Перейти до змісту

Оце прессуют!

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

предпоследний патрон, до завтрашнего вечера. Я не троль,я актёр, который знает, когда и что играть.я не фастаюсь, Я не понтую, может быть в этом моя "популярность"? я не искуственный.

Вам батінька пряма дорога в сталкери :)

Опубліковано

ага... є така приказка народна - Зарікалась свиня гівна не їсти... Так і тут... Нє вєрю я в пєрєвоспітаніє...

Згідний з тобою. Є ще така народна приказка: “Горбатого тільки могила справить”

Опубліковано

предпоследний патрон, до завтрашнего вечера. Я не троль,я актёр, который знает, когда и что играть.я не фастаюсь, Я не понтую, может быть в этом моя "популярность"? я не искуственный.

Вы, Товарисч, противоречите сами себе - то Вы утверждаете, что Вы ....Гетто придуманный мною персонаж в этих ваших виртуальных мирах... , то Вы глаголите, что .... я не искуственный... Определитесь уже наконец...

Опубліковано

Специально для Гетто на форуме введут накопительную систему сообщений.Каждый день Гетто даються 5 месседжей, но за каждую неделю молчания гетто получит 2 дополнительных сообщения, за месяц молчанки-10 сообщений, а за год для Гетто создадут новую ветку на форуме дабы он мог там тролить ньюфагов и школьников-так называемое гетто

Опубліковано

Ага, актор. Можливо, не знаю. але на рахунок того, що знаєш, коли і що грати - дуже сумніваюсь. Так само, як і сумніваюсь в твоїй популярності.

2 Торік - Большое Человеческое Спасибо.

Опубліковано

t0rik, а шо - з попередніх 50-ти він вже викарабкався? =D

Так и рисуется кратина: Гетто, окровавленный, с наганом на перевес, взбирается на гору с фразой "Вот те раз". А на горе стоит Торик и дает очередь из Максима в 50000 патронов и отвечает "Вот те два"

Опубліковано

Інформація для роздумів: щоб написати майже 100тис "одобрєних сообщєній" по 5 шт в день, Гєтто знадобиться майже 53 роки... :0155:

Опубліковано

То фігня я пропонував обмежити ще й по кількості букв в повідомленні

П.С. Поставте мені плюс.

ти прямо фошист якийсь :)

Опубліковано

Гетто піде проти системи. Інфа 119%

Якшо коту гнма шо робити - він яйця лиже. Gues who!?

"Атака атмєняєтся"

За компослуги за грудень мона не платити!

ДАВАЙТЕ ЗДИБАНКУ ПІД КІНЕЦЬ СВІТУ?

Він з благих намірів. Гетто навчиться рахувати. І буде оптимізувати хід своїх думок на папір....всмислі на монітор

БЛЕАТЬ, шо за ПОТОК СОЗНАНІЯ?!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...