Yarchik Опубліковано 29 Липня, 2012 в 13:45 #1 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 13:45 Нещодавно, проходячи повз двох юношей, зробив зауваження одному з них за те, що той лускав насіння на охайну бруківку, хоча поряд був смітник. У відповідь отримав сповнений презирства погляд типу "вали, дядя, куда валив...". В принципі, по моїм поняттям за таке і втулити не гріх, але єзуїтська натура переважила. Тому просто повернувся, і зафоткав цю картину маслом. Оскільки насіння валялося лише перед одним з них - іншого (того, що зліва на фото) уінкогнітив. Є надія, що це порядний хлопець. А от інший юний гражданін с халодним взглядом попросив видалити фото, інакше пообіцяв, що візьме фотоапарат, і теж мене буде фотографувати. Я йому сказав, за якою адресою мене знайти для фотосесії. Фотку ж викладую сюди. Дорогі батьки і родичі того недокормленого, що мусить гризти насіння, аби прокормитися! Будь ласка, якщо це не суперечить Вашому вихованню - проведіть бесіду, в якій роз'ясніть про неприпустимість плювати в громадському місці шкарлупки від насіння собі під ноги. Це некультурно, невиховано, і може закінчитися громадськими роботами по прибиранню вулиць міста.
Гетто Опубліковано 29 Липня, 2012 в 13:52 #2 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 13:52 а тра було втулити, ибо он шас станет героем, будут брать примеры, что моцный дядько токо сфоткал, а зарядить в морду не рискнул.Надо было бы снять видео из разряда "ибо нех".все помнят про гопника возле маркета.имхо.
Bit Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:18 #3 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:18 ох..вші малолєтки пішли. сам дивуюсь. я в їхньому віці таким не був. хоча зараз і батьки інші певно. якшо батько таке саме бидло, то і син інакшим не виросте.із розряду бидла розкажу іншу історію, про людей постарше. стояв в 2 лікарні біля реєстратури. типово, що в руєстратурі найти картку проблемно. стояв хвилин 7. тут приходить якись мужичок років 45. ні драсьтє, ні допобачення, починає перти свою морду в віконечко. культурно попереджаю, що тут я стою взагалі-то чекаю. "я спішу". "всі спішать. зачекайте, будь-ласка""ти, бл.ть, с..ка, мені тикати будеш?"-видає це підстаркувате бидло. "ніхто вам не тикає, я до вашого рівня опускатись не буду"впрягається персонал з лікарні каже до того чмиря "мол, почекаєш". мужик ще більше починає до мене лізти на роги, мол "ми тут щас порішаєм". знаєте, стримався лише, бо не знав чи справлюсь. міцне таке бидленя попалось. а ви кажете, молодь. тут і підстаркуватого бидла вистачає, яке таке ж молоде бидло ростить.
alexik777 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:33 #4 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:33 Покажіть будьласка морду того у синій футболці. Я профільтрую по контакті і взнаєм хто такі і в якому районі живуть і створимо групу про них щоб народ знав в лице луцьких гоп-лупиздриків!
Forever Autumn Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:43 #5 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:43 Мда.... коли почала читати Ярчикову історію, то подумалось "краще би вмазав". А потім.. з іншого боку... Такий розворот подій набагато розумніший та мудріший. Чмо би походило з бланшем під оком, може би щось дійшло (на таких недорослів тільки фізична розправа може подіяти...).Але такий моральний бланш, який залишив Ярчик, мені набагато більше імпонує. Хоча, певне, в ідеалі було б сфоткати - а потім зарядити ггггггГГ
vasilu Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:45 #6 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:45 Покажіть будьласка морду того у синій футболці. Я профільтрую по контакті і взнаєм хто такі і в якому районі живуть і створимо групу про них щоб народ знав в лице луцьких гоп-лупиздриків!Дайте ще шанс тому синьому тс говорив що Є надія, що це порядний хлопець.
Oksana04 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:48 #7 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:48 Дайте ще шанс тому синьому тс говорив що Є надія, що це порядний хлопець.Або він просто не любить насіння)))Скажи мені хто твій друг...
Гетто Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:52 #9 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:52 порядный хлопец бы уже давно спрыгнул с той лавочки,не ожидая пока Ярчик завершит свои словесные угрозы.Достанет фотоаппарат и сфоткает.имхо. надо было втулить, но снять всë на мобилу. от начала и до завершения. а так... очередное быдло в свете софитов..
HWman Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:54 #10 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:54 Таких скрізь валом...Мав досвід у спілкуванні з таким бидлом, у них шо не розмови то про адікі і про те як вони вчьора накурились/набухались а ще про новий хіт тіматі Давай, До Свидания! Мда... хіба у таких може бути майбутнє? Їх улюблене хоббі - луськать сємяк пад півом на лавочці і по ночах робити гоп-стоп...
vasilu Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:59 #11 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 14:59 порядный хлопец бы уже давно спрыгнул с той лавочки,не ожидая пока Ярчик завершит свои словесные угрозы.Достанет фотоаппарат и сфоткает.имхо. надо было втулить, но снять всë на мобилу. от начала и до завершения. а так... очередное быдло в свете софитов..Можливо і так !
