Перейти до змісту

Рагули против быдла: классификация украинских маргиналов

Ivanna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я до рагулів відношу тих, хто описані в статті, плюс тих, хто:

"Дивися, синку, це - жидомасони. Ти зап*издяч дрючком їх по печінці..."
©Лесь.

пересуньте це хтось у флейм...

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Взагалі то все це від закону курятника, (держись за ближнього-сери на нижнього).по якому ми давно живемо.

Від ,,Людина людині - друг, товариш та брат,, ми відійшли, до ,,Падаючого штовхни,, не прийшли.

Так і товчемося без жодної ідеологіії, з гнилими поводирями і дико радіємо, що є хтось нижче нас.

Ми злодії часу, ми крадемо час у наших нащадків.Ми крадемо у них бажання щось зробити, бо треба мати величезну силу волі, щоб почати діяти, бачивши цю розруху навколо.

Опубліковано

Я до рагулів відношу тих, хто описані в статті, плюс тих, хто:

- ...

Здається мені що у списочок рагулів затесалось пару екземплярів бидла....

Не виключено що саме цей топік допоможе широкому загалу відділити зерна від плевел.

Опубліковано

А от мені чогось у мозок вбилося після прочитання навпаки, одні позитивні думки щодо западенців. Ви ж перечитайте - на сході кажуть "бидло", на заході - "рагуль". Але оцініть навіть різницю у подачі інформації! Бидло(як на сході, так і на заході) - хамло, що сцить під вікнами, бухає і т.п. , а рагуль - просто селюк недалекий, який все несе в дім і бухає тіко по вихідних. Якщо замінити ці два слова узагальнюючим "безкультурщина, гопота" - та я щиро радий, що на Західній Україні рагулі, а не бидло!

Вам (і головне - не тільки вам) дали зрозуміти, що на сході бидло бухає, трахається і жере чАбуреки, а на заході бидло працює, ходить до церкви та смачно їсть, хоча ходить обідране. Чи це не ознака поваги, народ? Та перечитайте ще раз, як не доходить.

Ярчик, а те все, що ти описав підходить якраз в основному для бидла, не віриш - ще раз перечитай.

Опубліковано
...

Не виключено що саме цей топік допоможе широкому загалу відділити зерна від плевел.

я впевнений, що цей топік абсолютно нікому і ні в чому не допоможе.
Опубліковано

Ты, Ди, ссылаешься на статейку, как на научный источник. А я не верю, что была досконально исследована этимололгия этих двух понятий, и значение их неоднозначно, и, пока еще, каждый вкладывает свой смысл.

Опубліковано

Помоєму стандартна копіпаста ака Лурк, ну і канешо основна ідея це визвати баттхьорд у цільової аудиторії, згідно коментарів ефект досягнуто...

Угу, 19 Power Users/Vip і хто там ще може ставити "-" відчули що стаття стосується саме їх. Може вони ще й червоніють коли поряд чують "хахол"?

Дивно що своє негативне ставлення до чужої статті виявляється не критикою змісту, а на репутації людини яка лише зкопіпастила. Це ж так просто.

Опубліковано

А в мене питання до топікстартера: чому в назві теми саме "украинские маргиналы" а не просто "маргиналы" чи "русские маргиналы" (молдовские... славянские) можна подумати інших країнах вони по іншому класифікуються?

Черговий політичний вброс для розпалення агресії і ворожнечі.

Опубліковано

Угу, 19 Power Users/Vip і хто там ще може ставити "-" відчули що стаття стосується саме їх. Може вони ще й червоніють коли поряд чують "хахол"?

Дивно що своє негативне ставлення до чужої статті виявляється не критикою змісту, а на репутації людини яка лише зкопіпастила. Це ж так просто.

не згоден в корні. Річ у тім що слово "хахол" найчастіше вживають не для ідентифікації нації а як приниження, а чому в такому випадку червоніти ?... тра бити :)

Стаття(якщо це лайно взагалі можна так назвати), не несе якогось змісту, який можна було б обговорити. Тому єдине що приходить в голову - поставити мінуса.

Я теж більш ніж впевнений що людина просто зкопіпастила бо ніби як прикольно... якщо не читати а просто бігло переглянути. Ну але йоклмн... кинув какашкою - чекай щось у відповідь.

звичайно все імхо.

Опубліковано

Сьогодні в Адреналіні був свідком наступного.

В червоній залі кінокоплексу позаду мене сиділа компанія, троє 10-12-річних хлопців. Одного звати Кіріл (прям як патріарха, блін).

Незважаючи на те, що йшов кіносеанс, пацанята не зважали на оточуючих і перекрикуючи адреналінівську акустику, активно обговорювали, скільки в них грошей залишилося і куди вони ще сьогодні підуть. Я так зрозумів, що батьки дали пару сот гривень - і гуляйте, дітки. Але харить, коли дивишся на екран, а позаду тріпаються. Довелося зробити одне зауваження, друге, третє... а заткнулися лише після четвертого, з погрозою викинути їх всіх нахрен із залу, якщо не заткнуться і не перестануть копати ногами в спинку мого ряду сидінь.

