Перейти до змісту

Opiumni

Учасники
  • Постів

    25
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

8 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 734 перегляду профілю
  • pomchik

  • Zheny@

  • HelloBoy

  • SAS

  • madkot

  1. І все-таки. якщо опустити флуд і малоінформативні повідомлення. наскільки реально зараз знайти роботу в Луцьку чи поблизу з зарплатою біля 3000 грн на руки, можна не офіційне влаштування, для людини з технічною во і бажанням працювати?
  2. Геть не згоден. час є якщо дивтись з нашого 4 вимірного простору. Починаючи з вищих метрик часу нема. Нема ні согодні ні завтра ні вчора, є тільки зараз. П.С. це не філософія а чисто оккультні речі. А на рахунок обовязковості освіти і таблички про успіхи. Таки так, все правильно, освіта не обовязкова. Але ми не в західному світі живемо. Як каав Любомир Гузар Західний світ побудований щоб допомогти людині розвиватись а наш навпаки. хоча допускаю що в нас таке теж можливо просто швидше всього воно буде набагато важче. І до того моменту коли на бізнес не покладе око хтось з "донецьких".
  3. Прочитав все вищенаписане, навіть незнаю що сказати. Хтось там питав про про поради студентам/абітурієнтам? Моя порада така: не тратьте час на вищу освіту а ідіть на робітничі спеціальності. Говорили про вчителів. реальна ситуація така: в порівнянні з радянськими часами зараз вчитель змішаний з гівном і не видно шо де. Він завжди у всьому винен. він не має ніяких прав. Він ніхто. Це треба розуміти перед тим як іти на таку роботу. Я нажаль не розумів. Ще одна порада студ/абіт якщо вже вчитесь то не рвіть дупу і тягніть на трійки в мене червоний диплом одна четвірка (і то за залік 2 бали не доставили), магістр і на це ніхто не звернув уваги. Слава Богу що був до цього підготовлений. Про чиновників не знаю практично нічого крім того що в них з пенсією ніби краще. на почату теми хтось посміявся з того що я написав "...таскать...". Панове я жартую, так колись говорив один наш президент льоня данилович (з маленьких букв пишу свідомо!). А чого я так піджартовую тому що якщо серйозно на все глянути то довго не протягнеш. Ну поки в нас ніби лідирує керівник проектів. шкода що нема багато робітнчих спеціальностей типу муляра, столяра, штукатура, сантехніка. Цікаво глянути було б на офіційні цифри. Щодо зарплати вчителя то хтось тав висловлював сумніви. У вашої дружини таки мабуть доплата за кабінет і стаж. Але реальна ситуація описана мною. Ну а ще на рахунок зарплат, я готовий працювати скільки потрібно і робити що потрібно аби мати нормальну З/П щоб забезпечити майбутню сімю. Тому в кого є досвіт хай важкої та гідно оплачуваної роботи пишіть! ваша допомога потрібна. П.С. все-таки думаю кидати цю роботу і іти перекваліфіковуватись на робітницу спеціальність, важко визнати що 7 років був сліпий і геть дурний.
  4. Гірше, СБУ Ми вас вичислили і вже виїхали, вдягайте костюм і ховайте гроші, документи можете не їсти в нас є ксерокопії. Як не сумно і стидно визнати але так і є, нажаль вчитель. Ну так інтернет для того і був створений, щоб люди інтимними речами ділились. В принципі тему я створив звісно не просто так, маю намір змінити професію і от шукаю щось реальне. По ЗМІ трубять що орбочі професії типу столяра, токаря і зварника найзатребуваніші, а от інтернет точних даних не дає. Крім того в регіоні свої особливості. Цілком згідний зарплата/час доволі нормльне відношення але от жеш, зарплата є зарплата і чим вона більша в місяць тим краще. Краще вже працювати більше але і отримувати більше.
  5. Дуже цікаво реально проаналізувати ринок праці в Луцьку. Щоб, таскать, побачити реальну ситуацію. Тому пропоную писати за наступним планом: Посада Оплата (реальна на руки) Робочий день Давайте дізнаємось хто краще живе! Почну з себе: Вчитель математики 1400 19 годин на тиждень.
×
×
  • Створити...