Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже цікаво реально проаналізувати ринок праці в Луцьку. Щоб, таскать, побачити реальну ситуацію. Тому пропоную писати за наступним планом:

1. Посада
  2. Оплата (реальна на руки)
  3. Робочий день

Давайте дізнаємось хто краще живе!

Почну з себе:

1. Вчитель математики
  2. 1400
  3. 19 годин на тиждень.

• Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

1. Заступник головного бухгалтера (декретна відпустка по догляду за дитиною)

2. 130грн/міс

3. Цілодобово, без вихідних і без перерв

)))))

• +1 1
Опубліковано
  1. 1400
  2. 19 годин на тиждень.

Если сравнивать количество рабочего времени с зарплатой, то у вас отлично получается... :0161: Я работал по 12 часов в день и имел 2200 в месяц!

Работа учителя вредная, как у шахтёра! :0157:

Опубліковано

Податкова?

Гірше, СБУ Ми вас вичислили і вже виїхали, вдягайте костюм і ховайте гроші, документи можете не їсти в нас є ксерокопії.

Ви точно вчитель математики ? Бо питання на кшталт - в яких позах ви займаетесь сексом й скiльки часу :) тобто iнтимне

Як не сумно і стидно визнати але так і є, нажаль вчитель.

Ну так інтернет для того і був створений, щоб люди інтимними речами ділились. В принципі тему я створив звісно не просто так, маю намір змінити професію і от шукаю щось реальне. По ЗМІ трубять що орбочі професії типу столяра, токаря і зварника найзатребуваніші, а от інтернет точних даних не дає. Крім того в регіоні свої особливості.

Если сравнивать количество рабочего времени с зарплатой, то у вас отлично получается... :0161: Я работал по 12 часов в день и имел 2200 в месяц!

Цілком згідний зарплата/час доволі нормльне відношення але от жеш, зарплата є зарплата і чим вона більша в місяць тим краще. Краще вже працювати більше але і отримувати більше.

Опубліковано

Податкова?

навряд. їм зараз не до того.

хіба хтось креатив вирішив показати, щоб заробити бали для майбутньої посади

Опубліковано

Шукайте роботу, яка Вам до душі. У будь-якій сфері, якщо Ви професіонал своєї справи і робите роботу З ДУШЕЮ, клієнти (доходи) потягнуться до Вас! Якщо Вчитель - це Ваше покликання, то робота Вам буде вдаватися і подобатися. Ви будете викладатися. Це обов"язково помітять (учні, які тягнутимуться до Вас, батьки, які запропонують Вам позайматися додатково з їх дітьми для підготовки до ЗНО, директор, який, якщо мудрий, берегтиме талановитого працівника, який прикриє школу у підготовці учнів на олімпіаду чи якийсь конкурс).

Не намагайтеся шукати роботу за принципом "де більше платять". Навряд вона вам подобатиметься. Ваш результат буде гіршим за результат того, хто у цій сфері "як риба у воді".

• +1 2
Опубліковано

Шукайте роботу, яка Вам до душі. У будь-якій сфері, якщо Ви професіонал своєї справи і робите роботу З ДУШЕЮ, клієнти (доходи) потягнуться до Вас! Якщо Вчитель - це Ваше покликання, то робота Вам буде вдаватися і подобатися. Ви будете викладатися. Це обов"язково помітять (учні, які тягнутимуться до Вас, батьки, які запропонують Вам позайматися додатково з їх дітьми для підготовки до ЗНО, директор, який, якщо мудрий, берегтиме талановитого працівника, який прикриє школу у підготовці учнів на олімпіаду чи якийсь конкурс).

Не намагайтеся шукати роботу за принципом "де більше платять". Навряд вона вам подобатиметься. Ваш результат буде гіршим за результат того, хто у цій сфері "як риба у воді".

Воно то так і мабуть відсотків так 99 людей це знає тільки от йіті його в корінь життя це не купка красивих фраз. Конкретно Як взнати що саме тобі до душі? А якщо оте для душі не приносить достатньо грошей?

Опубліковано

Воно то так і мабуть відсотків так 99 людей це знає тільки от йіті його в корінь життя це не купка красивих фраз. Конкретно Як взнати що саме тобі до душі? А якщо оте для душі не приносить достатньо грошей?

Знаю кількох лікарів, які до роботи підходять не так, аби відбути. Завжди аналізують, шукають глибокі причини. Можуть прямо сказати, що є "дорогі, але нікому не потрібні аналізи/медикаменти", а є прості, але надійні та дієві...

Крім того знаю "фанатів" (у доброму значені цього слова) своє справи у інших сферах. Не рахую чужих грошей, але схоже живуть вони у нормальному достатку і їх поважають. Та візьміть до прикладу продавців рибальських снастей чи велотоварів. Чи може бути успішним той продавець, який не є фанатом цієї стихії? Навряд! Це моя думка.

