Єретик Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:57 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:57 Захотілось рибки на вечерю. Придбав оселедець. Розрізали і ... побачили в рибі повно гільмінтів. Фото додаю. Ваша думка друзі?
EleKtrik Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:58 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:58 Топ у книгу скарг, варто! Ну і у Там-Там-і вже колись була пригода з курми-гриль...
fenmix Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:02 #3 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:02 В Китаї за таке розстріляли б. Я думаю скоро в Там-Тамі звільниться кілька вакансій...
EleKtrik Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:04 #4 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:04 В Китаї за таке розстріляли б. Я думаю скоро в Там-Тамі звільниться кілька вакансій......в Китаї таке б залюбки з'їли...
fenmix Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:09 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:09 В Китаї за таке розстріляли б. Я думаю скоро в Там-Тамі звільниться кілька вакансій......в Китаї таке б залюбки з'їли...не плутайте КНДР і Китай, бо по вашому в Китаї живуть бомжі, голодаючі і всі бідні?
Ko3bMa Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:10 #6 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:10 ...в Китаї таке б залюбки з'їли...Что делают люди разных национальностей, когда, сидя в кафе,обнаруживают, что в их чашку с кофе попала муха?Англичанин выбрасывает чашку и уходит.Американец вытаскивает муху и пьет кофе.Китаец ест муху и выбрасывает кофе.Японец пьет кофе с мухой, потому что за нее не нужно доплачивать.Израильтянин продает кофе американцу, муху - китайцу, атсебе покупает новый кофе.А что делает палестинец?Он, естественно,обвиняет израильтянина в насилии в свой адрес и в том, что это он бросилмуху в кофе, требует поддержки ООН и просит денег у международного сообществана покупку новой чашки кофе, однако покупает на них взрывчатку.После этого взрывает кафетерий, где сидят англичанин, американец, китаец и японец,которые пытаются объяснить израильтянину,что он чересчур агрессивен.Варіант №2:Представители разных народов собрались за столов в ресторане. Всезаказали по бокалу вина, но когда вино принесли, оказалось,что в каждом стакане муха.Швед потребовал новое вино в тот же стакан.Англичанин - новое вино в новый стакан.Финн вынул муху и выпил вино.Русский выпил вино вместе с мухой.Китаец съел муху, но вино оставил.Еврей выловил муху и продал ее китайцу.Цыган выпил две трети стакана и попросил его заменить.Норвежец взял муху и отправился ловить треску.Ирландец измельчил муху в вине и отправил бокал англичанину.Американец начал судебный процесс против ресторана и потребовал 65миллионов долларов в возмещение морального ущерба.Шотландец схватил муху за горло и закричал - "Сейчас к чертовой материвыплюнешь все, что выпила!""Мачо" (подставь нужное сам) заорал, что это происки социал-демократов,засадил официанту нож, не пил естественно вина, так это женский напитоки громко вопрошал, отчего не несут давно заказанную водку.А по темі - в книгу скарг, однозначно. Плюс на очах в керуючого.
gigant Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:10 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:10 думаю ТАМ-ТАМ ні при чому. таку рибу завезли не тільки в ТА-ТАМ а і в інші магазини по місту. Це має контролювати виробник. покажіть це в там-тамі вони повинні обміняти, а от з виробника здеруть три шкури. я наприклад вже буду звертати увагу на цього виробника.
EleKtrik Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:12 #8 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:12 В Китаї за таке розстріляли б. Я думаю скоро в Там-Тамі звільниться кілька вакансій......в Китаї таке б залюбки з'їли...не плутайте КНДР і Китай, бо по вашому в Китаї живуть бомжі, голодаючі і всі бідні?До чого тут бомжі і т.д.? У них менталітет стосовно харчів такий і специфіка кухні!
fenmix Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:15 #9 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:15 До чого тут бомжі і т.д.? У них менталітет стосовно харчів такий і специфіка кухні!По вашому нормальна людина з'їсть їжу, усвідомлюючи що в ній знаходяться небезпечні паразити та глисти?
