Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

kmd, а чи можна його виділити червоним, бо люди реально чомусь його не помічають і запитують в приват реквізити?

Станом на цю годину зібрано 2850 грн. Уже долучились до корисної справи 37 чоловік!

Вірю, що це не межа!

Якщо хтось не може перерахувати, але має бажання дати готівкою, можу під'їхати.

Пишіть в приват, домовимось.

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо хтось не може перерахувати, але має бажання дати налом, можу під'їхати.

Дякую, що заїхала до мене.

В АПнутій сьогодні темці

47X5.jpg

Тільки смайли, на жаль, інші (((((((

Опубліковано

В АПнутій сьогодні темці

бліііін... ну от нашо ти так? :(

Нічого поганого не мала на меті. Просто АПнули тему та й попалось на очі...
Опубліковано

В АПнутій сьогодні темці

бліііін... ну от нашо ти так? :(

Нічого поганого не мала на меті. Просто АПнули тему та й попалось на очі...

блін, рівно місяць ДО... :(
Опубліковано

Відправила декілька гривен на карточку LASKA пару днів назад, але зареєструвалась тільки сьогодні.

ГЕТТО , земля пухом!

Опубліковано

Я вибачаюсь, уточніть номер карточки, не маю змоги переглянути повідомлення...або готівкою якщо можна

Я вибачаюсь, уточніть номер карточки, не маю змоги переглянути повідомлення...або готівкою якщо можна

Опубліковано

Рахунок Приватбанку : 4149437825213281 Висоцька-Степанюк Л.М.

Якщо готівкою, пишіть в приват куди під'їхати, або

п.с. якщо хтось хоче теж внести певну суму готівкою на картку ласки через термінали Привату, які знаходяться поза відділеннями, але не знає, як це зробити

є відеоінструкція.

На разі, маємо 3600 грн. Дякую усім!

Опубліковано

Сьогодні мав "приємність" посплкуватись з одним... (як би то краще висловитись?) "умніком".

Такої ахінеї і сумбуру в голові я давно не зустрічав... Чомусь згадався Гетто....

він то завжди намагався нести хоть якісь елементарні знання культури, літератури.... + в себе в бібліотеці для пацанів і юнок (та і всім бордівцям не давав розслаблятись).

Подумалось: яка несправедливість долі....

Тра планку не опускати! Це буде найкраща пам"ять про нього!!!

Опубліковано

16-го зарплата, обов'язково щось перерахую, по можливості дайте номер WMZ на який можна перекинути

Не можна залишатися байдужими до горя інших людей. Бо які ж ми після цього люди?

Опубліковано

Ласочка, завтра-післязавтра підскочу, і від себе та від Smith-а додам готівкою... Дякуємо тобі за організацію збирання коштів !!!

Опубліковано

Шкода хлопця, особисто не знав, та все одно. Я в той день там працював, саму трагедію не бачив, бо був до того. Бачив вже на результат(((

Опубліковано

Взагалі лишнє цю тему апати постійно.

А як же похватсатись шо скинув 20-50грн чи ісправив мінуса в реально дибільному пості? Читав лише перші 2 сторінки, далі почало тошнити. Такі всі добрі стали, так рвуться ісправлять мінуса, в які самі ж і заганяли. Людини нема, то дуже прикро, але не тре то перетворювати на фарс.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Не скажу, що ми з Гетто були найкращими друзями, але протягом двох останніх років доволі таки гарно дружили і досить часто спілкувалися.

Тому для мене його смерть - не просто неприємна подія, а великий душевний біль.

І я довго не міг підібрати правильних слів, щоб відписати в цій темі.

Хороша людина...

За ці роки знайомства не чув від нього жодного негативного слова ні в чию адресу.

Для тих, хто дуже переживав з приводу своїх мінусів в карму Гетто, скажу одне: розслабтесь і не партесь.

Для нього був неважливий рівень плюсів/мінусів як такий.

Все, що хвилювало Гетто, - це різкі взльоти і падіння карми. Це для нього значило те, що його теми чи проблеми, які він піднімав, знаходили резонанс в суспільстві. Якось так.

Ласка, Ліберта та всі, хто духовно, морально і матеріально підтримав рідних, близьких та співробітників загиблого, велике вам спасибі та низький уклін.

Добра, щира людина і цікавий співрозмовник... Таких людей нечасто зустрінеш у житті.

Діти його любили. А авторитет дітей - це показник.

Два тижні тому минуло 40 днів.

А здається, ніби вчора було...

Світла пам'ять.

Опубліковано

speaker, мене уже хвилювала твоя відсутність...

По ходу прозвітую.

Зібрано 4500 грн. Гроші досі знаходяться у мене, оскільки треба було час для зміни картки (термін дії закінчився), а потім я була у відд'їзді.

Пост №217 з реквізитами відредагувала, на той випадок, як ще хтось виявить бажання.

Після вихідних буду зв'язуватись з Ніною Іванівною.

Усім ще раз дякую за чуйність.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...