AK88 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:24 Поділитися #26 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:24 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.В мене в батька "Жигуль".Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:24 Поділитися #27 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:24 Авто маю, японецьХм, нестиковка, має бути Мазераті, на аватарці ж лого, і дада, куплений на місячну зарплату від просування революшн_шит_емпіджібуст Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:36 Поділитися #28 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:36 Мене цікавить тільки одне: "бізнесмен" шукає жертву, чи сам - жертва? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:38 Автор Поділитися #29 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:38 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.В мене в батька "Жигуль".Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта?не замість цієї гидоти, а разом з нею.полетить не полетить, а то шо воно згоритьна 95-98% в камері згорання це точно.Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і на своїй шкурі , і коли мені знайомий водій вантажівки який приїхав з рейсу, і розповів, що внього економія 4 літри соляри ,на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і з економив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.Інформація в пості для розумних людей.А обливати лайном можна кого завгодно, а от факти є фактами і проти них не попреш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:46 Поділитися #30 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:46 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.В мене в батька "Жигуль".Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта?не замість цієї гидоти, а разом з нею.полети не полетить, а то шо воно згоритьна 95-98% в камері згорання це точно.Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і всебе , і коли мені дальнобой приїхаві каже що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і наекономив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.Інформація в пості для розумних людей.А обливати лайном можна кого завгодно, а от факти є фактами і проти них не попреш.1. Які дослідження підтверджують факт згоряння 95%-98% палива? Хто замовник дослідження? Виконавець? Методика дослідження?2. Якого ККД двигуна дозволяє досягнути використання цієї присадки?3. Який фізичний та хімічний принцип дії присадки?4. Ви впевнені, що присадка працює і в дизельних, і в карбюраторних двигунах? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Taxist Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:46 Поділитися #31 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:46 Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і на своїй шкурі , і коли мені знайомий водій вантажівки який приїхав з рейсу, і каже, що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і з економив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.а твій знайомий це той дядько з відео що в окулярах і біля джипу стоїть)???http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQdF7b65KrU Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:49 Поділитися #32 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:49 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрівА як ви в бак 2мл закапуєте ( піпеткою) чи водою розбавляєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:49 Поділитися #33 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:49 ну чого ж ви так? що шкода 63$? це ж на 800 літрів!!!! почитайте, шо ви отримаєте взамін: (відгуки задоволених користувачів) Экономит 15% больше не получается добиться, наверно надо клапана и движок перебирать, у товарища до 23% получается. Важно знать что не сразу будет , после пятого или седьмого бака, потом надо резком уменьшать дозировку и наблюдать снова. Важно точно рассчитывать дозу, не верьте заправщикам, часто недолив 10 %, от сюда и не точность в расчетах. �� Штука отличная, поездил три бака на ней, действительно по другому машина стала работать, заводится быстрее, труба очистилась - был раньше нагар черный, сейчас посветлела, выхлоп незаметен, мощность выросла, расход на литр уменьшился. Спасибо что скинули цену, буду брать еще. 25.04.2012 14:37 Штука работает, намного мошнее тачка стала и движок как часики, но экономию тяжело проверить точно, на наших заправках недолив... Спасибо за оперативность ребята. �� У меня девятка хреново заводилась , глохла иногда и шел черный дым. Залил этот буст дым белый , не глохнет, мощьности стало больше. неплохая вещь, неудобно заливать в бак шприцом но это того стоит. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:54 Автор Поділитися #34 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:54 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.В мене в батька "Жигуль".Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта?не замість цієї гидоти, а разом з нею.полети не полетить, а то шо воно згоритьна 95-98% в камері згорання це точно.Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і всебе , і коли мені дальнобой приїхаві каже що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і наекономив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.Інформація в пості для розумних людей.А обливати лайном можна кого завгодно, а от факти є фактами і проти них не попреш.1. Які дослідження підтверджують факт згоряння 95%-98% палива? Хто замовник дослідження? Виконавець? Методика дослідження?2. Якого ККД двигуна дозволяє досягнути використання цієї присадки?3. Який фізичний та хімічний принцип дії присадки?4. Ви впевнені, що присадка працює і в дизельних, і в карбюраторних двигунах?четкий перец це вже не смішно, мозок включи!!!!!!!!!Продук продаєця в 20ти країнах світу!!!!!!!на протязі 7ми років!!!!!!!!!І його продайть, добавляють в двигуни кораблів , літаків, Космічних кораблів.Прикинь ти розумний і все знаєш, і кажеш що продукт не працює, то подай в суд на компанію FFi, я подивлюсь який ти перець. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
georg Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:56 Поділитися #35 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:56 Космычный карабель на солярке, это конечно круто... Убедил, беру... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:56 Поділитися #36 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:56 Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і на своїй шкурі , і коли мені знайомий водій вантажівки який приїхав з рейсу, і каже, що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і з економив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.а твій знайомий це той дядько з відео що в окулярах і біля джипу стоїть)???http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQdF7b65KrUприходив спам від цього дядьки на @ , запрошував на відеоконфернції(типу для майбутніх мільонерів)а може то правда?????З.І Дядько наче б то солідний і джип дорогий(а ми їздимо неекономно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:59 Автор Поділитися #37 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:59 Мене цікавить захист екології, І мене вже достали ці кадилки Богдани 15го маршуту.Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.Я просто бачу результат в людей і на своїй шкурі , і коли мені знайомий водій вантажівки який приїхав з рейсу, і каже, що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і з економив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.а твій знайомий це той дядько з відео що в окулярах і біля джипу стоїть)???http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQdF7b65KrUприходив спам від цього дядьки на @ , запрошував на відеоконфернції(типу для майбутніх мільонерів)а може то правда?????З.І Дядько наче б то солідний і джип дорогий(а ми їздимо неекономно)НІ це не він.Я можу дати ном тел , ані давай в трьох зберемось він і вам розкаже, він сам з Луцька.Може і ви пане попробуєте каталізатор на свому авто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Taxist Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:03 Поділитися #38 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:03 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:06 Поділитися #39 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:06 Мене цікавить захист екології, І мене вже достали ці кадилки Богдани 15го маршуту. Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону. Я просто бачу результат в людей і на своїй шкурі , і коли мені знайомий водій вантажівки який приїхав з рейсу, і каже, що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і з економив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись. а твій знайомий це той дядько з відео що в окулярах і біля джипу стоїть)??? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQdF7b65KrU приходив спам від цього дядьки на @ , запрошував на відеоконфернції(типу для майбутніх мільонерів) а може то правда????? З.І Дядько наче б то солідний і джип дорогий(а ми їздимо неекономно) Я можу дати ном тел , ані давай в трьох зберемось він і вам розкаже, він сам з Луцька. Може і ви пане попробуєте каталізатор на свому авто. оцей з джипом? а мені писав, що з Москви! чи може він приїхав на Волинь "просвещати" нас темних і неекономних(і заразом зробить мільонером) Пан пробувати на своєму авто небуде по-перше -дорогувато по-друге йому вже хватаєт "гидоти що звеця бензин"- ну не будемо його добивати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:07 Автор Поділитися #40 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:07 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити??? Це вже на стадії прокачки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:07 Поділитися #41 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:07 І його продайть, добавляють в двигуни кораблів , літаків, Космічних кораблів. Прикинь ти розумний і все знаєш, і кажеш що продукт не працює, то подай в суд на компанію FFi, я подивлюсь який ти перець. 1. Я не розумний і не претендую на те, щоб так називатись. 2. Наїзди на людей, які цікавляться конкретикою щодо пропонованого продукту - ознака поганого тону продавця. І одна із ознак лохотронщиків. 