Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2012

GoDDrill

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

сьогодні о 23,20 на Шевченка, біля спортшколи, перекрили ДАІ дорогу - ДТП. Бус стояв поперек дороги. Хтось в курсі?

Опубліковано

сьогодні о 23,20 на Шевченка, біля спортшколи, перекрили ДАІ дорогу - ДТП. Бус стояв поперек дороги. Хтось в курсі?

п"яний в *авно чувак врізався в стовб. Живий наче б... Брат розказував, що на його очах сталося. Він ледь відскочити встиг. Але подробиць поки не знаю.

Опубліковано

Я кажуть і знову привіт.

Відродження ,біля дракону.(між початком повороту на Ветеранів до повороду в міську лікарню)

Учасники пригоди деу ланос і фіат (марку не знаю).

Як діло було точних подробиць не напишу ,

але зі слів водія синього фіата він вдарився в Ланоса,

і після чого заклинило колисо, і він юзом залетів в припарковану фуру , від якої і відскочив.

Жертв і покалічених немає, (пару синців і переляк там гарантовано).

Хлопці молоді до весілля пройде.

Фото додаю як вже вийшли на скору руку такі виклав.

А чуть не забув ГАЇШНИКИ прибули швидко хвилин за 5-10.

Опубліковано

долітався... гуляючи з дитиною ввечері бачив неодноразово цього гонщика на Відродження, пролітав не менше 80-100км/год ...

Опубліковано

дві полоси через всю машину роблять її надшвидкою, надманевреною, надпотужньою... над над над!

Та й по "штукатурці" видно що це авто народилось для польотів, видно уже не перший раз приземлення невдале.

Опубліковано

Хм, а якби не було фури?

Ну да...., бордюра полюбому, може прихопивби пішохода, по траекторії там обо стовп, або дерево, то вже як карта ляже.

Опубліковано

Сьогодні, десь в біля 16,00, на Соборності, зупинка Там-Там, Богдан, рушаючи, зачепив РАВ4... але сьогодні і рух там був, як на свято...

Опубліковано

Сьогодні, десь в біля 16,00, на Соборності, зупинка Там-Там, Богдан, рушаючи, зачепив РАВ4... але сьогодні і рух там був, як на свято...

водії маршруток, як завжди, не до кінця розуміють навіщо їм дзеркала заднього виду

post-2135-0-02562200-1333820258_thumb.jp

Опубліковано

водії маршруток, як завжди, не до кінця розуміють навіщо їм дзеркала заднього виду

бідолаха зробив собі подарунок на свята

Опубліковано

Самі коли небуть їздили за кермом маршутного таксі?

Опубліковано

Ситуація імхо така:

Маленька 9ка зупинилась перед іншою маршруткою для посадки\висадки, ззаду під"їхав тим часом рогатий і давай моргати\сигналити в зад 9ці, мол звалюй вже, водій не дивлячись в ліве зеркало вивалив свій луноход перпендикулярно зупинці, ну і зачепив паркетника :)

Опубліковано
Ну начебто прості смертні тепер повинні пропускати водіїв маршруток котрі виїзжають із зупинки :)

трохи не так: водій маршрутки має перевагу тільки виїжджаючи з "кишені" і на смузі руху маршрутних ТЗ. Але ніхто для них не скасував вимогу переконатись у безпечності маневру перед його виконанням.

Опубліковано

Я от чьо подумав: невже біля тієї зупинки так мало місця на тотуарі що не можна було в свій час за його рахунок обладнати "кишеню"?

Опубліковано

Я от чьо подумав: невже біля тієї зупинки так мало місця на тотуарі що не можна було в свій час за його рахунок обладнати "кишеню"?
там у свій час, якщо я не помиляюсь спеціально додаткову смугу зробили від шляхопроводу і до чорновола...
Опубліковано
Ну начебто прості смертні тепер повинні пропускати водіїв маршруток котрі виїзжають із зупинки :)

трохи не так: водій маршрутки має перевагу тільки виїжджаючи з "кишені" і на смузі руху маршрутних ТЗ. Але ніхто для них не скасував вимогу переконатись у безпечності маневру перед його виконанням.

Відії маршутних ТЗ не мають такої переваги:

17.4. У населених пунктах, наближаючись до автобуса, мікроавтобуса або тролейбуса, що розпочинає рух від позначеної зупинки, розташованої в заїзному «кармані», водії інших транспортних засобів зобов'язані зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати можливість маршрутному транспортному засобу розпочати рух.

Опубліковано

rossonero1899, а хіба це і не є - перевага маршрутного ТЗ перед звичайним? Авто мусить зупинитись щоб дати змогу маршрутці, наприклад, виїхати з "кармана".

Опубліковано

Не наприклад "виїхати з кармана", а тільки тоді коли виїзджає з кармана, а в даній ситуації водій маршрутки на 200% неправий

Опубліковано

rossonero1899, а хіба це і не є - перевага маршрутного ТЗ перед звичайним? Авто мусить зупинитись щоб дати змогу маршрутці, наприклад, виїхати з "кармана".

Не мусить. В правилах написано "в разі потреби"

Опубліковано

маршрутчики і так катаються, як олігархи, мовляв, "класти на всіх, стережіться, я їду", а після нових правил, будуть кататись ще нахабніше. штрафувати їх треба, а не привілегії їм давати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...