Zheny@ Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 15:58 #26 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 15:58 Что вы хотите от франшизы волвеста?ФранчайзингуТаки франшиза
Thorgalll Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:13 #27 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:13 И так и так правильно
izym Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:14 #28 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:14 Був сьогодн1 в п1цер11 хурма, та що на Винниченка (колись була тарантела) взяв з собою п1ццу з куркою bbq, так це нав1ть парод1эю на п1цу назчати не можна - 3 ломтика перцю,3кусочка курочки залит1 соусом. Одним словом та сама тарантела та ще може г1рше!!!
special Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:23 #29 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:23 От читаю я ваші відгуки про Тарантелу і таке відчуття, що ніби я з іншої планети або ви. Завжди ходимо в Тарантелу на вул.Ковельській, піца завжди смачна, обслуговування хороше, деякі офіціанти працюють ще з відкриття, ну і атмосфера хороша, затишно.
DrWeird Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:36 #30 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:36 Буває замовляю доставку, ніби звичайна піца, не гірша і не краща за інші.
valdimir Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:57 #31 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 18:57 От читаю я ваші відгуки про Тарантелу і таке відчуття, що ніби я з іншої планети або ви. Завжди ходимо в Тарантелу на вул.Ковельській, піца завжди смачна, обслуговування хороше, деякі офіціанти працюють ще з відкриття, ну і атмосфера хороша, затишно.Ну будем вважати що вам щастить, а я давненько в тарантеллі не купував, а більше швидше всього взагалі не буду.А найбільш виводить не паршива піца, а те що стоїть цей повар і ні грама не червоніючи говорить що це так і має бути - так корміть свиней своєю піцою.
izym Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 20:21 #32 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 20:21 Був сьогодн1 в п1цер11 хурма, та що на Винниченка (колись була тарантела) взяв з собою п1ццу з куркою bbq, так це нав1ть парод1эю на п1цу назчати не можна - 3 ломтика перцю,3кусочка курочки залит1 соусом. Одним словом та сама тарантела та ще може г1рше!!!
Alexandrex Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 20:31 #33 Опубліковано 4 Грудня, 2013 в 20:31 Ходжу вже кілька місяців в Тарантеллу по акції - 50% і завжди всім задоволенийПравда іноді не було серветок на столі або столи неприбраніХоча це все через дуже великий наплив людей, часто немає вільних столиків
valdimir Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 05:43 #34 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 05:43 Ходжу вже кілька місяців в Тарантеллу по акції - 50% і завжди всім задоволенийПравда іноді не було серветок на столі або столи неприбраніХоча це все через дуже великий наплив людей, часто немає вільних столиківНа стажування ?
Alexandrex Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 18:51 #35 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 18:51 valdimir, ну да, і ніяк не хочуть мене брати
uno55 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:08 #36 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:08 тарантела -гі...но... не якціями потрібно заманювати, а хорошою репутацією і вічливими офіціантами, а не встиг на поріг- вже біжать кричать що місць не має...
vaz75 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:34 #37 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:34 Не розумію я наш народ, всі кричать "хєрова піца, паршиве обслуговування, дорого, брудно", а місць немає. Нонсенс!!!Мене туди не заманиш ні за 50% ні за 100% знижки.
emelka Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:52 #38 Опубліковано 5 Грудня, 2013 в 20:52 сьогодні запросили у піцерію на пр. Соборності! скажу так, послуги по замовленню та обслуговуванню були виконані на 3! офіціантів по залу на 12 столиків було двоє, при тому що один з них був стажером, обділеним спецодягом і, навіть, банальним фартухом! замовлення приймаються напам'ять, але до стійки не доходять, потім повторно перепитуються і в цілому путаються між сусідніми столиками! принаймні сьогодні таке трапилось неодноразово! замовлення десертів, явно не свіжоприготовлених, виносили хвилин через 12-15! про солодку піцу взагалі мовчу...і приправ, сіль-перець, на столі не було! хоч з чеком у них все склалося на відмінно, принесли менше, ніж за хвилину! висновок: в Тарантеллу не піду, хто би і якби мене не запрошував! запропоную свій варіант піцерії
MACCEN Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 08:37 #39 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 08:37 був на Соборності з дівчиною в день коли акція діяла 50%, два пива і піцци 53 грн. обійшлось.Піццу навіть не доїли реально було багато для двох, обслуговування так собі, офіціанти не розторопні як хотілося б, але в цілому нормально.Дивує коли люди хочуть невіть що, не подобається, не ходи і все.Моя думка якщо заклад "гівно" так туди люди не будуть ходити, а у нас чомусь якось навпаки виходить всі кажуть що "гівно" але пруться туди так що аж столиків немає вільних - де логіка?