3. Двигуни кораблів, літаків та машин - часто надто різні системи. І сумніваюсь, що одна присадка є універсальною для всього. Двигуни космічних кораблів - ракетні, і діють по зовсім іншому принципу, ніж двигуни внутрішнього згоряння. Для повного щастя скажіть, що присадка використовується у двигунах НЛО. 4. Якого милого я маю подавати в суд на компанію, про яку вперше чую? Мені є куди тратити свій час і гроші І якщо продавець одразу пропонує у суді з*ясовувати якість продукту, значить репутація цієї контори не така вже і досконала Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:08 Поділитися #42 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:08 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити???а як же неекономні космічні кораблі на солярці?треба писати самому ВФЯ(питання загальнонаціонального маштабу) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:09 Автор Поділитися #43 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:09 Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрівА як ви в бак 2мл закапуєте ( піпеткою) чи водою розбавляєте?Простіше шприц 20ка на 100 літрів.Це натур продук рослинного походження , екологічно чистий в реакцію з водою не вступає, октанове чило пального теж не піднімає (може кого розчарую) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:09 Поділитися #44 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:09 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити???Це вже на стадії прокачки.прокачки чого? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AK88 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:10 Поділитися #45 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:10 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити??? Так, дійсно. Чом би й ні? До речі, топікстартере: скільки державних замовлень із 20-ти країн за 7 років маєте? Ви ж солідна фірма, правда? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lion1106 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:12 Поділитися #46 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:12 А ось я вам через пару недільок дам відповідь на рахунок ціеї "падазрітельної рідини" мені друг з Одеси дзвонив сказав що є нього така фігня з США і обіцяв бутилочку презентувати от і потестуєм на тестя жигулях (цей точно замітить він свою машину знає пів життя на ній і їздить). Схему розбору польотів викладу Сюди, це тільки питання часу. Писати буду так як є хрень цю не продаю з топікстартером взагалі незнайомий. Надіюсь мотор робити не прийдеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:13 Автор Поділитися #47 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:13 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити??? Це вже на стадії прокачки. прокачки чого? ідеї як гроші громади зекономити, треба ще придумати механізм щоб не розсунули те що на економлять Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:14 Поділитися #48 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:14 АК може то скликати позачергову сесію міськради, тут є ідея як гроші громади зекономити??? Так, дійсно. Чом би й ні? До речі, топікстартере: скільки державних замовлень із 20-ти країн за 7 років маєте? Ви ж солідна фірма, правда? ну напевне з усіх де є космічні кораблі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serg20279 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:16 Автор Поділитися #49 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:16 А ось я вам через пару недільок дам відповідь на рахунок ціеї "падазрітельної рідини" мені друг з Одеси двонив сказав що є нього така фігня з США і обіцяв бутилочку презентувати от і потестуєм на тестя жигулях (цей точно замітить він свою машину знає пів життя на ній і їздить). Схему розбору польотів викладу Сюди, це тільки питання часу. Писати буду так як є хрень цю не продаю з топікстартером взагалі незнайомий. Надіюсь мотор робити не прийдеться. Може вас засмучю,але ви взагалі перестанете капота відкривати, ну хіба що по регламентним роботам, підкрутити , підлити, позаглядати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Linark Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:19 Поділитися #50 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 23:19 А ось я вам через пару недільок дам відповідь на рахунок ціеї "падазрітельної рідини" мені друг з Одеси двонив сказав що є нього така фігня з США і обіцяв бутилочку презентувати от і потестуєм на тестя жигулях (цей точно замітить він свою машину знає пів життя на ній і їздить). Схему розбору польотів викладу Сюди, це тільки питання часу. Писати буду так як є хрень цю не продаю з топікстартером взагалі незнайомий. Надіюсь мотор робити не прийдеться. Може вас засмучю,але ви взагалі перестанете капота відкривати, ну хіба що по регламентним роботам, підкрутити , підлити, позаглядати. та що ж його відкривати,коли двигун заклинив З.І а мо" у вас є така чудо штука яку залив- і не треба міняти масло,свічки,фільтра,ремені і т.п(взяв би ящик) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.