Якщо цікавлять "грошовиті професії" - сантехнік (за два дні роботи мною було заплачено 1 тис грн), столяр (за два вечора за вставновлення 5 дверей заплачено 500 грн), паркетчик (три дні роботи 50 кв м під ключ - за роботу 3 тис грн). Перерахуйте це у еквівалент за місяць - думаю суми справлять враження.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Сейчас в декретном отпуске, но до декрета работала воспитателем в детском саду, зарплата была 1000 грн(говорят сейчас, спустя 2 года повысили). Получая зарплату на карточку все время с каким то внутренним ужасом думала(да и сейчас бывает) не дай Бог что то случится с моим мужем и я одна останусь с ребенком(а теперь уже с двумя) жить на свою несчастную 1000...обдумывая как бы это было, даже представить себе не могу!!!У вас замечательная профессия, но жить на такую зарплату...одному еще с горем пополам, но с семьей?Хотя педагогический стаж это по-моему очень даже хорошо, а что с репетиторством?(выше, кажется, уже кто то спрашивал). Вам бы найти подработку и остаться в школе было бы здорово(ИМХО).

P.S.Слава Богу за моего мужа, он у меня ооочень старается для нас, но его заработок писать не буду, так как он его)

Змінено користувачем Arven Rivendell
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

В Луцьку працював до травня цього року:

1. Провідний інженер-проектувальник

2. 3500+премії десь до 500грн. в рік ну і плюс одноразові проекти на стороні

3. 40 годин/тиждень

Тепер в Києві працюю:

1. інженер-проектувальник

2. 9500 плюс квартальні та проектні премії, + понаднормові

3. в середньому получається 50 годин/тиждень

Змінено користувачем Pr0ektant
Опубліковано

Сейчас в декретном отпуске, но до декрета работала воспитателем в детском саду, зарплата была 1000 грн

Я просто в шоці, з офіційної зарплати вчителів, вихователів, медиків. Зрозуміло, чому молодь не хоче йти працювати по спеціальності, а якщо і йдуть то лише до часу поки не знайдуть чогось кращого.

Моя теща, тесць, тітки дружини всі педагоги, пропрацювали все життя вчителями і зараз продовжують працювати, але щоб працювати за таку зарплату, це потрібно, дійсно буди "посвяченими" своїй справі.

Вчора, був у дитячому садочку сина на "утрєніку". Дуже, дуже класні враження. За таку роботу, старт зарплати мінімум, 3500 грн. і я готовий навіть більше за садок платити.

І проблема, ще напевно в тому, що робота не оцінюється у нас належним чином, прибиральниця і державний виконавець, що тільки влаштувався на роботу отримують однакову зарплату))))) І фахівців у нас стільки, що нікуди їх дівати))) І рівень освіти, теж бажає кращого, нажаль.

• +1 3
Опубліковано

Так ви спочатку спробуйте "влізти" (отримати години) без блату :0114: вчителем в Луцьку школу. Ніхто не пробував? Мість 0 і вже не перший рік.

Опубліковано

А як же ж бідують наші медики! І йдуть, мабуть, у медицину лише за покликом серця...

не маючи елементарної зацікавленості в ній (медицині), сумніваюсь, що хтось там довго затримується. робота не з легких

Опубліковано

не маючи елементарної зацікавленості в ній (медицині), сумніваюсь, що хтось там довго затримується. робота не з легких

Ця робота не з легких тоді коли перейматися тою роботою у повній відповідності з клятвою гіпократа, а якщо сконцентруватись лише на поборах пацієнтів та откатах від фарм-компаній за виписку рецептів лише під конкретного виробника то ця робота "очень даже ничего!"

І плюс до цього майте на увазі що зараз в лікарських кабінетах сидить те покоління котре вступало в медінститути за шалені хабарі, і вступало з єдиною метою – відбити хабарі і вийти в плюс.

• +1 2
Опубліковано
Ця робота не з легких тоді коли перейматися тою роботою у повній відповідності з клятвою гіпократа, а якщо сконцентруватись лише на поборах пацієнтів та откатах від фарм-компаній за виписку рецептів лише під конкретного виробника то ця робота "очень даже ничего!"

ну так не всі ж такі. ми ж не розглядаємо ідеальну ситуацію, коли все або біле, або чорне. є й такі, які дійсно заробляють, але й пашуть як прокляті по надцять годин на добу

• +1 1
Опубліковано

Дуже цікаво реально проаналізувати ринок праці в Луцьку. Щоб, таскать, побачити реальну ситуацію. Тому пропоную писати за наступним планом:

1. Посада
  2. Оплата (реальна на руки)
  3. Робочий день

Давайте дізнаємось хто краще живе!

Почну з себе:

1. Вчитель математики
  2. 1400
  3. 19 годин на тиждень.

ще цікаво в перерахунку на грн/год.

по Ваших цифрах орієнтовно 1400 / (19*4,3) = 17 грн/год.

в мене - за 22 робочих дні - 25 грн/год.

Опубліковано (змінено)

Щось не так із ЗП вчителя за 19 год. У мене дружина за 9 год отримує чуть більш як 1500 грн.

(класного керівництва немає, замін також ніяких, можливо має тільки доплату за категорію і кабінет інформатики).

Змінено користувачем frv

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...