Перейти до змісту

Завтра світла не буде... де саме?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Молоді 6 не вимикають, сусідній навпроти вимикають, хз.. :)

У тьощі на будинку повісили об’яву, що будуть вимикати по парним числам з 17 до 19 год.

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Десь читав, що графік відключення не оприлюднюють в цілях безпеки. Як то;злодії можуть пограбувати(квартиру, будинок),знаючи графік відключення світла, а значить, і сигналізації.

Якщо відключення будуть сталими ,в одну й ту ж пору - графік складеться сам по собі. :)

І злодіїв це ніколи не зупиняло.

Опубліковано

відключення світла, а значить, і сигналізації.

Це ж яка сигналізація від "світла" залежить? Сама надійна на мій погляд, та що ставить Державна Служба Охорони,світла - немає,сигналка - працює...

Не буду спорити,є різні варіанти... Але,сигналка - повинна працювати в будь-якому випадку

Опубліковано

запитав якщо відверто через "несправедливість" (якщо це можна так назвати)

у місті відключають мало кого і нечасто і недовго

У нас відключають 2 рази в день на 2-3 години

в остальний час напруга в мережі 160-170 вольт. навіть стабілізатор напруги вечорами не справляється

Враховуючи що мала дитина вдома - прати взагалі доводиться вночі, коли і напруга в мережі є, і не сильно переживаю що вимкнуть

а все інше...кошмар коротше :(

Опубліковано

відключення світла, а значить, і сигналізації.

Це ж яка сигналізація від "світла" залежить? Сама надійна на мій погляд, та що ставить Державна Служба Охорони,світла - немає,сигналка - працює...

Не буду спорити,є різні варіанти... Але,сигналка - повинна працювати в будь-якому випадку

НЕ спорю)))) В мене сигналка ДСОшна, працює без збоїв. А от на рахунок"яка то сигналізація від світла залежить" , скажу - протипожежна. У нас на фірмі після 15-30 хвилин після відключення струму, такі вимикається)))
Опубліковано

bublik007, акумулятор поміняйте і буде довше тримати.

Всі нормальні системи сигналізації мають в своєму складі джерело аварійного живлення, тобиш акумулятор. Хоча можливий варіант криворуких монтажників чи жадного клієнта і акумулятора може не виявитись.

Опубліковано

Графіка я так зрозумів нема ?

Графіка як такого немає, але на ДПЗ вимикають майже щодня з 15 до 17 години, часом з 17 до 19. Сьогодні був в паспортистів ЖКП№2 (ДПЗ), висить оголошення про зміни в графіку роботи паспортистів, "в зв'язку з щоденним вимкненням електроенергії з 15,00 до 17,00".

Опубліковано

Графіка як такого немає

графік є.

Є, тільки ніяка курва нам його не покаже. Бережемо електроприлади і всьо такоє...

Опубліковано

До дупи той список, мого будинку у списку немає, а виключають майже щодня.

Oli, краще ти б лінк на першоджерело виклав. Там скани читабільніше виложені.

Опубліковано

мого будинку у списку немає

адреса?

п.с. якщо будинок новий то має живитися від 2 і більше ліній, його в списку і небуде, чому незнаю.

Опубліковано

адреса?

В приваті

п.с. якщо будинок новий то має живитися від 2 і більше ліній, його в списку і небуде, чому незнаю.

Будинок старий

Опубліковано

І в мене будинок старий і теж в списку не вказаний, виключали поки двічі з 9 до 11

в мене аналогічна ситуація

Опубліковано

На Волі 15 обидва ювелірні магазини з11 до 13 працювали без світла В списку теж немає

Опубліковано

а мій будинок взагалі не відмикають, не новобудова

в сусідніх темнота, інет не робить, а світло є

p.s. напевно монтери вирішили зекономити "автомат" і напряму підєднали

Опубліковано

Учора як їхати до вокзала в годині біля часу дня на вулиці всі ліхтарі світились від променя до вокзала, економія :0160: і біля укртелекома на перемоги

Опубліковано

Однажды, мой спутник, по какой-то нелепой случайности, нащупал канал "Россия 24". Оттуда, до скрипа накрахмаленная шатенка, непорочно очерченным ртом вещала "правдивые" новости об Украине. Заглянув в диагональ, я уже не мог остановится, я смотрел и сука, верил. Подобно бандерлогу внимал цветным картинкам, проникновенному голосу и целомудренному декольте журналистки. Там было все: и про хунту, и про карателей, и про внешний долг США, немного, но громко про благополучие России и снова про украинский фашизм, и надвигающийся дефолт Америки... Как вдруг, веерное отключение электричества погасило телевизор, выдернув меня из зазеркалья. Я еще какое-то время молча сидел, уткнувшись в черный телеквадрат Малевича и разбирал завалы употребленного медиахлама на две кучи: правду и ложь. После чего ущипнул себя, чтоб окончательно выйти из транса и зарекся смотреть телевизор, предварительно не покрыв голову шапочкой из фольги.

Опубліковано

18 грудня - виключали з 15 до 17 години

19 грудня - виключали з 15 до 17 години

20 грудня - не виключали.

Будинку в списках немає, значить можна виключати коли завгодно. З понеділка буду закидувати Міськраду скаргами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...