Lovetstiney Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 09:40 #40 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 09:40 був на Соборності з дівчиною в день коли акція діяла 50%, два пива і піцци 53 грн. обійшлось.Піццу навіть не доїли реально було багато для двох, обслуговування так собі, офіціанти не розторопні як хотілося б, але в цілому нормально.Дивує коли люди хочуть невіть що, не подобається, не ходи і все.Моя думка якщо заклад "гівно" так туди люди не будуть ходити, а у нас чомусь якось навпаки виходить всі кажуть що "гівно" але пруться туди так що аж столиків немає вільних - де логіка?В Тарантелі їв піцу у звичайний день ( без знижок ), піца дуже сподобалась. А потім з друзями пішов в день коли знижка на піцу, то я її також доїсти не міг...бо не така смачна...піца зовсім інша ніж та яку брали раніше. Тісто не таке , та й начинки менше. А чого ходять - поясню ...це Україна і тут діє правило "На халяву й уксус сладкий , навіть якщо халява й на 50 відсотків".
yurkkkin Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 10:00 #41 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 10:00 Ходжу тільки в дядю піцу та горище .В горищі дууууже смачна піца (на грилі)
drap Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 11:47 #42 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 11:47 скажу так, послуги по замовленню та обслуговуванню були виконані на 3!офіціантів по залу на 12 столиків було двоє, при тому що один з них був стажером, обділеним спецодягом і, навіть, Капитализм чо, сокращают расходы, в целях увеличения прибыли.
buumb1 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 14:56 #43 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 14:56 офтоп звичайно, вже пунктуація :-) хоч якась, словник вже купив?
valdimir Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 17:47 #44 Опубліковано 6 Грудня, 2013 в 17:47 був на Соборності з дівчиною в день коли акція діяла 50%, два пива і піцци 53 грн. обійшлось.Піццу навіть не доїли реально було багато для двох, обслуговування так собі, офіціанти не розторопні як хотілося б, але в цілому нормально.Дивує коли люди хочуть невіть що, не подобається, не ходи і все.Моя думка якщо заклад "гівно" так туди люди не будуть ходити, а у нас чомусь якось навпаки виходить всі кажуть що "гівно" але пруться туди так що аж столиків немає вільних - де логіка?В Тарантелі їв піцу у звичайний день ( без знижок ), піца дуже сподобалась. А потім з друзями пішов в день коли знижка на піцу, то я її також доїсти не міг...бо не така смачна...піца зовсім інша ніж та яку брали раніше. Тісто не таке , та й начинки менше. А чого ходять - поясню ...це Україна і тут діє правило "На халяву й уксус сладкий , навіть якщо халява й на 50 відсотків".А коли в день знижок купуєш по повній ціні? тут висновок один - я лох, як і будь-хто кому вистачає розуму заходити в цю клоповню.
