Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перша була одноразова. Подрузі сьогодні теж відкрили на рік. Не знаю, може через Майдан...

Опубліковано

NoGood, В неділю і по святах взагалі в Польщі практично нічого не працює з торгівлі, всі до костьолів йдуть, навіть продукти вони закупляють раніше. Одна лізувка в Любліні працює, хоча такої погоди туди нема чого пертись, штормове попередження в Польщі.

Магазини побутової техніки є, і є ще гуртівні одна в Хелмі одна в Любліні і ціни там набагато нижчі ніж у магазинах, в магазинах ціни привабливі на акційний тобто промоційний товар, а на гуртівнях практично на весь товар такі а то ще й нижчі ціни, загалом треба дивитись шукати. Самі гуртівні знаходяться на промислових складах в глухих закаулках і по адресі їх знайти неможливо, тільки якщо сам там уже був, загалом якщо цікавить пиши в приват.

Опубліковано

NoGood, В неділю і по святах взагалі в Польщі практично нічого не працює з торгівлі, всі до костьолів йдуть, навіть продукти вони закупляють раніше. Одна лізувка в Любліні працює, хоча такої погоди туди нема чого пертись, штормове попередження в Польщі.

Магазини побутової техніки є, і є ще гуртівні одна в Хелмі одна в Любліні і ціни там набагато нижчі ніж у магазинах, в магазинах ціни привабливі на акційний тобто промоційний товар, а на гуртівнях практично на весь товар такі а то ще й нижчі ціни, загалом треба дивитись шукати. Самі гуртівні знаходяться на промислових складах в глухих закаулках і по адресі їх знайти неможливо, тільки якщо сам там уже був, загалом якщо цікавить пиши в приват.

По святах згідний,а по Неділях здається в Польщі працює все так само як в будні!Тільки не так довго,не до 21.00 наприклад а до 19.00.

Це магазини.Склади може і не працюють.

P.S.Вчора ввечері вертався через Ягодин,черга на україну приблизно на 4 години.А в Польщу машин не було.

А дорога до Луцька зайняла 3.5 години.Каток,багато перевернутих машин.....

Опубліковано

kolialutsk,

А в Польщу машин не було
як сам думаєш чому не було машин?, скажу більше на великі державні свята поляки на границі можуть просто не пустити в Польщу, були прецеденти.

Andrew_Best, торгові центри в великих містах працюють, але толку з них, 99% людей що їдуть по товар всеодно там нічого не купують.

Опубліковано

Andrew_Best, звісно купують, але порівняно з тим як грузяться в черзі буси з тірами та так що пару годин в офісі можна простояти щоб оформити свою покупку, то це все дрібязок.

Опубліковано

,Їхав в суботу ,думав спокійно пройду ,був на митниці в 4.00.Черга була машин 35 ,зрадів що швидко пройду, ага пройшов .Стали надовго, вирішив пройтися подививися всю процедуру.Отже з правої сторони ,за деревами є дорога ,для фур ,ці сукі хитрожопі їдуть по тій стороні .зробили вже свою чергу а ми ждемо коли нас запустять.Підходять до будки погранців дають права і 200гр і вже з талончиком в чергу.Я простояв під воротами до 8.30 сукі сігарєтні, щоб ви повиздихали.Дві митниці пройшов за годину,нашим пофіг спитали скільки блоків везу ,сказав нічого на повному серйозі спитали а що я там забувся якщо не везу цигаркі.Польська прикордонниця проштампувала паспорти ,запитала про права ,в мене ще радянські ,сказала щоіншим разом не пустить ,треба міняти права ,скло переднє розтонував слава богу а то поїхавби на розворот.Митники спитали яке авто бензин чи соляра і скільки палива в баку ,почувши 60 відправили на яму , зімною відправили ще три авто.,тут почалось саме цікаве,як почали корочити мені машину, запаску передивилися 5 митників почерзі ,я її завжди помпую 4атм., через хвилин 15 хв я сказав ,що самі будуть її скручувати ,то заспокоїлись .Через хвилин 40 випустили ,правда вибачились.Назад їхав у неділю в 10 годин ,черги не було ні в поляків ні в нас.

Опубліковано

Ralf, з правої сторони це черга для загружених фур і вантажних та авто які їдуть червоним пасом, митники наші навмисне створюють чергу щоб грошики стригти. права звісно потрібно нового зразка, хоча б ламіновані, радянські не прокатять, пощастило з паспортисткою, і за скло тоноване довбуть на розворот. на рахунок пального то можна везти повний бак(передбачений заводом виробником) і 10л в каністрі тож якщо не перевищив норми то сміливо їдь. на рахунок розкурочування машини, якщо нічого нема то сміливо посилай їх куда подалі, я сам колись сварився з одним уродом, хотів обшивку рвати живцем, послав його куда слід, митник ще походив кругом машини 10 хв і забрався в свою конуру.

Опубліковано

Народ, підкажіть, будь ласка, хто знає про наступне: - які є автобуси з Луцька до Любліна, о котрій ходять, і, що не менш важливо яким чином втрапити у Любліні на автобус назад до Луцька. Буду вдячний за допомогу

Опубліковано

Зовсім не вся, кажуть лише про два автобуси, один до Варшави, про другий вже і не згадаю ... В переліку зупинок автобуса - Люблін не згадується ... На про виїзд з самого Любліна - наша автостанція, чи принаймні та людина що сидить на довідці - абсолютно нічого не знає ... так що не вся інформація є на автостанції №1. Як би все було - я б не просив тут про допомогу-відповідь

Опубліковано

Панове ,підскажіть будьласка, де у Любліні або Хелмі, продовольчі гуртовні?

Опубліковано

З Луцька

Луцьк - Радом ч/з Ягодин в. 6-20, п. Люблін в обідній час 14-00

Луцьк - Варшава ч/з Устилуг в. 17-30, п. Люблін вночі 24/1-00

Луцьк - Варшава ч/з Ягодин в. 18-00, п. Люблін вночі 1-00

Луцьк - Пулави ч/з Ягодин в. 21-00, п Люблін вночі 4/5-00

години прибуття можуть відрізнятись і є приблизними, все залежить від того скільки автобус простоїть на кордоні

З Любліна

Радом - Луцьк, в. з Любліна 11-40

Люблін - Ковель, в. з Любліна 12-30

Пулави - Луцьк, в. з Любліна 15-30

Варшава - Луцьк, ч/з Устилуг, в. з Любліна 15-30

Варшава - Луцьк, в. з Любліна 16-00

Опубліковано

В п"ятницю 13 грудня вечері їду на Люблін на закупи є одне вакантне місце запрошую на шопінг. 099-290-81-2О

Опубліковано

Вчора їхав в Польщу(через Ягодин)черги не було зовсім а зараз в Україну їду вже стою 2 год і ще 3-4 це точно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...