Vadimm Опубліковано 4 Липня, 2015 в 17:42 #176 Опубліковано 4 Липня, 2015 в 17:42 Вова, краще пішоходів повільніше минати, 20+ в житловій забудові то троха задуже. А, ти ж запізнювався
FPOHTMEH Опубліковано 5 Липня, 2015 в 14:30 #177 Опубліковано 5 Липня, 2015 в 14:30 Трохи несподівано, що ти, не знаючи ситуації, не маючи шолома та, вірогідно, досвіду, даєш поради.Якби розповів, чому шолом тобі не потрібен, то така теорія була б тут доречною.
Vadimm Опубліковано 6 Липня, 2015 в 07:55 #178 Опубліковано 6 Липня, 2015 в 07:55 Якби розповів, чому шолом тобі не потрібен, то така теорія була б тут доречною.Я не казав що мені шолом не треба. Він мені треба, я це прекрасно розумію.
ursa Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 05:35 #179 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 05:35 Расскажу я вам сказку, участником которой я стал ровно неделю назад в такое же солнечное субботнее утро. Еду на работу. Обидно - просто еду, не прыгаю, на невысокой скорости (~20 км/ч). Заезжаю на "бетонную дорогу". На ней пыль, камешки, неподсохшая после ночного дождика глина... Видите вот этот след внизу кадра? Это около метра безуспешного вгрызания в бетон переднего колеса с левым креном. Знаете, что было дальше? Да ничего особенного - стандартный выход вперёд-вбок через руль. Один маленький нюанс... Вон там практически в центре кадра - каменистый наплыв, а рядом с ним - край плиты-дороги. И именно туда, на этот уголок, я приземлился. Как результат - офигительный удар рёбрами (до невозможности глубоко вздохнуть или кашлянуть), левой почкой, тазовой костью, кистью. Но это тоже не особо страшно. Интересно другое. В полёте вижу, что сейчас вгрызаться в бетон буду я, и инстинктивно отворачиваю голову, принимая удар того самого каменистого наплыва левым виском. Конечно, езжу я в шлеме, даже на работу. Дурная привычка Но благодаря ей, сегодня не овощ и не хладный труп. Знаете последствия сильного удара под дых, в "солнышко"? Добавьте сюда нехилое сотрясение, если случалось пережить его... Ну так, для оценки состояния. Удар был таким, что две минуты я не мог сфокусировать глаза. Не мог стоять. Не мог сидеть на корточках. Не мог нормально дышать. Не рискнул лечь, потому что чувствовал, что не встану. Уселся на задницу, но периодически вставал и ходил, чуть не падая. Опасался, что треснули челюсти - присутствовала характерная зубная боль... Немного отсиделся и побрёл на работу. Отходняк там занял около часа. Более-менее стабилизировавшись с помощью кофе, поехал на "закатку" вокруг города. Три или четыре часа прогулки чуть попустили. По-прежнему не ложился, чтобы не отключиться. Вечером погнался на квест. Ложился спать под утро, опасаясь не собраться по просыпанию. Как-то обошлось. Убитый, отбитый, с сине-чёрно-жёлтым боком, прыгать больно - но живой. Короче. Катайте в шлеме.
vaz75 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 05:57 #180 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 05:57 Я б перевірився на струс. Сам їжджу тільки в шлемі після того, як збив автомобіль. Як видно з твого випадку, шлем потрібен раз, але цей раз може бути роковим!!!
vaz75 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 18:23 #181 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 18:23 11 час назад, case_l сказал: збив зі шоломом чи без? без, але вдарився обличчам, спасли окуляри, без них стесав би око. Тому без окулярів теж не їжджу.
4erkeZ Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 18:47 #182 Опубліковано 23 Квітня, 2016 в 18:47 Шолом рятував одного разу після невдалого приземлення. Було це два тижні тому. Результат - тріснутий шолом, але ціла голова.
Tatarin Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 05:17 #183 Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 05:17 А мене як збила машина (був без шолома )- результат розбитий лоб , з струсом мозку, зламаний палець, з коліном щось ( толком не перевіряли , воно потім вже конкретніше почало боліти), здертий ніс , місяць відлежувався . Якби шолом голова ціла і може струсу не було б . Свідки які бачили як я летів через руль на швидкості , головою в асвальт , казали це було страшно .
Ukrainec Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 10:05 #184 Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 10:05 Нажаль всі ці доводи ніщо проти пантовоі самовпевненості. Нащасття я ніколи не перевіряв міцність голови іздячи без шолома, але вже не раз доводилося слухати "музику" хрустячого пінополістеролу замість глухого гупання черепноі коробки.
Miro Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 14:34 #185 Опубліковано 24 Квітня, 2016 в 14:34 У мене три страшні тріщини в старому шоломі свідчать про необхідність в нім їзди. На даний момент користуюся новИм; старий лежить на почесному місці як пам'ять.. Різні бували випадки, ожеледиця і притрушена інеєм дорога; пісок в місці різкого повороту вже й не рахується. Удари були такі, що в двох випадках із трьох голова дзвеніла кілька днів. А катати я намагаюсь максимально обережно.. Українець тому свідок.
Ukrainec Опубліковано 25 Квітня, 2016 в 17:24 #186 Опубліковано 25 Квітня, 2016 в 17:24 On 24.04.2016 at 17:34, Miro сказано: У мене три страшні тріщини в старому шоломі свідчать про необхідність в нім їзди. На даний момент користуюся новИм; старий лежить на почесному місці як пам'ять.. Різні бували випадки, ожеледиця і притрушена інеєм дорога; пісок в місці різкого повороту вже й не рахується. Удари були такі, що в двох випадках із трьох голова дзвеніла кілька днів. А катати я намагаюсь максимально обережно.. Українець тому свідок. Ну обережно - це не значить нести вел в руках коли навкруги лиш торф та пісок
Miro Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 02:54 #187 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 02:54 От на саме такому пісочку у кульчинському лісі я й отримав перелом мізинця, внаслідок невдалого падіння на швидкості. Голові також дісталось.. Тому з піском у мене особливі рахунки. Як і з льодом.
irybka Опубліковано 17 Липня, 2016 в 07:20 #188 Опубліковано 17 Липня, 2016 в 07:20 Завжди їжджу в шоломі, навіть на короткі дистанції і дарма кажуть що то є дурна звичка. Думати про свою безпеку то не дурість, а нормальна людська поведінка.
antyp Опубліковано 17 Травня, 2018 в 20:45 #189 Опубліковано 17 Травня, 2018 в 20:45 Velorally 17 травня 2017 р. · Велошлем, который погиб, защищая хозяина и спас ему жизнь. Фото, облетевшее весь мир, как ответ на вопрос сомневающихся — нужно ли надевать велошлем. Лайк если ты катаешь в шлеме! Репостим и поддерживаем безопасную езду на веле!
CosmoPilot Опубліковано 9 Липня, 2018 в 14:53 #190 Опубліковано 9 Липня, 2018 в 14:53 Сегодня, 26 июня, в киевской больнице скончался велосипедист, разбившийся в ДТП в Подольском районе столицы. Об этом сообщает Telegram-канал "Киев Оперативный". Напомним, что ДТП произошло возле стадиона "Спартак" вечером 24 июня. Мужчина на велосипеде двигался в сторону Подола и на перекрестке с улицей Терехина его подрезал неизвестный автомобиль. Чтобы избежать столкновения, парень въехал в бордюр и упал. От удара об асфальт парень получил открытую черепно-мозговую травму и был госпитализирован. Автомобиль-виновник с места аварии скрылся.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.