Пацани вийшли ще до закінчення сеансу. Коли увімкнули світло - під їхніми сидіннями і навколо було море розсипаного поп-корну, кинуті на підлогу стакани з-під цього ж поп-корну.

Цікаво, хто з них виросте - бидло, чи рагулі? І ким вони є нині?

Якщо раптом хтось упізнав своїх чад (сеанс був 30.03.2013 о 15:55, мультфільм "Сімейка Крудсів", одного з хлопців, повторюю, звати Кіріл) - задумайтеся. Якщо хочете, щоб діти виросли людьми - не тільки тицяйте їм гроші, і відправляйте на розваги, а й подивіться, як саме дітки розважаються, і як себе при цьому ведуть.

Опубліковано

троє 10-12-річних хлопців

Ростеш. Минулого разу їх було двоє і з семками. Може навіть буде колись так: іду я вулицею нашого чарівного міста. Кругом святкують день ВДВ. Бачу, четверо ВДВ-шників ломають лавку. Я підхожу та роблю їм зауваження...

Опубліковано

Тепер ясно , навіщо в сучасних кінотеатрах так багато акустики-заглушувати це хрумтіння та чавкання.Масове мистецтво.

Опубліковано

Ростеш. Минулого разу їх було двоє і з семками. Може навіть буде колись так: іду я вулицею нашого чарівного міста. Кругом святкують день ВДВ. Бачу, четверо ВДВ-шників ломають лавку. Я підхожу та роблю їм зауваження...

gen552, мені прикро, але у тебе склалося дуже хибне враження про мене :) Мої габарити і юридична обізнаність дозволяють мені робити зауваження як бидлу простому (в т.ч. фізичні зауваження), так і бидлу в міліцейській формі, чим я дуже часто і з натхненням користуюся.

Але якщо ти вважаєш, що бидлом чи рагулем стають з отриманням паспорта - ти глибоко помиляєшся. Цей статус набувається поступово, з дитячого віку.

А скажи, ти теж насіння на вулиці плюєш на асфальт? :) Чи, можливо, якщо ти палиш - то і твій недопалок, описавши дугу, падає на землю, перетворюючи наш і без того бездоганний асфальт на отаке:

n2tw.jpg

Ця фотка знята біля входу в одну державну установу, що за 20 метрів від бару "Хмельницький". Не пригадую, як вона називається, але і в ній бидла вистачає.

Опубліковано

Yarchik, может этому Кирилу не 12, а 15 лет? Знаю одного такого балбеса. Он обречен быть быдлом с рождения. Врожденная предрасположенность плюс недопустимые методы воспитания. Причем, из, вполне, благополучной семьи, образованные, непьющие.

Если же это не тот Кирил, то значит их таких не один, а их множество. И это огорчает еще больше.

Опубліковано

От тільки не треба примальовувати цьому бруду якісь благі наміри.

В тому г...ні від самого початку чітко і ясно був даний територіальний розподіл, територіальне протиставлення

...

Итак, рагули, живут на Западной Украине и разговаривают на украинском языке.

...

Итак, быдло, преимущественно, живет на Востоке Украины и разговаривает на русском языке.

Далі я вже навіть читати не хтів.

І все наступне було висмоктане з ненависті до нашого заходу (так як під рагуля може підійти будь хто з нас, з заходу України, хто дбає про свою сім'ю, а під бидло тільки той східняк, котрий алкаш) і побудоване на протиставлені, хоча, як на мене, це зовсім різні "поняття", які ну аж ніяк не перетинаються в одній площині і не можуть протиставлятись чи порівнюватись

Опубліковано

не згоден в корні. Річ у тім що слово "хахол" найчастіше вживають не для ідентифікації нації а як приниження, а чому в такому випадку червоніти ?... тра бити Стаття(якщо це лайно взагалі можна так назвати), не несе якогось змісту, який можна було б обговорити. Тому єдине що приходить в голову - поставити мінуса. Я теж більш ніж впевнений що людина просто зкопіпастила бо ніби як прикольно... якщо не читати а просто бігло переглянути. Ну але йоклмн... кинув какашкою - чекай щось у відповідь. звичайно все імхо.

Якщо судити такими категоріями, то чому в темі типу "Вхід лише для білих" або "Арабські патрулі в Лондоні" під кожним постом що містить слово "негр", "нігер" і тому подібне нема 20 мінусів? Адже "нігер" - це також не стільки ідентифікація скільки приниження. Приниження, яке жодного бордівчанина не повинно стосуватись, адже чорношкірих серед нас ніби нема. А ще в нас на Борді досить часто називають росіян - кацапами і москалями, і нічого. Але ж ні, "хахол"/"рагуль" це ніби червона тряпка в руках торедора, складається таке враження що комплекс меншовартості тягне руку до того мінуса, бо сприймається на власну адресу (адресу близьких) - маю надію що я достатньо аргументував причину чому я так суджу.