Kostefan Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 10:48 #45 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 10:48 Ну по-перше, для тих хто не знає - я хоча і не прямо, але пов"язаний з піцерією "Тарантелла". Хоча для більшості - це не новина. Це для того щоб не казали, що підставний казачок По-друге - піца в «Тарантеллі» смачна, хто б що не говорив. А коли прийшли в акційний день і багато народу, то щось же про це свідчить, що людям піца подобається і ціна. Правила встановлює заклад, при цьому якщо такі правила не подобаються, то ніхто ж силою не заставляє купляти піцу саме тут. А при такому напливі народу можливі і певні збої з якими адміністрація постійно бореться і намагається виправити. По-третє. Ті хто писав, що не можуть сісти бо все зайнято. Так в акційні дні -така ситуація доволі розповсюджена, бо ціна в -50% приваблює багато охочих, а тому щоб уникнути такої ситуації можна скористатися системою бронювання столиків, як через сайт http://tarantella.com.ua так і по телефону - кому як зручніше. Ну і на останок - особисто знаю, що піцерія "Тарантелла" постійно проводить роботу над зауваженнями, що висловлюють клієнти і намагається зробити свої заклади привабливими та комфортними для відвідувачів.
Zheny@ Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 10:53 #46 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 10:53 Ну і на останок - особисто знаю, що піцерія "Тарантелла" постійно проводить роботу над зауваженнями, що висловлюють клієнти і намагається зробити свої заклади привабливими та комфортними для відвідувачів.ти ж сам прекрасно розумієш - ЗАВЖДИ знайдуться люди, які чимось невдоволені. - Чого мухи літають? - Чого мухи НЕ літають?- Чого мухи НЕ ТАК літають.ну і т.д.
natovec Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 11:33 #47 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 11:33 колись друзі повели в Тарантелу в день знижок)) те що нам дали, важко було назвати піццою... такого хліба з кетчупом, я давно не їв ну і брудні столи з засаленим меню, це окрема тема (це отой лєтнік, що біля гостинця) більше туди ні ногою
Zheny@ Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 12:43 #48 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 12:43 (це отой лєтнік, що біля гостинця)ПЦ.. як можна гаlюжник-hигаловку сплутати з піцерією? Хай навіть він (гадюжник) і має спільну назву!там завжди була якась не-до-кафешка. типу забіг - шарпанув-сотку-запив-пивом-побіг-далі.(на початках були смачні кури-гріль, потім спаскудилося).А останнім часом там просто генделик.
Vadimm Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 13:18 #49 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 13:18 Правила встановлює заклад, при цьому якщо такі правила не подобаються, то ніхто ж силою не заставляє купляти піцу саме тут.Правила які встановлює заклад є частиною публічного договору на основі якого він працює. Тобто якщо в день знижок продають піцу по повній ціні - значить заклад сам порушує умови договору. А то так не довго і до завищення цін і в неакційні дні - не подобається - "ніхто ж силою не заставляє купляти піцу саме тут" - чудове виправдання.
Kostefan Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 14:16 #50 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 14:16 "...Тобто якщо в день знижок продають піцу по повній ціні..." - щось я такого не наблюдав. Якщо мається на увазі, що доставка по повній ціні в акційні дні, то це прописано в умовах акції, а отже "..заклад НЕ порушує умови договору...". А чому так, то також природньо, коли Ви споживаєте піцу в закладі, то візьмете ще щось по повній ціні - пиво, сік, чай тощо... , а отже і піцерія щось заробить, коли ж Ви на доставку замовили тільки піцу (до того ж доставка - безкоштовна) та ще й по акційній ціні -50%, то хто буде займатися таким "вигідним" бізнесом? Вам прямий шлях в пункти Червоного хреста (якщо в нас такі є) де харчують на благодійних засадах безкоштовно..."ніхто ж силою не заставляє купляти піцу саме тут" - чудове виправдання....." - це не виправдання, а просте констатування факту. Якщо я люблю суші і приходжу в різні заклади де їх пропонують, то в одних закладах - вони мені подобаються, а в інших - ні. І це не означає, що вони там гидотні - вони там такі як вони є! Так само з рису, так само зкручені, навіть вигляд такий самий, але для мене - не смачні. І якщо такий заклад зробить акцію -50% я мабуть все рівно утримаюсь від споживання їхньої продукції, адже мене "ніхто ж силою не заставляє купувати саме в них". І це буде моїм вибором. Я проголосую за смак їхніх суші своїм гаманцем і все.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.