Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 часов назад, Alex S сказал:

Блін от не можу, щоб не ржати сам до себе....Скільки ж тут петросянів з галустянами...?(Хтів написати з Зєлєнскими, потім згадав що прийде перевернутий, і вліпить за те мінуса ....)Коли ви знаходите час на борду?, сам себе часто запитую.Я тільки коли на роботі і є вільні хвильки в процесі ,або вечері коли лягаю спати і дивлюся новини з дому.Працюю зараз три через три, тобто три міс. в Луцьку ,три за 5 тис км від дому. Земляків поруч зараз мало, а з іноземцями тримаю робочу дистанцію.Тому часу трохи вільного на борду є.В Луцьку ,ну практично немає на борду часу ,постійно якісь гонки.Насправді всім дякую за гумор і тонкий тролінг ,дуже рідко хто з вас переходить на особисті образи.Відчуваю себе і мій гумор ментально таким  ж самим.Дякую.

Алекс, але ти будь обережнішим у висловах, називаючи людей петросянами, це може образити :)

• +1 1
  • 2 року потому...
  • Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Дам відгук про роботу, розкажу хто скільки заробляє ,ну і до теми, про мало чи багато заробляють без освіти в Луцьку. Син получив учора другу зарплату . 12 т грн. Як обіцяли так і заплатили. Робота фізична, вантажник на Новій Пошті. Центральне відділення на Карбишева,нічна 7 год зміна. Роботи багато , розгрузка- погрузка грузовиків, в ангарі холодно, протяги. Чай- кава безкоштовна, за запах чи вживання без попередження звільняють. Текучка велика але є козаки що працюють більше трьох років.

• +1 6
  • -1 1
Опубліковано
25 минут назад, Alex S сказал:

Дам відгук про роботу, розкажу хто скільки заробляє ,ну і до теми, про мало чи багато заробляють без освіти в Луцьку. Син получив учора другу зарплату . 12 т грн. Як обіцяли так і заплатили. Робота фізична, вантажник на Новій Пошті. Центральне відділення на Карбишева,нічна 7 год зміна. Роботи багато , розгрузка- погрузка грузовиків, в ангарі холодно, протяги. Чай- кава безкоштовна, за запах чи вживання без попередження звільняють. Текучка велика але є козаки що працюють більше трьох років.

Совсем не густо. При том что доплата за работу ночью минимум  25%.

Опубліковано
42 минуты назад, romanc сказал:

Совсем не густо

Більше ніж середня по Волині. А якщо 12 вже на руки, то і більше ніж середня по Україні.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Більше ніж середня по Волині. А якщо 12 вже на руки, то і більше ніж середня по Україні.

Для физической работы в холодном помещении? И исключительно ночью? Я, например, тяжко ночную переношу.

Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Статистику де дивився? Колись, здається, @Bliksss писав, як чоловіку суд назначив аліменти по середній зп чи то по району, чи то по області. Так  ніби більше 12К було.

Опубліковано
4 хвилин тому, yu2007 сказано:

Так  ніби більше 12К було.

Середня заробітна плата в Україні у жовтні складала 14 045 гривень. Проте на Волині вона була значно нижчою – 11 517 гривень.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, Bliksss said:

Середня заробітна плата в Україні у жовтні складала 14 045 гривень. Проте на Волині вона була значно нижчою – 11 517 гривень.

Нічосі , тобто на Волині на руки менше 10000? А по луцькому району скільки?

пс. Вже сам знайшов, 11942 за 3 квартал. Фокус певно ще й в тому, що об’єднали райони, і тепер луцький - це ще й колишній ківерцівський, рожищенський…, а там із ЗП не дуже, м’яко кажучи. Тому цілком ймовірно, що в старих межах районів луцький мав набагато кращі показники в порівнянні з іншими.

Змінено користувачем yu2007
  • +1 2
Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Нічосі , тобто на Волині на руки менше 10000?

Так десь і є. Я на руки отримую  11тис.грн. Бухгалтер каже, що це чуть-чуть вище середньої температури по палаті.