EleKtrik Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:19 #10 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:19 До чого тут бомжі і т.д.? У них менталітет стосовно харчів такий і специфіка кухні!По вашому нормальна людина з'їсть їжу, усвідомлюючи що в ній знаходяться небезпечні паразити та глисти?О хто каза про те, що будуть їсти оселедець з глистами? Я мав на увазі Гельмінти- як основне блюдо)
fenmix Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:20 #11 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:20 Занеси назад, покажи менегеру, не кіпішуй, по тіхому розрулиш с намьоком на заміну товару. Человек буде рад старатись коли кокі в лещатах.Ілі. Больше воні, преси, кріков, много нервів в нікуда, рузультат, уставший, морально подгулявший, матеріально ну можливо і компенсований. Даний совет із лічного опита.</p>А завтра ви купити мясо чи той же оселедець, і хто зна, чи помітити що буде лазити там. Пофігізм нікому не прощається, пора вже запам'ятати, а халатність повинна бути покарана.
inhelp Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:21 #12 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:21 Дата виробництва на 05.11.12 на одному з фото... Та в основному так і в всіх іньших супермаркетах, що не купуєш -- дата виробництва того ж дня ... МОЛОДЦІ - СУПЕР
electric Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:23 #13 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:23 До чого тут бомжі і т.д.? У них менталітет стосовно харчів такий і специфіка кухні! По вашому нормальна людина з'їсть їжу, усвідомлюючи що в ній знаходяться небезпечні паразити та глисти? А хто тобі сказав що вони небезпечні. А в Китаї і справді таке ( і не тільки таке) їдять, сам бачив а дещо і пробував. Ця фотка зроблена в Шанхаї , хтось із місцевих наловив це в річечці і сушить собі на обід.
LaMeRiLKiN Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:24 #14 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:24 То есть Там-Там виноват, что в пресервах, которые они закупили в товарном, герметичном виде, находятся паразиты? Я думаю, что скорее вина "Интерпродсервиса", хотя с юридической точки зрения возможно я и не прав.
inhelp Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:31 #15 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:31 То есть Там-Там виноват, что в пресервах, которые они закупили в товарном, герметичном виде, находятся паразиты? Я думаю, что скорее вина "Интерпродсервиса", хотя с юридической точки зрения возможно я и не прав. Перед тим як щось виставляти на вітрину на продажу , потрібно це перевіряти... P.S. І не тяни мазу за "МАТ-МАТ" та іньші супермаркети, всі вони закуповлюють х***ю , і чим подешевше -- та заробляють на цьому 1000000. А на кінцевого покупця і на якість продукту яким торгують їм насрати... Так що тепер нехай "кусають локті"...
igorrrko Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:36 #16 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:36 Ви спитайте для початку,чи ТС зберіг чек з Там-Таму.Якщо ні,то з них,як "з гуся вода".Нічого не доведеш.
inhelp Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:38 #17 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:38 Ви спитайте для початку,чи ТС зберіг чек з Там-Таму.Якщо ні,то з них,як "з гуся вода".Нічого не доведеш.Розуй очі і подивись фото...
Єретик Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:38 Автор #18 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:38 Чек зберегли!
igorrrko Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:41 #19 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:41 inhelp Як скажеш,мажор. ТС,сорі,всі фото не передивився.
Zevs_Isver Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:41 #20 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:41 неси обратно
inhelp Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:46 #21 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:46 inhelp Як скажеш,мажор.ТС,сорі,всі фото не передивився.Вроді 30 років, а хничиш як "малолєтка"... --- Йди зароби гроші - і "не скули на судьбу" (RUS)
Гетто Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:49 #22 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:49 оооо...новый вброс. ням-ням!!! хм... а не кажется ли вам, что в первую очередь тут срабатывает психологический момент? Если бы человеческий глаз был способен разглядеть ВСЕ бактерии и живые организмы, обитающие на других,уже не живых организмах, употребляемых в пищу, то человечество уже давно бы подохло с голоду. Доплюсуйте сюда ещё современное быстрое питание, хот доги разные, общественный транспорт,экологию, и вы поймёте, что очі не бачать - серце не болить. і шлунок. а як заболить шлунок, а очі так і не побачили,бегите в аптеку, там помогут. И вы спокойны и психика в норме.
igorrrko Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:50 #23 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:50 Може досить кічитися своїми заробітками? Ти знаєш скільки я заробляю,що такий самовпевнений? Будемо піськами мірятися?Чи в тебе все до грошей зводиться.Ти б краще не чайових по 500 грн. лишав,а культури навчився. ТС. Вибачте за флуд.Я ОФФ.Обов"язково напишіть продовження історії.
vaz75 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:50 #24 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:50 Інтерпродсервіс, то хмельницька фірма, рік тому на хмельницькому телебаченні бачив програму про них, показували як всі в халатиках ходять, нове обладнання і якість згідно ISO. От тобі і на!
Skorpio76 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:53 #25 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 19:53 Для того, що б наука була впрок найкраще покарати гривнею. Коли СМ сплатить штраф: 1) буде уважніше відбирати постачальників; 2) слідкуватиме за кожною партією товару. Та й в порядку регресу покарає постачальника за таку підставу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.