Як на мене - виходить так що оте "чекай щось у відповідь" залежить від того хто "кинув какашку" і якого вона була кольору. Подвійні стандарти.

.

так як під рагуля може підійти будь хто з нас, з заходу України, хто дбає про свою сім'ю

ще одне підтвердження "facepalm"

Ну і з приводу "хахол". Таки не можу зрозуміти чому українці сприймають це так хворобливо. З чого вони взяли що той хто дозволяє собі так звертатись має на меті саме образити, зачепити за живе? Заглядали в душу? Багато знають росіян, звичайних "обывателей", не шовіністів, не комуністів? Хтось вникав взагалі звідки пішло оте хохол? А чи не від козаків які носили "оселедець" на голові і якими прийнято пишатись?

Ок. Заглянемо у шовіністично-пропагандиську Вікіпедію, яку між іншим може редагувати будь-хто. Тут по логіці мене також повинні замінусувати, через те що я цитую статтю Вікі, яка містить негативне неугодне означення терміна.

Рогу́ль (рогуль, мн. рогули́, жен. рогу́лька, рогули́ха, дет. рогуля) — некультурный, примитивный, глупый человек.

Слово используется в западных областях Украины, в русском и украинском языках как ругательство. Слово «рогуль» встречается в текстах современных украинских писателей Любко Дереша и Юрия Андруховича.

В русском языке рогу́ль (или рог) также используется как пренебрежительное и оскорбительное прозвище западных украинцев. В этом значении употребляется с 1970-х годов в русском языке (сначала во Львове, затем на всей Западной Украине) вместо малоупотребительного хохол, в других регионах Украины малоизвестно. В последнее время есть тенденция чаще употреблять слово рогуль в русском языке в первом значении, как и в украинском, то есть безотносительно национальности.

Опубліковано

Ну і з приводу "хахол". Таки не можу зрозуміти чому українці сприймають це так хворобливо. З чого вони взяли що той хто дозволяє собі так звертатись має на меті саме образити, зачепити за живе? Заглядали в душу? Багато знають росіян, звичайних "обывателей", не шовіністів, не комуністів? Хтось вникав взагалі звідки пішло оте хохол? А чи не від козаків які носили "оселедець" на голові і якими прийнято пишатись?

за тим самим принципом йди-но розкажи євреям що жид з вуст українця це ні разу не образа. ти чув скільки срачу жиди розвели від того що їх Мірошніченко їх по матері так назвав?

Опубліковано

Vadimm, що ти намагаєшся зліпити неліплене?... До чого тут "комплекс меньшовартості"? Тебе будуть називати "хохол", а ти будеш либитись і робити вигляд, що все нормально, що тобі подобається?! Моя бабця в таких випадках казала "Йому сци в очі, а він каже "Божа роса"".

"Хохол" - завжди було і є образою. І я спілкуюся з багатьма росіянами і ні один, чомусь, не дозволяє собі навіть дружньо так мене назвати, бо всі розуміють, як це образливо звучить.

І, що ти намагаєшся з Вікі витягнути трактування слова "рагуль"? Справа в даному випадку не в його трактуванні, а ПОДАЧІ тих трактувань, їх інтерпритації. А подане воно було огидно і не зрозуміло, яку мету перед собою мало.

.

так як під рагуля може підійти будь хто з нас, з заходу України, хто дбає про свою сім'ю

ще одне підтвердження "facepalm"

:_40: висловлюйся внятно, вибач, але я не розумію твоїх мемів
Опубліковано

Бачу полеміка процвітає, ну в загальному стаття написана таким чином що вона повинна ображати, така її суть, це вброс на тролінг чистої води, всі хто мінусує - ніби підписують пакт - "так нас затролили", далі можна довго розповідати про національну свідомість і прочє, як нас "кацапи" ображають, десь здається поруч в філософії була статейка про націю вдавання, дуже характеризує :)

Ну а на рахунок хохол чи не хохол, в мене є оповідка яку я тобі здається вже розповідав, чатюсь я в одній онлайн ігрі, де в основному були російськомовні індивиди різного калібру, ну і я постійно замість "ы" писав "і", чисто машинальна помилка, один мені в ПМ пише, "ты че хахол?" - ну а я відповідаю "нет, я украинец", діалога не склалось, чувак потух, може мені йому треба було морду бити, ну чи як мінімум писати "я тя па айпи вычислю, казлина"? Тоді б я машинально признав той факт що я хахол і він прав, чи не так? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...