• Дякую! 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

РЕАЛЬНО , зі слів малого, а це фізично розвинутий козак ,на старшому курсі вишу,з знанням двох іноземних мов, таких зарплат немає. В оголошеннях про роботу.З обіцяних 15 тис грн , а при співбесіді виявилося ,на руки тільки 11-12 ,було тільки торговим агентом і диспетчером служби таксі. Весь нет кишить непотребом і розводом. Роздавати флайера, збирати хворим діткам( дяді на новий Лєксус),на будівництво підсобником (увага )400 грн в день…. Дуже багато оголошень з охфісного центру напроти бару Майдан … стелять про мільйони, проводять кастінги ,проби ,співбесіди ,потім бізнес тренінги…. І заставляють працювати попрошайками.Зубну пасту за 300 грн продавати чи китайські бади( одеську крейду) пропонувати людям.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Peace Duck сказано:

Так десь і є. Я на руки отримую  11тис.грн. Бухгалтер каже, що це чуть-чуть вище середньої температури по палаті.

То я ,соромлюся запитати ?яка в вас професія ,де і яка освіта?

• -1 1
Опубліковано (змінено)
7 минут назад, Alex S сказал:

РЕАЛЬНО , зі слів малого, а це фізично розвинутий козак ,на старшому курсі вишу,з знанням двох іноземних мов, таких зарплат немає. В оголошеннях про роботу.З обіцяних 15 тис грн , а при співбесіді виявилося ,на руки тільки 11-12 ,було тільки торговим агентом і диспетчером служби таксі. Весь нет кишить непотребом і розводом. Роздавати флайера, збирати хворим діткам( дяді на новий Лєксус),на будівництво підсобником (увага )400 грн в день…. Дуже багато оголошень з охфісного центру напроти бару Майдан … стелять про мільйони, проводять кастінги ,проби ,співбесіди ,потім бізнес тренінги…. І заставляють працювати попрошайками.Зубну пасту за 300 грн продавати чи китайські бади( одеську крейду) пропонувати людям.

Так правильно, в основном в объявлениях  долго висят те вакансии, в которых не соответствуют зарплаты рынку труда или ищут специалистов, тоже задешево.

То что на собеседовании говорят, не всегда будет, по крайней мере, сразу.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

То я ,соромлюся запитати ?яка в вас професія ,де і яка освіта?

Працюю завгоспом. А освіта - луцький політех, спеціальність, та, де за "нікуянеделаньє отримують тони бабла". Тільки от по спеціальності майже не робив, бо в силу сімейних обставин, прийшлось досить багато часу провести на заробітках. А та база, що дав універ, вона геть не гарантує отримання навіть кілограму бабла.:)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, Alex S сказано:

РЕАЛЬНО , зі слів малого, а це фізично розвинутий козак ,на старшому курсі вишу,з знанням двох іноземних мов, таких зарплат немає. В оголошеннях про роботу.З обіцяних 15 тис грн , а при співбесіді виявилося ,на руки тільки 11-12 ,було тільки торговим агентом і диспетчером служби таксі.

я не спорю, крім того, всім відомо як вони рахують середню зп...

Але, є і нормальні ЗП, наприклад, знайомий працює інженером КВПІА, десь близько 1000 доларів на місяць отримує, працює в Луцьку на заводі )) Крім того - ще й в приватному порядку надає послуги кільком клієнтам. Часом - бере відпустку на кілька тижнів і їде в Німеччину запустити обладнання на новозбудованому об'єкті, привозить за раз - майже річну ЗП на заводі.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
13 хвилин тому, Bliksss сказано:

я не спорю, крім того, всім відомо як вони рахують середню зп...

Але, є і нормальні ЗП, наприклад, знайомий працює інженером КВПІА, десь близько 1000 доларів на місяць отримує, працює в Луцьку на заводі )) Крім того - ще й в приватному порядку надає послуги кільком клієнтам. Часом - бере відпустку на кілька тижнів і їде в Німеччину запустити обладнання на новозбудованому об'єкті, привозить за раз - майже річну ЗП на заводі.

