Перейти до змісту

Рагули против быдла: классификация украинских маргиналов

Ivanna

Рекомендовані повідомлення

Ivanna, а можна питання?

Кому адресована була дана тема, і що Ви хотіли нею донести до читачів Борди? Дякую!.

Чому ж одразу - "кому адресована"? "Просьба не стрелять в тапера, он играет, как умеет"(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Треба було написати що тема просто для загального розвитку і щоб праивльно знати кого коли обізвати. А то назвеш когось рагулєм він сцуко виявляється бидло. І чєлавєку абідно що його неправильно ідентифікували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж одразу - "кому адресована"?

Я так і не отримав відповіді. Власне й мало сподівався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ж одразу - "кому адресована"?

Я так і не отримав відповіді. Власне й мало сподівався...

Для загального розвитку))))) Тут правильно сказали))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікво було б почути до кого з двох видів відносить себе ТС :)

хоча мова, стиль і манера письма вказує на бидло... але мо маскується просто ?

Давай зустрінемося і побачиш, бидло я чи чийсь клон... І в очі мені скажеш. А то звикли ховатися за ніками. Якою б не була особа топікстартера, це ніяк не впливає на істинність, хибність або якість викладеної теми.

Вибач, якщо тема тебе зачепила за живе.

запросто, ти з Луцька ? я цілий день в центрі працюю, надумаєш - пиши тут чи в ПМ, здибаємось.

хоча не розумію про що з тобою розмовляти після таких тем. Хіба так, в очі глянути :) мо на каву зходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже народу вже надоїли ланєти-мінети , і розмір членів та сісьок вже теж не приносить рейтингу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запросто, ти з Луцька ? я цілий день в центрі працюю, надумаєш - пиши тут чи в ПМ, здибаємось.

хоча не розумію про що з тобою розмовляти після таких тем. Хіба так, в очі глянути :)

очі то таке, напиши потім чи аватарка справжня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з поведінки то скоріше хлопець... зараз модно в мережевих іграх грати тьолками :)... гамериканська культура глибоко проникає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо за цею авою не дівчина то в створеній темі ніби не зустрічається характеристика таких "хлопців". чи я не дочитав перший пост?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, TS дест писав(ла), що то вона, і майже пенсіонерка.

Сказати чесно, я у нас на борді знаю лише одну справжню літню жіночку - Raisa. Моя сусідка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

емм, тоді стає сумно... але пенсіонери так себе не ведуть...

прийди... скажи...

мо внучок за комп сів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Юрію Романенко і Ivanna гугля видала:

(так і думав що без космосу не обійшлось)

post-4364-0-66553400-1364546205_thumb.jp

post-4364-0-25956600-1364546220_thumb.jp

post-4364-0-57683200-1364546235_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для загального розвитку))))) Тут правильно сказали))))))))

Вне сомненья. Тут тебе и Маслоу, и Даль, писатели современные, илюстрации, словари - чем не научная статья?

Я все не осилила, и так ощущение, что в помойке повалялась. Так, чем там все закончилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чогось не розумію у цьому житті. Чому більшість з вас повела себе як оте бидло, відносячи написане саме до себе? Я для себе відкрив нові грані етимології цих слів, хоча словом "рагуль" користуюсь з 90-х років. Тоді це були просто люди, не пристосовані до життя - бомжи, гопота, вічно буха інтелігенція та інші, в т.ч. "селюки". Навіть у професійному контексті використовувалось. Наприклад на запитання початківця-звукооператора "а як в цьому магнітофоні запис вмикається?" людина вмикала його з доброю посмішкою і словами "от ти ж рагуль!" Рагулями були ті, хто не знав, як правильно спустити воду в туалеті, як приготувати мівіну або ж ті, в кого все з рук валилося.

А бидлом завжди називали откровєнно безкультурне хамло, яке плювало смачно на асфальт, яке матюкалось так, що коробило обличчя - бидло, воно і в Африці бидло.

Так от - я написав своє бачення, у скороченому вигляді. Хтось хоче мене запитати, чи обізвати якось? Чи мінус поставити? Давайте, шановні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если б они так же подали, как свое видение, коротко и ясно, то одно дело. А так - вброс. Такая тема не стоит таких затрат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вишлі ми всє із народа(с)

ну, в смислі, часом побухать любим, чи ще недавно любили, плюнуть можем на асфальт, батьки-діди наші у городах копаються, і нас залучають, кой-хто травку пробував, карочє куча намйоків. А!ну і івасюків-Зінкевичів слухаєм часом. та й таке

Карочє, ТС, ти на каво тут намєкаєш??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видите ли, Дмитгий, всё дело в том, КАК подать ту или иную инфогмацию.

особисто мені було гидко це читати. Як правильно сказала odna, як в помийну яму впав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ivanna, а можна питання?

Кому адресована була дана тема, і що Ви хотіли нею донести до читачів Борди? Дякую!.

Для загального розвитку)))))

:_09: ДЕ тут розвиток? Тут деградація прогресує
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чо деградація? П"єса Горького "На днє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помоєму стандартна копіпаста ака Лурк, ну і канешо основна ідея це визвати баттхьорд у цільової аудиторії, згідно коментарів ефект досягнуто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вброс ІМХО переслідував інші цілі. Нічого з того про що пише Ді в ньому і в помині немає. Автор гускою мовою називає українців - рагулями, все що вказує на українськість - рагульським - це головний посил, а бидло - беквокал, щоб концентрація гівна була більш жидєнькою. І переслідувало це все очевидно одну ціль. Пару нарваних від прохідної партії, мали б почати святу війну проти москалів, куча банів, лайна і т.д. І за цим всім зверху спостерігає госійськомовний автор цього твору. Але щось не заладилось. Можливо тому, що незважаючи на все українська мова перестала бути рагульською, а все справді рагульське давно вже перейшло на ось цей сайт http://ragu.li/.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, я того не відніс до себе, бо я москаль :)

але ясно що слово "рагуль" було викручене і вжите для образи жителів західної України, причому самих корінних, а не того бидла яке в нас тут пасеться і активно множиться останнім часом.

тому, якби, я і відписався. Це ж не дослідження значення слів, а тупий образливий вброс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Великобританії птахів підключили на боротьбу з гопниками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да какой это вброс? обычное собрание сочинений в одном посте о фекально- общечеловеческих недостатках.Не более.

Не хотел вобще марать руки и клавиатуру,тем более гробить свой пост в этой теме, но так как меня опять тут вспомнили всуе,был вынужден откоментировать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виявляється, рагулів і бидла в нас більше, ніж гадалося :) Я колись тут запостив невеличкий епізод на тему бидляцької (чи рагульської - вот в чём вопрос!) поведінки окремих представників молодого покоління, так мене ще й винним зробили.

Я до рагулів відношу тих, хто описані в статті, плюс тих, хто:

- розкидає сміття;

- йдучи по багатолюдній вулиці, може харкнути чи смарконутися під ноги;

- сцить під чужими вікнами. Колись одного такого бампером машини прижав до стінки - воно обісцялося, благало випустити. Випустив, навіть не вдарив ні разу. Воно відійшло на безпечну відстань і волає: "Накра-а-али! Злодії!"

- не вмикає поворотники;

- коли телефонує мені, то питає "А хто то?";

- вважає, що раз квартира (балкон) його власність - то може в ній робити все, що завгодно, не зважаючи на сусідів;

- курить в під'їзді;

- голосно кричить на вулиці в пізній чи нічний час.

Список можна було б продовжити, але поки спинимося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...