Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Інформація по TAX FREE відшкодувати ВАТ по системі глобал блю реально тільки в Зосині це на Устилузі. Такщо хто що там пише я не знаю це все неперевірена інфа. P.S. Маю колегу яки за пару злотих заберає мені таксу. Може кому треба допомога в даному питанню то звертайтесь.

Опубліковано

Зранку о 8.00 стояли 2 години. Назад черги не було о 20-тій до "пересменки". А от зі сторони нашої черга 2-3 км.

Опубліковано

Планується поїздка до Любліна на цей четвер (19.12.2013) на закупи. Відповідно шукаю пасажирів, для того щоб здешевити свої витрати на дорогу. Вартість дороги (бензин і страховка на машину) поділимо на всіх. Питання в приват або за тел 099 027 36 14

Опубліковано

Може комусь треба їду сьогодні в Хелм. Когось підвезти чи щось привезти. 099-290-81-20

vagus, однак котрій вїжджав?

Не зовсім зрозумів запитання!

В якій годині виїжджав?

Дивись на час повідомлення я його на кордоні набирав . Пройшов кордон за 5 год.

Опубліковано

Інформація по TAX FREE відшкодувати ВАТ по системі глобал блю реально тільки в Зосині це на Устилузі. Такщо хто що там пише я не знаю це все неперевірена інфа. P.S. Маю колегу яки за пару злотих заберає мені таксу. Може кому треба допомога в даному питанню то звертайтесь.

Це ти про яке такс фрі говориш?

Забрати глобал блю можна в багатьох містах Польщі і України.На зосіні теж можна.А ще є такс фрі яке повертає сам магазин(повністю) наприклад Реал.Його треба забирати в тому магазині в якому робив покупки.

Це ти про яке такс фрі говориш?

Забрати глобал блю можна в багатьох містах Польщі і України.На зосіні теж можна.А ще є такс фрі яке повертає сам магазин(повністю) наприклад Реал.Його треба забирати в тому магазині в якому робив покупки.

Опубліковано

georg, cилка ця для замилення очей, та й камера стоїть в такому місці що я вже не один рік їжджу і не можу зрозуміти що вона знімає й де стоїть. черги постійно до мавекса, добробута чи готеля, інколи й ще далі. і все це буде продовжуватись до кінця січня, поки устилуг реконструюють поляки, там пускають лише 200 машин на добу от все папіросне кодло й ломанулось на ягодин.

Опубліковано

Тільки що телефонувала знайома - стоїть вже 9 годин в черзі з України в Польщу, і каже що візуально ще майже стільки...

Опубліковано

Минулого четверга-п"ятниці +/- по вісім годин туди й назад. Ще раз переконалась у "європейськості" нашого народу, і "бізнесменів" волинських і митників українських(

Опубліковано

А что творится по польской стороне в районе 24.00 - 01.00 ночи? Планирую в субботу поутру в Варшаву катнуть в Икеа.

Опубліковано

Як коли, буває якраз самий разгар черги )) Особливо напрягає коли стоїш на мості в черзі, мерзниш, тут бачиш як луплять по зустрічній без черги ... прохоходить хвилина,2,5 ... думає странно, а чого з нашої сторони в сторону Польщі немає авто ... і тут, заднім ходом фури виштовхують аж десь на початок мосту якогось буса які тіх 5 хвилин назад помчався без черги. Стає тепліше на душі )) хочаб від того, що треба поважати інших людей котрі в черзі ))

З.І. Підскажіть які в Польщі я служби типу Наша Пошта?

Опубліковано

А если через Белоруссию - там тоже такой дурдом?

Все тоже что и 21.00,даже хуже.

00.50

20131219_234704.jpg

Десь на криші сидиш? ))

Наверно отель слева перед границей?

Опубліковано

Може не в таких объёмах?

Як коли, буває якраз самий разгар черги )) Особливо напрягає коли стоїш на мості в черзі, мерзниш, тут бачиш як луплять по зустрічній без черги ... прохоходить хвилина,2,5 ... думає странно, а чого з нашої сторони в сторону Польщі немає авто ... і тут, заднім ходом фури виштовхують аж десь на початок мосту якогось буса які тіх 5 хвилин назад помчався без черги. Стає тепліше на душі )) хочаб від того, що треба поважати інших людей котрі в черзі ))

postex.pl, Siódemka, UPD,DHL

http://www.siodemka.pl/ - пару раз ими пльзовались

Опубліковано

Все тоже что и 21.00,даже хуже.

00.50

20131219_234704.jpg

Десь на криші сидиш? ))

Хто в темі той знає!)))

20131220_000927.jpg

P.S.Черга зменшується,вже на мосту машин немає.

Не забувай що вони можуть їхати на парковку.Але це легше зробити через Дорохуйск.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...