Та то мова про фахівців….. то не про то зараз мова. Або про тих ,хто вчився ,але за п’ять років так і не зрозумів на кого …. Я не пам ятаю чи говорив, але скажем так, в містах ,де президент коломийський дозволив працювати авіапідприємствам, ну наприклад ,Херсон ,чи те саме Запоріжжя ,самий рядовий авіа механік , технік літака, заробляє від 28 т грн. Це старт аваінженера, форма Альфа. Типу первинний самий низький розряд. Мова йде про Луцьк і про реальну роботу не спеціалісту.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, Peace Duck сказано:

Працюю завгоспом. А освіта - луцький політех, спеціальність, та, де за "нікуянеделаньє отримують тони бабла". Тільки от по спеціальності майже не робив, бо в силу сімейних обставин, прийшлось досить багато часу провести на заробітках. А та база, що дав універ, вона геть не гарантує отримання навіть кілограму бабла.:)

Заробітки в тому числі і північного сусіда?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

Мова йде про Луцьк і про реальну роботу не спеціалісту.

я про Луцьк і казав, а на рахунок роботи не спеціалісту, то ти сам навів приклад - на склад Нової Пошти, чим погано? Чи про що мова, щоб не спеціаліст - заробляв як кваліфікований працівник? то такого ніде нема люди часом і обирають професію, яка їм не дуже подобається, але дуже добре оплачується.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

я про Луцьк і казав, а на рахунок роботи не спеціалісту, то ти сам навів приклад - на склад Нової Пошти, чим погано? Чи про що мова, щоб не спеціаліст - заробляв як кваліфікований працівник? то такого ніде нема люди часом і обирають професію, яка їм не дуже подобається, але дуже добре оплачується.

Сугласєн! Чи взяти того ж рядового зольдата, якого так щиро запрошують на контракт… 13 т грн з них 3 премія ,яку з думки якогось сумазброда ,можуть просто не платити. Будеш гнити в нарядах , смердіти на полігонах, без жодної механізації копати ями , рівняти бордюри, смолити дахи…. Та навуй треба. Краще реально ту роклу 7 год потягати і ящики порозтаскувати в фурі, і чесно йти додому ,без того геноциду військового в голові.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Bliksss сказано:

про Луцьк і казав, а на рахунок роботи не спеціалісту, то ти сам навів приклад - на склад Нової Пошти, чим погано?

Я попрошу відповісти чесно - ти працював тривало колись фізично? От грузчиком , розвантажувачем вагонів з вуглем, на розгрузці різаного лісу з фури зимою, цемент з /в жд вагони тощо? 

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
11 хвилин тому, Alex S сказано:

Я попрошу відповісти чесно - ти працював тривало колись фізично?

звичайно працював, і не в приміщенні, а на "свіжому повітрі" і якраз таки робота була пов'язана з переміщенням вантажів )) 

майже рік, з 7 до 21 вихідний неділя - нічого зі мною не сталось, навпаки - голова відпочила капітально. Береш в одному місці - сунеш в інше, жодної відповідальності, головне з висоти не зірватись та дивитись щоб на голову нічого не прилетіло.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Alex S сказал:
2 часа назад, Bliksss сказал:

РЕАЛЬНО , зі слів малого, а це фізично розвинутий козак ,на старшому курсі вишу,з знанням двох іноземних мов, таких зарплат немає. В оголошеннях про роботу.З обіцяних 15 тис грн , а при співбесіді виявилося ,на руки тільки 11-12

На руки 11-12 - це 13.5-15 грн нарахованої, що є навіть трохи вище середньої по Україні.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

Так правильно, в основном в объявлениях  долго висят те вакансии, в которых не соответствуют зарплаты рынку труда или ищут специалистов, тоже задешево.

То что на собеседовании говорят, не всегда будет, по крайней мере, сразу.

Так правільна, в аснавном нужна дєлать як більшість, особливо райцентри і село. Робити права і купляти до них бомашки і звалювати в Польшу чи Прибалтику. І заробляти від штуки ойро, щоб жила сім’я і особливо не нуждалася в елементарному. І хлопцю ,дитині своїй ,якщо немає можливості дати освіту вищу потребовану і потрібну,то треба подумати ,чи потрібна вона взагалі ,якщо вона та вища освіта ні про що . За ці 5 років він сам може собі житло шоферською справою краще купити.Треба йому пояснити , що водійська тема важка , небезпечна, жити будеш в буді від Камазу,але соплі без грошей жувати не будеш. А ринок водіїв в дефіциті в Європі був є і буде. І права робити відразу С категорію, і постаратися любов до механіки привити з дитинства.

• +1 2
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...