (ДСО), в яку, в сою чергу, втулився таксист. В швидкої розбитий радіатор. Як це сталось - не в курсі.

post-5266-0-65544300-1310970693_thumb.jp

post-5266-0-15268300-1310971308_thumb.jp

post-5266-0-47752200-1310971326_thumb.jp

post-5266-0-65544300-1310970693_thumb.jp

post-5266-0-15268300-1310971308_thumb.jp

post-5266-0-47752200-1310971326_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в 9-15 на "зебрі" біля "Західінкомбанку" (пр.Перемоги) швидка в"їхала в зад міліційній машині (ДСО), в яку, в сою чергу, втулився таксист. В швидкої розбитий радіатор. Як це сталось - не в курсі.
ІМХО. Не знають в нас водії значення синіх проблискових маячків.

Скільки разів бачу як швидка з увімкненими маячками пропускає на пр. Перемоги всіляких дибілів на лексусах і мерсах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там перекрёсточек мутноватый, и выезд из банка там какраз в тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Але! Газовая служба? Тут пожарный, милиционер и врач подрались. Куда нам звонить?..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це сталось - не в курсі.

Ну як як, менти вседозволено летіли на червоне, тут зевака вискочив на зебру і різко по гальмам, а медики йшли за ними, а оскільки зігнившу Газель важче тормознути, то й результат, а таксист за компанію йшов в колоні, ну щоб на світлофорі не стояти :rolleyes:

Цікаво кого визнають винним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таксіст канєчьна!

Доречі, він міг в'їхати в газель, а та - в мєнтів, таке часто бува.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлофор....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось знає подробиці автопригоди, що сталася вчора по трасі Луцьк-Дубно (перед поворотом на Лище)?.

Проїзджав тудою десь о 20 год., було багато Дайців, справа на узбіччі стояла десятка з добряче вм'ятим передком і вибитим лобовим склом. На протилежній смузі, якщо я не помиляюсь лежало 2 накритих тіла. Жах.

http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_avtivka_vbyla_velosypedysta/

з розповіді очевидців, молоді хлопці в "десятці" були п"яні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевака який вискочив на зебру :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_avtivka_vbyla_velosypedysta/

з розповіді очевидців, молоді хлопці в "десятці" були п"яні

Ще трохи інформації є в "Сім'ї і дім".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в районі 19.30-20.00 поблизу "Лучеська" бачиила ДТП. З вікна маршрутки нічого не зрозуміла. Хто знає подробиці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж проїзжав повз... Машини були сильно побиті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18:40. Светофор не работает.

111-я Лада, выезжая с Відродження, не пропустила 2102, валящий по главной. Громкий визг и через полсекунды БУЦ. Обе морды всмятку.

2102 улетел к обочине, выплюнул лобовуху, трагично погнул раму, очень высоко задрал задницу и, вероятно, офигенно коцнул движок - уписался тех.жидкостями.

111-я также с сильно изувеченным передком, разбитой лобовухой, выбитым левым задним дверным стеклом - возможно, головой ребёнка.

Восстанавливать ли машинки - хз, внешне выглядят страшно, а что творится внутри - можно только догадываться.

Скорая приехала, но обошлось.

Через 15 минут после БУЦа - светофор заработал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цей світлофор, що не працював ,дорого обійшовся.Потім ще раз в тому напрямку гальмував різко.

Там вся проблема в тому, що рухаючись по Відролження знизу до перехрестя з Рівненською ,не видно абсолютно дороги і машин, що їдуть перпендикулярно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я той світлофор сьогодні на "швидкості" проповзав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні близько 10-15 на Карпенка-Карого біля пішохідного мосту стояли Опель Комбо і Ауді, з "підрихтованим" лівим боком. Важко буде виправдатись воділі Комбо перед ДАЙцями, які вже були тут як тут, чому він через 2 суцільні робив лівий поворот на "Пасаж".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні близько 10-15 на Карпенка-Карого біля пішохідного мосту

Сьогодні в 9 ранку там машини в 2 ряди вздовж бровки стояли: ще такого хаоса я там не бачив. А ментів навіть і близько не було, щоб трохи розігнати п-добратію. Аррр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Около часу назад, злосчастный поворот Кузнецова-Перемоги,траллик,двигаясь от моста, втулилил самый угол ограждения,жертв, по моему, нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю будь-яку інформацію про ДТП що сталась на дорозі сполученням РОЖИЩЕ - КІВЕРЦІ орієнтовно 19.07.2011р. о 6 год ранку... (бус із трьома людьми перекинувся).

Кому щось відомо будь ласка повідомте або в особистому повідомленні або тут на сайті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на вул. Б. Хмельницького маршрутка Іван №29 догнала Ford Transit

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вранці, в Ліпінах, на перехресті обізної і вулиці від лікарні, легковик не пропустив фуру, що рухалася обїзною зі сторони Прилуцька. Водій лековика загинув на місці пригоди!

PS. Будьте дуже обережні на дорогах - життя одне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже шкода хлопця. Це був мій друг ,віруючий, працьовитий. Я сам не можу поняти як він висунув носа так далеко на головну дорогу. Він завжди їздив обережно. Від удару він вилетів і вдарився об відбійник. Якби пристібнувся, то ,можливо, і вижив. Залишилася дружина і дитинка пару місяців. Хай благословить їх Бог.

0d5a6dad6158t.jpg

d161d9f03f0ct.jpg

93a320defc13t.jpg

8e28a9c292d6t.jpg

c4f9380cf602t.jpg

2b2570c86a07t.jpg

6604edf1e7dat.jpg

d24b1694b0c1t.jpg

0b2be2e45858t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишилася дружина і дитинка пару місяців

Мої співчуття.

Будьте обережні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 липня близько 00:14 в приймальне відділення ЦРЛ з вулиці села Стобихівка з тілесними ушкодженнями доставлено місцевого жителя Юрія С., 1985 року народження. Співробітниками ДАІ встановлено, що 22 липня близько 23:00 в селі Стобихівка Володимир Ш., 1955 року народження, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, помітивши наближення до його помешкання трьох мотоциклів, виніс на проїжджу частину поліно, на яке скоїв наїзд Юрія С., керуючи мотоциклом «Вайпер – 125». Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження.

f05b6585f828cb37e8858e6736ed2895.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...