Arden Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:04 #12 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:04 Та в нього на морді написано: "Бикота"... І потім це бидлоття виростає, і думає, що воно саме розумне і всьо можна.Повертаюсь сьогодні зі Світязя, траса Ковель-Любомль. "Вцепився" за Q7 і лупашим двоє 120-130. Дивлюсь в зеркало доганяє таврія о_О. Починає мене обганяти, вікна відкриті, музика лупашить, в салоні повно народу. Втулилось між нами якось. Починає обганяти Q7 і тут зустрічна. Бідний жигулик аж на обочину вилетів.Ото не зупинись, не достань того урода з таврії і не розстриляй на місці.
Spyke Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:16 #14 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:16 На фейсі написано, що остання бидлота, яка строїть з себе моднячого, огризаючись на інших. Можливо він знав, що дядько йому нічого не зробить, остерігаючись відповідальності. Ця гопота - на жаль, мої ровесники. Якби огризались, після зауваження, не роздумаючи - ввалив би, можливо не обох, але одному б точно досталось.... (Цікаво зійшлися думки з Arden"ом )
Basil Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:31 #15 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:31 так би мовити, проводячи паралелі...він напевно теж вирішив зробити зауваження:http://mignews.com.u...les/115919.html
Dream Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:55 #16 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 15:55 Не судіть і судимі не будете.Хдє маї 16 лєт?......
kudrom Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:02 #17 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:02 Та дитина воно ще... Ярчик, звернення до батьків - постріл в небо, хто, як не вони відповідальні за те, що росте таке чадо...
barancuk Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:08 #18 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:08 В принципе,автор прав-чистота родного города!С другой же стороны-где урна?Лавочка зделана для того чтобы личность могла присесть и отдохнуть но в большинстве мест для отдыха не предусмотрено того,что личность может что-то употрелблять в удовольствие.Если бы мальцы эти сидели и плевали вокруг урны,тогда другое дело(тупорылое).А так какие вопросы к населению?Комунгосп и администрация должны предусмотреть воспитание граждан с помощью предоставленной системой санитарных норм!
Oksana04 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:13 #19 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:13 Та дитина воно ще... Так отож. Уяви ЩО буде далі)))
mix_forever Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:15 #20 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:15 Вот радуют меня каменты тех, кто советует "втулить". НУ втулил бы он. Пришло б дите с фингалом. Мама-папа с вопросами - че да откуда. В ответ - а меня мужик какой-то втулил, я се сидел, семки грыз, никого не трогал, а он накинулся. И свидетель рядышком тоже...Итог - заявление. И ст. 297. Хулиганка. По ходу дела, еще б справок из больницы надергали б, что не токо фингал, а и сотрясение и т.п.Ярчику то ниче б и небыло в плане криминала, но на деньги попал бы...Так что, господа советчики, хоть иногда включайте мозг и думайте о последствиях.
Zeuss Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:19 #21 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:19 Совєтчікі, просто, кожен день ходят вечорами і гопоту виховують методом "втуліть". Досвіду два вагони - діляться
Zevs_Isver Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:24 #22 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:24 Если бы мальцы эти сидели и плевали вокруг урны,тогда другое дело(тупорылое).А так какие вопросы к населению?Комунгосп и администрация должны предусмотреть воспитание граждан с помощью предоставленной системой санитарных норм!жить не можешь без семок - купи 2 пакетика, пересыть 2 в 1 - вот тебе и емкость для мусора
Dream Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:26 #23 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:26 Та дитина воно ще... Так отож. Уяви ЩО буде далі))) Ви не бачили які купи лушпиння ми, 14-17літні лишали після себе біля заборчика на шкільному. І нічого - виріс, усвідомив істину що "чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять" і намагаюсь сміття (лушпиння, пляшку тощо) донести до найближчого смітника. Правда, серед тих, хто плював тоді, багато хто дозволяє собі плювати і зараз. :/ Мораль: пожурив - добре, дасть Бог оте навчання "тіпочку" посіється туди, куди треба. жить не можешь без семок - купи 2 пакетика, пересыть 2 в 1 - вот тебе и емкость для мусора можна просто попросити/взяти безкоштовного. Хотілося б.
barancuk Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:29 #24 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:29 Если бы мальцы эти сидели и плевали вокруг урны,тогда другое дело(тупорылое).А так какие вопросы к населению?Комунгосп и администрация должны предусмотреть воспитание граждан с помощью предоставленной системой санитарных норм! жить не можешь без семок - купи 2 пакетика, пересыть 2 в 1 - вот тебе и емкость для мусора А если денег только на один пакетик?
Zevs_Isver Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:30 #25 Опубліковано 29 Липня, 2012 в 16:30 в карманP.S. Ярчику респект
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.